Představení projektu Základní informace Cíle projektu Klíčové aktivity Realizované aktivity Připravované aktivity.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Stanislava Správková
Advertisements

ECVET v Programu celoživotního učení
Rozvoj péče o osoby s duševním onemocněním na území Karlovarského kraje Obsah projektu MUDr. Jan Stuchlík Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví.
Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví Veřejné zdraví - Lidská práva a péče o duševní zdraví v České republice Vzdělávání odborníků,státní správy a samosprávy.
Organizační stránka předsednictví České republiky v Radě Evropské unie leden - červen 2009 PhDr. Jana Hendrichová, náměstkyně místopředsedy vlády pro evropské.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
1 Grantové schéma Vyrovnávání šancí žen a mužů Národní vzdělávací fond.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Transformace v DDS Litvínov CZ.1.04/3.1.03/ Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Ing. Stanislava Správková
Vytvoření a podpora Lokálního partnerství pro sociálně vyloučenou lokalitu Přichystalova 70 Sdružení Podané ruce, o.s.
Systémová podpora profesionálního výkonu sociální práce
1 Prioritní osa 2 Oblast podpory 2.2 Vysokoškolské vzdělávání 30. října 2008 Karolína Gondková Odbor vysokých škol Odbor vysokých škol.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
VZDĚLÁVÁNÍ ÚČASTNÍKŮ KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE SPRÁVNÍCH OBVODECH HL. MĚSTA PRAHY.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
PEČOVATELSKÉ CENTUM PRAHA 7 Pečovatelské centrum Praha 7 Realizace systému profesního vzdělávání v Pečovatelském centru Praha 7.
lenové NSZM ČR: Členové Služby pro členy NSZM ČR  Semináře a školení pro koordinátory PZM a MA21 Boskovice, říjen 2004 Chrudim, červenec 2004.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Brno–město pro rodiny Projekt ANIMA PLUS CZ Inovativní opatření na podporu slučitelnosti rodiny a zaměstnání Mgr. Lenka Zemanová.
Záměrem Moravskoslezského kraje je provést systémovou změnu v poskytování sociálních služeb Závěrečná konference k projektu „Podpora transformace pobytových.
Stav realizace projektu AutoAdapt Rada ředitelů AutoSAP
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu „Podpora vzdělávání a supervize v sociální.
ÚVODNÍ KONFERENCE K PROBLEMATICE INTEGROVANÉHO VZDĚLÁVÁNÍ OSOB SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM Olomouc 27. dubna 2006.
Projekt ERNIE Moravská zemská knihovna Mgr. Jan Lidmila.
Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/ Příjemce podpory: Vysočina Education Partner projektu: Kraj Vysočina Rozpočet projektu: ca ,- Kč.
Klinická hodnocení a farmakologie pro 3.tisíciletí – multimodální edukační platforma CZ.1.07/2.4.00/
Role koordinačních skupin komunitního plánování v prorodinné politice Konference k zahájení projektu „Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně“
Aktivity související s psychiatrickou péčí podporované z Operačního programu Zaměstnanost a Integrovaného regionálního operačního programu.
Workshop na téma „Realizace politiky přípravy na stárnutí” Pořádaný v rámci projektu „Podpora sociálního začleňování na místní a regionální úrovni“ (reg.
Místní akční plán na Otrokovicku CZ /0.0/0.0/15_005/
OP VVV a KP SVL Karolína Chloubová. Prioritní osa 3 Rovný přístup ke kvalitnímu předškolnímu, primárnímu a sekundárnímu vzdělávání Investiční priorita.
Ředitel Název operačního programu: OP VK Název prioritní osy: Počáteční vzdělávání Název oblasti podpory: Další vzdělávání pracovníků škol a školských.
MAS CÍNOVECKO o.p.s., organizační složka MAS CÍNOVECKO - LEADER Podpora sociální soudržnosti na území místního partnerství v programovém období
Závěrečné shrnutí projektu „ Podpora a rozvoj poskytovatelů sociálních služeb v Hodoníně formou vzdělávání jejich zaměstnanců“
Alfa Human Service Alfa Human Service, I INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Přátelská školka CZ.1.07/1.2.00/ Výměna.
Seminář pro žadatele OP LZZ - Mezinárodní spolupráce: Shrnutí, doporučení, diskuse 29. červenec 2008 Praha.
„Partnerství pro konkurenceschopnost“ Název projektu: „Partnerství pro konkurenceschopnost“ Zkrácený název projektu:„PARKON“ OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
PŘEDVÁNOČNÍ SETKÁNÍ PRACOVNÍCH SKUPIN A ŘÍDÍCÍ SKUPINY Monitoring a vyhodnocování KPSS na Otrokovicku.
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
Dobrá praxe v KPSS na Otrokovicku Kateřinice
Projekt na podporu neformální péče v ORP Hodonín
Představení dodatku smlouvy s DSO
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
Individuální projekt OP VVV
Regionální projekty krajské pobočky ÚP ČR v Ústí nad Labem
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Zkrácený název projektu: „Rozvoj kompetencí“
IMPLEMENTACE KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNU
Název projektu: Ve škole po škole
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO) Celostátní seminář ředitelů středních průmyslových škol.
Spolupráce Žďáru nad Sázavou s Agenturou pro sociální začleňování
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
Ing. Stanislava Správková
Individuální projekt OPVVV Implementace KAP I.
Obsah projektu MUDr. Jan Stuchlík
Prezentace KAP Jihomoravského kraje
„Cesta k městu“ STRATEGIE PRO MLÁDEŽ PO KARVINSKU
Vzorový projekt pro ZŠ.
Workshop projektu systémová podpora sociální práce v obcích na téma
Vzorový projekt pro gymnázia
Vzorový projekt pro ZŠ.
Rodičovské fórum kraj Vysočina
Workshop na téma „Realizace politiky přípravy na stárnutí”
Financování digitálního vzdělávání z OP VVV
Transkript prezentace:

Představení projektu Základní informace Cíle projektu Klíčové aktivity Realizované aktivity Připravované aktivity

Základní informace „Partnerství pro duševně nemocné na Otrokovicku“ registrační číslo CZ.03.2.63/0.0/0.0/15_023/0001185, prioritní osa OPZ: 2 Sociální začleňování a boj s chudobou Rozpočet: 2,646 mil. Kč Zahájení: 1.9.2016 Ukončení:31.8.2018

Základní informace - cíle projektu Sestavit koncepci komplexní sítě služeb pro osoby s duševním onemocněním Zlepšit sociální práci s osobami s duševním onemocněním a s rodinami, které mají člena s duševním onemocněním.

Základní informace - cílová skupina projektu Neformální pečovatelé Poskytovatelé a zadavatelé sociálních služeb Sociální pracovníci Zaměstnanci veřejné správy, kteří se věnují sociální, rodinné nebo zdravotní problematice

Klíčové aktivity – 1. Ustavení Partnerství Vytvoření sítě organizací a osob, které budou trvale spolupracovat a rozvíjet téma služeb pro osoby s duševním onemocněním na Otrokovicku, připravovat společné projekty a aktivity. Výstupy: 8 koordinačních a evaluačních setkání, Partnerství (memorandum o spolupráci), Komunikační strategie

Klíčové aktivity – 2. Vzdělávání sociálních pracovníků Akreditované vzdělávací kurzy v tématice sociální práce s osobami s duševním onemocněním pro sociální pracovníky města Otrokovice a Napajedla Výstupy: 80h školení, kterého se zúčastní v průměru 10 osob (800 osobohodin vzdělávání). Min. 10 osob bude vzděláváno po dobu delší než 40h.

Klíčové aktivity – 3. Workshopy Cílem je prostřednictvím setkávání odborníků a zainteresovaných osob sestavit Koncepci komplexní sítě služeb pro osoby s duševním onemocněním na Otrokovicku. Výstupy: 10 Workshopů v délce 4h s účastí min. 12 osob, Koncepce

Klíčové aktivity – 4. Svépomocná skupina Cílem je zapojení neformálních pečovatelů, abychom mohli zjišťovat jejich potřeby a zapracovat je do koncepce Výstupy: 8 setkání svépomocné skupiny v délce 2h

Klíčové aktivity – 5. Studijní cesty Cílem je získání informací, zkušeností a dobré praxe v Nizozemsku Výstup: 2 studijní cesty v délce 5 dnů, každá pro 12 osob z RT a cílových skupin projektu.

Klíčové aktivity – 6. Řízení projektu Cílem je koordinace a administrace projektu včas a správně. Výstupy: 2 x měsíčně setkání RT, monitorovací zprávy

Realizované aktivity – Partnerství – 3 x

Vzdělávání – 40 h

Workshopy – 2 x

Svépomocná skupina 2 x

Studijní cesta 2 x

Připravované aktivity 2017 3. Svépomocná skupina Otrokovice – 17.5.2017 WS 4 - 20.6.2017 – reflexe Studijních cest 5. Partnerství – 3.10.2017 – s Hansem Marechalem 4. Svépomocná skupina Otrokovice - 4.10.2017 WS 5 – 5.10.2017 – s Hansem Marechalem 5. Svépomocná skupina – 8.11.2017 WS 6 – 23.11.2017

Připravované aktivity 2018 6. Svépomocná skupina 17.1.2018 WS 7 – 25.1.2018 6. Partnerství – 25.1.2018 7. Svépomocná skupina - 21.3.2018 WS 8 – 29.3.2018 WS 9 – 17.5.2018 7. Partnerství – 17.5.2018 8. Svépomocná skupina 23.5.2017 WS 10 – 21.6.2018 8. Partnerství 21.6.2018 + 2 x vzdělávání – celkem 40 h

Děkuji za pozornost. Mgr. Josef Zdražil zdrazil@muotrokovice.cz 773176760