SOCIÁLNÍ SÍTĚ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
On-line komunikace, sociální sítě a propagace vědy
Advertisements

Sociální média pro eshopy: Hračka, nebo nové zisky?
Sociální sítě Střední odborná škola a Střední odborné učiliště
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Propagace a reklama na facebooku
Sociální sítě.
Děti vyrůstají v podstatě online. Na síti se dokáží skvěle orientovat, často lépe než rodiče. Není divu, počítač mají doma, ve škole a někteří i v mobilu.
Kampaň Nahá celebrita Martin Kožíšek, Manažer pro internetovou bezpečnost.
NAŠE DOSAVADNÍ ZKUŠENOSTI S PŘEDMĚTEM NOVÉ METODY VZDĚLÁVÁNÍ.
Internet Definice Historie Použití Programy pro práci s internetem
Název: Co nám hrozí na internetu
„RESTART ŠKOLNÍCH METODIKŮ“. Aktuální situace Koncepce státu  ICT koordinátor  Enviromentalista  Koordinátor ŠVP Kariérní řád.
KIV/ZIM Twitter Pavel Fidranský Základní informace síť založena roku 2006 téměř 300 milionů aktivních uživatelů denně posláno 500 milionů tweetů.
POSKYTOVATELÉ KNIHOVNICKO- INFORMAČNÍCH SLUŽEB A JEJICH PODPORA UŽIVATELE VE VYHLEDÁVÁNÍ INFORMACÍ APLIKOVANÁ PROSTŘEDNICTVÍM SOCIÁLNÍCH SÍTÍ Mgr. Zuzana.
Jan Horna HorMart s.r.o. web2-0.cz web2-0.cz Sociální sítě aneb jak je využít pro vaši značku.
On-line reputation Adam Zbiejczuk (influencer.cz)
Využití internetu a sociálních sítí v lesní pedagogice Jiří Dolejší
Sociální sítě II Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_130_IT7 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Reklama na internetu zdarma ne všude je třeba platit Radek Volf |
Sociální síť Lenka Kmeťová, Tomáš Iša.  Zaměstnanec  Vztah  Skupina  Soubor  Nástěnka  Událost  Zpráva.
Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.
Marek Vohradský.  komunitní server  profil – nový, Facebook, Twitter  zaměření na média(fotky, skladby, videa …)  a trendy(informace o celebritách)
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: 585.
Sociální sítě I Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Propagace Martin Krčál VIKBB42 Knihovnické procesy a služby Brno, 9. května 2012 propagace nových služeb.
Facebook je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli, sdílení multimediálních dat, udržování.
Internet v knihovně pro děti a mládež
 Sociální síť, komunita, mobilní aplikace  Sdílení, vytváření, čtení článků.
1. Pokud mě někdo na chatu požádá o sdělení adresy a telefonu  Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje 
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Pavel Kotyza VŠFS,  Social Media Revolution hw1w Social Media Revolution 2013
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/18.
Zkušenosti s e-learninem ve výuce cizích jazyků na SŠ Jaroslava Úlovcová, Gymnázium Cheb
Sociální sítě Štěpán Hýža.
CO O FACEBOOKU (FB) NEVÍTE
METODICKÝ SEMINÁŘ ETWINNING 2. eTwinning eTwinning Partnerství škol v Evropě Projekty spolupráce na dálku Komunita evropský škol.
Sociální sítě Sociální síť, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem ovlivňují. Sociální síť není tvořena na základě zájmů, vazeb nebo z podobných.
METODICKÝ SEMINÁŘ ETWINNING 2. eTwinning eTwinning Partnerství škol v Evropě Projekty spolupráce na dálku Komunita evropský škol.
Juščáková Anastázie 9.A. Co to je „Facebook“ ? je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli,
Sociální sítě v našem životě Umíte používat Facebook?
Václav Navrátil Sociální média jako nástroj vlastní propagace.
V YUŽÍVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SÍTÍ Loučková, Hrabinová, Jurášková.
Josef Bělehrádek, DiS Možnosti usnadnění a efektivnější práce v aplikaci Acta Publica.
Ing. Anna Cidlinová. Obsah webináře sociální sítě - co to je? rizika sociálních sítí škola a sociální sítě  na co je třeba žáky upozornit ve vztahu.
TWITTER Sociální sít ě. Co to je TWITTER? Sociální síť Funguje na principu tzv.mikroblogu Vedle Facebooku patří k nejpopulárnějším sítím na světě Uživatelé.
Bezpečnost na Internetu. Jsi digitální domorodec? Digital natives – digitální domorodci – věková skupina lidí, kteří se v digitálním, internetovém, světě.
Uvadající význam značek David Antoš, Lupa.cz. Kdo jsem? David Antoš Jabber:
Moderní nástroje komunikace a jejich využití Jiří Vanke Ondřej Čermák.
Zahrajte svůj part pro lepší internet Bezpečnost online …aneb bavte se a diskutujte s dětmi o problémech online D en bezpečnějšího internetu 2016.
FB – dobrá praxe Podněty a inspirace z MZK (poděkování Jaroslavě Dvořákové) a Jablonného v Podj. (poděkování Daně Zpěvákové) a dalších knihoven.
Přátelství a internet Lenka Hlavatá. Skype Skype je konečně opravdu dokonalý nástroj pro telefonování po internetu. Umožňuje bezplatně telefonovat z jednoho.
Inf Sociální sítě Facebook. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo.
Číslo projektuOP VK Název projektuModerní škola Název školySoukromá střední škola podnikání a managementu, o.p.s. PředmětObčanská nauka (klíčová.
JAK LZE VYUŽÍVAT INTERNET - SABINA JANDÁČKOVÁ -. -KOMUNIKACE, SDÍLENÍ MULTIMEDIÁLNÍCH DAT, ZÁBAVA (HRY, APLIKACE) -ZAKLADATEL: MARK ZUCKERBERG -PŮVODNĚ.
Anotace: Prezentace je určena žákům 5. ročníku, slouží k seznámení žáků s internetem, jeho nejčastější používání, varování před některými nástrahami a.
IKT SOCIÁLNÍ SÍTĚ Zpracovala: Mgr. Věra Kreuzová Speciální základní škola, Česká Kamenice, Jakubské nám. 113, příspěvková organizace.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Analýza nových forem marketingu
Smartphone aplikace využitelné v oblasti pohybové aktivity a sportovního výkonu Marek Balon
Sociální sítě a jejich rizika Adéla Kotrlová
Využití sociálních sítí pro propagaci regionálních potravin
SOCIÁLNÍ SÍTĚ Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy
Stanislava Andršová Josef Vlach
Jak lze využívat internet
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_21-09
Využití sociálních sítí v komunikaci organizace
Tvorba webových stránek na google – Sites (6.)
SOCIÁLNÍ SÍTĚ JAKO PARTNER PRO NEZISKOVKY Gabriela Sedláčková
Reklama na sociálních sítích
Transkript prezentace:

SOCIÁLNÍ SÍTĚ

"Co peklo schvátí, to už nenavrátí." RIZIKA "Co peklo schvátí, to už nenavrátí." co sdílím já a co ostatní důvěrné informace

PŘÍNOS "Mrknu a vidím." rovné možnosti sdílení

NEJOBLÍBENĚJŠÍ SOC. SÍTĚ 1,4 mld 280 mil 350 mil 70 mil 300 mil 300 mil 1,8 mld uživatelů po celém světě: 1 mld Zdroj: expandedramblings.com – Digital Marketing Stats

FACEBOOK pocity, zážitky, fotografie reální i fiktivní přátelé nastavitelná viditelnost like, komentář, sdílení Facebook Messenger

TWITTER novinky, odkazy, zajímavosti followeři – sledující nelze nastavit viditelnost – dobré šíření tweet, retweet, #hashtag

GOOGLE + odkazy, fotografie, zážitky známí a přátelé kruhy, nastavitelné soukromí +1, sdílení, komentář

sdílením fotek s přáteli. JAKO VE ŠKOLE... Chci být oblíbený, mít přátele a bavím se sdílením fotek s přáteli. ZŠ Sdílím zkušenosti, fotografie zážitků a míst, své příspěvky dělím podle zájmů do kruhů. SŠ Nejde o image, ale o myšlenky a zkušenosti. Vybírám, od koho chci získávat informace, sleduji i ty, které osobně neznám. VŠ

INTERNETOVÝ ŽARGON

SDÍLENÍ KOMUNIKACE VEŘEJNÉ ÚKOLY NEVEŘEJNÉ (SKUPINY) DOBROVOLNÉ ÚKOLY FOTOGALERIE INFORMACE, INSPIRACE PŘÁTELÉ VEŘEJNÉ NEVEŘEJNÉ (SKUPINY) UZAVŘENÉ (ŠKOLNÍ)

S ŽÁKY TWITTER (projekty) PINTEREST (tem. nástěnky) veřejné: TWITTER (projekty) PINTEREST (tem. nástěnky) neveřejné: FB, GOOGLE + (komunikace, fotky) školní sítě

Kolegové (společná práce) UČITEL Kolegové (společná práce) Inspirace (celý svět) Informace (MŠMT) TWITTER – pro všechny

Jazyk a forma bližší žákům VÝUKA Metody výuky v hodině Jiný náhled na učivo Jazyk a forma bližší žákům

ČJ NÁMĚTY

M

PINTEREST ve výuce nápady inspirace nástěnky

Děj

Děj