Zimní sport pro vás a pro vaše psy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výuka anglického, německého jazyka a matematiky na středních školách ve třídách s integrovanými žáky se specifickými poruchami učení pomocí informačních.
Advertisements

Slovní úlohy o pohybu.
Slovní úlohy o pohybu doháněcí
OLYMPIJSKÉ HRY.
Slovní úlohy o pohybu Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Syblík. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
POHYBOVÉ ÚČINKY SÍLY NA TĚLESO
2 MECHANIKA 2.1 Kinematika popisuje pohyb.
Slovní úlohy o pohybu Autor: Vladislava Hurajová.
Gymnázium Jiřího Ortena KUTNÁ HORA
PŘÍMÁ A NEPŘÍMÁ ÚMĚRNOST
Dráha při rovnoměrném pohybu tělesa
TOČIVÉ DISCIPLÍNY 2.
LYŽOVÁNÍ disciplíny.
RYCHLOSTNÍ DISCIPLÍNY 2
Rychlost rovnoměrného pohybu
EU peníze školám Základní škola Stříbrná Skalice, Na Městečku 69, Rychlost Kateřina Macháčková.
OLYMPIJSKÉ HRY.
Řešení slovních úlohy o pohybu – předměty se pohybují proti sobě Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- Operačního programu Vzdělávání.
Druhy pohybu – rovnoměrný, nerovnoměrný
C) Slovní úlohy o pohybu
Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa Tyršova VY_52_INOVACE_176_testík dráha, rychlost, čas Vytvořil: Jana Slaboňová Základní škola Dr. Miroslava Tyrše, Česká.
RYCHLOSTNÍ DISCIPLÍNY
Rychlost měření a výpočty 7. třída Mgr. Zuzana Holemá-Skřivánková ZŠ, Liberec, Na Výběžku 118, p. o. vytvořeno: 12. září 2012 EU – peníze školám CZ.1.07/1.4.00/
TOČIVÉ DISCIPLÍNY.
Kinematika 4. PRŮMĚRNÁ RYCHLOST Mgr. Jana Oslancová
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Rychlost rovnoměrného pohybu
Rychlost měření a výpočty Mgr. Zuzana Holemá-Skřivánková ZŠ, Liberec, Na Výběžku 118, p. o. vytvořeno: září 2012 EU – peníze školám CZ.1.07/1.4.00/
ÚLOHY O POHYBU.
Royal Clipper.
BIATLON – PRAVIDLA, SP, MS, OH
BOBY.
ALPSKÁ KOMBINACE.
Kinematika 5. ROVNOMĚRNÝ POHYB I. Mgr. Jana Oslancová
Systém 2 rozhodčích. Hlavní zásady inside – outside teorie –míč ve vnitřním poli, rozhodčí ve vnějším poli –míč ve vnějším poli, rozhodčí ve vnitřním.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
S motokrosem jsem začal v 10 letech. Do tajů tohoto sportu mě zasvětil můj otec, který mě vzal v necelých devíti na první motokrosovou trať, kde jsem jezdil.
Hra – Riskuj – slovní úlohy o pohybu – 1.
Vsetín Město ve kterém žiji
Vzdejme Pánu díky Ref.: Své kroky rozezpívej, rozezpívej, rozezpívej, láskou je rozezpívej, rozezpívej, rozezpívej. 1. Vzdejme Pánu díky za vše co nám.
Bruslení. Třída I. E sice není sportovní třídou, ale je plná šikovných dětí, které se žádného sportu nezaleknou. S nadšením a plni očekávání jsme se již.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Pardubice - Spořilov AUTOR: Hana Navátilová NÁZEV: VY_32_INOVACE_TĚLESNÁ VÝCHOVA _1.ZIMNÍ SPORTY TEMA: ZIMNÍ SPORTY ČÍSLO PROJEKTU:
Co jsou to vlastně skoky na lyžích? Skákání na lyžích je zimní sport, při kterém se lyžař snaží doskočit, co možná nejdále. Před skokem se rozjíždí z.
Sluneční soustava. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Sluneční soustava NÁZEV MATERIÁLU VY_32_INOVACE_7B_Př5_02_Sluneční.
Název školy, adresa: Základní škola a mateřská škola Kamenný Přívoz, Kamenný Přívoz 53, Kamenný Přívoz Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:
Lyžování jako sport. Lyže vs. SNOWBOARD Lyžování je zimní sport spočívající v pohybu člověka vlastní silou po sněhu pomocí lyží, páru dlouhých úzkých.
Název materiálu: VY_52_INOVACE_F7.Vl.28_Rychlost_draha_cas Datum:
VY_32_INOVACE_Pel_II_18 Soustavy rovnic – slovní úlohy6
SLOVNÍ ÚLOHY O POHYBU Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
FUNKCE – nelineární Co vyjadřuje funkce? Co znamená nelineární?
Kilometr - jednotka délky
Plavání Jiří Vlk, 5.B Hluchák
Škola v přírodě Jilemnice
Číslo přílohy: VY_32_INOVACE_11_JEDNOTKY DÉLKY – KM
František Nepil Proslavil se zejména svou prací v Československém rozhlase (od roku 1969) Známý svými prózami pro děti: Makový mužíček (stal.
Sibiřský husky Historie Vzhled Krmení Obrázky.
Projekt: Cizí jazyky v kinantropologii - CZ.1.07/2.2.00/
Elektromagnetická indukce
JIHOMORAVSKÝ KRAJ – PRŮMĚRNÁ RYCHLOST
Rychlost a dráha rovnoměrného pohybu. Vypracoval: Lukáš Karlík
REKORDY ZVÍŘAT.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Fyzika 2.D 12.hodina 23:35:26.
Slovní úlohy o pohybu.
VÝKON.
JUNIORSKÝ MARATON 2019.
Digitální učební materiál zpracovaný v rámci projektu
Slovní úlohy o pohybu.
Rovnoměrně zrychlený pohyb – příklady
Transkript prezentace:

Zimní sport pro vás a pro vaše psy. skijöring Zimní sport pro vás a pro vaše psy.

Co je to ? Neobvyklému zimnímu sportu, kdy jedete na běžkách a k tomu vás táhnou psi, se říká skijöring. Díky tomu, že vás psi táhnou, ujedete rychleji delší vzdálenosti a méně se u toho nadřete. Pokud máte rádi ježdění na běžkách a umíte na nich i bruslit, je tento sportovní zážitek určen právě vám. Budete lyžovat rychlostí, jakou na běžkách jezdí jen nejrychlejší závodníci světa!.

Čím se proslavili Huskyové se proslavili hlavně roce 1925 kdy v městě Nome na Aljašce vypukla epidemie záškrtu.A vakcína byla v jiném městě vzdáleném od Nome 1085 km,tuto dálku urazili huskyové za necelých 5 a půl dne.