HYPRACID Čištění a dezinfekce dojícího zařízení Výhody Hypracidu

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
7krát efektivnější čištění
Advertisements

Kemira DesinFix™ Dezinfekce pro vaše životní prostředí
TIME TO DELIVER... Aplikace Pokojová hygiena TIME TO DELIVER... … osvědčený a úspěšný systém Room Care Room Care speciálně vyvíjený pro použití především.
NEOMEZENÝ SYSTÉM PROMĚNY SYSTÉM VYTVOŘEN PRO ZMĚNU, KTERÁ PŘINÁŠÍ NĚCO ZCELA NOVÉHO. Je navržen tak, aby splnil přání každé ženy, která touží po ulehčení.
Znečišťování a ochrana vody Praha – město našeho života Projekt č. CZ.2.17/3.1.00/36097, podpořený Evropským sociálním fondem v rámci Operačního programu.
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
Kyseliny a zásady.
ALTERNATIVNÍ PALIVA ČESKÁ ASOCIACE PETROLEJÁŘSKÉHO PRUMYSLU A OBCHODU Pracovní skupina pro bezpečnost petrolejářského průmyslu a obchodu.
Animace F5.
” Aktivní látky používané k dezinfekci ”. Druhy dezinfekce Fyzikální Fyzikálně - chemická Chemická Var po dobu 30 min. UV záření Spalovaní, filtráce Úklidové,
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Čistění sanitárních zařízení
ROZTOKY.
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2., 3. Téma: Chov Zvířat
VY_52_INOVACE_ZB03_2464TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Sterilizace je proces, který zabezpečuje usmrcení všech životaschopných mikroorganismů včetně spór.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1
Toxicita hasiv Toxicita je vlastnost chemických sloučenin, spočívající ve vyvolání otravy osob nebo zvířat, které látku požily, vdechly nebo absorbovaly.
Jsme členy odborných organizací:. D ě kujeme za spolupráci.
Zenit,spol.s r.o Pražská 162 , Čáslav
JD Advantage Stripy.
RODINNÉ A MATEŘSKÉ CENTRUM VSETÍN, občanské sdružení SLUNÍČKO
Zenit,spol.s r.o Pražská 162 , Čáslav
PESTICIDY A ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ
Sloučeniny v organismech
Čistění interiéru JD Advantage.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
VY_32_INOVACE_CHK4_4760 ŠAL Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Jsme členy odborných organizací:. D ě kujeme za spolupráci.
Eco-Responsible Solutions to Protect the Environment.
TECHNOLOGICKÉ VLASTNOSTI MIKROBIOLOG. VLASTNOSTI
Ochrana rostlin - složky
Prevence v právu životního prostředí Jana Dudová.
Zenit,spol.s r.o. Pražská 162, Čáslav strana1 …když úklid dává smysl.
Chemické reakce a výpočty Přírodovědný seminář – chemie 9. ročník ZŠ Benešov,Jiráskova 888 Ing. Bc. Jitka Moosová.
Rodinná společnost AMOENÉ s.r.o. Vás zve k prezentaci produktu Lavosept® K dezinfekční přípravek na bázi kvartérních amoniových solí a aldehydů ve formě.
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu:VY_32_INOVACE_564_ Výkup mléka Název školy: Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší odborná škola,
Voda Zbožíznalství 1. ročník Voda - nejrozšířenější sloučenina - zároveň velmi vzácný zdroj, kterého ubývá.
biologicky nejdůležitější rozpouštědlo tvoří značný hmotnostní podíl orgánů značný význam pro životní pochody nejméně vody: zubní sklovina (0,2 %) x ledviny.
Základní škola M.Kudeříkové 14, Havířov-Město, příspěvková organizace Projekt: Tvorba inovativních výukových materiálů Šablona: „Přírodní vědy“ Předmět:
Reaktor na odstranění organických plynných látek D. Jecha
VODA vodárna a čistírna odpadních vod Jaké existují druhy vod dle obsahu nečistot? pitná - musí být zdravotně nezávadná - získává se z podzemí či úpravou.
záznam o odběru vzorku Anotace: Prezentace slouží k přehledu tématu rozbory vod – anionty ve vodách Je určena pro výuku ekologie a monitorování životního.
Ch_040_Ethery Ch_040_Deriváty uhlovodíků_Ethery Autor: Ing. Mariana Mrázková Škola: Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace Registrační.
PŘÍPRAVA MÝDLOVÉHO SLIZU
SANI BED Nový přípravek na ošetření podestýlky Hospodářská zvířata
ELEKTROTECHNICKÉ MATERIÁLY
Projekt: OP VK Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor:
širokospektrální baktericidní účinek
Škola: Základní škola Trávníky Otrokovice, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název výukového materiálu: Voda + Vylučovací ústrojí.
jednoduchá příprava struků - baktericidní účinek
Autor: Mgr. Jaroslava Všohájková
HYPROCLOR ED Dezinfekce a čištění dojících zařízení
Ošetření dle ročního období
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
ŠPIČKOVÁ DEZINFEKCE A OCHRANA STRUKU
gelová konzistence zaručuje delší kontaktní čas
Voda hydrosféra základní podmínka života (tělo člověka – 60 – 70%vody)
FILMADINE Vysoce přilnavý namáčecí přípravek na bázi přírodní molekuly
ZDRAVOTNÍ RIZIKO PŘI UŽÍVÁNÍ PLASTOVÝCH OKEN V DOMECH PRO SENIORY
ZAHUŠTĚNÉ, SUŠENÉ MLÉKO
Jak neznečišťovat vodu
IODICREM Krémové namáčení VÝHODY IODICREM Po dojení OCHRANA STRUKU
EKOLOGICKÁ LIKVIDACE PLEVELE.
Paliva Benešová Markéta 2015/16.
Automatické (iCare technologie)
Čistící úklidové prostředky II
Obecná bezpečnost vybraných druhů potravin
DXOA44 38AHC3/2-S Předem plněná automatická pračka SLIM Dynamic Next Advance Technologie All In One a One Touch, dotykový displej, pára, invertorový motor.
Nekovy Halogeny VII. A skupina vlastnosti: tvoří anionty
Transkript prezentace:

HYPRACID Čištění a dezinfekce dojícího zařízení Výhody Hypracidu Dojící zařízení Čištění a dezinfekce dojícího zařízení Výhody Hypracidu - odstraňuje minerální usazeniny a mléčný kámen čistící a dezinfekční vlastnosti kyselý prostředek Čištění zařízení HYPRACID je koncentrovaný produkt pro odstranění mléčného kamene a čištění dojícího zařízení. HYPRACID má silný čistící výkon díky povrchově aktivním látkám obsaženým ve složení. Je šetrný k materiálům, bezpečný pro hliník a pryžové části zařízení, má minimální dopad na komponenty čištěného zařízení. Jeho stabilnost umožňuje skladování bez omezení v běžných podmínkách našeho podnebí. Bod mrznutí: -25˚C. Jednoduché vyplachování – perfektní rozpustnost přípravku. Používejte HYPRACID střídavě s přípravkem z řady HYPROCLORových produktů. Prevence infekcí HYPRACID má vysoký podíl kyseliny fosforečné (posílené kyselinou sírovou), která má schopnost eliminovat minerální usazeniny pocházející z mléka stejně dobře jako film uhličitanu vápenatého ve vodě po oplachovacím cyklu. Návod na použití Po dojení opláchněte teplou pitnou vodou. Roztok HYPRACIDu nechte cirkulovat 5 až 7 minut při minimální koncentraci 0,5% a teplotě 50-70 °C. Následně propláchněte opět pitnou vodou. Složení HYPRACIDu Kyselina fosforečná, kyselina sírová, antipěnivé povrchově aktivní látky,… Balení: 25kg, 70kg, 240kg, 1200kg Dezinfekční přípravky jsou biocidy podléhající regulacím. Jsou zárukou účinnosti a ochrany zdraví lidí a zvířat a životního prostředí. Používejte biocidy bezpečně. Před použitím čtěte etiketu a informace o produktu.