Návod na tvorbu prezentace diplomové / bakalářské práce

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_S2_15.
Advertisements

Hudební písňová forma Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Renáta Jehličková Název: VY_32_INOVACE_09_C_04_HUDEBNÍ PÍSŇOVÁ FORMA.
Psaní závěrečné práce Přednáška pro končící studenty.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Petra Kábrtová Máchová Název materiálu:
PREZENTACE. INFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE 2 Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Označení materiálu VY_32_INOVACE_14_02 Šablona III/2 Inovace a.
Hodnocení bakalářské práce. Formální náležitosti BP odevzdat ve 2 vyhotoveních a v elektronické podobě (PDF) Dodržet termín odevzdání Hodnotí vedoucí.
Praktická maturitní práce STRUČNÉ POKYNY PRO PSANÍ PMZ.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Josef Ledvoň. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
RŮZNOST KANCELÁŘSKÝCH BALÍKŮ je řada za sebou následujících snímků (slidů) předváděných na PREZENTACE monitoru počítače plátně prostřednictvím dataprojektoru.
Systém správy dokumentace akreditované zkušební laboratoře Bc. Jan Randl, 4912.
Název studie Autoři prezentace Poznámka: Délka prezentace je 15 minut.
Základní škola a Mateřská škola, Liberec, Barvířská 38/6, příspěvková organizace Název : VY_32_inovace_18 Informatika - MS Excel – Typy grafů Autor: Pavlína.
PowerPoint 2010 Tvorba jednoduché prezentace (nový snímek, návrh snímku, pozadí)
Název:VY_32_INOVACE_ICT_7B_9B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:7. Tematický okruh,
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_12_16_Excel. Excel Tabulkový procesor pro vytváření tabulek a grafů Pochází z kancelářského balíku Microsoft Office Nejčastěji.
Tvorba prezentace Vložení snímku Vyberte si nejvhodnější typ snímku.
Software Licence a distribuce Karel Nymsa Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
Grafy Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov Autor: Mgr. Petr Tomek Datum/období: podzim 2013 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Téma.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Šablona klíčové aktivityIII/2 SadaMatematika 6 NázevDesetinná čísla_8.
Autor práce: Denisa Vydrová Vedoucí práce: Ing. Petra Solarová, Ph.D. Oponent práce: Ing. František Martíšek České Budějovice, červen 2016.
Širokoúhlá prezentace
Analýza vnitropodnikového komunikačního systému ve vybraném podniku
Grafická úprava prezentace
Specifika účtování ve vybraném zemědělském podniku
PREZENTACE K VĚDECKÉMU KOLOKVIU I, II, III
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Doporučený vzor individuální prezentace
Biologie - pokyny ke zkoušce
Evaluace předmětů studenty (Anketky)
Vysoká škola technická a ekonomická
Informatika 9. ročník (volitelný předmět)
Publicistický styl VY_32_INOVACE_CJL_3,4_72
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Komunikace se zákazníky ve vybraném podniku Autor práce: Zuzana.
Výzkum přírodních geochemických a remediačních procesů a jejich využití pro sanace po těžbě nerostů GEOCHEM Kontrolní den ‘04 GEOCHEM – KD 2004.
MIKROPROCESOROVÁ TECHNIKA
2. seminární úkol - projekt
Pravidla srozumitelnosti projevu a instruování
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
SEMINÁŘ OZO Ladislav Hejný
MIKROPROCESOROVÁ TECHNIKA
Marketingová komunikace ve vybrané společnosti
Autor bakalářské práce: Jan Zeman 17374
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s.
– Vložení WordArtu a klipartu
7. Druhy čar, měřítka zobrazení, písmo Technická dokumentace
NÁZEV POSTERU Jméno a příjmení autora včetně titulů
Jak vytvořit dobrou prezentaci
Integrovaná střední škola Vysoké nad Jizerou
Analýza merchandisingu a nákupní atmosféry obchodní jednotky C&A
Zásady tvorby prezentace
Pravidla a doporučené postupy pro vytváření studijních programů
Pozn. Zaměřeno na práci v MS PowerPoint
Obhajoba diplomové práce
Obhajoba diplomové práce
Obhajoba bakalářské práce
Nesrovnalosti v měření imisí a rozptylových modelech
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Word Okraje WordArt Pozadí Vodoznak. Word Okraje WordArt Pozadí Vodoznak.
Badminton zajímavé ukázky
PowerPointu Ing. Hana Vláčilová
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Zoner Callisto 4 Callisto 2 – barvy, stín, šipky, vrstvy.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy
PŘEDZKOUŠKOVÁ PREZENTACE
Střední škola obchodně technická s. r. o.
Nadpis prezentace – písmo „Calibri“ varianta Bold, velikost 28bodů, zarovnání na střed Jméno Autora Citát vázající se k projektu, není povinný. Písmo „Calibri“,
Transkript prezentace:

Návod na tvorbu prezentace diplomové / bakalářské práce Autor: Vladimír Zmrhal Vedoucí práce: yyy Číslo práce:

Úvod Délka prezentace na prezentaci DP/BP máte omezený čas – zpravidla 10 min délka prezentace by neměla přesáhnout 10 až 12 snímků (z praxe vychází 1 snímek na minutu) Formální úprava prezentace nepoužívejte patkové písmo (např. Times) – to je určeno pro noviny nepoužívejte dlouhá souvětí – spíše hesla očíslujte snímky Místo pro poznámky… možno vymazat

Cíle práce Cíle prezentace cílem prezentace je stručně seznámit komisi pro SZZ s výsledky vaší práce jako budoucí inženýr musíte být schopen prezentovat problém komise hodnotí i váš projev použití poznámek na papíře je nepřípustné struktura prezentace by měla korespondovat s vlastní prací Místo pro poznámky… možno vymazat

Teoretický základ Metoda výpočtu / analýz neprezentujte žádné rovnice, pokud to není nutné nebo nejsou výsledkem vaší práce neprezentujte obecně známé výpočetní vztahy / principy raději použijte odkaz (např.: podle ČSN 11 1111) … Místo pro poznámky… možno vymazat

Použité metody Struktura prezentace (ilustrativní) Úvod Cíle práce Teoretický základ Použité metody Schéma měření/zařízení Výsledky Diskuze Závěry Struktura prezentace bude korespondovat s vlastní prací Místo pro poznámky… možno vymazat

Schéma měření Prezentace obrázků používejte pouze barvy, které jsou viditelné (např. žlutá na bílém pozadí je špatně vidět) veškeré popisky musí být čitelné obrázky použité v textové části DP/BP nemusí být vhodné pro prezentaci – v tom případě nezbývá, než je předělat Místo pro poznámky… možno vymazat

Výsledky Prezentace výsledků výsledky se snažte prezentovat v grafické podobě případně v tabulkové formě (vyhněte se však tabulce se spoustou hodnot) na grafech použijte viditelnou velikost písma snažte se, aby veškeré údaje byly dobře čitelné Místo pro poznámky… možno vymazat

Diskuze Doporučení prezentaci si odzkoušejte a změřte si čas požádejte vedoucího práce o zkoušku nanečisto, věřte že neodmítne a rád vám poradí tato prezentace je vytvořena v Powerpointu 2013, při otevření v nižších verzích MS Office se nemusí zobrazovat správně – ověřte si to tato prezentace je v širokoúhlém formátu 16 : 9, samozřejmě můžete použít i standardní formát 4 : 3 Místo pro poznámky… možno vymazat

Závěry Nadpis 2 stručně shrňte závěry práce neopakujte cíle, spíše sdělte zda byly splněny a k čemu jste dospěl/a neodpovídejte ihned na dotazy oponenta, odpovědi si připravte za poděkování Místo pro poznámky… možno vymazat

Děkuji za pozornost

Otázka oponenta 1 Stručně popište otázku oponenta … a zformulujte odpověď Místo pro poznámky… možno vymazat