Příměstský tábor 1. Turnus (11. 7. – 15. 7. 2016).

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola, Karviná – Nové Město, Komenského 614, příspěvková organizace Karviná – Nové Město Projekt finančně podpořený Fondem životního.
Advertisements

Obsah prezentace Kdo jsme Co je hipoterapie Náš cíl
Dům dětí a mládeže Valašské Klobouky, okres Zlín.
Vysoké mýto.
Prožitkový seminář 30. listopadu 2011 Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost reg. číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/
American Staffordshire Terrier
KRÁSNÁ LÍPA – NÁŠ BEZPEČNÝ DOMOV KRÁSNÁ LÍPA - NÁŠ BEZPEČNÝ DOMOV Město KrásnáMěsto Krásná Lípa se v roce 2007 zapojilo do projektu Ústecko – živý.
PROGRAM SANACE RODINY v AMALTHEA o.s. Chrudim, 18. –
1 Nadačního fond pro rozvoj vsetínské porodnice MUDr.Martin Janáč Mgr.Alan Kašpar Bc.Milena Fusková.
Třídní schůzky I. čtvrtletí
ohroženým domácím násilím
BYLINY A KEŘE LESA 14..
Po stopách ohrožených zvířat
v Plzni a v Plzeňském kraji
Anglický plnokrevník Martina Kotíková.
Kriteria třídění koní Podle fylogenetického původu - skupina mongolských koní - skupina orientálních koní iránských arabských araboberberských anglických.
Anglický plnokrevník. Historie Anglický plnokrevník vznikl v 17. a 18. století v Anglii, aby uspokojil vášeň šlechty a jejích králů pro koňské dostihy.
Jak může město podpořit proces transformace ústavů sociální péče leden 2014.
Fylogenie koně.
Společně proti úrazům ve městě Chrudim. Zdravé město Chrudim  Zdravé město od roku 2001 – vstup do NSZM ČR  Podpora zdraví (soulad psychické, fyzické.
Mgr. Vendula Baboučková. A – akce R – rehabilitace P – pomoc I – integrace D – dobrovolnost A – agapé (-láska pečující), křesťanská láska, sounáležitost,
Nejznámější světová plemena, jejich historie a moderní užití
PORADENSKÝ SYSTÉM v České republice
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Itálie Doba vzniku: starověk Původní využití: lovecký pes-honič, slídič Využití dnes: lov drobné zvěře Průměrná délka života:
Děti a koncepce : Program, Aktivity, Metodika :
Rekondiční pobyt osob po cévní mozkové příhodě Skokovy 2.9. –
Centrum sociálních služeb Ostrava, o. p. s
KONSTITUCE Komplexe Temperament Habitus
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
DOBRÝ DEN. Kdo jsme? Občanská inspirace je nezisková organizace, která od roku 1998 podporuje pestrý tvořivý a šťastný život dětí i dospělých zejména.
Velká pardubická Obsah.  Historie Historie  Současnost Současnost  Závěr Závěr.
Logopedická třída MOTÝLCI
Svaz postižených civilizačními chorobami ZO 3 Přerov.
Dětský domov Na Vizině 28, Slezská Ostrava
Gerontopsychologie v praxi Mgr. Kateřina Bartošová Mgr. Markéta Kukaňová.
HIPOTERAPIE A CANISTERAPIE
Presentation by © Kristýnka
Centrum sociálních služeb Praha je příspěvkovou organizací Magistrátu hlavního města Prahy.
Škola pro všechny EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA K DOLŮM V PRAZE 12.
Logopedická prevence v Olomouckém kraji CZ.1.07/1.2.27/ SCHOLA SERVIS – zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a středisko služeb.
Jazykové vzdělávání na SŠŽTS Šumperk 2015/2016. Které cizí jazyky se žáci učí? Anglický jazyk Německý jazyk.
Zkušenosti z inspekce přímé péče na základě práce s biografií Domov pro seniory Velké Meziříčí, příspěvková organizace Mgr. Eliška Gregorová.
Projekt je financován z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Základní škola Velká Bíteš, Tišnovská 116, příspěvková organizace.
Domov seniorů T.G.M. Beroun Poskytování sociálních služeb Příspěvková organizace Pod Studánkou Beroun Zpracoval: Marek Paclt.
Bc. Anna Kasincová (Pacholíková) Mgr. Markéta Křivská.
Prezentace služeb Komunitní plánování Litomyšl
Do not put content in the brand signature area Zuzana Smolinsky, Manager Communications and PR ING Commercial Banking Praha, 23. listopadu, 2010 Snídaně.
OBLASTNÍ CHARITA MOST NÍZKOPRAHOVÉ ZAŘÍZENÍ PRO DĚTI A MLÁDEŽ ZASTÁVKA DUCHCOV.
ŠANCE LOVOSICE Prezentace služeb. ŠANCE LOVOSICE je nestátní neziskovou organizací, která se věnuje provozem sociálních služeb a služeb souvisejících,
KONFERENCE Šance pro děti v ohrožení na Vysočině
1. ARPZPD v ČR, z.s., Klub Stonožka Ostrava  Sídlo spolku: Mitušova 1330/4, Ostrava Hrabůvka,  Celoroční integrační tábor Stonožka Ostrava v.
FOKUS Vysočina v průběhu 20 let. FOKUS začal poskytovat služby na Vysočině již začátkem devadesátých let jako součást celostátní organizace Fokus – Sdružení.
Domov důchodců Dubí, příspěvková organizace Na Výšině 494 a Ruská 130.
2. Turnus (18.7. – ). TAK TO JSME MY KONĚ ARON valach slezského norika, narozený v roce 2001 Aron má vynikající charakter, i přes svou nelehkou.
Plavání ve zdravotně orientovaných pohybových programech Lekce č. 27 Irena Čechovská, červen 2006 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
Cestou proměny 1. března 2011 Hradec Králové Individuální projekt odboru sociálních služeb a sociálního začleňování "Podpora transformace sociálních služeb"
Aktivita je součástí individuálního projektu Služby sociální prevence v Královéhradeckém kraji ( Projekt.
Zpracovala: Mgr. Monika Dvořáková
Šachový kroužek DDM Větrník
VLASTIVĚDA Místo, kde žijeme Naše obec – Česká Kamenice
metodik služeb Podpory bydlení
Dobrovolnické programy
PORADENSKÝ SYSTÉM v České republice
Školní vzdělávací program
Rodičovství biologické a pěstounské
Sociálně aktivizační služby
Středisko rané péče SPRP, pobočka Brno
Náhradní formy rodiny. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
„Nad konáním dobra není třeba uvažovat“
Transkript prezentace:

Příměstský tábor 1. Turnus (11. 7. – 15. 7. 2016)

Celý 1. turnus

Rod: nexo

Rod: rudolfíčkovci

Naši koně Aron valach slezského norika, narozený v roce 2001 Aron má vynikající charakter, i přes svou nelehkou životní historii, kdy byl bývalými majitely využíván pouze pro práci v lese, a díky své dobromyslnosti a zvědavosti je miláčkem dětí. Je to kůň robustní tělesné stavby a v kohoutku měří 159 cm. Od roku 2013 je v osobním vlastnictví jednoho z našich stálých klientů, který Arona bezplatně půjčuje pro činnost spolku. Aron je využíván pro hipoterapii i v aktivitách s využitím koní, kdy je vhodným partnerem pro klienty, kteří potřebují pracovat na vztahu k autoritám, na korekci svého příliš dominantního chování bez úcty k čemukoliv a komukoliv. Své další plnohodnotné využití našel Aron i ve volnočasovém  kroužku Krasojezdec, kdy se děti na jeho širokém hřbetě cítí při cvičení bezpečně. Naši koně

Naši koně Filly klisna českomoravského belgika, narozená v roce 2006 4. června 2010 se rozšířil náš koňský tým o tuto krásnou klisnu. Filly je kobylka menšího vzrůstu, v kohoutku je vysoká 155 cm a má zkoušky z tahu. Jejím původním domovem byli Radvanice u Adršpachských skal. Do spolku přišla díky dotaci od nadačního fondu „Pomozme dětem žít lépe“ z Olomouce. Filly má velmi příjemný charakter a její roční intenzivní výcvik nám pomohl rozšířit a zkvalitnit služby v oblasti aktivit s využitím koní i hipoterapie. Filly je prvním koněm ve vlastnictví Ryzáček z.s. Dále ji využíváme v kroužku Krasojezdec a Příhra. Naši koně

Naši koně Anusa Ai alias Anys klisna anglického plnokrevníka, narozená v roce 2006 Anyska je klisna s jemnou konstitucí a jemným charakterem, velmi vhodná i k menším dětem, které k ní získávají díky její mírné povaze rychle důvěru. Do spolku přišla v lednu roku 2012 z Valašska, narozená je však až na Slovensku. V kohoutku je 154,5 cm vysoká. Drobná tělesná stavba jí však umožnila pracovat v hipoterapii pouze dva roky, pak ze zdravotních důvodů byla Anys z hipoterapie vyřazena. I přesto je však stále nedílnou součásní hiporehabilitačního týmu – Anyska je zařazena do AVK a je nepostradatelná při volnočasových kroužcích pro děti a doprovodném programu. Anys je druhým koně ve vlastnictví Ryzáček, z.s. Naši koně

Naši koně Rocado alias Roky valach českého teplokrevníka, narozen v roce 2001 Rocado, neboli Roky, k nám přišel v listopadu 2014. Majitelka Rokyho našemu spolku darovala ze zdravotních důvodů, kdy byla Rokymu zjištěna senná alergie, a pobyt v neprašném prostředí venku prospívá jeho zdraví. Výška v kohoutku je 162 cm a má za sebou i skokovou minulost. Roky je učenlivý a zvídavý, rychle přizpůsobuje a učí novým dovednostem. V současné době je zařazen do hiporehabilitačního výcviku. Naši koně

uklízení čištění Naše ranní povinnosti

Po práci zábava cvičení na Cyrilovi

Po práci zábava cvičení s koňmi

Odpolední program malá vycházka, vaření lektvarů, stavění domečků

Nechyběl ani rytířský turnaj

Děkujeme za účast a na viděnou na dalším příměstském táboře