ZVÍŘÁTKA V LESE ANIMALS IN THE FOREST

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jak vznikají barvy ??? Autorkou materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Helena Piskáčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Advertisements

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Hana Matoušková. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN , financovaného.
Anotace - Animals Anotace - Pracovní list k procvičení slovní zásoby Autor - Mgr. Martina Kolářová Jazyk - Čeština, angličtina Očekávaný výstup - Plynulé.
PŘIŘAĎ FOTOGRAFII K OBRÁZKU aktivita
COLORS BARVY Mgr. Bc. Lucie Hušková ZŠ a MŠ Kamenná 404/4,
COLORS BARVY Mgr. Bc. Lucie Hušková ZŠ a MŠ Kamenná 404/4,
MY FAMILY Mgr. Bc. Lucie Hušková ZŠ a MŠ Kamenná 404/4,
Poznej bankovky a mince
PRACOVNÍ LIST Úkoly: 1) Na internetu vyhledej, kde se nachází podnebné pásy zmíněné v prezentaci a vyznač je na mapě. 2) Na kterých kontinentech je možné.
ROČNÍ OBDOBÍ 1. Vyber podle obrázku roční období.
Finanční gramotnost Základní pojmy
Hádáme hrady a zámky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Katarzyna Nogolová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Obrazový materiál pro pracovní list – Masky
SLOVNÍ FOTBAL Tato hra je výborná na trénování a rozvoj fonematického sluchu. Jedná se o řazení kartiček podle začátečních a koncových hlásek slova tak,
Rozlišování krátkých a dlouhých samohlásek interaktivní
STEJNÉ Pracovní listy Poznáš, které obrázky jsou stejné? Najdi je a spoj. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer.
ČLOVĚK – NAŠE TĚLO Pracovní listy
Rozvíjíme pozornost a soustředění
Pracovní listy zaměřené na vybavení jízdního kola
Ruský obrázkový slovník XXIV. Povolání - профессия
ANIMALS OPAKOVACÍ HRA Mgr. Bc. Lucie Hušková ZŠ a MŠ Kamenná 404/4,
Úvodní lekce, opakování
Ruský obrázkový slovník XXII Kolektivní sporty –коллективныe спортa
Ruský obrázkový slovník XLI Ve škole – В школе
Ruský obrázkový slovník XII Domácí spotřebiče – Техника для кухни
Interaktivní příklad na dělení napětí a proudu v elektrickém obvodu
PUZZLE Podpora výuky o stálých a tažných ptácích
Pracovní listy – vnitřní orgány a kostra
Pracovní list - pocity a emoce Jméno: …………………………
LOGOPEDICKÉ KOSTKY P Sestavení – síť vystřihneme a sestavíme kostky (síť můžete zalisovat, vystřihnout, ohnout hrany dle pravítka a sestavit pomocí průsvitné.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr
Ruský obrázkový slovník IV Rodina − семья
Ruský obrázkový slovník XXX. Slovesa A
Rozumíš mi 2 HRAČKY Čtecí list:
KVARTETO – hláska L Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
K V A R T E T O MATERIÁL Kromě hry kvarteto přikládám další možnosti využití: Prohlížení a jmenování jednotlivých obrázků s dospělým, rozhovor nad obrázky,
Vypočítej ceny zlevněného zboží
Ruský obrázkový slovník XX Hudba – музыка
POZNÁVÁNÍ PO JEDNOTLIVÝCH OBRÁZCÍCH. ZA KAŽDÉ SPRÁVNÉ URČENÍ BOD.
ZELENINA A JEJÍ DRUHY LISTOVÁ KOŠŤÁLOVÁ CIBULOVÁ PLODOVÁ KOŘENOVÁ
Ruský obrázkový slovník XL Kontinenty a oceány – Континенты и океаны
KARTY NA PŘIŘAZOVÁNÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Stavíme si domov Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr
Rozmanitost přírody – interaktivní test – liška obecná
PUZZLE B Skládáním puzzle si dítě procvičuje a trénuje nejen abstraktně vizuální myšlení, ale i nenásilně procvičujeme hlásku B. Autorem materiálu.
U každého zvířátka vyber jednu správnou odpověď.
Najdi a přiřaď tělo k hlavě zvířete
Představujeme a sestavujeme krychli
ČLOVĚK – VNITŘNÍ ORGÁNY A KOSTRA
Pracovní listy – vnitřní orgány a kostra
Vánoční počítání zpaměti
Kolik je...? Pracovní listy
PEXESO Ostré sykavky – Z
Logopedické pexeso B Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY 2
pedagogických pracovníků (NÚV).
DESETINNÁ ČÍSLA DESETINNÉ ZLOMKY
Prezentace určena k opakování a upevnění pojmů více a méně.
Z ČERNÝ PETR Ostré sykavky – Z
Ruský obrázkový slovník XIX Místnosti – комнату
MLÁĎATA ZVÍŘAT PREZENTACE
SPOČÍTEJ TEČKY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr Eva Macháčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
CAN YOU COUNT? Hi, I´m Patrik. Hi, I´m Denis.
M O T Ý L Í L O T O 3 Najdi stejného motýla!
Obrazový materiál pro pracovní list – Masky
Rozumíš mi 1 Zvířata Čtecí list:
JEDNODUCHÉ STROJE – OPAKOVÁNÍ
Seznamujeme se s geometrickými tvary - obdélník
Hra Znáš některé dopravní značky?
Transkript prezentace:

ZVÍŘÁTKA V LESE ANIMALS IN THE FOREST Mgr. Bc. Lucie Hušková ZŠ a MŠ Kamenná 404/4, Jablonec nad Nisou ZVÍŘÁTKA V LESE ANIMALS IN THE FOREST Úvodní lekce, opakování Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Lucie Hušková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz; ISSN 1802-4785.  Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

MOUSE Obr. 1 MAUS Obr. 2

FISH Obr. 3 FIŠ Obr. 4

BIRD Obr. 5 Obr. 6 B∃ RD

FOX FOX Obr. 7 Obr. 8

SNAKE SNEJK Obr. 9 Obr. 10

BEAR Obr. 12 BE∃R Obr. 11

WOLF Obr. 14 WULF Obr. 13

DEER DOE Obr. 15 DÝ∃R DOU Obr. 16

RABBIT Obr. 17 Obr. 18 ´RABIT

Použité zdroje: 1) [cit. 2016-03-10] Použité zdroje: 1) [cit. 2016-03-10]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: <https://commons.wikimedia.org/wiki/File:House_mouse.jpg> 2) [cit. 2016-03-10]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: <https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Disney_minnie_mouse.jpg> 3) [cit. 2016-03-10]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: <https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Atlantischer_Lachs.jpg> 4) [cit. 2016-03-10]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: <https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Polymixia_nobilis.jpg> 5) dokure. [cit. 2016-03-10]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: <https://commons.wikimedia.org/wiki/File:カワセミ_雄.jpg> 6) [cit. 2016-03-10]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: <https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Falco_deiroleucus_1902.jpg> 7) [cit. 2016-03-10]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: <https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Keulemans_common_fox.png> 8) [cit. 2016-03-10]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: <https://www.flickr.com/photos/43158397@N02/6904714319/> 9) [cit. 2016-03-10]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: <https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Stamps_of_Romania,_2010-40.jpg> 10) [cit. 2016-03-10]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: <https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Green_Tree_Python.jpg> 11) [cit. 2016-03-10]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: <https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Black_bear_with_salmon.jpg> 12) U.S. Fish and Wildlife Service Headquarters. [cit. 2016-03-10]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: <https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Polar_bear_with_young_-_ANWR.jpg>

13) [cit. 2016-03-10]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: <https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Canis_lupus_portrait.jpg> 14) [cit. 2016-03-10]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: <https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Canis_lupus_baileyi_running.jpg> 15) [cit. 2016-03-10]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: <https://commons.wikimedia.org/wiki/File:White-tailed_deer_(Odocoileus_virginianus)_in_Allegheny_Cemetery,_Pittsburgh.JPG> 16) [cit. 2016-03-10]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: <https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Pirosmani._Doe_deer.jpg> 17) Camilo Gonzalez. [cit. 2016-03-10]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: <https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Conejos_en_una_conejera.jpg> 18) Nele Hackenberg [cit. 2016-03-10]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: <https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Kaninchen-Sozial.jpg>