Webová aplikace IS KP14+ Mgr. Nikola Knopová, DiS. 24. 8. 2016.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
OP Rybářství 2007 – 2013 Plná elektronizace příjmu Žádostí o dotace z OP Rybářství a koncept administrace v novém programovacím období Ing.
Advertisements

Administrace v novém programovém období 2014 – 2020
OP Rybářství 2007 – 2013 Novinky v administraci Žádostí o dotaci OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka.
Aplikace IS KP14+ URL aplikace IS KP
Webová aplikace MS PRAHA.
David PETR, Kateřina VOISOVÁ
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4.patro Ing. Tomáš Jeřábek.
Vyplňování projektových žádostí v systému MS AKCE SE KONÁ POD ZÁŠTITOU NÁMĚSTKA HEJTMANA JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ING. ROMANA CELÉHO, DiS.
Podání projektové žádosti v MS2014+ Ing. Kateřina Procházková
Webová aplikace IS KP14+ Ing. Bohumila Kubíková
Představení Centra pro regionální rozvoj České republiky Ing. Petr Šústal Seminář pro SC 2.3 Zvýšení kvality návazné péče (výzva č. 31)
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ERDF pro vysoké školy Mgr. Stanislava Podolková Praha, duben 2016.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ESF výzva pro vysoké školy Mgr. Helena Hořáková Praha, duben 2016.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Představení portálu MS2014+ a IS KP14+ Mgr. Dominika Mikulášová Centrum pro regionální rozvoj České republiky 9. února 2016.
Postupy při proplacení dotace, závěrečná žádost o platbu u projektů nezakládajících veřejnou podporu.
Základní informace o aplikaci MS2014+ Ing. Petr Šústal, MPA 20. října 2015.
Představení portálu MS2014+ a IS KP14+ Mgr. Lukáš Frolík 27. října 2015.
WEBOVÁ APLIKACE MS2014+ Ing. Josef Šetek Seminář pro SC 3.2 ZVYŠOVÁNÍ EFEKTIVITY A TRANSPARENTNOSTI VEŘEJNÉ SPRÁVY PROSTŘEDNICTVÍM ROZVOJE VYUŽITÍ A KVALITY.
WEBOVÁ APLIKACE MS2014+ Ing. Anna Kreutziger Seminář pro SC 1.3 ZVÝŠENÍ PŘIPRAVENOSTI K ŘEŠENÍ A ŘÍZENÍ RIZIK A KATASTROF Průběžná výzva č. 19 Technika.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Kroměříž
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Přerov
Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Kateřina Čočková, regionální projektová manažerka.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+. URL aplikace IS KP pro korektní fungování aplikace je nezbytně nutné dodržovat.
WEBOVÁ APLIKACE MS2014+ Praha Ing. Petr Šústal, MPA.
Webová aplikace IS KP14+ Ing. Jitka Zdvíhalová Seminář pro SC 2.5 Snížení energetické náročnosti v sektoru bydlení 37.Výzva – Energetické úspory v bytových.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
PŘÍLOHY MONITOROVACÍ ZPRÁVY 6. října OBSAH  Jednotlivé přílohy monitorovací zprávy  Elektronická žádost o platbu.
6. června 2016 Webová aplikace IS KP14+ Mgr. Lukáš Frolík.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+. URL aplikace IS KP pro korektní fungování aplikace je nezbytně nutné dodržovat.
Aplikace Monitorovací systém
Aplikace Monitorovací systém
Webová aplikace IS KP14+ Mgr. Lukáš Frolík 13. června 2017.
MS2014+ Podání projektové žádosti v IS KP a 47. výzva IROP
Webová aplikace IS KP14+ Mgr. Lukáš Frolík 9. listopadu 2016.
Seminář pro žadatele/příjemce
Webová aplikace IS KP14+ Mgr. Lukáš Frolík 25. května 2017.
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
Podání projektové žádosti v MS2014+
Praha, Mgr. Ljubomir Džingozov
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Interní postupy MAS Brdy
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků Praha, 20. července 2017.
Webová aplikace MS OLOMOUC.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků – MSCA -IF Praha, 25. července 2017.
Brno, Ing. Lenka Skopalíková
České republiky Mgr. Martina Brandejsová
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
Brno, Ing. Petr Šústal, MPA
Aplikace Monitorovací systém
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Aplikace Monitorovací systém
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Praha, Mgr. Martina Brandejsová
Základní informace o aplikaci MS2014+
6. Výzva MAS Hustopečsko IROP Podpora hasičů
1. výzva k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS PODHOSTÝNSKA Z.S. – IROP - CYKLISTICKÁ A PĚŠÍ DOPRAVA Vazba.
Implementace KAP v Jihočeském kraji I
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Integrovaný regionální operační program
Základní informace o aplikaci MS2014+
Výzva MAS KRÁLOVÉDVORSKO-IROP- SOCIÁLNÍ PODNIKÁNÍ II
Základní informace o aplikaci MS2014+
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE 8. VÝZVA IROP - Podpora sociálního začleňování“
Transkript prezentace:

Webová aplikace IS KP14+ Mgr. Nikola Knopová, DiS. 24. 8. 2016

Portál IS KP14+ Webová aplikace pro žadatele o podporu z Evropských strukturálních a investičních fondů (ESIF) v období 2014-2020 - https://mseu.mssf.cz/ Systém MS2014+ je napojen na mnoho dalších systémů. Komunikuje s účetním systémem řídícího orgánu, s účetním systémem Ministerstva financí (Viola) i se systémem Auditního orgánu (IS AO). V MS2014+ probíhá ověřování dat v Registru de minimis a rovněž vkládání dat oprávněnými osobami do Registru de minimis Systém SFC je systém Evropské komise, která je přes rozhraní MS2014+ a SFC informovaná o aktuálním stavu čerpání OP. IS ESF14+ – informační systém evropského sociálního fondu – údaje o podpořených osobách na projektech IS NIMS – systém o nesrovnalostech na projektech Arachne – kontrola propojených osob, umožňuje rozkrývat vztahy plynoucí z ekonomicky spjatého okolí prověřovaného subjektu v České a Slovenské republice. IS Cedr III. - centrální registr dotací - informace o poskytnutých účelových dotacích ze státního rozpočtu. Dotinfo EDS - dokumenty a údaje, které jsou rozhodné pro poskytování dotací a návratných finančních výpomocí Datový sklad pro MS2014+ - rozhraní pro extrakci a přenos dat, poskytuje jak přehledné statistiky a analýzy ,použitelné pro operativní řízení, tak i velkou většinu výkazů, sestav a přehledů pro potřeby ŘO, NOK a dalších subjektů.

Portál IS KP14+ žádost o podporu žádost o platbu – průběžná, závěrečná Prostřednictvím IS KP14+ probíhá podání úloh: žádost o podporu žádost o platbu – průběžná, závěrečná zprávy o realizaci - průběžná, závěrečná (termíny podání ZoR se v IS KP14+ zobrazí po schválení právního aktu, žadatel obdrží depeši s upozorněním na blížící se termín podání) žádosti o změnu - ze strany příjemce i ze strany Centra (ŘO) zprávy o udržitelnosti projektu - za každý rok - průběžná, závěrečná Veškerá komunikace mezi žadatelem a manažerem projektu musí probíhat formou depeší! Podání všech úloh je pouze elektronické prostřednictvím IS KP14+ !!!

HW a SW požadavky Pro bezproblémový chod doporučujeme nejnovější verzi prohlížeče Internet Explorer, tj. aktuálně verze 11. K podepsání úloh je vyžadován kvalifikovaný elektronický podpis. Aby bylo možné úlohy podepsat, je nutné mít na počítači nainstalovanou aplikaci MS Silverlight a balíček TescoSW Elevated TrustTool, který slouží pro přístup k podpisovým certifikátům. Certifikát musí být vydaný akreditovaným poskytovatelem certifikačních služeb dle zákona č. 227/2000 Sb., o elektronickém podpisu, v platném znění, tzn. musí být vydaný některou z podporovaných certifikačních autorit (Postsignum, I.CA, eIdentity). Např. služby PostSignum jsou dostupné se službami Czech POINT. Certifikát si zajišťují a obnovují uživatelé MS2014+ na vlastní náklady u akreditovaného poskytovatele. Instalační balíček TescoSW Elevated TrustTool naleznete v MS2014+ na záložce HW a SW požadavky. Na záložce „FAQ“ (podzáložka „FAQ elektronický podpis“) jsou k dispozici principy práce s certifikáty.

Hlavní změny v IS KP14+ Žadatel by měl mít vždy přístup do portálu s rolí správce přístupů. Pouze s touto rolí lze přidávat/odebírat další uživatele (čtenář, editor, signatář, zmocněnec). K podepisování všech nebo určitých úloh je možné zmocnit jinou osobu plnou mocí, která se nahraje do IS KP14+ na záložku plné moci. Informace o stavu projektu včetně výsledků hodnocení projektu se žadatel/příjemce dozví pouze přes systém. Právní akt – Registrace akce a Rozhodnutí o poskytnutí dotace/Registrace akce a Stanovení výdajů na financování akce OSS/Dopis včetně podmínek bude příjemci zpřístupněn taktéž pouze přes systém.

Hlavní změny v IS KP14+ Doporučujeme si v IS KP14+ nastavit notifikace na telefon nebo e-mail, kde budete informováni o události/změně stavu projektu či o případných výzvách k doplnění/vysvětlení. Depeše se považuje za doručenou dnem odeslání, nikoli dnem přečtení (možnost notifikace na e-mail či sms). Přílohy není nutné elektronicky podepisovat. Podepisuje se až kompletní žádost o podporu. Velikost příloh není omezená a všechny přílohy se přikládají pouze elektronicky. Jednotlivé přílohy se nenahrávají na záložku „Přiložené dokumenty“, ale na různá místa podle oblasti, do které spadají (týká se plných mocí a veřejných zakázek).

Co Vám může pomoci při vyplnění IS KP14+ ? Specifická pravidla pro žadatele a příjemce k jednotlivým výzvám (příloha č. 1): Postup pro podání žádosti o podporu v MS2014+ II. Obecná pravidla pro žadatele a příjemce (přílohy): Postup pro zpracování CBA v MS2014+ Postup zadávání žádosti o změnu v MS2014+ Postup podání žádosti o přezkum hodnocení v MS2014+ Edukační videa na portálu www.dotaceeu.cz - ke shlédnutí jednotlivé díly: 1. Představujeme IS KP14+, 2. Jak založit žádost, 3. Vyplnění žádosti I, 4. Vyplnění žádosti II, 5. Zprávy o realizace projektu. Případné chyby v systému zasílat kontaktním osobám Centra v jednotlivých krajích - doložit Print Screen chybové hlášky při kontrole na dané záložce, kde se chyba vyskytuje!

Děkuji za pozornost. Mgr. Nikola Knopová, DiS.