On-line vyjadřování k existenci sítí

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JIP / KAAS / ZR aneb „Co budeme dělat
Advertisements

OP Rybářství 2007 – 2013 Plná elektronizace příjmu Žádostí o dotace z OP Rybářství a koncept administrace v novém programovacím období Ing.
Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
I. Dálkový přístup k postupům řešení životních situací Krajský úřad Plzeňského kraje Václav Koudele.
Nový přístup k aplikacím Vema
Seminář k výběrovému řízení 2014
Metodické a produktové řešení požadavků zákona 300/2008 Sb.
Počítačové praktikum Úvod do předmětu
Czech POINT Pohodlná komunikace.
Digitální mapa veřejné správy Plzeňského kraje (DMVS PK) + ortofoto Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
MĚSTSKÝ ROK INFORMATIKY GIS – současnost a budoucnost mapových služeb města Plzně gis.plzen-city.cz Václav Kučera Správa GIS, Správa informačních.
Úvodní stránka - partner v digitálním světě Externí mapová služba - E.ON ČR.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Safari Tech Books PhDr. Ivana Reznerová Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
JIP / KAAS / ZR aneb „Co budeme dělat?“
Informační systém základních registrů. Obsah Úvod Komunikace se základními registry Autentizace a autorizace Práce s údaji Funkcionalita v rámci Portálu.
Zabezpečení emergentních přístupů do systému IZIP
JIP a KAAS Co umí. A co nabízí ve vztahu k základním registrům.
INTERNET - Je počítačová síť celosvětového rozsahu, spojující stovky zemí, miliony počítačů a miliony uživatelů.
Serials Solutions – další krok k rozvoji informačních e-služeb knihoven ČVUT Ilona Trtíková Bibliotheca academica – Cíle a perspektivy vysokoškolských.
Mgr. Rostislav Krušinský VĚDECKÁ KNIHOVNA V OLOMOUCI Služba EOD - Elektronické knihy na objednávku.
E-utility report 9. Národní konference kvality 20.února 2013.
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Lucián Piller Intranet HR.
BENEFIT 7 Bc. Iva Sobíková 8. října Cíl prezentace Žádosti Benefit 7+  Cílem - upozornit žadatele na záložky tohoto IS, se kterými mívají občasné.
1 Formální náležitosti žádosti. 2 Podání žádosti konec příjmu žádostí: , 17:00 hod. konec příjmu žádostí: , 17:00 hod. osobně žadatel.
PREZENTUJÍCÍ IT služby měst Hodnocení stavu rozvoje informatiky obcí 2. a 3. stupně V období květen až červenec 2014 byly na webech obcí dvojek.
Portál Jednotné digitální technické mapy
Krajský úřad Libereckého kraje
1 iMUNIS Portálové řešení pro obce Mgr. Jan Brychta Mgr. Tomáš Lechner Triada, spol. s r. o.
Současnost a budoucnost služeb ISKN ČÚZK pro oblast veřejné správy ISSS 2006 Hradec Králové, 3. a 4. dubna 2006 Roman Kamarýt, NESS Czech Ředitel divize.
ISSS 2003 Koncept využitelných stávajících datových zdrojů pro Portál veřejné správy ISSS 2003 Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Václav Koudele.
Seminární práce z předmětu SIPOL
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 Šetření o využívání informačních technologií ve veřejné správě Konference ISSS 2006.
Czech Point na poštách ISSS Mgr. Pavel Kolář náměstek generálního ředitele pro veřejnou správu.
IDEA Web Systém 5.0 Pavel Bezstarosti IDEA spol. s r.o
Czech POINT ve službách České pošty aneb Česká pošta ve službách Czech POINTU Petr Stiegler náměstek generálního ředitele pro veřejnou správu a eGovernment.
Zjednodušení orientace na portálech veřejné správy Jaroslav Svoboda - Ministerstvo vnitra ČR Iva Zelenková - Ministerstvo informatiky ČR Konference ISSS,
Přístup k veřejnému internetu v knihovnách obcí a měst Vít Richter Knihovnický institut Národní knihovna ČR Tel ISSS 2007.
INTERNET INFORMATIKA 5. TŘÍDA. Internet si volně můžeme vyložit jako sít, která vzájemně propojuje počítače po celém světě. Někdy se také internet označuje.
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 Portál veřejné správy portal.gov.cz Ing. Dana Bérová
Zásady kraje Vysočina pro poskytování dotací na podporu naplňování a propagace principů místní Agendy 21 a ZDRAVÍ 21 v kraji Vysočina.
ZÁPIS STUDENTŮ VŠTE ČERVENEC 2015 TÁBOR.
Michala Pechová Jak vyplnit webovou žádost OP VK BENEFIT7 ORR, Krajský úřad kraje Vysočina.
Business Consulting Services © 2005 IBM Corporation 9. ICT Forum, Praha Elektronická daňová správa Klientský přístup k daňovým subjektům.
Projekty CCRJM v oblasti internetových aplikací Brno Ing. Lukáš Bačík.
Základy práce s portálem CzechPOINT. 2 Úřad na cestě k lidem Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál Asistované místo výkonu veřejné správy.
Digitální technická mapa Plzeňského kraje Služby DTM DMVS PK Setkání partnerských obcí DTM DMVS Plzeň Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Katastr nemovitostí na internetu a reálné možnosti jeho využití fyzickými a právnickými osobami Č e s k ý ú ř a d z e m ě m ě ř i c k ý a k a t a s t r.
Postup pro aktualizaci sítě sociálních služeb v Olomouckém kraji Pracovní setkání Olomouc
„CZECH POINT e-shop – výpisy poštou“ Petr Stiegler – náměstek generálního ředitele pro veřejnou správu a eGovernment Tisková konference,
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+. URL aplikace IS KP pro korektní fungování aplikace je nezbytně nutné dodržovat.
Seminář k výběrovému řízení 2016 Přihlašování do výběrového řízení Statutární město Ostrava Magistrát Odbor sociálních věcí, zdravotnictví a vzdělanosti.
Seminář k soutěži Parádní web 21. leden 2014 Ing. Kamil Válek tajemník Městského úřadu Uherský Brod.
Datové centrum sociálních služeb v Libereckém kraji Interaktivní softwarový program určený pro poskytovatele sociálních služeb, zadavatele a také pro.
Síť sociálních služeb Ústeckého kraje Setkání s poskytovateli sociálních služeb v Ústeckém kraji.
DATOVÉ SCHRÁNKY Ing. Zdeněk Zajíček náměstek ministra vnitra pro veřejnou správu, informatiku, legislativu a archivnictví.
E-UtilityReport WEBOVÉ ŘEŠENÍ PRO VYJADŘOVÁNÍ K EXISTENCI SÍTÍ.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+. URL aplikace IS KP pro korektní fungování aplikace je nezbytně nutné dodržovat.
Aplikace Monitorovací systém
Jak chránit obchodní značku na trhu EU?
MojeID a veřejná správa
Síť sociálních služeb Ústeckého kraje
V rámci realizace SCLLD Prostějov venkov o.p.s.
Aplikace Monitorovací systém
Aplikace Monitorovací systém
Základní informace o registraci
iMUNIS Portálové řešení pro obce
Setkání manažerů PK Elektronické podávání/příjem žádostí do Programu prevence kriminality Ministerstvo vnitra ČR.
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
Transkript prezentace:

On-line vyjadřování k existenci sítí Michal Souček, Plzeňský kraj Konference Digitální technické mapy - Plzeň 14. a 15. března 2017

On-line vyjádření k existenci sítí přes internet Služba UtilityReport usnadňuje agendu podání a příjmu žádostí o vyjádření k existenci sítí. Žádost je podána webovým formulářem, čímž je zajištěna úplnost žádosti a zrychlen proces vyjádření. Subjekty zapojené do projektu hromadného podání žádosti službou UtilityReport (města, kraje) zřizují na svých oficiálních webových stránkách odkaz na hromadné podání žádosti. Žadatel pak pro příslušnou oblast získá vygenerovanou žádost pro všechny relevantní správce. Jedná se o rychlý a bezplatný způsob, jak podat žádost o vyjádření správcům inženýrských sítí tak, aby nikdo nebyl opomenut nebo aby nebyly odesílány žádosti nadbytečně. Ovládání aplikace je jednoduché, intuitivní a doplněno kontextovou nápovědou pro jednotlivé kroky. Konference Digitální technické mapy - Plzeň 14. a 15. března 2017

Vygenerovaná žádost k předání subjektu technické infrastruktury Jak to celé funguje Subjekt 1 · @ Subjekt 2 · @ Subjekt 3 · @ Subjekt 4 ·  Subjekt 5 ·  žadatel www.plzensky-kraj.cz www.mawis.eu vytvoření žádosti elektronicky doručení STI poštou | osobně Vyjádření STI Vygenerovaná žádost k předání subjektu technické infrastruktury Konference Digitální technické mapy - Plzeň 14. a 15. března 2017

Výhody služby UtilityReport pro podání žádosti možnost hromadného podání žádosti odpadá hledání správných subjektů a vícenásobné vyplňování stejných údajů. aktuální seznam správců sítí, kterým lze žádost poslat žádost je vytvořena pouze správcům, kteří chtějí chránit v zadané oblasti své zájmy. výrazná úspora času z domova či kanceláře elektronickou cestou. Bez registrace, bez poplatků. žádost je kompletní obsahuje veškeré náležitosti požadované správcem. podpora uživatelů zákaznické centrum poradí v případě nouze. Konference Digitální technické mapy - Plzeň 14. a 15. března 2017

Rozhraní na celoplošné síťaře ověřená rozhraní WS server <> klient funkční systémy od r. 2011 od 1. 1 . 2017 i SŽDC Konference Digitální technické mapy - Plzeň 14. a 15. března 2017

Služba byla uvedena do provozu dne 11. 12. 2016 a je dostupná na adrese http://site.plzensky-kraj.cz probíhá informační kampaň Konference Digitální technické mapy - Plzeň 14. a 15. března 2017

Děkuji za pozornost Michal Souček michal.soucek@plzensky-kraj.cz Konference Digitální technické mapy - Plzeň 14. a 15. března 2017