Mgr. Tomáš Lechner Triada, spol. s r. o.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
Advertisements

Změna legislativy při zadávaní veřejných zakázek
Czech POINT Pohodlná komunikace.
Základní otázky rozvoje informatizace Ing. Dana Bérová náměstkyně ministra – ředitelka sekce Jihlava,
IMI systém - informační systém vnitřního trhu model realizace v ČR © 2006 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Spolupráce lokálních institucí Seminář Komunitní role veřejných knihoven ZLÍN
Analýza dopadu zákona č. 300/2008 Sb. do území JUDr. Kateřina Černá Ing. Václav Koudele.
ISSS 2005, Hradec Králové Zavádění elektronické podatelny, praktické zkušenosti Bc. Irena Rálišová, Město Sezemice Mgr. Tomáš Lechner, Triada spol. s r.
Projekty PHARE v gesci odboru informatizace veřejné správy Ministerstva vnitra ČR PHARE 97 informační a komunikační systémy VS přednáší Ing. Tomáš Holenda.
Absolventská práce 2002 Aplikace XML rozhraní v prostředí krajského úřadu Autor : Marek Cop Vedoucí : Ing. Petr Pavlinec 2002.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky & Ministerstvo vnitra Ing. Jaroslav Svoboda
15 let vývoje E-Governmentu v legislativě ČR Mgr. Tomáš Lechner Vysoká škola ekonomická v Praze Národohospodářská fakulta Katedra práva.
STÁTNÍ INFORMAČNÍ POLITIKA Cesta k informační společnosti Ing. Karel Březina ministr a předseda Rady vlády pro státní informační politiku.
Přístup státu k budování informačních systémů veřejné správy ing. Tomáš HOLENDA odbor informatizace veřejné správy Ministerstvo vnitra ČR.
Informace z konference IIR eGovernment – Zpracoval(a): Jana Třísková, Alois Slovák Datum:
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 ePUSA – elektronický portál územních samospráv Krajský úřad Plzeňského krajeMinisterstvo vnitra.
Portál - kultura a historie Prahy Ivan Seyček Miroslav Váňa Lada Králová Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS Portál – kultura.
Implementace spisové služby v prostředí městských úřadů
Elektronická publikace
eGovernment Informační systémy ve státní správě a samosprávě
PSI a rozvoj IS J. Svoboda, MV ČR, OIVS. Národní konference – Praha 23. ledna 2008 Úvod Zákonná úprava Hodnocení stavu Veřejné informační služby Závěr.
Koncepce internetizace knihoven Vít Richter Národní knihovna ČR ISSS 2004.
„Elektronické“ Veřejné zakázky Vladimír Šiška náměstek ministra ředitel sekce ISVS.
ISSS 2003 Koncept využitelných stávajících datových zdrojů pro Portál veřejné správy ISSS 2003 Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Václav Koudele.
Vladimír Šiška Náměstek ministra – ředitel sekce
Digitální strategie krajů Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Digitální strategie krajů Datum:
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 Šetření o využívání informačních technologií ve veřejné správě Konference ISSS 2006.
Vazba IS Munis a aplikace Czech POINT
Státní správa Petr Machala.
ISSS 2008, Hradec Králové Elektronické zpracování problematiky zákona o střetu zájmů Mgr. Věra Hottmarová, MěÚ Smiřice Mgr. Tomáš Lechner, Triada, spol.
government Zpracovali: Petra Vilímová , Monika Vatrtová,
PROVOZOVÁNÍ A KOMUNIKACE NEJEN REGISTROVÁ
ISSS 2003 ePUSA Elektronický portál územních samospráv – stav projektu Ostrava
Digitální Česko – veřejná konzultace Ing. Jan Duben ředitel sekce elektronických komunikací a poštovních služeb © 2010 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky Příspěvek Ministerstva vnitra k informatizaci územních samospráv Ing. Tomáš Holenda ředitel.
Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadě Plzeňského kraje
Ministerstvo informatiky ČR ISSS, Hradec Králové, duben 2005.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Elektronizace postupů při zadávání veřejných zakázek v ČR Úvodní slovo ředitele Odboru veřejného investování RNDr. Jiří.
29. března 2004ISSS 2004, Hradec Králové1 iMUNIS SMiS – aplikace na OÚ Lety Jiří Hudeček, Obec Lety Ivana Melicharová, Obec Lety Tomáš Lechner, Triada,
ISSS 2003 ePUSA – Elektronický portál územních samospráv – stav projektu ISSS 2003 Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Václav Koudele.
Digitalizace v ČR ISSS, Hradec Králové, duben 2005.
ISSS 2005, Hradec Králové1 iMUNIS SMiS – aplikace na OÚ Lety Jiří Hudeček, Obec Lety Ivana Melicharová, Obec Lety Tomáš Lechner, Triada, spol. s r. o.
Ing. Petr Horský, Předseda Rady České parkovací asociace z.s.p.o.
Specializovaná elektronická média pro veřejnou správu Solón Deník veřejné správy.
ISSS 2003 PORTÁL VEŘEJNÉ SPRÁVY Ing. Dana Bérová Ministerstvo informatiky.
Hospodářský registr Ing. Jiří Pavlíček Konference ISSS 2006 Hradec Králové, 4. dubna 2006.
Interaktivní personální portál
Praktické dopady rozvoje e-Governmentu aneb nejen to, co jsme se dozvěděli na ISSS Mgr. Tomáš Lechner Triada, spol. s r. o.
Strategie Smart Administration David Zeisel Odbor programového řízení Ministerstvo vnitra ČR
RNDr. Ivana Havlíková Ing. Jiří Štochel. STAVEBNÍ ZÁKON - STARÝ.
MěÚ Tišnov nám. Míru 346, Tišnov Sál Městského kulturního střediska, Tišnov Technologické centrum ORP Tišnov Jiří Dospíšil, vedoucí OSVV Ing. Dušan.
1 Architektura IS podporující manažerské řízení 9. MEZINÁRODNÍ KONFERENCE O INFORMATICKÉ PODPOŘE PERSONÁLNÍCH PROCESŮ V OZBROJENÝCH SILÁCH A STÁTNÍ SPRÁVĚ.
Zastoupení zadavatele – ano - ne Konference: Elektronizace veřejných zakázek Pořadatel QCM s.r.o. Hotel Barcelo, Praha, Ing. Miroslav Jeništa.
Akreditovaný e-learningový kurz Rovné příležitosti žen a mužů Ing. Petr Špindler, RENTEL a.s. Konference „Rovné příležitosti“ MV ČR, Praha,
Workshop 3. června 2008, Praha Rozvoj služeb eGovernmentu v ČR a elektronizace zadávání veřejných zakázek Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Odbor veřejného.
Národní infrastruktura pro elektronické zadávání veřejných zakázek NIPEZ ISSS Hradec Králové 2012 RNDr. Jiří Svoboda MMR ČR Odbor veřejného investování.
PREZENTUJÍCÍ Registry ve veřejné správě Mgr. David Marek
Národní plán zavedení elektronického zadávání veřejných zakázek a Zpráva o plnění Národního plánu za rok 2007 Ministerstvo pro místní rozvoj.
Duben 2013 Odbor informatiky KrÚ JMK Výzva č. 08 Integrovaného operačního programu na Integrovaného operačního programu na Rozvoj služeb eGovernmentu v.
Michal Kubáň Martin Nečaský Tomáš Pecha 31. března 2017
Elektronický obchod z pohledu České republiky
Informačních systémů veřejné správy
EGONovi tluče srdce! Ivan Langer ministr vnitra.
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013
Konference Praha 2014.
Informační zdroje české veřejné správy
RNDr. Jiří Schlanger náměstek pro informatiku a mezinárodní věci
Elektronické skartační řízení z pohledu menších původců
Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Václav Koudele
Projekt e-Sbírka a e-Legislativa snazší přístup k právu a k informacím o jeho změnách pro podnikatele JUDr. Vít Šťastný a Mgr. Aleš Gola Ministerstvo.
Transkript prezentace:

Mgr. Tomáš Lechner Triada, spol. s r. o. Přehled informací z konference ISSS 2012 pro ty, kteří se na konferenci nemohli přijet podívat osobně Mgr. Tomáš Lechner Triada, spol. s r. o.

Letošní ISSS 24.4.2018 24.4.2018 24.4.2018 STMOÚ ČR, Brno 2012 2 2

ISSS v číslech 15. ročník ISSS se konal od 2. do 3. dubna 2012 Konference se účastnilo 2387 registrovaných účastníků Z toho z institucí a úřadů – 1435 Z toho zástupců měst a obcí – 646 Odehrálo se přes 220 přednášek a prezentací Ve výstavní části se představilo více než 110 dodavatelů technologií a služeb 24.4.2018 24.4.2018 24.4.2018 STMOÚ ČR, Brno 2012 3 3

Nejvýraznější téma 24.4.2018 STMOÚ ČR, Brno 2012

Co jsme se také dozvěděli… Ministerstvo vnitra představilo dopady zavedení základních registrů, zprávu o stavu eGovernmentu v ČR a další informace týkající se implementace informačních a komunikačních technologií ve veřejné správě včetně projektů e-Sbírka a e-Legislativa Ministerstvo pro místní rozvoj informovalo o novele zákona o veřejných zakázkách a o otázkách e-turismu Ministerstvo financí představilo stav realizace Státní pokladny a harmonogram implementace dalších součástí Ministerstvo spravedlnosti informovalo o praktických zkušenostech se zaváděním elektronických spisů a elektronického platebního rozkazu Ministerstvo zdravotnictví představilo současný stav vývoje e-Health Ministerstvo průmyslu a obchodu informovalo o strategii v elektronických komunikacích Národní archiv hovořil o stavu realizace Národního digitálního archivu Celá řada obcí, měst a krajů představila svoje konkrétní řešení různých ICT projektů a mnoho dalších věcí, včetně speciálního bloku o geoinformačních systémech 24.4.2018 24.4.2018 24.4.2018 STMOÚ ČR, Brno 2012 5 5

Střípky z prezentací Pilotní provoz základních registrů na MČ Praha 13, změny formulářů a procesů JUDr. Kateřina Černá, Úřad městské části Praha 13 Představení směrnice starosty č. 1/2012 o aplikaci zákona č. 111/2009 Sb., o základních registrech, na Úřadu MČ Praha 13 Jak to celé funguje dohromady Ing. Ondřej Felix, CSc., Ministerstvo vnitra Referenční údaje jsou platné pokud se neprokáže opak NIPEZ – Národní elektronický nástroj RNDr. Jiří Svoboda, Ministerstvo pro místní rozvoj Zadávací modul soustavy informačních systémů NIPEZ zahájí běžný provoz v I.Q roku 2013 Národní digitální archiv Jiří Bernas, Národní archiv Zahájení provozu se stále předpokládá 12. 12. 2013 Výhody vnitřní elektronizace obce Martina Filipová, Obec Vrané nad Vltavou Noční můrou úředníka v procesu elektronizace jsou přístupová jména, hesla, různé PIN a jiné kódy 24.4.2018 24.4.2018 24.4.2018 STMOÚ ČR, Brno 2012 6 6

Mgr. Tomáš Lechner Triada, spol. s r. o. Děkuji za pozornost Mgr. Tomáš Lechner Triada, spol. s r. o.