Barevný svět odpadků naše výtvarné pokusy o zpracování odpadu různého druhu tříděného podle barev do prostorových kreací.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Třídění odpadu Sabina Kotlárová.
Advertisements

ZŠ a MŠ Frenštát pod Radhoštěm, Tyršova –2011 Letem ke klíčovým kompetencím aneb Pohádkou o Raškovi to nekončí Projekt je realizován v rámci Operačního.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jana Homolková ANOTACEPrezentace obsahuje návod jak vytvořit prezentaci, její obsah,
Plakát – kreativa 1 - barva VY_32_INOVACE_Mul4r0103Mgr. Jiří Mlnařík.
Ekologie Třídění odpadů.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
PowerPoint. Rozložení stránky 1.Na kartě Domů klikněte na tlačítko Rozložení a vyberte profil „Dva obsahy“ 2.Totéž můžete udělat tak, že kliknete pravým.
3MA381 PowerPoint - seznámení
Definice vlastního stylu, podmíněné formátování (Calc) Markéta Zakouřilová.
Tvorba - PREZENTACE Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/4.
POUČENÍ O TŘÍDĚNÍ ODPADU. Během listopadu jsme navštívily první třídy a zábavnou formou jsme je seznámily se světem třídění odpadu a ekologie.
Učebnice str ročník TĚŽEBNÍ PRŮMYSL
1. Minimalizace 2. Třídění a recyklace 3. Odstraňování Vypořádávání se s odpady zpět znovu 2.
Jak na Prezentace? Power Point ZŠ Jiráskova Benešov
SIPVZ – úvodní modul P Počítačová grafika a prezentace metodické poznámky (4 h)
Anotace Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Benedikt Chybík Název šablonyIII/2.
Zásady práce s prezentacemi
Zpracování a využití informací Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
PowerPoint - seznámení Miroslav Lorenc. PowerPoint  K čemu a kdy použít?  Jaké jsou možnosti využití?  Alternativy?
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Benedikt Chybík Název šablonyIII/2.
Jeníček a Mařenka Třídění Odpadu. Žili, byli Jeníček a Mařenka v jednom činžovním domě, kdesi za sedmero horami a sedmero řekami.
Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:
TVORBA VÝUKOVÉ PREZENTACE III. Mgr. René Szotkowski TENTO MATERIÁL VZNIKL ZA FINANČNÍ PODPORY EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU A STÁTNÍHO ROZPOČTU ČESKÉ REPUBLIKY.
 OLYMPIÁDA Zimní olympijské hry 2014 Z i m n í o l y m p i j s k é h r y Olympijské kruhy: Modrá : Evropa Černá : Afrika Žlutá : Austrálie Zelená.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
DEN ZEMĚ TEST.
1/ Na liště Prezentace Zvolím nastavit prezentaci. 2/ Zvolím Typ prezentace 3/ Napíši, které chci zobrazit snímky 4/ Zvolím předvádění s animací nebo.
2. změňte logo na pozadí předlohy snímku ze zelené bubliny na usměvavé sluníčko Procvičování prezentace 1. Klepnutím a přepisem vložte libovolný nadpis.
1 Prezentace - Úvod Ing, Jiří Hejhal. 2 Moudrost Nestačí jenom být dobrý. Musí se to dát vědět.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
TŘÍDĚNÍ ODPADU JAK SPRÁVNĚ TŘÍDIT.
Vzorová prezentace Nadpis : Tučně Styl pozadí 12
Vytvoř prezentaci. Titulní strana Název – dle vlastního výběru zvolíte jeden z těchto názvů (nebo vymyslíte vlastní) : – Zajímavá a památná místa v Týně.
Adriana Holková, Barbora Možíšová a Adéla Literáková
ZŠ Nová Ves Soutěžní družstvo: hoši
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Životní prostředí a jeho ochrana. Co je životní prostředí? Prostor, ve kterém žijeme. ŽP – přírodní (louka, les, hory, řeky…) – umělé = vytvořené člověkem.
Třídíme se zvířátky Autorky: Michaela Mikolášová Nikola Smyčková Tereza Mžiková Jubilejní Masarykova ZŠ Sedliště.
Nadpis Základní škola, Hrádek 203 Projekt: CZ.1.07/1.400/ VY_32_INOVACE_06_Prvouka_18_3. ročník_Třídění odpadů Autor: Mgr. Jana Burdzová Použití:
Autor:Mgr. Lenka Stará Vytvořeno dne Odpilotováno dneVe třídě1.C Vzdělávací oblastČlověk a jeho svět Vzdělávací oborPrvouka TémaTřídíme odpad.
PowerPoint Program na vytváření prezentací Pozadí snímků  Pravým tlačítkem klikneme do snímku a otevřeme Formát pozadí.
TŘÍDĚNÍ ODPADU VY_32_INOVACE_2C_10 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Sada 3 Práce v domácnosti Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Trhové.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okres Brno – venkov, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Eva Kubíková NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_16.

Pořadové číslo projektu: 4247/21/7.1.4/2011 Číslo šablony: VY _32_INOVACE_ENV_15.
Barva těles. Barva neprůhledného tělesa je určena tím, jakou složku bílého světla těleso odráží a jakou pohlcuje. Žlutý citrón odráží žluté světlo, ostatní.
Rozklad světla Investice do rozvoje vzdělávání.
Výroba Papíru Jan střída
Obor: Elektrikář Ročník: 1. Vypracoval: Bc. Svatopluk Bradáč
VY__III/2__INOVACE__210 FYZIKA SPEKTRUM BAREV.
ZŠ T. G. Masaryka Otrokovice
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR: Mgr. Libor Zemánek NÁZEV: Rozklad slunečního světla optickým hranolem.
Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Movie Maker program pro tvorbu filmů
Prezentační nástroj Open Office, Impress ZÁKLADY PRÁCE
Interaktivní třídění domovního odpadu.
PowerPoint.
Moje první prezentace - animace, přechody Markéta Zakouřilová.
SŠ, ZŠ a MŠ, Karviná, příspěvková organizace
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu "EU peníze školám"
TŘÍDÍME ODPAD Základní škola a Mateřská škola Kateřinice, okres Vsetín
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Recyklace plastu PŘÍRODA.
AUTOR: Mgr. Erika Hovorková TEMA: VY_32_INOVACE_17_Třídění odpadu_1
Semafor pro chodce VY_32_INOVACE_5A_11
Vztah k životnímu prostředí
MATEMATIKA pro 1. stupeň ZŠ
Transkript prezentace:

Barevný svět odpadků naše výtvarné pokusy o zpracování odpadu různého druhu tříděného podle barev do prostorových kreací

Co jsme dělali? rozhlíželi jsme se kolem sebe a sbírali jsme odpadky všeho druhu třídili jsme sebrané odpadky podle barev bez ohledu na možnosti jejich recyklace pokoušeli jsme se uspořádat nasbírané do prostoru jedné staré krabice, abychom vyjádřili „akumulaci“ uspořádali jsme výstavku našich výtvorů v mezipatře školy

Modrá

Žlutá

Zelená

Další modrá

Opět žlutá

A zase modrá

A ještě zelená

Bylo těžké nafotit obrázky ve stísněném prostoru vyřezat části fotografií a převzorkovat je stanovit pořadí snímků této prezentace odpustit si přebytečné animace a efekty v přechodu snímků při jejím předvádění …

Jakub, Klárka, Michal, Anička, Kuba a ZyDg V rámci projektu Odpad jako surovina zpracovala skupina žáků DG v Kralupech nad Vltavou Jakub, Klárka, Michal, Anička, Kuba a ZyDg