Španělsko “Co jsme si odnesli z Evropy“

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Německo září – 4. října.
Advertisements

Španělsko oficiálně : Španělské království
Španělsko Referát 5.B.
STÁŽ VE MĚSTĚ VIECHTACH – KAMILA KORIMOVÁ PROJEKT LEONARDO DA VINCI.
Slovensko Kežmarok - Ľubica –
Cesta do EP - Štrasburk. Dorazili jsme před Evropský parlament ve Štrasburku.
Obor Podnikání – délka vzdělání tohoto oboru je 2 roky dosažené vzdělání: střední vzdělání ukončené maturitní zkouškou forma tohoto vzdělání je denní studium.
Výlet do Anglie Josef Chrpa 2007 – Student Septimy.
Program Leonardo da Vinci - projekt mobility „Evropské trendy ve slu ž bách“ Tomáš Kasárník, CR –
Postřehy ze studijního pobytu, aneb Fulda 2004 (Socrates Erasmus)
Program Leonardo da Vinci – projekt mobility
GÁBINA UHLÍŘOVÁ studentka septimy Skotsko / prázdniny.
Realizace KA 02 v rámci projektu„Nadané dítě.eu“ - v březnu 2010 začala být realizována příprava týmu psychologů se v Hradci Králové uskutečnilo.
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
Jižní Evropa.
SLOVENSKO Martin Schwarz.
BUDDY SYSTÉM Západočeské univerzity. Co je to Buddy systém Dobrovolná studentská aktivita Pomoc zahraničním studentům Možnost pro studenty ZČU zdokonalit.
Projekt Leonardo – Finsko 2005 Koukal Petr Prokopius Jan.
Itálie -bylo schopno pojmout sedících diváků a bylo užíváno ke gladiátorským zápasům a veřejným podívaným.gladiátorským -V Koloseu se dokonce mohly.
Zlínský kraj.
3. – Moller Ladislav Podlešák Karel
Španělské království.
Návštěva města v Rakousku
MARIA-Luisa houzarová
Španělsko.
Vsetín Vsetín je město, ve kterém žiji. Na Vsetínu se mi líbí, že je to malé město a všichni se tu v podstatě skoro známe. Město je obehnané lesy a kopcovitými.
Zadání: Rozsah min. 7min a max. 10 min Celá práce je v jednotném duchu Animace všech objektů Připravené komentáře v poznámkách Žádný obrázek nesmí být.
Peter Gabaĺ – 5.A.
Španělsko hymna.
Nejmocnější státy Evropy
Evropa – Jižní Evropa Španělsko Andorra. Španělsko – obecně Rozloha: km 2  velká evropská země Obyvatelstvo: 41,2 mil. (2002)  lidnatá země.
COMENIUS – Partnerství škol Sociální učení ve škole a svět práce v Evropě 2009 – 2011 Pracovní setkání žáků a učitelů ve dnech 8. – v I.E.S.
Odborná praxe Anglie Portsmouth 2015
Portsmouth 2015 František Novotný. Výběrové řízení Výběrové řízení na naší škole probíhalo ve dvou kolech: Podání přihlášky a napsání motivačního dopisu.
Birmingham – ERIKA BOUCHARECHASOVÁ
Birmingham Anna Kolářová
Praxe v Birminghamu 2015 s Erasmus+. Výběrové řízení 1. přihláška (cca 130 uchazečů) 2. zúžený výběr uchazečů (zhruba 60) 3. ústní pohovor.
ZAHRANIČNÍ PRAXE 2015 ERASMUS+. VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ RÁMEC ŠKOLY (ŠKOLA SI UDĚLALA SAMA SVOJE VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ) VYPLNĚNÍ PŘIHLÁŠEK – DOSTUPNÁ NA WEBU (KAŽDÝ.
Přírodní krása Rakouska...
Projekt - Kdo jiný? ZŠ Komenského náměstí Kralupy nad Vltavou Daniela Hofmannová, Denisa Válková, Adéla Holomková, Karolína Fousková, Markéta Bendová,
Erasmus+ Praxe v EU Anglie – Birmingham Tereza Černá 2015.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Blanka Žánová Název DUM: VY_32_Inovace_ Španělské království Téma: Česká republika jako součást Evropy.
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název: VY_12_INOVACE_023_ Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
Co jsme si odnesli z Evropy
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Co jsme si odnesli z Evropy Tenerife
Pracovní stáž v Londýně
Vojtěch Plíva Portsmouth
Praxe v Německu – Rotenburg –
Odborná praxe Dublin 2016 Kateřina Jehličková.
Praxe - Anglie 2015 Veronika Bartáková.
ROTENBURG (WÜMME) Lenka Bitarová –
Odborná stáž -Portsmouth
AUTOR: Mgr. Marcela Lazáková NÁZEV ŠKOLY:
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Poznej svůj region Autor: Mgr. Ivana Tesařová
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
PRAXE V NĚMECKU květen 2013.
Ochrana krajiny a přírody ČR VY_32_Inovace_20KR-1
Španělsko Učivo 8. ročníku Název školy
NAŠE PRÁZDNINY V LLORET DE MAR
Pracovní stáž na Slovensku – Martin - v rámci programu Erasmus+
Španělsko Turza lubor 4.a.
Stáž Slovensko – Mechanik opravář motorových vozidel
Co jsme si odnesli z Evropy Finská republika – město Tampere 4. 9
Co jsme si odnesli z Evropy ?
Co jsme si odnesli z Evropy
Vypracovala: Veronika Zedníčková, CR3
Co jsme si odnesli z Evropy IRSKO – DUBLIN –
CO JSME SI ODNESLI Z EVROPY
Transkript prezentace:

Španělsko “Co jsme si odnesli z Evropy“ Markéta Slámová CR 2

Obecné informace Hlavní město: Madrid Rozloha: 504 782 km² Nejvyšší bod: Pico de Teide (3718 m n. m.)

Málaga Vlajka Znak

576 725 obyvatel přístavní město na jihu Španělska narodili se zde malíř Pablo Picasso a herec Antonio Banderas proslavená rozinkami, vínem (muškátové víno), zmrzlinou a fritovanými rybami (zejména typická fritovaná sardel)

Stáž Málaga Stáž proběhla v termínu od 10. do 30. září 2015 za podpory programu Erasmus + Celkem se stáže zúčastnilo 8 studentek v doprovodu paní Kláry Herudkové Náplní naší stáže bylo poznat nové metody práce, vykonávat praxi v podnicích, zdokonalit se v našem oboru, poznávat novou kulturu, zdokonalit se v komunikaci v cizím jazyce na našich přidělených pracovištích

Volný čas Měly jsme připraveny velmi pestrý program, především výlety do okolních městeček s velice zajímavými kulturními nebo přírodními památkami Podívaly jsme se například do Mijas, Rondy, na Gibraltar a mimo jiné jsme také poznávaly krásy Málagy

Pracoviště, Náplň práce Mým pracovištěm byl obchod s QQbike a segway Firma měla zhruba 10 zaměstnanců Naší pracovní náplní bylo účastnit se průvodcovských túr po Malaze a plnit jednoduché administrativní činnosti, zajišťovat jednoduché animační programy, komunikovat se zákazníky, plnit zadané úkoly

Výlety Prohlídka Málagy s naší koordinátorkou Flamenco show Mijas – bílé město Alcazaba Slavnost Feria v Torremolinos Ronda – město na skále Gibraltar Delfinárium

Prohlídka Málagy

Flamenco

Mijas

Alcazaba

Feria

Ronda

Gibraltar

Delfinárium

Toulky Málagou 

Zhodnocení Na závěr snad zbývá říct jen to, že my všechny jsme si Málagu a Španělsko celkově naprosto zamilovaly a naší koordinátorce Zuzce, (která byla mimořádně vstřícná), jsme s čistým srdcem mohly slíbit, že se za nimi co nejdříve znovu vrátíme.  Zdokonalily jsme se ve výkonu pracovních činností, musely jsme plnit zadané úkoly, v nichž jsme poznávaly nové způsoby práce. Stáž tedy splnila svůj účel a my jsme si kromě úžasných zážitků a krásných vzpomínek dovezly také nové zkušenosti, které nám v budoucnu zajisté pomohou v našem dalším studiu.

Stáž bylo možné uskutečnit za podpory programu Erasmus plus Stáž bylo možné uskutečnit za podpory programu Erasmus plus. Markéta Slámová, CR 3