Polygrafický seminář Tiskáren Havlíčkův Brod, a.s.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
INTERNET PRO NEVIDOMÉ A SLABOZRAKÉ Služby veřejných knihoven zdravotně postiženým uživatelům PhDr. Ivana Štrossová Hradec Králové 26.března 2001.
Advertisements

Enterprise Europe Network ČR a Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR Úspěšná spolupráce.
Trendy ve vývoji podílů tiskových technik v polygrafickém průmyslu studie pro členy Svazu polygrafických podnikatelů.
Operační program Rozvoj lidských zdrojů Program podpory: 15.A Zkvalitňování vzdělávání na vysokých školách.
Jan Syrovátka Jiří Hradský.  Nově vzniklá firma v oblasti polygrafie  Založena v roce 1997 dvěma společníky  Disponuje ryze českým kapitálem vytvořeným.
AKCENT TISKÁRNA VIMPERK S.R.O. Jan Syrovátka Jiří Hradský.
Počítačová grafika - úvod
Základy práce v aplikaci Adobe Illustrator 1. část
Obchodní prezentace systému PRACANT 2008 Věnujte této prezentaci 3 minuty Vašeho času a sami uvidíte, jak je jednoduché pracovat efektivněji.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_UCE_SA_1_09.
VY_III/2_INOVACE_88_Bohumil Říha
Další vzdělávání pracovníků v cestovním ruchu v praxi.
„ Finanční zprávou pro Akci 3 krok za krokem “. Základní finanční pravidla programu  Pravidla dána Příručkou pro Akci 3 a Rozhodnutím o poskytnutí dotace.
Strana 1 © Vema, a. s., 7. dubna 2015 Intranetová řešení v PIS DS -Personalis 2005.
NÁZEV:. VY_32_INOVACE_02 ČÍSLO PROJEKTU:. CZ / /
Tvorba dokumentů – kritéria Obsah a forma –aktuálnost a správnost informací, variabilní data, –forma adekvátní příjemci, estetika, –účelná struktura, členění.
PROPAGACE PRÁCE SEKTOROVÉ RADY, JEJÍCH VÝSTUPŮ A CELÉ ZAKÁZKY NSK2.
Jan Syrovátka Jiří Hradský.  Výrobní program orientovaný na výrobu knih pro české i zahraniční nakladatele  Nabízí kompletní výrobu knihy od grafického.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mandys Jiří. Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_060 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Spolek Trend vozíčkářů Olomouc
ROSTEME S KNIHOU KAMPAŇ NA PODPORU ČETBY KNIH Pod záštitou Svazu českých knihkupců a nakladatelů.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_UCE_SA_1_04.
Jak vzniká kniha?.
Informační a komunikační technologie PDF Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK Studijní obor: Sociální péče Ročník: 4.
ManagerWeb.cz » 1 Finanční Management - jediný časopis pro vrcholové finanční řízení firem Finanční Management je měsíčník zabývající se všemi stránkami.
Zadání samostatné práce SP3 Historie počítačů. CÍL a Úkol Vyhledat informace na internetu Téma je Historie počítačů Napište referát na minimálně 1stranu.
Výjimka pro malé a střední podnikatele Úprava je obsažena v Nařízení Komise č. 70/2001 V roce byla provedena novelizace Nařízením Komise 364/2004.
Vysokoškolské knihovny a krajské knihovny – konkurence nebo spolupráce? Ivo Brožek.
Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_UCE137 Jméno autora:Ing. Alena Urešová Třída/ročník:2., 3. a 4. r. Datum vytvoření: Výukový materiál.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_UCE_SA_1_06.
Význam sektoru obchodu v české ekonomice
NÁZEV:. VY_32_INOVACE_02 ČÍSLO PROJEKTU:. CZ / /
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Není –li uvedeno jinak, je tento.
DRMS Forum září 2009 Elektronický vzdělávací systém Jan Pavlica.
Odborné a vědecké práce Brno 12. března Odborné a vědecké práce Zpráva o semestrálním projektu Závěrečná práce Bakalářská a diplomová práce Disertační.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: III/2VY_32_inovace_31.
Vytvoření dokumentu bylo financováno ze zdrojů Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu ČR. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.32/ Počítačová.
- byla založena v r jako družstevní tiskárna - tiskárna sídlila v Tůmově ulici až do roku v listopadu roku 2004 se přestěhovala do nově postavené.
Projekt Pospolu Prezentace Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Vladimír Ptáček.
VY_III/2_INOVACE_96_Astrid Lindgrenová
Scanservice a.s. | Náchodská 2397/23 | Praha 9 | Česká republika | D O C U M E N T I M A G I N G
Ing. Marek Šmíd, MBA Institut pro veřejnou správu Praha
Letní knižní veletrh v Ostravě 1. Ročník Čtení v době digitální, Prof. PhDr. Jiří Trávníček, M. A Vypracovala: Suchyňová Radka 1.A SŠKNP o.p.s.
Portál jako Dynamic WorkPlace.  Cleverbee s.r.o.  společnost založena 2000  15 let zkušeností (prodej a vývoj ERP řešení)  švýcarská společnost se.
Export služeb Drobných,malých a středních podnikatelů ve stavebnictví František Holec prezident Svaz drobných,malých, středních zaměstnavatelů ve stavebnictví.
Služby pro členy Regionu Pošembeří Plénum 15. října 2009 Český Brod.
Zdravotnictví v Regionálním operačním programu Jihovýchod Ing. Erika Šteflová Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice do vaší budoucnosti.
21. Podzimní knižní veletrh, Havlíčkův Brod PEN Klub a svoboda slova Trčková Adriana SŠ Knih.
Univerzitní informační systém III., Lednice 2004 Nové aplikace portálu SIF a OSSA a telefonních seznamů Ing. Hana Netrefová
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
Multimédia- zvuk , TV, příslušenství
Region spokojeného života pro všechny
Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Kraje Vysočina
Chemický průmysl Pardubického kraje
Návrh logistiky skladového hospodářství ve vybraném podniku
PREZENTACE MODULU MECHANIZACE
Akcent tiskárna Vimperk s.r.o.
Statické mechanické zkoušky pevnosti
Časopis pro profesionály ve stavebnictví
Letní knižní veletrh Ostrava
Barevné prostory v Adobe Photoshop
Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – hotelnictví 2. téma
Výstupní hardware.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Transkript prezentace:

Polygrafický seminář Tiskáren Havlíčkův Brod, a.s. 1. ročník knižního veletrhu v Ostravě 17.6.2011 Polygrafický seminář Tiskáren Havlíčkův Brod, a.s. Jana Hlavinková III. A Střední škola pro knihkupce a nakladatelské pracovníky, o.p.s.

Osnova Obsah prezentace: Obrazové materiály Otázky k obsahu Zdroje O tiskárně Zpracování knižních vazeb Technologie tisku Obrazové materiály Otázky k obsahu Zdroje

O tiskárně Akciová společnost od roku 1982 Již roku 1850 byl pořízen kamenný litografický lis 150 zaměstnanců Asi 8,5 milionů knih a víc než 2500 titulů ročně

Zpracování knižních vazeb Více druhů V1 ročně více než 2 miliony Snaha odlišit se a reagovat na trendy Všívání příloh Zakulacené rohy Povrchová úprava

Technologie tisku Stroje Speedmaster: Heidelberg Speedmaster 102 – 4 CD Heidelberg Speedmaster XL 75-4 Heidelberg Speedmaster XL 75-5  Heidelberg Speedmaster 102 SM

Prepress Portal InSite: Webový portál Kontrola rozpracovaných zakázek před tiskem Možnost schválení přímo z prohlížeče

Obrazové materiály Tiskové stroje Speedmaster

Čestné uznání od Svazu polygrafických podnikatelů za vynikající kvalitu všech titulů zaslaných do soutěže různými nakladatelstvími

Otázky k obsahu: Čím se snaží tiskárna ozvláštnit a zatraktivnit tištěné tituly? Na jakou tradici navazuje? Kolik knih zhruba ročně vytiskne?

Zdroje Informace: Polygrafický seminář Tiskáren Havlíčkův Brod, a.s. Obrázky: http://www.thb.cz/