Tefal domácí pekárna Bread of the World PF611838

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Počítač – základní ovládání Název materiálu: VY_INOVACE_xxx_pocitac_ovladani Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Vzdělávací oblast: Informační a komunikační.
Advertisements

Ovládací panel Pomocí něj změníte nastavení a přizpůsobíte funkčnost svého počítače.
Základní vybavení kuchyně
JVR spol. s r.o Tršice 290, tel/fax: PŘÍKLADY RECEPTUR s použitím startovací kultury FLORAPAN.
registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Recept na perník.
VY_52_INOVACE_ZBP1_3764VAL Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
VY_52_INOVACE_ZBP1_3964VAL Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
Tak to jsem já Velikonoční Beránek :P Teď vám řeknu jak se peču.
registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/
registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/
registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/
Chléb a vše kolem něho V podání Uraňáků Dudy, Buriana a Kohouška „ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Ovládací panely obecně.
VY_52_INOVACE_ZBP1_3764VAL Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Kynutý koláč se švestkami
PEČIVO – SPECIÁLNÍ DRUHY Z VAŘENÝCH ZRN
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Iva Kovářová. Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková.
©Jiří Kos g hladké mouky 130 g moučkového cukru g tuku 2 celá vejce 1/2 čajové lžičky sody 1 lžička perníkového koření 3 lžíce medu.
MS WINDOWS Plocha. Plocha  Deska pracovního stolu  Výchozí bod pro práci s PC  Na každém počítači může vypadat různě  Uživatel si ji může sám upravovat.
Střední odborné učiliště zemědělské a služeb, Dačice, nám. Republiky 86 Název projektu:Zvýšení kvality profesní přípravy žáků SOU Dačice Registrační číslo.
VÝROBA LÁMANKOVÉHO CHLEBA
VÝROBA TOUSTOVÉHO CHLEBA
Dostupné z Metodického portálu ISSN:
KONVEKTOMATY PARNÍ VARNÉ PŘÍSTROJE
VY_52_INOVACE_ZBP1_3964VAL Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
PEČIVO – SPECIÁLNÍ DRUHY Z HOTOVÝCH SMĚSÍ
VÝROBA BĚŽNÉHO PEČIVA – PLETÝNKY
registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/
Výrobky z kynutých těst
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
Tlačítko START Pro žáky šestého ročníku předmětu Informatika.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_TPP_512 Ročník: 2.
PEKAŘSKÉ VÝROBKY – CHLEBA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Lada Marholdová. Dostupné z Metodického portálu
Donuty. Donuty pečené ve speciální „pekárně“ Příprava těsta a pečení: Sypké suroviny smíchat.
Identifik á tor materi á lu: ICT Předmět - Téma sady Technologická praxe Běžné pečivo Téma materiálu Výroba banketek Autor Hana Nykodymová Anotace.
Z LEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VÝUKU TECHNICKÝCH OBORŮ A ŘEMESEL Š VEHLOVY STŘEDNÍ ŠKOLY POLYTECHNICKÉ P ROSTĚJOV REGISTRAČNÍ ČÍSLO CZ.1.07/1.1.26/
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
ŠkolaSOU a ZŠ Planá Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá PředmětPotraviny a výživa Tematický okruh Potraviny.
Název školyStřední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Eva Drlíková, Mgr. Jana Vašinová Název šablonyVY_32_INOVACE.
Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka
Identifikátor materiálu: ICT Předmět - Téma sady
CDP 1L952W cm Volně stojící myčka nádobí šíře 45 cm
Tefal pákový robot Masterchef Gourmet Ref. č. : QB504G38
Tefal domácí pekárna Pain Doré, Ref.: PF210138
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Kookoo sabzi (Ata) 12/08/15 | Recept | Írán
2 bezpečnostní skla dvířek
Ochlazování trouby a dvířek
Tefal nejlehčí napařovací bezdrátová žehlička FreemoveAir FV6520E0
Veronika Březková Masarykův onkologický ústav Poradna pro výživu
Bobulové ovoce Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Předmět Potraviny a výživa
SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Předmět Potraviny a výživa
PEKAŘSKÉ VÝROBKY – CHLEBA
Tefal parní generátor Effectis Easy GV6770
Tefal parní generátor Actis GV6350E1
Identifikátor materiálu: ICT Předmět - Téma sady
Tefal domácí pekárna Pain Plaisir , Ref.:PF220838
Sázení a vypékání výrobků
Cukrářské technologie – pevná těsta a linecké těsto třené
Nový Rýžovar SRM 1890SS, 1891RD.
DIS Myčka Poseidon na 11 sad nádobí Energetická třída: A++
FCP605-CPG64 Set vestavné ventilované trouby Pop Evo a plynové desky
70 l FCPS 615X Vestavná ventilovaná trouba parní Pop Evo
BWM 1410PHO7/1-S -40% Předem plněná automatická pračka Bianca
2 bezpečnostní skla dvířek
DXOA44 38AHC3/2-S Předem plněná automatická pračka SLIM Dynamic Next Advance Technologie All In One a One Touch, dotykový displej, pára, invertorový motor.
Transkript prezentace:

Tefal domácí pekárna Bread of the World PF611838 VÝHODY Intuitivní ovládací panel 2 ploché a 2 pečící nepřilnavé plechy na bagety POPIS 19 programů:7 na bagety a žemle, 8 na chléb, 1 těsto, 1 koláč, 1 džem, 1 těstoviny kniha receptů Barevná kombinace nerezu a černé 3 nastavení hmotnosti (750g / 1000g / 1500g) 3 nastavení propečení kůrky (světlá / střední / tmavá) Odložený start (bez zvukového signálu) Automatické udržování teploty: 1 hodina Pekařské pomůcky: nařezávač, štěteček Příslušenství: odměrka, lžička, hák Splňuje normy A12 19 programů: bagety, ciabatta, grissini, chléb pide, toastový chléb, malý sladký chléb, žemle, základní chléb, francouzský chléb, celozrnný chléb, sladký chléb, rychlý chléb, bezlepkový chléb, chléb bez soli, pouze pečení, kynuté těsto, těstoviny, koláč, džem

Bread Of The World – Zaručené výsledky ... Grissini Grissini Focaccia Ciabatta Různé druhy žemlí Vídeňské bagety Různé druhy baget Briošky Pide Bulka