Komise pro investice, územní plánování a životní prostředí

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Koordinační porada informatiků obcí III. typu Spálené Poříčí 14. –
Advertisements

Fórum Zdravého města Prachatice 16.února Komunitní plán zdraví a kvality života Prachatice ( ) 1. Životní prostředí 1.1 Problém psů, nepořádek,
Podpora terénních prací v projektu NIKM - národní inventarizace kontaminovaných míst, automatizace úloh Roman Bukáček, Jiří Chroust, Petr Pala, Jiří Zvolánek,
Komplexní řešení metropolitních sítí
STUDIE PROVEDITELNOSTI
13. Koordinace projektů Realizace změn Koordinace projektů
Výroční konference ROP Střední Morava Využití nového modelu administrace pro přípravu projektových záměrů z ROP Střední Morava OlomoucZlín
Evropský sociální fond
Strategický plán Městské části Praha-Libuš postup zpracování, výstupy, metody.
P ROVÁZÁNÍ SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ S TVORBOU STRATEGICKÝCH A ROZVOJOVÝCH PLÁNŮ REGIONŮ.
Implementace strategie prostřednictvím akčního plánu
DESATERO PROBLÉMŮ JILEMNICE 7. DUBNA 2011 Tato akce je součástí projektu „Jilemnice – město zeleně“ spolufinancovaného z Revolvingového fondu Ministerstva.
1 „Zájmy České republiky a přijetí společné měny“ Stav příprav v jednotlivých sektorech a úkoly pro další období Vladislav Flek vedoucí Organizačního výboru.
Proces řízení projektu
FÁZE A CYKLUS SUMP: Od myšlenky k praktickým řešením Petr Kurfürst, Centrum dopravního výzkumu, v.v.i. Praha, Kongresové centrum
Semestrální práce z předmětu Projektový management
TRNKOVÁ STEZKA Představení projektu. Trnková stezka obecně Předmětem projektu je rozvoj a propagace „Trnkové stezky“, specifického turistického produktu,
1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
úřad územního plánování
Podpora a rozvoj komunikační infrastruktury ISVS Ing. Lubomír Moravčík
1 „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací projektu z PRV“
Osnova kurzu – modulu A3 PŘÍPRAVA PROJEKTU
VÝROČNÍ KONFERENCE,,Operační program Rybářství příležitost pro produkční rybáře“
Kampaň Sdružení AP pro podporu technického vzdělávání Průhonice, 10. prosince 2008 SDRUŽENÍ AUTOMOBILOVÉHO PRŮMYSLU / AUTOMOTIVE INDUSTRY ASSOCIATION.
PREZENTACE ŘSD ŽOFÍNSKÉ FÓRUM Ing. Jan Kroupa generální ředitel ŘSD ČR.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Projektový cyklus, analýza SWOT
Praktické souvislosti projektového managementu Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Název projektu: Kvalitní vzdělání je.
ŘÍZENÍ STAVEBNÍHO DÍLA I Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
Aspe® systém pro řízení stavebně investičních projektů.
Návrh koncepce a implementace CSR Česká zemědělská univerzita Jan Burian - ČZU Lucie Ceplová - ČZU Tereza Dohnalová - UK Kateřina Klimentová - ČZU Tereza.
1 Projekt Brno-Zdravé město. 2 Cíl zlepšení zdraví a kvality života obyvatel podpora udržitelného rozvoje Projekt Zdravé město Zásady mezioborová spolupráce.
Vodní hospodářství (2014–2016) Aleš Kendík náměstek pro řízení sekce vodního hospodářství
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Ing. Klára Dostálová, náměstkyně pro řízení sekce regionálního rozvoje Ing. Tomáš Sklenář, ředitel odboru územního plánování.
Bečov nad Teplou 23. září Charakteristika města 1399 městská práva V současnosti cca 1000 obyvatel Poloha na spojnici lázeňských měst Karlovy Vary.
Krásná Lípa projekt Aktivizace rodin Volfová Hana (ASZ) Kolář Jan (místostarosta Krásné Lípy) Praha,
01  PF02-12 Podprogram na podporu obnovy venkova  PF03-12 Podprogram podpory předprojektové přípravy projektů regenerace brownfields ve ZK  PF04-12.
Projektové procesy.  Podrobné procesní modely (PMBOK)  Zjednodušený procesní model  COBIT.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem.
Strategický plán rozvoje statutárního města Jihlavy „JIHLAVA – MĚSTO PRO ŽIVOT“ 17. prosince 2013.
Fórum Zdravého města Řešení největších problémů města 2013/2014.
Sekce fondů Evropské unie (Sekce 8) Hlavní náplň Zajištění činností Řídicího orgánu operačních programů spolufinancovaných z ESF (OP LZZ a OPZ), Zprostředkujících.
Řízení investičních projektů DSZ DÚR DS ZBV RS DVZ DSP Systém Aspe.
Komunitní plánování sociálních služeb Zahájení implementace Komunitního plánu.
Královéhradecký kraj – podpora podnikání Ing. Michal Pultar Hradec Králové,
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Nové podmínky administrace projektů Ing. Zdeněk Bogoč.
REKONSTRUKCE A VÝSTAVBA SILNIC V PARDUBICKÉM KRAJI Ing. Jan Kroupa generální ředitel ŘSD ČR PREZENTACE ŘSD.
Informace o stavu přípravy trasy metra I.D
Dotační program vodohospodářské infrastruktury
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
Novinky z IROP.
Nové Výzvy Národního programu životní prostředí Vazba na PZKO
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav podnikové strategie
Další výzvy ve Specifickém cíli 3.3 IROP Regulační plány
Název akce, místo, datum.
Setkání členů Řídícího výboru MAP SO ORP Beroun
Projektová dokumentace „Pěší stezka - lokalita Šance“ byla podpořena z rozpočtu Moravskoslezského kraje v rámci dotačního programu na přípravu projektové.
územního plánování na obcích v roce 2007
Datová opora pro nastavení cyklu kvality
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
Aktivity města a městských společností v oblasti ochrany ovzduší
II. Setkání se starosty obcí
Datum konání: 5. února 2018 Místo konání: Velké Meziříčí, JUPITER club
Odprodej pozemků ulice Lipská v Chomutově
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2012
V. Setkání se starosty obcí
Základní údaje Samostatná městská část od roku 1994 Rozloha 1 353,1 ha
Konference Dopravní Infrastruktura Litomyšl 2019
227. Žofínské fórum Ing. Tomáš Čoček, Ph.D.
Transkript prezentace:

Komise pro investice, územní plánování a životní prostředí Rekapitulace – aktuální stav práce Komise – 2.11.2015 Na čem Komise pracuje? Pozvánka ke spolupráci

Cesta rozvoje našeho města – co a kdy realizovat? Kino ZUŠ Parkoviště Silnice Cyklo stezka Náměstí Park ČOV Hřiště Škola Mise Komise: Najít, definovat, připravit a pomoci realizovat vhodné projekty rozvoje našeho města

Příprava konkrétních projektů Koncepce rozvoje města Na čem a jak pracujeme? 4 etapy práce vedoucí k cíli = realizovanému projektu Komise pracuje na všech etapách současně Každá etapa je v jiné fázi rozpracovanosti Práce bude pokračovat na všech etapách 04 Realizace projektů Výstavba, modernizace, rekonstrukce… 02 Hledání zdrojů (Finance, čas, lidé) Rozhodnutí o realizaci a datu zahájení 03 Zadání konkrétních projektů Projektová dokumentace Příprava konkrétních projektů 01 Hodnocení současnosti Hledání projektů rozvoje Stanovení priorit Koncepce rozvoje města

Koncepce rozvoje města 01 SWOT analýza života v našem městě 600 podnětů od 25 lidí Sestavení 8 rozvojových programů Návrh 80 projektů rozvoje Sdílení informací – web, panely... Prezentace návrhů a diskuze Stav: Většina práce hotová, probíhá informační kampaň s občany, koncepce bude prověřována a aktualizována, jsou monitorovány a vyhledávány důležité informace (KÚ SČ, SŽDC, ŘSD...)

Hledání zdrojů, rozhodnutí o realizaci projektu 02 Dotační příležitosti Dotační agentura Rozpočty projektů Podklady pro schvalování projektů (Plán oprav komunikací, dopravní koncepce města) Komunikace s Radou města, Úřadem… Stav: Odstartováno výběrové řízení na dotační agenturu, probíhá a bude probíhat monitoring dotačních příležitostí, je rozpracován plán oprav komunikací a dopravní koncepce města

Příprava konkrétních projektů 03 Sběr informací o současném stavu připravovaných projektů Studie proveditelnosti (ČOV) Projektová dokumentace Technická zadání projektů Zadání výběrových řízení na dodavatele Dotační žádosti (výsadba stromů…) Stav: Zpracované konkrétní dotační žádosti, jsou zadané studie na rozšíření školy a modernizaci ČOV, poptán posudek statiky některých objektů

Realizace konkrétních projektů 04 Park Radlice Relaxační zóna Bulhar Rozšíření základní školy Tyršovo náměstí Změna územního plánu Stav: Některé projekty jsou už realizovány. Další budou postupně zahajovány po dokončení projektové přípravy.

Děkujeme za pozornost