PŘEVRATNÉ ŘEŠENÍ PRO VÝSTAVBU ROZSÁHLÝCH PŘÍSTUPOVÝCH SYSTÉMŮ

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
™. ™ Zprovoznění zařízení a zahájení jejich řízení během několika minut.
Advertisements

IP AUDIO AND PAGING SYSTEMS
Komplexní dodávky řídicích systémů po systémy s vysokým výkonem
PŘEVRATNÉ ŘEŠENÍ PRO VÝSTAVBU ROZSÁHLÝCH PŘÍSTUPOVÝCH SYSTÉMŮ
Základní jednotka PC Obr. 1.
2N® Helios 2N Helios/Helios IP produktová prezentace
T r a d i č n í d o d a v a t e l z a b e z p e č o v a c í t e c h n i k o u s e c u r i t y s y s t e m s p ř e d s t a v.
2N ® SIP Speaker Prezentace produktu 2N ® SIP Speaker Základní popis : IP paging systém pro veřejná hlášení a komunikaci Univerzální použití.
Sintony® 60 - bezpečný domov v elegantním hávu
ČÍSLICOVÁ TECHNIKA ZÁKLADNÍ POPIS PLC
Radiofrekvenční řízení budov
METODOLOGIE PROJEKTOVÁNÍ NÁVRH IS PRO TECH. PROCESY Roman Danel VŠB – TU Ostrava HGF Institut ekonomiky a systémů řízení.
Sběrnice.
Informatika 1_6 6. Týden 11. A 12. hodina.
Komunikační moduly C2COM a CSAIO8x
METROPOLITNÍ PŘENOSOVÝ SYSTÉM
Představení mydlink TM Co je mydlink Mobilní aplikace Proč mydlink Pro koho je mydlink určen Rodina produktů mydlink.
Václav Bartoněk, 6. G MěVG Klobouky u Brna
Ovládání budov Josef Bardoň Střední škola, Havířov-Šumbark, Sýkorova 1/613, příspěvková organizace Tento výukový materiál byl zpracován v rámci akce EU.
UČÍME V PROSTORU Název předmětu: Název a ID tématu: Zpracoval(a): Automatizační technika Programovatelné automaty – technické vybavení (EL52) Ing. Zuzana.
Počítačové sítě. je skupina počítačů (uzlů), popřípadě periferií, které jsou vzájemně propojeny tak, aby mohly mezi sebou komunikovat. Počítačová síť.
Rozhraní a porty Jsou to prvky, které vytvářejí rozhraní mezi počítačem a periférním zařízením.
Gymnázium, Broumov, Hradební 218 Tematická oblast: Informační a komunikační technologie Číslo materiálu: E Název: Hardware – základní deska Autor:
Automation and Drives A&D AS Tomáš Halva Strana 1 (C) Si emens AG, 2002, Automation & Drives EK SIMATIC S7-200 SIMATIC S7-200 Komunikační procesor pro.
2N ® Helios IP Verso Produktová prezentace. Jsme česká společnost zaměstnávající 150 zaměstnanců, která se zabývá výrobou a vývojem telekomunikačních.
UČÍME V PROSTORU Název předmětu: Název a ID tématu: Zpracoval(a): Stroje a zařízení Prvky sběrnicových systémů (EL14-2.část) Ing. Josef Nevařil ELEKTROTECHNIKA.
DOMINTELL.
Ústředna Galaxy Počítačová technologie Rozsah od 0 do 512 zón
Elektrotechnika Stroje a zařízení
Zuzana Máslová Zuzana Máslová GIO Semily GIO Semily Nad Špejcharem Semily Nad Špejcharem Semily / /2008 Informace.
UČÍME V PROSTORU Elektrotechnika Název předmětu: Inteligentní budovy Název a ID tématu: Elektrická kontrola vstupu (EL48) Zpracoval(a): Ing. Jaromír Mazal.
Projekt: UČÍME SE V PROSTORU Oblast: Elektrotechnika
MISYS ČVUT v Praze Geografické informační systémy Zpracoval: J.Marák.
Technické prostředky PLC OB21-OP-EL-AUT-KRA-M Ing. Petr Krajča.
8 ZÓN 16 KLÁVESNIC 32 TYPŮ ZÓN 6 VÝSTUPŮ 10 UŽIVATELSKÝCH KÓDŮ 100 UDÁLOSTÍ V HISTORII DETEKTORY KLÁVESNICE G8.
Sběrnice II. Sběrnice v automatizační a měřicí technice.
Inteligentní instalace
Základní deska Matherboard.
VY_32_INOVACE_8_10_Počítačové sítě
Zvuková karta rozšiřující karta (v provedení ISA nebo PCI) do sběrnice základní desky zajišťující zvukový vstup a výstup někdy bývá přímo integrována na.
Výpočetní technika kód předmětu: VT Ing. Miroslav Vachůn, Ph.D.
PROCESORY.
Pevný disk (HDD - Hard Disk Drive)
Počítačové sítě Terezie Gřundělová Historie Vznik a vývoj je spjat s rozvojem počítačů a výpočetní techniky První rozmach v padesátých letech.
Světelná technika Automatizace světla.
Základní struktura počítače
Elektronické sčítání počtu cestujících Společnost B&C Dopraní systémy s.r.o. realizovala svými elektronickými prostředky sčítání počtu cestujících po dobu.
1 FPA-1200 ST/PRM2-EU | 13/11/2008 | © Robert Bosch GmbH All rights reserved, also regarding any disposal, exploitation, reproduction, editing, distribution,
Security Systems BU Communication Systems Slide 1 a) Distribuce zpráv a upozornění na veřejných prostranstvích informační hlášení = místní rozhlas evakuační.
A PLIKACE OZE NA SPŠ A VOŠ, P ÍSEK, K ARLA Č APKA 402 Ing. Jiří Uhlík Ing. Miroslav Paul.
ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle Informatika 7. ročník III
Charakteristiky síťových topologií OB21-OP-EL-KON-DOL-M Orbis pictus 21. století.
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY. Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
Kamerový systém Výjezdní zasedání UISLednice, 23. – Bc. Martin Pokorný Sekce centrálních aplikací Vývojový tým Univerzitního informačního.
Elektronický identifikační systém ACS-line je moderní a výkonný nástroj pro elektronické získávání a zpracování provozních dat. Ucelený systém nebo jeho.
Základní desky Marek Kougl 1.L.
PC sestava. Základní deska (MB) Chipset Je skupina integrovaných obvodů (čipů), které jsou navrženy ke vzájemné spolupráci a jsou obvykle prodávány.
Radiofrekvenční řízení budov
RF Ethernet komunikační interface LAN Komunikace po ethernetu
Světelná technika Automatizace světla.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
LMS ENERGIS Marek Sabela, Vývoj SW
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Sběrnice v automatizační a měřicí technice
Radiofrekvenční řízení budov
Radiofrekvenční řízení budov
Transkript prezentace:

PŘEVRATNÉ ŘEŠENÍ PRO VÝSTAVBU ROZSÁHLÝCH PŘÍSTUPOVÝCH SYSTÉMŮ NOVÁ ŘÍDÍCÍ JEDNOTKA CL700 PŘEVRATNÉ ŘEŠENÍ PRO VÝSTAVBU ROZSÁHLÝCH PŘÍSTUPOVÝCH SYSTÉMŮ součást identifikačního systému ACS-line www.acsline.cz

Představení jednotky CL700: Nová jednotka CL700 zcela mění koncepci výstavby rozsáhlých pří-stupových systémů. Sběrnicové řešení umožňuje plnohodnotný on-line provoz, menší nároky na kabeláž a široké možnosti použití. Výhodou je velmi snadná konfigurace a monitorování přes zabudované web rozhraní. CL700 není jen pouhou přístupovou jednotkou, protože na společnou sběrnici lze mimo čteček při-pojovat další moduly, například pro spínání světel nebo připojení pohybových a jiných detektorů. Jednotka CL700 dokáže zajistit řízení celé budovy. ideální pro střední a velké přístupové systémy hotelové systémy s návazností na ostatní technologie přímé ovládání silových okruhů a vytápění může nahradit malou EZS ústřednu jednoduší projektování a příprava kabeláže cenově výhodné a flexibilní řešení

Zásadní přednosti CL700 : ON-LINE i OFF-LINE řízení až 32 čteček na společné sběrnici možnost kombinace různých zařízení na sběrnici velmi rychlý provoz konstantní doba odezvy bez ohledu na počet zařízení samoadresná ON-LINE sběrnice = jednoduchá instalace jednotky možno neomezeně spojovat do velkých celků pohodlná konfigurace a monitorování přes web rozhraní otevřené rozhraní pro integraci do nadstavbových systémů

Řídící jednotka CL700: základní deska Napájení 12V Komunikace RS485 systémové konektory pro rozšiřující desky základní deska signalizační a stavové LED připojení tamper kontaktu krytu port pro periferie ER80 OEZS OTX Napájení 12V výstup napájení 4x vyvážené vstupy 1x PGM výstup Komunikace RS485 4x přepínací relé

Široké možnosti konstrukce: Specifikace podle typu rozšiřující desky: komunikační deska ETHERNET, USB rozšiřující desky pro připojení čteček CL700 připojení až 32 ON-LINE sběrnicových čteček EDKx-RS AL40E-TCP připojení pro 4 čtečky EDKx, nebo 4 čtečky WIEGAND komunikace LAN AL40F-TCP připojení pro 2 čtečky EDK2F komunikace LAN AL40E připojení pro 4 čtečky EDKx, nebo 4 čtečky WIEGAND komunikace RS485 základní deska

technologie EMmarin (125 kHz) nebo MIFARE (13.56 MHz) Možnosti sběrnice CL700 EDK4x-RS-OEM sběrnicové čtečky pro zabudování sběrnice G-link až 32 zařízení jednotka CL700 EHS4x-RS sběrnicové kartové spořiče SL20 sběrnicová jednotka pro venkovní vstupy max. 1200 m EDK4x-RS sběrnicové čtečky pro povrchovou montáž technologie EMmarin (125 kHz) nebo MIFARE (13.56 MHz) jednotky GILD pro přímé ovládání silových okruhů, žaluzií, vytápění apod. 2x EDK2B

Technické údaje CL700 : komunikace: ETHERNET, RS485 až 32 výstupů a 32 vstupů na každé jednotce délka sběrnice až 1200 metrů až 10 000 karet, včetně oprávnění pro každou čtečku 30 000 záznamů historie (pro OFF-line provoz) vstupy a výstupy pro spolupráci s EZS pracuje s libovolnými ID médii podle připojených čteček

Další informace na: www.acsline.cz nebo: www.acsline.cz/cs/cl700 ©ESTELAR s.r.o., 2011-2015