Videoverifikace.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Logistika v silniční dopravě
Advertisements

Modré volání Zaměstnanecký program pro skupinu AGROFERT HOLDING, a.s.
U:fonův Fofr Internet Za nula
Úvodní studie pro Q&X Trading (Technica Solutions)
Metropolitní síť. Co přináší metropolitní síť obcím  Pokrytí požadavků občanů na moderní technologie  Jistota dobrého rozhodnutí – možnost rozšíření.
Komu je program OKNA určen. Úvodem •Firma TECHNOSOFT byla založena v roce 1996 a jejím předmětem podnikání je od prvopočátku vývoj a prodej software produktů.
Možnosti využití Tísňové péče
Bezpečnostní kamerový systém
Věrnostní program.
poskytujeme služby v oblasti ochrany majetku a osob (EZS, EPS, CCTV …) od roku 2004 poskytujeme služby v oblasti logistiky a zabezpečení vozidel (systém.
Přednáška č. 3 Normalizace dat, Datová a funkční analýza
Rozbor a výsledky integrovaných mobilních kampaní Aktuálně.cz Ondřej Švihálek, Centrum Holdings 13. října 2010.
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
Úvodní studie pro Q&X Trading (Tomáš Klinský, Technica Solutions)
Produktová prezentace Euphony
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
Datový balíček Ufonův internet U:fon přichází s další atraktivní datovou nabídkou. Od budou moci zákazníci, kteří už mají nebo si pořídí Ufonův mobilní.
Představení mydlink TM Co je mydlink Mobilní aplikace Proč mydlink Pro koho je mydlink určen Rodina produktů mydlink.
1 Mobile Internet Fórum října Ekosystém internetové reklamy Cílení dle kontextu (klíčová slova, sekce) Reklamní formáty (bannery, text,
Video detektory pohybu
AT122-D TACHOSTORE PRESENTATION - OCT 05 TACHOSTORE: ŘEŠENÍ PRO DOPRAVCE AT122-D.
December 11, 2007eCall pilotní řešení Snímek 1 Pilotní projekt eCall v ČR Filip Linhart, Vladimír Velechovský Telefónica O2 Czech Republic, a.s. Divize.
Richard Lipka Katedra informatiky a výpočetní techniky Fakulta aplikovaných věd Západočeská univerzita, Plzeň 1.
Jak to celé vzniklo? Nejdříve jsme ve Finsku našli výrobce zajímavého zařízení, které když upadne, tak to pozná a někomu to zavolá. Řekli jsme si, to.
Platební systém eBanky 2 Co je to Platební systém eBanky? Po platbě dobírkou nejrozšířenější platební systém na českém internetu Doposud jej aktivovalo.
Robert Mohos,3IT. Disaster Recovery Výskyt mimořádných událostí (katastrof, havárií) - Přírodní katastrofy (povodně, požáry, vichřice,...) - Zásah člověka.
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
Bezpečnost dat v Office 365. | Copyright© 2010 Microsoft Corporation.
Jakou máme spotřebu elektrické energie? (zadání projektu)
Komerční využití systému ISDS
BlackBerry 1Ottová Tereza BlackBerry (Manažerská informatika 1)
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_244 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
System Management.
Informační podpora při krizovém řízení
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. ČLENOVÉ TÝMU Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
Příprava zákona o elektronických komunikacích Jaromír Šiška, CSc. náměstek ministra - ředitel sekce elektronických komunikací a poštovních služeb Konference.
Současný stav a další rozvoj Tomáš Martinek Zlínský kraj.
Název projektu Změna vytápění Mateřské školky a Domu s pečovatelskou službou na vytápění biomasou Tomáš HojdaMartin Paťha Luboš RypáčekMartin Müller.
Daniel Halmich, CORAL s.r.o. Dálkové monitorování objektů a zařízení.
GORDIC spol. s r. o. pobočka Ostrava. Obsah prezentace Varianty řešení -TC Kraje -TC Kraje – hosting dodavatele Maintenance, kompletní aplikační podpora.
Integrovaný regionální knihovní systém 3. generace Ing. Petr Štefan, Kp-sys s.r.o. Pardubice.
Projekt: UČÍME SE V PROSTORU Oblast: Elektrotechnika Název předmětu: AUTOMATIZACE (INTELIGENTNÍ BUDOVY- BEZPEČNOSTNÍ SYSTÉMY) Název a ID tématu: Průmyslová.
EZS+CCTV Proč to je? Co to je? Co to umí? Jak to funguje? Kolik to stojí?
Autor : Ing. Zdeněk Sauer, Senior Security Consultant SODATSW spol. s r. o.; Horní 32; Brno; Czech Republic
Traumatologický plán ÚSZS
Eurotel Internet. Vyberte si připojení k internetu přesně podle svých potřeb! Získáte: Neomezený přístup za paušál Připojení vhodné i pro bezpečný přístup.
Služby ČTK pro veřejnou správu V Hradci Králové dne
Řešení pro obchodní Centra Bezpečnostní a Informační služby B.G.S., s.r.o. TECHNOLOGY - PCO CENTRÁLNÍ PULT OCHRANY - PATROL CONTROL SYSTÉM - STRÁŽNÝ V.
Konference Městské kamerové dohlížecí systémy a ochrana osobních údajů, Praha 18. února 2011 PhDr. Miroslava Matoušová Úřad pro ochranu osobních údajů.
1 Komunikace VZ s operačním střediskem. 2 Při komunikaci mezi VZ a OPIS je nutné vycházet ze zásad, které jsou uvedeny ve vyhlášce č.247/2001 a č.328/2001.
1 Adresář exportérů. 2 Bezplatná, ale značně omezená prezentace firmy:  základní identifikační a kontaktní údaje  Anotace (max. 250 znaků)  popis činnosti.
Krizová krevní politika ČR. V České republice je problematika zajištění dodávek transfuzních přípravků řešena ve spolupráci resortů zdravotnictví a obrany.
Kamerové systémy na území MČ Praha 11 1.Městský kamerový systém hl. města Prahy 2.Kamerový systém MČ Praha 11 3.Multifunkční dohledové centrum 4.Vzdálená.
Adresář e xportérů Tomáš Kotiš Podpora státu českým exportérům, 14. ledna 2009.
Trestná činnost páchaná na seniorech Krajské ředitelství policie hl. m. Prahy.
Letecká technika pro záchranné práce v IZS CZ.1.06/3.4.00/ Projekt je spolufinancován z Evropské unie, Evropského fondu pro regionální rozvoj v.
AKTUÁLNÍ PRIORITY ČESKÉ REPUBLIKY V OBLASTI BOJE PROTI TERORISMU Ivan Langer ministr vnitra.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Vývojově a aplikačně orientovaná společnost se specializací na oblast snímacích a dohledových systémů pro zpracování a přenos medicínských dat CleverTech.
Mezikrajský peering a krajské konektory Jan Pejchal Cesnet/Plzeňský kraj
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY
AMBO 2017 – „Bezpečné přenosy dat„
Bc. Jiří Švec Doučování Bc. Jiří Švec
O2 Duo Mobil Praha, 3. dubna 2007.
Zrealizované projekty z Fondu pro vnější hranice v rámci ročních programů FVH 2007, ročního programu FVH 2008 realizovaných v roce 2009.
Daň z přidané hodnoty 12. prosince 2018 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D.
Transkript prezentace:

Videoverifikace

Videoverifikace Přínos služby Posláním služby je kontrola situace ve střeženém objektu včetně kontroly události před poplachem. Doplňková služba ke službě střežení. Ověření situace v objektu před poplachovou událostí. Informování policie v případě mimořádné situace. Účinnější zásah díky aktuálním informacím z objektu. Zvyšuje bezpečnost zásahové jednotky. Přínos služby

Videoverifikace princip Střežený objekt Objekt je střežen alarmem a monitorován kamerovým systémem s nočním viděním. Pohled z kamer Při poplachové události operátor kontroluje aktuální i zaznamenanou situaci v objektu. Vyhodnocení situace Operátor o situaci informuje zákazníka a v případě mimořádné události informuje PČR. Zásah Policie České republiky vyjíždí s přesným popisem pachatele a s informací o aktuální situaci v objektu. Současně je vyslána asistenční zásahová skupina.

Angelcam princip Videoverifikace Objekt zákazníka JS Router Internet Aplikace Podpora různých výrobců kamer. Zákazník pro ukládání záznamu využívá služby od Angelcamu (trvalý datový tok). Operátor TLJ při poplachu kontroluje živé video a záznam (1 hodina zpět) pomocí aplikace Videoverifikace, kterou si aktivuje zákazník u vybraných kamer.

Návrh ceníku služby Služba obsahuje: Domácnosti Počet kamer Cena za kameru bez DPH Sleva Cena za měsíc bez DPH (s DPH) 1 124 Kč 124 Kč (150 Kč) 2 118 Kč 5 % 236 Kč (285 Kč) 3 115,3 Kč 7 % 346 Kč (419 Kč) 4 111,5 Kč 10 % 446 Kč (540 Kč) Služba obsahuje: Verifikace poplachové události při poplachu v objektu Kontrola živého videa a záznamu Kontrola kamer na vyžádání Firmy Počet kamer Cena za kameru bez DPH Sleva Cena za měsíc bez DPH (s DPH) 1 150 Kč 150 Kč (182 Kč) 2 142,5 Kč 5 % 285 Kč (345 Kč) 3 139,6 Kč 7 % 419 Kč (506 Kč) 4 135 Kč 10 % 540 Kč (653 Kč)

Shrnutí VIDEOVERIFIKACE poplachových událostí on-line i ze záznamu. Vyšší stupeň zabezpečení díky okamžité reakci s informováním policie. Služba již od 150,-Kč měsíčně za připojenou kameru. Aktivace na Tísňovou linku ZDARMA. Podpora různých výrobců kamer

Děkuji za pozornost