- slohové útvary informačního postupu

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Třídění odpadu na naší škole
Advertisements

Vítáme Vás na dni otevřených dveří. Milé děti, doufáme že se vám u nás bude líbit.
Výstavba sportovního areálu 20
Školení starostů obcí ORP České Budějovice Magistrát města České Budějovice
KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.
1. Datum vytvoření: Téma: Datum vytvoření: Téma: Zpráva Cíl prezentace: Cíl prezentace: Zaznamenávání textu v podobě výtahu Časová dotace:
Naše obec Nový Oldřichov Mistrovice. Obecní úřad.
Zpráva.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
3.ročník, Bc..  Cvičení pro ženy v rámci studiových hodin a posilovny  Klub aktivních dam  Výživové poradenství  Masáže  Kavárna.
Jméno autora: Mgr. Barbora Jášová Datum vytvoření:
PROSTĚ SDĚLOVACÍ STYL:
Domažlicko má digitální televizi! Informační kampaň RNDr Petr Beneš, vydavatelství Sdělovací technika ISSS 2007, Hradec Králové
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_252 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Ave Maria.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_323_Zpráva, oznámení AUTOR: Mgr. Šárka Kubáčková ROČNÍK, DATUM:
Májoví jubilanti Den matek ZŠ a MŠ, Pržňanka – záznamy z vystoupení, 2 hod. 8 min. nové Pozvánka na fotbal Oznámení – část. uzavření komunikace Náves.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce Česká pošta informuje Klub seniorů - pozvánka Beseda nad rozpočtem Mašinka - Maškarní bál.
Tato prezentace nesmí být použita na jiný den Země než na Zneužití je trestné Zneužití je trestné.
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ STROJÍRENSTVÍ A AUTOMATIZACE ÚNOR 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI.
Kabelová televize Pržno
ISSS 2006, Hradec Králové1 iMUNIS SMiS – aplikace na OÚ Lety Jiří Hudeček, Obec Lety Ivana Melicharová, Obec Lety Tomáš Lechner, Triada, spol. s r. o.
1 Největší Běžecký závod pro studenty středních škol v ČR 14 semifinálových závodů v centrech měst v celé ČR Finálový závod v rámci Volkswagen klasického.
Slohové postupy.
Program KTV Oslavenci Co najdete na úřední desce Pozvánka na zájezd Klub seniorů – pozvánky Termíny svozu odpadů Info SmVak Vodácká akce SKP - pozvánka.
Obecní úřad Pstruží Pstruží 93 Obec Pstruží pro občany Chcete snížit náklady na domácnost? Obec pro Vás zajistila příležitost snížit náklady domácností.
JC Best for Horses Dovednostní týdny. O co tu jde? Zvyšování dovedností Vašich koní (vyšší šance na vítězství v soutěžích, kvalitnější potomstvo) Tím.
Kolja 4. Song presentations #2 A-La L11 nová slova.
Nový pracovní řád pro naše zaměstnance
Květen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
SPORTOVNÍ DEN v rámci oslav 660. let obce Lešná V pátek 12. června 2015 se uskutečnil na víceúčelovém sportovním hřišti tradiční „Sportovní den“, kterého.
Anotace Materiál je vhodný ke společné práci žáků 3.třídy jako opakování učiva o kalendáři a o čase. Opakování může být motivováno některou hrou, doporučuji.
KTV PRŽNO Leden Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Úřední hodiny Obecního úřadu Březnice: Tel: Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek –
Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.
Datum: Zpracoval: Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Přijímací řízení 2016 základní informace.
Setkání s hejtmanem. Setkání s vedením Středočeského kraje a zástupci Krajského úřadu Dne ve 13,00 hodin v budově KOKOSU proběhne setkání starostů.
Datum: Projekt: Kvalitní výuka Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_94 Licence: CC BY-NC-SA 3.0 Jméno autora:
Obsah: 1.Tříděný odpad (plast) 2.Papírové ubrousky 3.Den otevřených dveří 4.Přírodní učebna 5.Karneval 6.Známky Obsah: 1.Tříděný odpad (plast) 2.Papírové.
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
KTV PRŽNO Červen 2017.
Kde hledat informace o oborech a středních školách?
Infokanál Obce Březnice
Přijímací řízení ve školním roce 2016/2017
Infokanál obce Vigantice
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA.
Řád výkonu služby v jednotkách HZS podniků, SDH obcí a SDH podniků
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ZŠ Klecany
Slavnostní rozsvícení vánočního stromu.
Název Zpráva, oznámení, SMS Název projektu: OP VK
Infokanál obce Vigantice
Infokanál obce Vigantice
Infokanál obce Vigantice
VOLBY V ČR.
Infokanál obce Vigantice
Infokanál obce Vigantice
Infokanál obce Vigantice
Kde hledat informace o oborech a středních školách?
KTV PRŽNO Leden 2018.
Vážení a milí spoluobčané,
KTV Pržno Červenec Srpen 2018.
Komunální politika: teorie a praxe. Úvodní informace
Infokanál obce Vigantice
Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly Ministerstva vnitra
Infokanál Obce Březnice
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Dana Ingvortová Číslo
Transkript prezentace:

- slohové útvary informačního postupu Zpráva, oznámení - slohové útvary informačního postupu

Oznámení - informuje o budoucí události „Vážení občané, celý příští týden bude probíhat sběr šatstva pro Charitu. Své nepotřebné avšak nepoškozené šatstvo můžete přinášet od pondělí do pátku mezi osmou a patnáctou hodinou do místní Sokolovny. Více informací o této charitativní akci najdete na webových stránkách obce.“

Zpráva – informuje o události nebo jevu, který se stal nebo nestal - odpovídá na základní otázky kdo? co? kde? kdy? Sběr pro Charitu v Broumově Minulý týden proběhl v naší obci sběr šatstva pro Charitu Broumov. Starosta obce Ing. Petr Řeháček tak mohl dnes předat 50 kg oblečení ředitelce Charity Brou-mov p. Kuželové, která dále zajistí rozeslání šatstva do oblastí za-sažených povodní.

Určete, zda se jedná o zprávu či oznámení Dne 28.4.2012 proběhl již pátý ročník běžeckého závodu Memorial Petra Kmínka. Desetikilometrová trať vedla údolím říčky Studená a nejrychleji ji zaběhl favorit závodu Petr Šíma v čase 32, 12. Závodu se celkem zúčastnilo 64 běžců. Dne 18.8. 2014 proběhne v naší obci povinné očkování psů proti vzteklině, které zajistí MVDr. Halada. Dostavte se se svým psem mezi osmou a desátou hodinou na Obecní úřad. Režisér Christopher Nolan oznámil natáčení nového dílu Batmana. Výkup kožek bude probíhat každou první neděli v měsíci před Jednotou.

praktické úkoly Napište zprávu o sportovním zápase: Kdo? (jména týmů) co? (sport) kde? (sportoviště) kdy? (den a hodina) Napište oznámení o Dnu otevřených dveří na naší škole. Poté o této události napište zprávu. Vytvořte svatební oznámení.