Model Climate Conferences: negotiating our global futures

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Specifika vzdělávání finanční gramotnosti v dětských domovech
Advertisements

Magistrát města Mostu Radniční 1/ Most IČ: DIČ: CZ Národní konference kvality 2014 Hradec Králové Kompetence.
Iva Horová: Zpráva Komise eVŠKP za rok , Olomouc CPVŠK Zpráva o činnosti za rok 2006 Odborná komise pro otázky elektronického zpřístupňování.
DRMS forum Brno, září 2009 Mgr. Daniela Kobilková Praha, 7. září 2009.
Národní tematická síť F NTS F – národní tematická sít F Ing. Václav Götz 19.listopadu 2007.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví leden - červen 2009 Eurocentrum Liberec 9. října 2008.
1  Ex Libris Ltd., Internal and Confidential NISPEZ IV. konference 13. listopadu 2012 Martin Vojnar
Krajská agrární komora kraje Vysočina ing. Karel Coufal
Bratrská jednota baptistů
Příprava projektu v praxi Shrnutí Ing. Jan Škurek, PhDr. Michaela Kubištová Seminář PPP projekty v praxi, Brno 2009.
KOMPETENČNÍ MODEL DŮLEŽITÝ PRVEK ŘÍZENÍ LIDÍ
Příprava předsednictví České republiky v Radě EU (zapojení podnikatelského sektoru) Leden 2008 Příprava předsednictví České republiky v Radě EU (zapojení.
POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB ISD Noordenkwartier: 2 příklady z praxe Podpora v nezaměstnanosti a poskytování pomoci při oddlužování Poskytování služeb zaměstnavatelům.
Konference bez podkladů? Konferenční teorie a praxe Maryna Hamanovich, Barbora Paštiková, Jana Georgievová.
11. setkání interních auditorů průmyslu 7. listopad 2014 Tomáš Pivoňka, Daniel Häusler.
Implementace spisové služby v prostředí městských úřadů
GIS Plzeňského kraje a projekty v rámci Digitální mapy veřejné správy Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Mezinárodní zdanění 12. listopadu Příklad právnická osoba Akciová společnost se sídlem v ČR vykazuje za účetní období 2011 tyto účetní náklady a.
Hradec Králové. -Vyplňuje se prostřednictvím aplikace Benefit7 ( zadost.cz) – elektronická MZ. zadost.cz -Přílohy k MZ se přikládají.
Informační vvzdělávání v knihovnách Lída Švíková.
1 Možnosti podpory exportu ze strany státu v návaznosti na strategii mezinárodní konkurenceschopnosti ČR pro období PSP ČR, 29. června 2012.
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA Informace o ministerské konferenci „Sdílení nejlepších.
Rody Unifikované názvy Personální jména Konference Edice Akce Rodiny Korporace Geografická jména National Authority Files/ Names Soubory národních autorit.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Zálohování fotografií
ICHNOS Plus – INTERREG 4C Ing. Petr Pavlinec – kraj Vysočina.
Vytváření registru územní identifikace a adres v ČR Ministerstvo práce a sociálních věcí Odbor informatiky Mgr. Karel Lux vedoucí oddělení koncepce
Praha, 10. prosince Sdružení automobilového průmyslu TP „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ (stručná informace) Ing. Vladimír Volák, člen Představenstva.
Digitalizace v ČR ISSS, Hradec Králové, duben 2005.
Projekt IMPACT Organizace seminářů. Obecné schéma LektořiKoordinátor KA AsistentkaKontaktní osoba Učitelé Webová stránka Průvodce.
Hospodářský registr Ing. Jiří Pavlíček Konference ISSS 2006 Hradec Králové, 4. dubna 2006.
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
-Seznámení s webem : -Projití různých částí webu -Závěr.
Ing. Dagmar Parmová. Kdo jsme? Asociace průvodců České republiky, r. s. 460 individuálních členů z celé ČR, 22 přidružených členů (právnické osoby) –
INOVACE STUDIJNÍHO PROGRAMU FARMACIE NA FAF UK. Základní údaje o projektu Název projektuInovace studijního programu Farmacie na Farmaceutické fakultě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně Se sídlem v Uherském Hradišti, Studentské nám
1 Adresář exportérů. 2 Bezplatná, ale značně omezená prezentace firmy:  základní identifikační a kontaktní údaje  Anotace (max. 250 znaků)  popis činnosti.
Anotace: Materiál je určený pro žáky 4. ročníku, pro výuku vlastivědy- tématu Česká republika, podtématu města. Jedná se o prezentaci na interaktivní.
Sekce SDRUK pro regionální funkce Centrální adresář knihoven stav aktualizace – květen 2016 NK ČR Praha PhDr. Eva Svobodová.
Nízkonákladový mezinárodní projekt spolupráce Projekty pro podporu venkovské identity přinášejí novou kvalitu života do venkovských oblastí.
 Hrady, zámky, zříceniny ▪ Spolupráce s NPÚ – francouzský rok kultury  Technické památky ▪ Zejména Ještěd – 40 let od otevření ▪ Spolupráce – Hotel.
AnotaceObsahuje náměty činností k opakování jednotlivých zeměpisných oblastí ČR. Opakování lze realizovat formou prezentací v papírové či elektronické.
2OP863 Manažerská informatika 4ÚvodSnímek 1 2OP863 Manažerská informatika 4 Úvod doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc.
Možnosti začleňování globálního rozvojového vzdělávání do výuky Konference GRV, Praha Petra Gajová, ARPOK, o. p. s.
Seminář pro účastníky SK ČR Praha, MKP, PhDr. Eva Svobodová - Národní knihovna ČR Souborný katalog ČR v roce 2007 Rok po schválení nové.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_231_PŘÍČINY 2. SVĚTOVÉ VÁLKY Název školy Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 22. července 2015 Mgr. Zuzana Slimáková.
Jednání řídícího výboru MAP Český Krumlov
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
Seminář pro poskytovatele Návrh vzdělávacích aktivit 2017 „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference.
VÍTÁME VÁS NA SPOLEČNÉM SETKÁNÍ PARTNERSTVÍ MAP ORP BEROUN
NEPROFESIONÁLNÍCH KLUBŮ
Zpráva kontrolního výboru
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“
VY_32_INOVACE_23_Opakování – ČSR po první světové válce
Model Climate Conferences: negotiating our global futures
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
Ing. Miloslav Roman Vedoucí oddělení regionálního rozvoje
Ministerstvo financí ČR červen 2011
Masarykova univerzita (koordinátor) Univerzita Palackého v Olomouci
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
doc. PhDr. Soňa Jandová, Ph.D. /
Závěrečná zpráva o průběhu řešení projektu
Autor: Mgr. Věra Voborníková Datum: Název: VY_52_INOVACE_01_VLASTIVĚDA
kvalitní zákaznický servis
Příprava double degree programu Business Administration
„Cesta k městu“ STRATEGIE PRO MLÁDEŽ PO KARVINSKU
Vítejte na třetí místní konferenci
Workshop projektu systémová podpora sociální práce v obcích na téma
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO)
Transkript prezentace:

Model Climate Conferences: negotiating our global futures

MCC – informace o projektu Mezinárodní projekt Zapojení 3 států: GB, PL, CZ 5 klimatických konferencí (pro ČR: Hradec Králové, Liberec, Litoměřice, 2x Brno) 750 žáků (pro ČR: 250 žáků)

Co vás v projektu čeká? Výukový program Samostatná práce – listopad Možnost propojení s žáky z GB a Polska Modelová klimatická konference – 26.11. – 7.12. Propojení konferencí (s GB a PL) Následné diskuze – leden Webové stránky, facebook Mezinárodní certifikát Drobné odměny

Příprava na konferenci Klimatické týmy – tvorba Konferenční země – přidělení jednoho ze států světa (GB, PL, CZ a další) Samostatná práce škol studium své konferenční země – základní zeměpisné údaje, politické nastavení země jedná se o zemi rozvojovou nebo rozvinutá/bohatá? klimatických změny – dotýkají se vaší země nějak výrazně? dohody, smlouvy – angažuje se vaše země nějak v mezinárodních dohodách vedoucích ke zmírnění klimatických změn? příprava prohlášení, budování postojů možné konzultace s žáky v GB a PL konzultace se SEVERem příprava na konferenci

Fotografie z projektu