Oddíl juda pořádá nábor

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Extreme sport´s Když se řekne extrémní sport, většině se vybaví ty s přípojkou "ing" - například zorbing, kiteboarding, rafting či freediving. Anebo i.
Advertisements

Tak v tomto objektu pracujeme
Třída RÁKOSNÍČCI ZŠ a MŠ Újezd, p.o.
DĚTSKÝ SVĚT LVÍČEK. KDO JSME Dětský svět Lvíček patří k nejmodernějším zábavným parkům v Evropě na ploše 1250 m2. Můžete u nás prožít nezapomenutelný.
Vítáme Vás u krátké prezentace
Jaroslav Šlehofer „Cobra“
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
Prezentace Neoficiálních Klientských Internetových Stránek Společnosti DUHA.
Tělesná výchova. Obsah Tělocvična Fitko Sportovní kurz Lyžařský kurz Sportovní den Gymnastické závody Ostatní soutěže.
Oddíl skoků na lyžích Vás zve na návštěvu z kterých možná vyrostou mistři světa i vítězové olympiád do světa sportu,lyží a kolektivu dívek a chlapců,
Oddíl Penguins Praha-Smíchov. Sdružení dětí a mládeže Věnujeme se všem dětem, které mají zájem se rozvíjet Alternativa volnočasové aktivity zaměřená na.
PC-Pajoška Firma vznikla Hystorie firmy: Firma byla založena roku 1998 začínali jsme jako malá neznámá firma ale dnes už jsme všude známí.
JUDO Semily Nové Dojo 2007 D.Šída. Historie a smysl Judo v Semilech: Oddíl Judo Semily, kde 90% členstva tvoří mládež do 15ti let, a jehož počátky se.
Teorie atletické přípravy dětí a mládeže
TJ Sokol Libňatov Založen – ustavení jako pobočka TJ Sokol Havlovice Historie se píše do 70. let 20. století – nemáme přesné informace, kdy.
POTŘEBNÉ ZMĚNY V PÉČI O ZDRAVÍ MLADÝCH FOTBALISTŮ.
V roce 2005 jsme se na setkání, které organizoval TANDEM Plzeň, seznámili s kolegyní z Německa, která měla zájem o spolupráci a navíc se sama učila česky.
NÁBOR od 14 hodin v naší loděnici.
Rozdělení (sebe)obrany (sebe)obrana ProfesníBranněbezpečnostníVšeobecnáSystémová Mgr. Ing. Alois Konečný, psycholog a soudní znalec sebeobrana.
KARATE Něco o karate Zakladatel karate TJ Karate České Budějovice.
Judo.
Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou
Členství v SSK Louny. Máte zájem střílet z pistole či revolveru? A nevíte jak a kde? Zájemcům o tuto střelbu nabízíme členství ve Sportovním střeleckém.
KDO CO je PR OČ KDO CO je PR OČ. Roman Šebrle Změlík Robert.
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví v Moravskoslezském kraji
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
Judo Judo je styl japonského bojového umění a velmi rozšířený úponový sport. Judo, celý název Kodokan Judo, vzniklo z několika škol džiu-džitsu které vyučovaly.
Vyhodnocení besed a ankety studentů SŠ o neobnovitelných přírodních zdrojích VŠB - TU Ostrava, katedra společenských věd Ing. Jiří.
KOŇSKÁ SHOW Taková „MALÁ“ Na skok do Skal O co tu běží? Křtiny nové haly Slavností přestřižení pásky Ukázka jezdeckého umění Zábava.
TJ SOKOL BRNO ŽIDENICE Gajdošova 18/22 Brno - Židenice
Svaz postižených civilizačními chorobami ZO 3 Přerov.
Společně Tě na tomto místě, náš Pane, chválíme. Stojíme zde jako jeden a vroucně prosíme: Společně Tě na tomto místě, náš Pane, chválíme. Stojíme zde jako.
Univerzita třetího věku UJEP
ÚPOLY OSP Kombinovaná forma studia Vyučující: PhDr. Radim Pavelka, Ph.D. Typ předmětu: povinný Ročník: 3.bc Způsob zakončení: Z + ZK Rozsah konzultací.
Sportovní klub Case study EKOS P10. Typologie sportovních klubů Dle velikosti (počtu členů) –Univerzální organizace (Sokol, Orel,..) –Velké – nad 300.
YMCA Young Men´s Christian Association Křesťanské sdružení mladých mužů.
Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,
OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
ZÁKLADNÍ A MATEŘSKÁ ŠKOLA CHOTÝŠANY „KAŽDÝ JE JEDINEČNÝ“
Muzeum jako místo setkávání – prožitek jinak. Regionální muzeum v Litomyšli a jeho aktivity směrem k veřejnosti. Renata Kmošková, programová produkční.
Osobnostní rozvoj Znalost a aplikace principů M.M. Pravidla Komunikace a zdvořilostní formy chování Mravní hodnoty Já rodina okolí Zralá osobnost dítěte.
LUŽÁNKY – STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU BRNO, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Evropská dobrovolná služba (European Voluntary Service)
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
Sdružení mladých sklerotiků Pacientská organizace pro zkvalitnění života s roztroušenou sklerózou.
 V mateřských školkách měly děti vždy možnost rozvíjet umělecké nadání, výtvarné nebo hudební, ale zdálo se nám, že v nich není dost sportovních možností.
Výchova ke zdraví VY_32_INOVACE_05_20_sport.
Vítejte v klubu HC Bobři Valašské Meziříčí
Mateřská škola, Náchod, Havlíčkova 1848
ZPRÁVA O STAVU RESORTU Alena Losová členka Rady Libereckého kraje
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
Nábor mladých fotbalistů
Sbor dobrovolných hasičů LUČICE pořádá
JFK Velké Přílepy pořádá NÁBOR FOTBALISTŮ do kategorie STARŠÍCH ŽÁKU r
Sportovní klub Strupčice
NUTRILITE™ ALL PLANT PROTEIN
POVÍDÁNÍ O AJURVÉDĚ ČESKÝ SVAZ ŽEN V LUDSLAVICÍCH
Tel:
PLAVECKÉ SOUSTŘEDĚNÍ HOŘICE
Žákovský parlament 1.stupeň
S MĚSTEM JIHLAVA PLAVE CELÁ RODINA
NAMALUJEME SI STROM Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Michaela Holubová. Dostupné z Metodického portálu
Parkour.
TJ Tatran Prachatice – oddíl Juda
SVAZEK OBCÍ VÝCHODNÍ KRKONOŠE
Plavecký klub Děčín.
Základní škola Brno, náměstí Míru 3, Brno,
Studenti, vítejte! Jméno učitele.
20. oddíl GINKGO středisko Walden - České Budějovice
Transkript prezentace:

Oddíl juda pořádá nábor Pokud máte zájem se naučit bránit. Přijďte do oddílu juda. Naučíte se také základy gymnastiky, padat, zlepšíte si fyzičku a získáte kladný vztah ke sportu. V případě zájmu, založíme oddíl juda i ve Vaší škole.

Co to judo je Judo vzniklo z bojového umění samurajů a jeho následovníka jiu-jitsu. Na tréninku se ale u nás všichni učí společně s judem i základy karate a dalších bojových sportů.

Historie juda Judo vzniklo v roce 1882 v Japonsku. Jeho zakladatelem je Jigoro Kano. Od samého začátku se judo učilo i ve školách, jako vhodný nástroj tělesné výchovy.

Věková kategorie Judo je vhodné pro všechny věkové kategorie již od zhruba 3-4 let, po věk seniorů. Pochopitelně se náplň tréninku mění. My připravujeme také cvičení od judo-školky po cvičení seniorů.

Naši judisté mohou jezdit na závody

A účastnit se mnoha našich akcí

Odkud si přiváží medaile a ceny

Jsme veliká rodina

Kde se učíme i slušnosti a úctě

Každý rok, pořádáme velké soustředění

Víc se o nás dozvíte na našem webu www.judokladno.cz Kontakt: 724 496 251