Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

POZNÁVÁNÍ PO JEDNOTLIVÝCH OBRÁZCÍCH. ZA KAŽDÉ SPRÁVNÉ URČENÍ BOD.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "POZNÁVÁNÍ PO JEDNOTLIVÝCH OBRÁZCÍCH. ZA KAŽDÉ SPRÁVNÉ URČENÍ BOD."— Transkript prezentace:

1 POZNÁVÁNÍ PO JEDNOTLIVÝCH OBRÁZCÍCH. ZA KAŽDÉ SPRÁVNÉ URČENÍ BOD.
ZELENINA POZNÁVÁNÍ I. POZNÁVÁNÍ PO JEDNOTLIVÝCH OBRÁZCÍCH. ZA KAŽDÉ SPRÁVNÉ URČENÍ BOD. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jarmila Hájková. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

2 KVĚTÁK

3 KAPUSTA

4 ŘEDKEV

5 ČESNEK

6 BROKOLICE

7 HRÁCH

8 OKURKA

9 SALÁT

10 RAJČE

11 CELER

12 CIBULE

13 PÓREK

14 PAŽITKA

15 KAPUSTA RŮŽIČKOVÁ

16 FAZOLE

17 MRKEV

18 SÓJA

19 ŠPENÁT

20 MELOUN

21 ČOČKA

22 DÝNĚ

23 CUKETA

24 LILEK

25 PAPRIKA

26 PETRŽEL

27 ZELÍ

28 Použité zdroje: Dana Payne[cit ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: Calliope[cit ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: Dinkum[cit ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: David Cevallos Díaz[cit ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: Jonathunder[cit ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: Karelj[cit ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: Bill Ebbesen[cit ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: Stephen Ausmus[cit ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: Rasbak[cit ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: Penny Greb[cit ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: Dinkum[cit ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: H. Zell[cit ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: Jeffery Martin[cit ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: Jerzy Opioła[cit ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: Nick Saltmarsh[cit ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: Liveon001[cit ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: Jonathunder[cit ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: H. Zell[cit ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: Victor M. Vicente Selvas[cit ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: Steve Evans[cit ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW:

29 Použité zdroje: Shijan Kaakkara[cit ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: Steve[cit ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: Rasbak[cit ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: Horst Frank[cit ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: MathKnight and Zachi Evenor[cit ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: MarkusHagenlocher[cit ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: [cit ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: Dinesh Valke[cit ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW:


Stáhnout ppt "POZNÁVÁNÍ PO JEDNOTLIVÝCH OBRÁZCÍCH. ZA KAŽDÉ SPRÁVNÉ URČENÍ BOD."

Podobné prezentace


Reklamy Google