Představení společnosti

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prezentace Komory pro hospodářské styky se SNS, s.o.k.
Advertisements

1 HK ČR, workshop a 2. exkurze Integrovaná střední škola Cheb Projekt AKONA (Výstavba kooperační sítě v oblasti automatizace za.
Technická InspekceTechničtí ExpertiCertifikaceŠkolení.
BI, e-commerce Ing. Jiří Šilhán. Úroveň informatiky.
Global network of innovation e-government – Užití IT v sociálním pojištění E-government Užití informačních technologií v sociálním pojištění.
Programová konference ČSSD Michal Hašek Předseda Asociace krajů ČR a hejtman Jihomoravského kraje , Hradec Králové Silné, samostatné a spravedlivé.
Prezentace Komory pro hospodářské styky se SNS, s.o.k.
1 Představení divize služeb Tomáš Nekola. EVROFIN Int. spol. s r.o.  Založení společnosti v roce 1993  Centrála v Ústí nad Labem  Pobočky Praha, Brno,
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
GTS CZECH, a.s. pro MD Access, a.s.. GTS a MD Access  GTS poskytuje komplexní nabídku hlasových, datových, internetových, operátorských a integrovaných.
Veřejná správa – úvod.
ODPOVĚDNÉ DODAVATELSKO – ODBĚRATELSKÉ VZTAHY? ANO JUDr. Michaela Chaloupková, MBA Členka představenstva a ředitelka Divize nákup, Skupina ČEZ.
Podpora dobrovolných přístupů ze strany MŽP Od regulace k ekoefektivnosti – nové zkušenosti a podpora pro podniky Tomáš Kažmierski
EXPORTNÍ GARANČNÍ A POJIŠŤOVACÍ SPOLEČNOST, a. s. TISKOVÁ KONFERENCE EGAP 31. ledna 2005.
Úvod do systémů řízení. Co to je Systém managementu jakosti Stanovení souboru zásad a pravidel pro koordinování všech vzájemně souvisejících činností.
Inovace výuky ve vazbě na požadavky Mezinárodních výukových standardů doc. Ing. Marie Pospíšilová,CSc. SVŠES.
Výzva 08 – Rozvoj eGovernmentu ve Středočeském kraji Krajský rok informatiky Ústí nad Labem.
Národní konference kvality ve veřejné správě – Brno 2013
HOMEWORKING V Praze Práce z domova Přednášející: Jana Malá předsedkyně představenstva Moravská ústředna Brno, d.u.v.
ŘÍZENÍ RETAILINGOVÉ FIRMY
1 Etika podnikání Společenská odpovědnost organizací Ing. Jaroslav Prachař – výkonný ředitel, Korektní podnikání, o.s CEBRE – Kam směřuje Společenská.
Strukturální fondy EU a ICT v polygrafických podnicích Pavel Karásek.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky & Ministerstvo vnitra Ing. Jaroslav Svoboda
Systém managementu jakosti QMS
ISMS VE STÁTNÍ SPRÁVĚ A SAMOSPRÁVĚ
Akreditační systém v ČR a v EU
Společenská odpovědnost organizací
STÁTNÍ INFORMAČNÍ POLITIKA Cesta k informační společnosti Ing. Karel Březina ministr a předseda Rady vlády pro státní informační politiku.
ESET - služby informační bezpečnosti Filip Navrátil, Sales Engineer, ESET software spol. s
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
Záměr založení 16. odborné sekce Rady kvality ČR „KVALITA V ENERGETICE“ Daniel Jarchovský, ČEZ, a. s. Praha,
Aktivity CNZ Jan Heisler CNZ Historie #1 Vznik pracovní skupiny – cíl: tvorba standardu Vytvoření a předání standardu Prezentace.
PRAHA OLYMPIJSKÁ, o.p.s..
Inspirační databanka pro podporu strategického řízení rozvoje lidských zdrojů v krajích Národní vzdělávací fond, o.p.s. M. Mandíková, Z. Palán, I. Sládková,
Návrh zajištění metodického a organizačního zázemí Návrh zajištění metodického a organizačního zázemí.
Zkušenosti ze zavedení systému řízení bezpečnosti informací ve shodě s ISO a ISO na Ministerstvu zdravotnictví ČR Ing. Fares Shima Ing. Fares.
Vladimír Šiška Náměstek ministra – ředitel sekce
Sekce elektronických komunikací a poštovních služeb Konference ISSS, 24. – 25. březen 2003, KC Aldis Hradec Králové Jaromír Šiška, CSc. náměstek ministra.
1 Opatření 4.1 JPD3 Zvýšení adaptability zaměstnavatelů a zaměstnanců na změny ekonomických a technologických podmínek jako podpora konkurenceschopnosti.
Digitální strategie krajů Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Digitální strategie krajů Datum:
Projekt z PA104 Richard Benkovský (139912, Jan Horák (143443, Miroslav Ligas (139542, Tomáš.
PREZENTUJÍCÍ Hodnocením ke zvyšování kvality vzdělávacích služeb středních škol v kraji Vysočina Mgr. Miroslav Pech.
Digitální Česko – veřejná konzultace Ing. Jan Duben ředitel sekce elektronických komunikací a poštovních služeb © 2010 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Vratislav Paulík ředitel projektů
PROJEKT SYSTÉMU ŘÍZENÍ PODNIKU PS 2014 / 2015 SPRÁVNÍ FUNKCE Ladislav Blažek.
Vzdělávací politika.
Sdílení dat o veřejné správě Jaroslav Svoboda MV, úsek informatiky odbor informatizace veřejné správy.
PPSD Personální a poradenské družstvo Ing. Vojtěch Miler předseda družstva Hlavní principy sociálního podnikání obcí a MAS Informační seminář MAS Region.
15 let akreditace v ČR Ing. Jiří Růžička, MBA Ing. Jiří Růžička, MBA Historie akreditace a Českého institutu pro akreditaci 1988 – 1991 Prapočátky.
Personální audit - cesta k efektivitě využívání lidských zdrojů.
Proces akreditace a certifikace systémů managementu a produktů.
Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/
SIKP – Státní informační a komunikační politika Prezentace – aplikace vybraných zákonů ve společnosti NeXA, s.r.o. Eva Štíbrová Zdeňka Strousková Radka.
JUDr. Ing. Robert Szurman ředitel odboru předseda Rady kvality ČR 8. Národní konference kvality ve veřejné správě, Praha Národní konference.
RELSIE spol. s r. o.RELSIE spol. s r. o. RELSIE spol. s r. o., Na Valentince 644/15, Praha 5, Jan Heisler.
Nové přístupy ke vzdělávání a mezinárodní zkušenosti Institutu pro veřejnou správu Praha PhDr. Zdenka Procházková, MPA Institut pro veřejnou správu Praha.
Certifikace informačních systémů veřejné správy (ISVS) ve smyslu zákona č. 365/2000 Sb. - atest-
ŽOFÍNSKÉ FÓRUM Armáda a bezpečnost, nová role zbrojního průmyslu
Spolupráce organizací občanské společnosti na úrovni EU
P R O F I L S K U P I N Y I C Z Michaela Bolcková
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Postavení PS ve struktuře orgánů Rady vlády pro udržitelný rozvoj
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013
Společenská odpovědnost v rámci Národní politiky kvality
Informační zdroje české veřejné správy
Elektronický dokument úřadu
Atestační středisko pro ISVS
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Univerzita Jana Amose Komenského Praha
Transkript prezentace:

Představení společnosti Jan Heisler RELSIE spol. s r. o., Na Valentince 644/15, 151 34 Praha 5, e-mail: mail@relsie.cz, www.relsie.cz

Základní charakteristiky Od roku 1995 Stabilní a silná společnost Market leader Specializace ICT a bezpečnost Mezinárodní spolupráce Akreditovaný certifikační orgán od roku 2005 Integrovaný systém řízení, certifikace ISO 9001, 27001 a 20001 Uplatňování etických principů v podnikání RELSIE spol. s r. o., Na Valentince 644/15, 151 34 Praha 5, e-mail: mail@relsie.cz, www.relsie.cz

Oblasti působení Certifikace / atestace / inspekce Optimalizace a certifikace procesů organizací Certifikace a konzultace v oblasti ISMS a ITSM Vzdělávací, konzultační a poradenská činnost Dlouhodobé ukládání elektronických dokumentů Etické řízení (Společenská odpovědnost) Služby v oblasti procurementu RELSIE spol. s r. o., Na Valentince 644/15, 151 34 Praha 5, e-mail: mail@relsie.cz, www.relsie.cz

Naši zákazníci 80 % veřejná správa Komerční organizace dodávající do veřejné správy Spolupráce s certifikačními orgány Zahraniční zkušenosti RELSIE spol. s r. o., Na Valentince 644/15, 151 34 Praha 5, e-mail: mail@relsie.cz, www.relsie.cz

Kontakty Jan Houžvička, výkonný ředitel jan.houzvicka@relsie.cz Jan Heisler, obchodní ředitel jan.heisler@relsie.cz Vladimír Kavan, projektový manažer vladimir.kavan@relsie.cz www.relsie.cz RELSIE spol. s r. o., Na Valentince 644/15, 151 34 Praha 5, e-mail: mail@relsie.cz, www.relsie.cz