Písecké středisko „ STÍNADLA“ za podpory rodinné firmy „GENOVESE Corp

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Seznámení s BLMF Prezentace je určená pro nové týmy - získají prvotní přehled o BLMF.
Advertisements

aneb KORFBALOVÉ ŠÍLENSTVÍ
NabídkaPlánováníRealizace Příprava provozu Ukončení projektu (Provoz)
Beckiland Firemní párty.
Podzimní akce Pohody Brno – sdružení pro volný čas.
Média a propagace Co můžu udělat, aby se o akci vědělo.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Rezervační systém AK Kladno Pokročilé používání. Vytvoření opakování rezervace.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK 2.ROČNÍK MEMORIÁLU L.KOLLERTA o putovní pohár.
PROJEKT GUTOVKA DOVEDNOSTI - BRUSLENÍ – MINILIGA ZAČÍNÁME :00 KLUZIŠTĚ GUTOVKA PRAHA 10 POPRVÉ NEDĚLE OD 18:00 A PAK JIŽ PRAVIDELNĚ.
HALOVÝ TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK KONANÝ POD ZÁŠTITOU PŘEDSEDY ČMFS JUDr. Ivana Haška.
ČLENSKÁ SCHŮZE TURNAJ GEODETŮ A KARTOGRAFŮ 2007.
aneb plážová házená v Mostě.
výběr jazyka, ve kterém budeme registrovat.
Bowling- turnaj dvojic Zveme vás na bowling Turnaj jednotlivců a dvojic pro pracovníky SPŠ Trutnov Ve čtvrtek 8.dubna 2010 od 15 hodin do 17 hodin Pasáž,
Rotary Exchange Columbus, Wisconsin Columbus, Wisconsin Město v jižní části státu Wisconsin Město v jižní části státu Wisconsin Přibližně.
Anotace: Tvoříme pozvánky Autor: Mgr. Michaela Vacková Jazyk: český Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Očekávaný výstup: žák píše správně.
Jak vytvořit vlastní prezentaci ?
RS Cup 2014 Press F5 bro (zmáčkni F5 kámo). O CO JDE?
PROČ CHODIT NA MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN ?!
Co je to multiatribut a jak se využívá? Zuzana Illková.
1 „Správná argumentace“  S čím musíme bojovat?  Co chtějí slyšet?  kroky úspěšné prezentace  Těžce na cvičišti, lehce na bojišti.
Název firmy/nápadu Jméno a příjmení všech spolumajitelů firmy/nápadu
Extreme Golf 1. Turnaj v extrémním golfu na sněhu.
HOKEJOVÝ KLUB VSK TECHNIKA BRNO
Hana Tesařová Co jsou to multiatributy a jak se využívají?
HrušCup 2008 – pravidla petanque 1. Pétanque se hraje s ocelovými koulemi a s dřevěnou kuličkou zvanou ”košonek.” Hází se z kruhu o průměru cca 50 cm.
Neoficiální mistrovství fotbalových přípravek české republiky v kategorii U10 Ivančice – neděle 13.května 2012.
Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
Za prvé je třeba vědět kam se chcete zaregistrovat. Také byste měli vědět jestli to stojí za to. Potom vyplnit tabulku. (další strana). autor Co je webová.
Ukládání heterogenních dat pomocí rozvolněných objektů Michal Žemlička.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
Použití dotazu jako zdroje dat pro pohled Iva Kraicigerová, 4Y2.
HrušCup 2008 – pravidla obecná Hraje se vždy ve dvojici. Pokud jeden z dvojice není připraven ke hře, může zastoupit (se souhlasem soupeře) jiný hráč/
Valašská Polanka Kateřina Srbová.
TENIS.
SBOR JAROMĚŘ VÁS ZVE NA. VOLEJBALOVÝ TURNAJ KDY: KDE: hřiště u sboru Jaroměř ZAČÁTEK: v 9 hod ve sboru STARTOVNÉ: 20Kč CO SE BUDE DÍT????-
Připravil: Sebastian Schupke předseda StRGK 2011/2012.
Vize softballových soutěží. Co chceme ? Co je cílem ? Pozvednout a rozšířit povědomí o softballu Vytvořit mediální obraz našich nejvyšších soutěží Vytvořit.
Mobilní salón krásy
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
PRAVIDLA VOLEJBALU pro malé sportovce
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Přidání kontaktu Seznam kontaktů vám zjednodušuje komunikaci a umožňuje zjistit stav a kontaktní.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 TURNAJ GEODETŮ A KARTOGRAFŮ 2006.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
E-R diagram Entity – Relation diagram, diagram entit a vztahů mezi nimi Entity – objekty, které chci v databázi popisovat, mohou nabývat různých hodnot,
Celtx – další nástroje scénáře VY_32_INOVACE_Mul4r0118Mgr. Jiří Mlnařík.
-Seznámení s webem : -Projití různých částí webu -Závěr.
14. července 2015 Informační TV obce Kamýk nad Vltavou Poslední úprava dne 14. července 2015.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Korfbal Ročník: 4. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Netradiční sportovní hry Téma: Korfbal - pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek Vytvořeno.
CEFIF PORTÁL nová internetová aplikace pro správu fiktivních firem Centrum fiktivních firem 2016/2017.
SPORTOVNÍ AREÁL STRUPČICE NEDĚLE 4. ŘÍJNA od hodin TURNAJ V NOHEJBALE TROJIC Startovné 50,-Kč za družstvo Systém bude upřesněn podle počtu přihlášených.
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 14 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: říjen 2012 Ročník: 7. Vzdělávací.
Anotace Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru M/01 PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu Informační a komunikační technologie, inovuje.
KTV Pržno Prosinec 2016.
Nábor mladých fotbalistů
Jak na PR (absolutní základ)
Prezentace Kristek Jakub
Organizační informace
KOZEL CUP V SOBOTU TJ SOKOL SLAVONICE - ODDÍL KUŽELEK POŘÁDÁ
Faustball Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
Tenis
Petr Petr Zveme vás na oslavu! Zveme vás na oslavu! bude mít 18 let!
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
mise EGYPT KDY: – KDE: PENZION U ŠPIČÁKU
Transkript prezentace:

Písecké středisko „ STÍNADLA“ za podpory rodinné firmy „GENOVESE Corp Písecké středisko „ STÍNADLA“ za podpory rodinné firmy  „GENOVESE Corp.“ (export, import, betonářské práce...) pořádají 1. písecký mezistřediskový fotbalový turnaj

Srdečně Vás zveme k aktivní (hráčské, případně divácké) účasti na této velkolepé sportovní akci: Kdy: v sobotu 11.4.2009 od14:00 (sraz 13,45 před halou) Kde: hala ELIM na výstavišti Hrát se bude: 4+1 (přesnější informace o systému turnaje budou doplněny později) !Důležité!: Z každého střediska můžete vytvořit libovolný počet týmů takže se nemusíte bát že si někdo nezahrajete ;), taktéž střídání je dovoleno. Čím více týmů, tím lépe. Hrát mohou hráči libovolného věku a pohlaví registrovaní v době turnaje ve středisku. Pokud si chcete zahrát, ale nemáte dost hráčů na složení celého, týmu, ozvěte se a dáme dohromady nějaké smíšené týmy. hrát mohou hráči libovolného věku a pohlaví registrovaní v době turnaje ve středisku

Co musíme udělat, když si chceme zahrát? ...stačí jen poslat soupisku týmu obsahující: - jméno týmu - středisko/rodinu, které tým reprezentuje - soupisku hráčů (i střídajících) – jméno, přezdívku, rok narození, pozice, na které daný hráč hraje - kontakt na managera týmu vše odeslat na poli0000@seznam.cz

Těšíme se na vás a doufáme že Vás přijde co nejvíce ;) Více informací na mafie.stinadla.net