Citáty o kočkách Autoři:Ondra Mojžíšek a Honza Skula,ZŠ Vratimov, Masarykovo náměstí Tyto citáty jsme našli na internetu bez jmen autor.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
METODICKÝ LIST Tato prezentace je zaměřená na pravopis vlastních jmen.
Advertisements

Citáty O LÁSCE.
Interpretace neuměleckého textu Popis, charakteristika I.
Citáty o lásce a bolesti.
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Vyjmenovaná slova Vyjmenovaná slova po S VY_32_INOVACE_11 Sada 15 Základní škola T. G. Masaryka, Český.
Základní škola Lázně Bohdaneč se představuje. ZŠ Lázně Bohdaneč Budova druhého stupně na Masarykově náměstí Budova prvního stupně Na Lužci.
Když se stýská….
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
Hodiny a režim dne pro první třídu.
BĚŽÍ, BĚŽÍ, NEPOLEŽÍ, NEMÁ VŮZ ANI SÁNĚ, PŘECE NIKDY NEUSTANE.
Tento digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není-li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Šablona č.: III/2 – VI/2 – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji finanční gramotnosti Vzdělávací oblast: Člověk a společnost Předmět: Občanská.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Škola: Základní škola a Mateřská škola Nečtiny, Nečtiny 39 Název: VY_32_INOVACE_SADA02_ČESKÝ JAZYK_DUM02 Předmět: Český jazyk Ročník: 3. Klíčová.
Vlastnictví zavazuje Petr Machala.
Škola: Základní škola a Mateřská škola Nečtiny, Nečtiny 39 Název: VY_32_INOVACE_SADA02_ČESKÝ JAZYK_DUM17 Předmět: Český jazyk Ročník: 2. Klíčová.
Fotky a klipárty psů. Fotky a klipárty psů II Fotky štěňátek.
Matematika Přímá a nepřímá úměrnost 7. ročník
Poznáváme zvířata podle stop
Mgr. Hana Hoberlová, ZŠ Rajhrad
Inovace bez legrace CZ.1.07/1.1.12/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Větné členy.
Název prezentace Autor prezentace Základní škola Blovice Družstevní Blovice.
Procvičení čtení dvojhlásek Au, au, Ou, ou
Psí Svět.
Svalová soustava – kvíz VY_52_INOVACE_18 Sada 1
Siamská kočka Plemeno kočky.
PODSTATNÁ JMÉNA RODU MUŽSKÉHO Český jazyk Mgr. Renáta Slámová ZŠ Jenišovice VY_32_INOVACE_223.
Šest čtyři pět tři osm deset sedm devět dvě jedna.
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Mluvnice jazyka českého na 1. stupni ZŠ Pořadí vět VY_32_INOVACE_18 Sada 3 Základní škola T. G. Masaryka,
Ochrana přírody Za předpokladu použití psacích potřeb a mapy České republiky.
PROJEKT:ZVDĚLÁVACÍ INTERNETOVÉ KLUBI TÉMA:MOJE KNIHA JMÉNO:SARA SURANI.
Zvěrolékař každého druhu
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
Neúplný podíl a zbytek s kočkou Lízinkou
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Jakub Michálek Téma:Příroda a já.
Název školy:Základní škola, Husova 276, Podbořany, okres Louny Autor:Mgr. Dagmar Sachsová Název:VY_32_INOVACE_125_PODSTATNÁ_JMÉNA Téma: Druhy podstatných.
Začínáme s přídavnými jmény I Autor obrázků © Tomasz Nogol souhlasí s jejich zveřejněním na Metodickém portálu. Dostupné z Metodického portálu
VYBER SPRÁVNOU VĚTU K DANÉMU OBRÁZKU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Martina Gřundělová. Dostupné z Metodického portálu.
Člověk a příroda Přírodopis Biologie člověka Nepřímá masáž srdce VY_52_INOVACE_29 Sada 1 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213.
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Milada Pleskačová Datum: Název: VY_12_INOVACE_1.2.2ČJ2,3_35.
Každé slovo můžeme přiřadit k jednomu z deseti slovních druhů.
Název školy Základní škola Jičín, Husova 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:Mgr. Simona Rendeková NÁZEV: VY_12_INOVACE_20_ČESKÝ JAZYK_KOCOUR ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/
ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Leporelo Básnička o koťatech Napsala:Dagmar Vysoká
Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR: Zdeněk Ogrodník NÁZEV: První pomoc při otravách TÉMATICKÝ CELEK: Biologie.
ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Základní škola a Mateřská škola Mlečice, příspěvková organizace Autor:
Vzdělávací oblast: Člověk a svět práce
Najdete na Skupina A – obr. č. 1 Najdete na
Výpočty celku a části celku zadané zlomkem
PaedDr. Šárka Kindlová září 2011 DUM třída Naše město
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
Vzdělávací Jméno autora Mgr. Blanka Pišvejcová Datum vytvoření
Fitness náramky Tadeáš Kundera,
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Vladimír.
KOPÍROVÁNÍ obrázku a textu z webu DO WORDU VY_32_INOVACE_15
Grafy pro malé školáky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Magdalena Málková. Dostupné z Metodického portálu ISSN.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR: Mgr. Luďka Pavlíková NÁZEV: VY_32_INOVACE_10_Vyvození písmene jJ TÉMATICKÝ.
Předmět: Zeměpis Ročník: 8.
Autor: Mgr. Eva Procházková Název : VY_22_INOVACE_07_Domácí mazlíček
Živočichové v zimním lese
Najdete na Skupina A – obr. č. 1 Najdete na
Mgr. Lenka Nováková -1.ZŠ Horní Slavkov VY_32_INOVACE_09_SAVANY-Z
Najdete na Skupina A – obr. č. 1 Najdete na
Najdi rozdíl IV. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
Transkript prezentace:

Citáty o kočkách Autoři:Ondra Mojžíšek a Honza Skula,ZŠ Vratimov, Masarykovo náměstí Tyto citáty jsme našli na internetu bez jmen autor.

Kočky nečtou, ale vás mají přečtené dokonale.

Člověk může kočku milovat za jejích vlastních podmínek.

Kočičí mňoukání je jako srdeční masáž.

Na většinu postelí se vejde šest koček. Deset, když na ní nespí její majitel.

Kočky jsou chytřejší než psi. Těžko najdete 8 koček, které by táhly sáně..

I ta nejmenší kočka je mistrovský kousek..

Odkazy Obrázek č.1. http://www.abatar.cz/pohadky/kocka_ktera_mela_rada_usak.htm Obrázek č.2.http://www.google.cz/imgres?q=ko%C4%8Di%C4%8D%C3%AD+vlastnosti&hl=cs&biw=1280&bih=841&tbm=isch&tbnid=ZLfLUXDq2zcFOM:&imgrefurl=http://www.zoohit.cz/shop/magazin/39824/39843&docid=qPUYeWiPXFmFWM&imgurl=http://www.zooplus.de/bilder/1/Abbessiner_1.jpg&w=406& Obrázek č.3. http://www.google.cz/imgres?q=srde%C4%8Dn%C3%AD+mas%C3%A1%C5%BE&hl=cs&biw=1280&bih=841&tbm=isch&tbnid=p6Wic2HWwdSk1M:&imgrefurl=http://www.stastnezeny.cz/index.asp%3Fmenu%3D3%26record%3D22736&docid=C6KQaTMm0oF7bM&imgurl=http://www.stastnezeny.cz/data/usr_ Obrázek č.4 http://www.google.cz/imgres?q=ko%C4%8Dka+v+posteli&hl=cs&biw=1280&bih=841&tbm=isch&tbnid=xJG306zHRaibLM:&imgrefurl=http://kocka-tiger.wz.cz/foto/spi-v-posteli/&docid=ZP8tBwzFMqh2lM&imgurl=http://kocka-tiger.wz.cz/foto/spi-v-posteli/kocka-spi-v-posteli.jpg Obrázek č.5 http://www.google.cz/imgres?q=ps%C3%AD+s%C3%A1n%C4%9B&hl=cs&biw=1280&bih=841&tbm=isch&tbnid=OQiIwb1sp0iq7M:&imgrefurl=http://magazin.ceskenoviny.cz/zpravy/ostry-start/15550&docid=iWBni70OaUA7pM&itg=1&imgurl=http://magazin.ceskenoviny.cz/.img/srsimg/pics/_ Obrázek č.6 http://www.freegreatpicture.com/kitty/cute-little-cat-1562