LABEL LABE – ELBE Adaptation to flood risk 2008 – 2012 V letech 2003 – 2006 byl v rámci OP INTERREG III B realizován projekt ELLA, který se na základě.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spolupráce ČR v oblasti vod na základě mezinárodních smluv
Advertisements

KIPR Šumava první schůzka s ředitelem NSZM Ing. Petrem Švecem se uskutečnila na Modravě PS UR, akce komunitního plánování v šumavských.
MAS Lužnice, o.s. Příprava strategie MAS Lužnice na období
Možnosti spolupráce měst v novém programovacím obdobím Prezentuje : Mgr. Štěpánka Litecká MEPCO, s.r.o. – Mezinárodní poradenské centrum obcí.
30. září 2014 Vodňany EVROPSKÁ ÚZEMNÍ SPOLUPRÁCE
SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ Bolatice
Interreg III A Česká republika -Bavorsko Iniciativa INTERREG IIIA program přeshraniční spolupráce Česká republika- Svobodný stát Bavorsko Plzeň
Evropské seskupení pro územní spolupráci TRITIA – vývoj spolupráce čtyř regionů Mgr. Petr Ksenič Ostrava, 18. října 2011.
Tento projekt je spolufinancovaný z Evropského fondu regionálního rozvoje. Akce se koná v rámci Programu cezhraničnej spolupráce SR-ČR pod názvem.
1 Inovace 2007 Týden výzkumu, vývoje a inovací Operační programy na období Doc. Ing. Karel Šperlink, CSc.prosinec 2007.
„Budování rozvojového partnerství za účelem posílení kapacity při plánování a realizaci programů v kraji Vysočina“
NNO a fondy EU Plzeň 23. a Operační programy přeshraniční spolupráce Cíle 3 – Evropská územní spolupráce období Ing. Vladimír Šourek.
Ing. Václav Jirásek Povodí Labe, státní podnik ELLA - INTERREG III.B - CADSES Královéhradecký kraj Aldis, Hradec Králové,
vedoucí oddělení ochrany před povodněmi OOV MŽP
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Statut a Jednací řád Výboru České republiky pro programy nadnárodní a meziregionální spolupráce Praha 21. ledna.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky
Projekt MISTER Military and Industrial SiTes Reuse Opětovné využití vojenských a průmyslových areálů.
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
Projekt je spolufinancován Evropskou unií a Českou republikou Atlas Labe na území Královéhradeckého kraje prezentace výsledků projektu.
Mgr. Helena Kalasová OP NADNÁRODNÍ SPOLUPRÁCE 2007 – 2013.
Bike konference 2012 Jihomoravský kraj. Rozvoj spolupráce Jihomoravského kraje a Trnavského samosprávného kraje v oblasti cyklistiky.
Euro Net. Projekt Euro Net OP PCS SK-CZ 2007 – 2013 je spolufinancován z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj (ERDF)
Ekonomický rozvoj měst a regionů Projekty CityRegio a CityRegio II Seminář „Zapojení ČR do Nadnárodní spolupráce a zhodnocení programu Interreg IIIB CADSES“
ICHNOS Plus – INTERREG 4C Ing. Petr Pavlinec – kraj Vysočina.
Technologické Inovační Centrum Akční plán RIS ZK – aktivity TIC Lenka Kostelníková Seminář „Inovace a technologie v rozvoji regionů“, Brno
Proč jsem si vybrala toto téma?
EUROPEAN REGIONAL DEVELOPMENT FUND Interreg IVC/ Interreg Europe – 6 May 2015, Prague INTERREG IVC Od INTERREG IVC k INTERREG EUROPE Alice Štollová| Národní.
Mgr. Helena Kalasová NADNÁRODNÍ SPOLUPRÁCE INTERREG IIIB CADSES OP Nadnárodní spolupráce STŘEDNÍ EVROPA.
Aktuální informace o programu přeshraniční spolupráce Slovenská republika – Česká republika Cíle 3 období Krajský úřad Moravskoslezského kraje.
Program ESPON 2013 Témata aktuální výzvy Národní informační den Ministerstvo pro místní rozvoj ČR 21. února 2011.
STŘEDNÍ EVROPA EO – OP VK – III/2 ICT DUM 5
Evropská územní spolupráce. Základní charakterisitka Iniciativa Evropského společenství Interreg III z období dala základ novému cíli politiky.
ADAPT2DC - Nová inovativní řešení pro správu a management veřejné infrastruktury s ohledem na demografické změny.. Prezentaci zpracovali: Kornelia Ehrlich.
Regionální konference Zlínského kraje Univerzita Tomáše Bati, Zlín, Příprava operačního programu přeshraniční spolupráce Cíle 3 – Evropská.
OP Nadnárodní spolupráce Střední Evropa Helena Kalasová HARMONOGRAM –OP schválen Evropskou komisí –Vyhlášení 1. výzvy 3.3. –
Cross-Border Cooperation Austria – Czech republic Programming period Cross-Border Cooperation Austria – Czech republic Programming period
Fond mikroprojektů v Euroregionu Glacensis v období v rámci Programu Interreg V-A Česká republika - Polsko.
Interreg Rakousko - ČR/ Oddělení projektové podpory1 Interreg V-A Rakousko – Česká republika.
Společná strategie - projektové aktivity JMK a TTSK Seminář pro žadatele z JMK , Hodonín.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Program přeshraniční spolupráce SVOBODNÝ STÁT SASKO – ČESKÁ REPUBLIKA Stanislav Rataj Ostrov u Tisé
Aktuální stav přípravy programového období František Kubeš odbor regionální politiky Ministerstvo pro místní rozvoj ČR RSK Pardubického.
OPPS ČR-PR Rozdíly v programech přeshraniční spolupráce v rámci Cíle 3 realizovaných v MSK a časté chyby Zpracovala: Ing. Markéta Hluchníková.
EUROREGION ELBE/LABE 1 Společný Fond malých projektů v EUROREGIONU ELBE/LABE
Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č. DUMu: VY_52_INOVACE_625.
Operační program URBACT III.  (Operační) program Evropské územní spolupráce kofinancovaný z Evropského fondu pro regionální rozvoj  Navazuje na program.
Plzeň, 23. dubna 2007 Meziregionální spolupráce INTERREG IIIC, INTERREG IVC.
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Vyhlášené programy v roce 2016/2017
Havarijní plán kraje.
Interreg V – A Česká republika - Polsko
ESPON Priorita 4 – projekt ESPONTrain
4. zasedání Výboru České republiky pro programy nadnárodní a meziregionální spolupráce března 2017Praha.
Projekt LABEL LABE-ELBE – Adaptace na povodňové riziko v povodí Labe
Přeshraniční spolupráce
Karlovarský kraj Strategie
OP Meziregionální spolupráce
The Ministry for Regional Development of the Czech Republic (MRD)
Praha, 23. června 2016 Pavel Lukeš
Realizace logistiky při povodních ve vybraném okrese
Interreg DANUBE Program nadnárodní spolupráce
Aktuální informace z Odboru regionální politiky MMR
OP NADNÁRODNÍ SPOLUPRÁCE 2007 – 2013
1.1 a Urban – Rural Relations
Prioritní osa 4 Spolupráce institucí a komunit
OP Meziregionální spolupráce
Akční plánování v Ústeckém kraji z pohledu projektu P-KAP
Dlouhodobobý smluvní výzkum z veřejných prostředků HS „Krizová rizika pro MŽP ČR, 2016“ Výzkum a vývoj podávacího agregátu pro vysokokapacitní moduly.
Program Prevence před povodněmi I. až IV. etapa
ČERPÁNÍ DOTAČNÍCH PROSTŘEDKŮ Z OPERAČNÍCH PROGRAMŮ V ÚSTECKÉM KRAJI
Prezentace projektu SMART_watch
Transkript prezentace:

LABEL LABE – ELBE Adaptation to flood risk 2008 – 2012 V letech 2003 – 2006 byl v rámci OP INTERREG III B realizován projekt ELLA, který se na základě nadnárodní spolupráce regionů zabýval územním plánováním a vodním managementem

Cíle projektu LABEL: Rozvoj strategie krizového managementu, implementace postupů a činností vedoucích ke snižování rizik při povodních na řece Labi a na jejích přítocích Zapojené země: Německo, Česká republika, Rakousko, Maďarsko Hlavní partner projektu: Saské ministerstvo vnitra Počet projektových partnerů: 20 Rozpočet projektu: 4 275 680 Euro

Pardubický kraj jako partner projektu: Rozpočet 36 440,- Euro Cíl: Shromáždění dat pro přípravu map povodňových rizik