Projekt: Šance pro každého žáka

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kreativní centrum Brno
Advertisements

Tato prezentace je hrazena z projektu: Spolupráce s partnery – základ kvalitní odborné výuky Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.01/
Spolek ZS Rosice Prezentace pro město Rosice
Projekt uspěl při výběru v programu „Pomáháme lidem zlepšovat místo, kde žijí“ a byl podpořen Nadací VIA a Nadací České spořitelny částkou Kč.
Tato prezentace je hrazena z projektu: Spolupráce s partnery – základ kvalitní odborné výuky Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.01/
Založení restaurace La Veranda
 Otevřena 1. srpna 1844  V okolí zoo je také také akvárium  Otevřena 1. srpna 1844  Po zboření Berlínské zdi byl problém v tom, že ve městě byly ZOO.
Konference Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Metodika projektového investování - Případová studie Petra Wendelová Jim Wheeler Libor Cupal David Koudela 2. a Tato zakázka je financována Evropskou.
TyfloCentrum ČR, obecně prospěšná společnost
Pokus Jen tak Městská charita České Budějovice. Mnozí dělají charitu, my jsme CHARITA Nestátní nezisková církevní organizace Součást Charity ČR, mezinárodní.
Městský architekt z pohledu výkonu architektonické profese Konference O městských architektech, jejich potřebnosti a postavení v místní správě Cheb, 15.
Plánovaný rozvoj služeb
Zásady kraje Vysočina pro poskytování dotací na podporu naplňování a propagace principů místní Agendy 21 a Zdraví 21 v kraji Vysočina.
Patnácté výročí založení společnosti CZECH Consult, spol. s r.o. (1995 – 2010) – patnáct let práce v oblasti dopravy a dopravního inženýrství. Děkujeme.
PREZENTACE akcí MC KAŠPÁRKOV o.s., podpořených v roce 2012 městem Rosice Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
Organizace a instituce města Čáslavi. Obsah Městský úřad Organizace a instituce pro děti a mládež Organizace a instituce pro seniory Kulturní instituce.
Institut zemědělské ekonomiky a informací Praha 2 – Slezská 7 Postaven jako Dům zemědělské osvěty v roce 1926.
Vizovice Eliška Kratinová.
VZDĚLÁVÁNÍ ÚČASTNÍKŮ KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE SPRÁVNÍCH OBVODECH HL. MĚSTA PRAHY.
Rakousko.
Dohoda mezi Severočeskými doly a.s. Chomutov
Střední odborné učiliště zemědělské a služeb, Dačice, nám. Republiky 86  Název projektu: Zvýšení kvality profesní přípravy žáků SOU Dačice  Registrační.
PAMÁTKY PRAHA.
Veřejnosprávníci z 1.D poprvé na úřadě v Doksech.
Opava.
Rozvoj Zoologické zahrady Jihlava Záměr projektu Smysl projektu Lidské zdroje Fin. analýza předkladatele.
Tato prezentace je hrazena z projektu: Spolupráce s partnery – základ kvalitní odborné výuky Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.01/
NIPOS – Lenka Lázňovská.  Velký okruh subjektů poskytujících veřejné služby v kultuře, a to zejména v oblasti veřejné osvěty a edukace. Jsou naplněním.
Koncepce internetizace knihoven Vít Richter Národní knihovna ČR ISSS 2004.
Volný čas dětí ve 21. století Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.36/ OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo prioritní osy: 7.1 Název prioritní.
Operační program vzdělání pro konkurenceschopnost 1.1. Globální grant: Zvyšování kvality ve vzdělávání ve Zlínském kraji Projekt CZ.1.07/1.1.08/
Tato prezentace je hrazena z projektu: Spolupráce s partnery – základ kvalitní odborné výuky Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.01/
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Spolupráce s partnery – základ kvalitní odborné výuky Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.01/
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Pavel Švejda Inovační potenciál ČR Praha, 10. září 2008.
Projekt: UČÍME SE V PROSTORU Oblast: Stavebnictví Název předmětu:Pozemní stavby Název a ID tématu:Vhodné a méně vhodné staveniště (STA20) Zpracoval: Ing.
Praha.
Půl na půl – rovné příležitosti žen a mužů Vzdělávání zaměstnavatelů v oblasti rovných příležitostí žen a mužů TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM.
ARCHITEKTONICKÉ SOUTĚŽE
Technologická platforma Vozidla pro udržitelnou mobilitu Vedoucí projektu: Ing. V. Volák, Ricardo Prague Odborný garant: Prof. Ing. J. Macek DrSc., ČVUT.
Úspěšný projekt č. CZ / E-Úřad E-learningový vzdělávací program pro další vzdělávání pracovníků ve veřejné správě.
Hradec Králové město+akvárium. Historie  Z archeologických průzkumů vyplývá, že lokalita na soutoku Labe a Orlice byla osídlena již v období pravěku.
Vypracovala: Mgr. Věra Sýkorová Použitá literatura: M. Motlová: PRAHA známá i neznámá, Euromedia Group k. s., E. Obůrková: Výlety s dětmi v Praze.
Operační program vzdělání pro konkurenceschopnost 1.1. Globální grant: Zvyšování kvality ve vzdělávání ve Zlínském kraji Projekt CZ.1.07/1.1.08/
SLOŽENÍ PŘEDSTAVENSTVA Ivan Plicka předseda Pavel Hnilička 1. místopředseda Jaroslav Šafer 2. místopředseda.
Sdružení rodičů při MŠ Sluníčko. Proč sdružení rodičů  MŠ spravuje finanční prostředky určené pouze na předškolní vzdělávání  MŠ nemůže spravovat finanční.
FINANČNÍ GRAMOTNOST Spoření ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
ANOTACE OBJASNIT POJMY OBEC, MĚSTO, ZASTUPITELSTVO, RADA, STAROSTA, MĚSTSKÝ ÚŘAD. VÝUKOVÝ MATERIÁL.
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. ZEMĚDĚLEC V EU Bc. Jan Kolář, Úhlava, o.p.s.
Rodinná politika na úrovni měst a obcí na příkladu města Třebíče Ing. Marie Černá1.
XXIII. valné shromáždění a jarní celostátní seminář STMOÚ ČR BRNO, května 2012 František Vavera.
B RNO Kateřina Konečná 5. třída. P AMÁTKY MĚSTA B RNA.
Datové centrum sociálních služeb v Libereckém kraji Interaktivní softwarový program určený pro poskytovatele sociálních služeb, zadavatele a také pro.
Reg. č. projektu: CZ.1.07/2.3.00/ Název projektu: Měření výkonnosti Rozvoj lidských zdrojů v oblasti výzkumu měření a řízení výkonnosti podniků,
SPRÁVNÍ ORGÁNY OBCE Mgr. Michal Oblouk.
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
MĚSTO VALAŠSKÉ KLOBOUKY
ZASTUPITELSTVO MĚSTA (15)
Vyvinuta za podpory projektů LE a LE programu MŠMT, EUPRO II
Sakrální památky Olomouce
Spolupráce s partnery – základ kvalitní odborné výuky
Projekt: Šance pro každého žáka
Projekt: Šance pro každého žáka
Role sektorových rad jako reprezentantů zaměstnavatelů v procesech NSK
Výsledky dotazníkového šetření všech CSS
Územní systém ekologické stability (ÚSES) krajina v územním plánování Informace z metodické porady MŽP s krajskými úřady porada KrÚ JMK s ÚÚP JMK
Velehrad - Centrum kulturního dialogu západní a východní Evropy
Strasbourg 16/01/ :59.
Jednací řád Pracovní skupiny
Transkript prezentace:

Projekt: Šance pro každého žáka Reg. číslo: CZ.02.3.61/0.0/0.0/16_012/0000595

KROUŽEK OBČANSKÝCH KOMPETENCÍ

ŠKOLA CYRILOMETODĚJSKÁ 22, TŘEBÍČ

METODIK OBČANSKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ Mgr. Dana Kratochvílová jak funguje státní správa kdo a jak řídí a spravuje město

VÝBĚR TÉMATU A do terénu!

CHÁTRAJÍCÍ DOMY Smrtelná 389 http://nahlizenidokn.cuzk.cz/

KINO MORAVIA první kino v Třebíči architekt Josef Herzán postaveno roku 1919 ve stylu secese ukončení provozu kina v březnu 2006

KINO MORAVIA - názvy při založení kino MORAVIA po roce 1948 kino SVĚT v roce 1958 kino SPUTNIK v roce 1992 znovu kino MORAVIA

NÁVŠTĚVA MÚ TŘEBÍČ GRANT = KOMUNITNÍ CENTRUM veřejná tančírna promítací sál zkušebna pro začínající hudební skupiny rukodílna kavárna klavír prostory pro vzdělávání plánované otevření do konce roku 2017

MÍSTOSTAROSTKA ING. MARIE ČERNÁ

STAROSTA ING. PAVEL JANATA

PREZENTACE

NA SHLEDANOU