Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

K V A R T E T O MATERIÁL Kromě hry kvarteto přikládám další možnosti využití: Prohlížení a jmenování jednotlivých obrázků s dospělým, rozhovor nad obrázky,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "K V A R T E T O MATERIÁL Kromě hry kvarteto přikládám další možnosti využití: Prohlížení a jmenování jednotlivých obrázků s dospělým, rozhovor nad obrázky,"— Transkript prezentace:

1 K V A R T E T O MATERIÁL Kromě hry kvarteto přikládám další možnosti využití: Prohlížení a jmenování jednotlivých obrázků s dospělým, rozhovor nad obrázky, vyprávění Podávání obrázků. Dítě vybírá a podává obrázky podle pokynů dospělého. Třídit obrázky, které k sobě patří Doplňování čtveřic obrázků Výběr obrázků, které mají určitou společnou charakteristiku aj. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

2 SKLO SKLO SKLO SKLO

3 DŘEVO DŘEVO DŘEVO DŘEVO

4 KOV KOV KOV KOV

5 PLAST PLAST PLAST PLAST

6 PAPÍR PAPÍR PAPÍR PAPÍR

7 TEXTIL TEXTIL TEXTIL TEXTIL

8 KERAMIKA KERAMIKA KERAMIKA KERAMIKA

9 KVARTETO KVARTETO KVARTETO KVARTETO
MATERIÁL KVARTETO MATERIÁL KVARTETO MATERIÁL KVARTETO MATERIÁL

10 Použité zdroje [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < > [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < > [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < > [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <


Stáhnout ppt "K V A R T E T O MATERIÁL Kromě hry kvarteto přikládám další možnosti využití: Prohlížení a jmenování jednotlivých obrázků s dospělým, rozhovor nad obrázky,"

Podobné prezentace


Reklamy Google