Nový vzdělávací systém Divadla F. X. Šaldy pro školy v celém regionu

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

Využití cloudových služeb ve školství
KOUS Vysočina, o.s. KOUS je zkratka pro Koordinační uskupení nestátních neziskových organizací, které působí v kraji Vysočina.
_ Setkání koordinátorů Počátky Mgr. Jan Martinec.
Psychologie pro manažery Projekt ESF v Opatření 3.3 Rozvoj celoživotního učení Registrační číslo projektu: CZ / /0018.
Seite 1 GOETHE-INSTITUT PRAHA PRAHA, Seite 2 ČÍM JE GOETHE-INSTITUT?  KULTURNÍ A VZDĚLÁVACÍ INSTITUCÍ  ZÁKLADEM NAŠÍ PRÁCE JE SPOLUPRÁCE.
Strukturované učení PROJEKT EU
Návštěva areálů pro studenty středních škol V rámci FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování.
Formy dějepisného vyučování Přednáška č. 7 ZS AR 2013/2014.
Návrh workflow a tvorba předpisů pro eVŠKP na AMU Iva Horová
Poradce 2010 Bob Kartous 7. dubna 2010, Brno. Znáte odpověď na dotaz studenta? 1.Co je to TSA? 2.Jaký je rozdíl mezi testem OSP a TSP? 3.Dokážete vyjmenovat.
FILMFEST, s.r.o Talent marketingových komunikací.
Projekt Podpora učitelů ve zvyšování kvality jejich práce „PUČ“
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
Aktivní a věcná komunikace je základem kvality každodenně poskytovaných služeb. V Sodexo ji rozdělujeme na několik stupňů, které umožní věnovat se různé.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ Program 4. krajského setkání metodiků Metoda CLIL a výuka odborného cizího jazyka 1.
MŠ DUHA Soběslav na cestě ke kvalitě ve vzdělávání Mgr. Krejčová Alena.
STŘEDISKO VÝCHOVNÉ PÉČE HELP
KANCELÁŘ CZELO: PARTNER ČESKÉHO VaVaI V BRUSELU ANNA VOSEČKOVÁ.
STŘEDNÍ PEDAGOGICKÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÁ ŠKOLA KRNOV
Maturity, které otřásly Českem Pružná komunikace časopisu Bridge a CZVV je základem spolupráce v oblasti nových maturit.
Zapojení ZŠ Krnov, Dvořákův okruh 2 do projektu. Mgr.Ivana Procházková Krnov
Základní norma zdravotnických znalostí pro pedagogické pracovníky
Organizace s celostátní působností v oblasti dalšího vzdělávaní pedagogických pracovníků a.Plnění priorit vzdělávací politiky státu b.Reakce na aktuální.
METODICKÝ SEMINÁŘ ETWINNING. eTwinning eTwinning Partnerství škol v Evropě Projekty spolupráce na dálku Komunita evropský škol.
Projekt „Vzdělaný zastupitel“ Podpora volených představitelů měst a obcí Jaromír Jech výkonný místopředseda Svazu XIII. celostátní finanční konference.
EUROCENTRUM LIBEREC Třída 1. máje Liberec 3 Telefon:
Služby ČTK pro veřejnou správu V Hradci Králové dne
EVVO aktivity pro školy
ROLE ÚJOP UK VE VZDĚLÁVÁNÍ ZAHRANIČNÍCH VYUČUJÍCÍCH ČEŠTINY Dana Hůlková Nývltová ÚJOP UK.
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST ŠABLONY PRO STŘEDNÍ ŠKOLY I ZLEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH I 21. října 2011.
Systém zvyšování kvality výuky anglického jazyka Projekt z OP Vzdělání pro konkurenceschopnost.
Trocha historie na úvod začalo to v 90. letech zálibou několika nadšenců pro hlavolamy, kvízy a matematické hádanky 2004 vznik Muzea zábavného poznávání.
„MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů“ CZ.1.04/4.1.00/B
PROJEKT R E G I O N PROGRAM ENVIRONMENTÁLNÍ VÝCHOVY V ÚSTECKÉM A KARLOVARSKÉM KRAJI CZ.1.07/1.1.00/
© KAM po Česku.  200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových.
Cross-Border Cooperation Austria – Czech republic Programming period Cross-Border Cooperation Austria – Czech republic Programming period
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
Alfa Human Service Alfa Human Service, I INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Přátelská školka CZ.1.07/1.2.00/ Výměna.
Analýza potřeb v území Pardubického kraje Pracovní tým k platformě Kariéra a celoživotní vzdělávání Podpora kompetencí k podnikavosti, iniciativě a kreativitě.
ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI, PROBLEMATIKA PÉČE O NADANÉ ŽÁKY Projekt v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
ČESKÝ JAZYK A LITERATURA Praktická aplikace teoretických poznatků z hláskosloví Online diskuse k virtuální hospitaci – Open Gate, gymnázium.
Galerijní animace na výstavách klasického a současného umění, příklady ze zahraničních i českých institucí. GP3MP_MGP Metodika galerijní pedagogiky, jaro.
KLUB DĚTSKÝCH KNIHOVEN Střední Čechy Regionální valná hromada SKIP února 2016, Městská knihovna Kladno.
Činnost lektora v Severočeské galerie výtvarného umění v Litoměřicích, příspěvkové organizaci Duben 2016 Zpracovala: PhDr. Olga Kubelková lektorka Severočeská.
Hotel Tatra, Velké Karlovice 23. – 25. dubna 2007 S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 1 Záznamník učitele Bc. Jana Večeřová.
ZA JEDEN PROVAZ Vzdělávací centrum Turnov, o.p.s.
VÍTÁME VÁS NA SPOLEČNÉM SETKÁNÍ PARTNERSTVÍ MAP ORP BEROUN
Lidské zdroje jako jedna z priorit RIS3 strategie
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
Práce s nadanými žáky ZŠ a SŠ ve výuce přírodovědných předmětů
Šablony OP VVV a podpora nadání
hodnoťte ⋆ diskutujte ⋆ plánujte
5. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Český Těšín, reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ února 2017.
Setkání členů Řídícího výboru MAP SO ORP Beroun
DRAMATURGIE TEAMBUILDINGOVÝCH PROGRAMŮ (seminář)
REGIONÁLNÍ PARTNERSTVÍ
TTnet (Training of Trainers Network)
NZDM V SÍTI – DOBRÁ PRAXE
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–
Mgr. Michaela Svitáková, Hlavní manažer projektu
Centrum kolegiální podpory CKP
Společné kroky a dobré náměty v projektech rozvoje vzdělávání v Královéhradeckém kraji Hradec Králové CZ /0.0/0.0/15_001/
Volba povolání-ISTP 8.ročník VY_32_INOVACE_04.2/11
Bc. Kristýna Menclová MŠ Rozmarýnek
KLUB MLADÝCH DIVÁKŮ (KMD)
Mgr. Michaela Brábníková Památník Lidice
Transkript prezentace:

Nový vzdělávací systém Divadla F. X. Šaldy pro školy v celém regionu Vznikl ve spolupráci s Libereckým krajem.

Nové nabídky představení pro školy s přehlednými informacemi přímo pro učitele pro které ročníky a do jakých vyučovaných předmětů je hra vhodná.

Praktické nové vzdělávací materiály pro učitele i studenty přehledné a inspirativní metodické a pracovní listy od podzimu 2016 zdarma ke stažení ke každé nabízené inscenaci najdete na webových stránkách divadla www.saldovo-divadlo.cz soubor otázek pro samostatné vnímání, chápání a uvažování i náměty pro diskuzi

Široký doprovodný program pro školy ke všem dopoledním i večerním představením Tematický seminář zdarma setkání s herci a inscenačním týmem diskuze o shlédnutém kusu prohlídka zákulisí čtená zkouška a tvorba mizanscény na vlastní kůži

Doprovodný program pro Vaši třídu přesně na míru osobní a individuální přístup dramaturgická lektorka DFXŠ, Lenka Chválová stále a bezplatně k dispozici Vám a Vašim studentům 608 025 644 chvalova@saldovo-divadlo.cz

Zpřístupnění večerních představení školám jedinečná atmosféra večerních představení sdílení kulturního zážitku být součástí vyspělého publika Lístky pro učitele zdarma – objednávejte: odd. předplatného, Romana Bílková tel. 485107836 predplatne@saldovo-divadlo.cz

Zpřístupnění večerních představení školám mimo Liberec Liberecký kraj přispívá na dopravu jsme rádi, když se ozvete s dotazem nebo připomínkou vždy se pokusíme vyjít vstříc

Klub pedagogů DFXŠ: přímá komunikace s pedagogy Liberecký kraj přispívá na roční předplatné pro členy klubu prostor pro oboustranný dialog pedagogů a divadelníků kulturní pedagog je nejdůležitější PARTNER DFXŠ tematické semináře pro pedagogy vždy nejčerstvější informace o všem, co DFXŠ připravuje přednostní přístup do rezervačního systému přes oddělení předplatného

Klub studentů DFXŠ: přímá komunikace se studenty připravujeme – jaro 2017 prezentace na Majálesu Liberec 4.–7. 5. 2017 otevřená platforma pro mladé diváky možnost setkávání studentů a divadelníků přístup do zákulisí a na zkoušky systém věrnostních slev pro časté návštěvníky

Děkuji za pozornost MgA. Lenka Chválová, Ph. D Děkuji za pozornost MgA. Lenka Chválová, Ph.D. Dramaturgická lektorka Divadlo F. X. Šaldy 608 025 644 chvalova@saldovo-divadlo.cz