Novinky z IROP.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kvalita v dalším vzdělávání Hodnocení kvality dalšího vzdělávání v rámci sítě místních center celoživotního vzdělávání.
Advertisements

GP Bydlete na venkově 2008 Celkový objem finančních prostředků: 1,2 mil. Kč Předmět podpory: projektová dokumentace pro stavební řízení - 1. rekonstrukce.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Mgr. Zdeněk Semorád, náměstek ministryně MMR pro evropské programy
1 Národní rozvojový program mobility pro všechny 7. dubna 2016 Oddělení investic MŠMT Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7,
AKTUALITY O REALIZACI ROP SČ 13/08/2009 Příbram JUDr. Ing. Tomáš Novotný, Ph.D.
„Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“ CZ.1.07/1.1.00/ Projekt: „Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“
„JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ KONFERENCE „JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ Karlovy Vary 8. Února 2016.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 26. srpna 2016.
Centrum ekonomického vzdělávání v Olomouckém kraji Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.26/ Ing. Josef Peškar Obchodní akademie, Mohelnice, Olomoucká.
(NE)POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ PŘÍSPĚVKOVÝM ORGANIZACÍM. § 10a, odst. 1 dotací (se rozumí) peněžní prostředky poskytnuté z rozpočtu územního samosprávného celku.
Projekt Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Libereckém kraji I CZ.1.07/1.1.00/ I.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Setkání s ASZ a NNO
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Jihomoravského kraje Aktuální informace o přípravě KAP 22. března
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Soutěže talentované mládeže KURZ - FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 11. dubna 2016.
Rozvojový program MŠMT - Hodnocení žáků a škol podle výsledků v soutěžích v roce Excelence SŠ 2014 uzávěrka příjmu žádostí na adrese MŠMT: 26. října.
Nová témata v SCLLD Mgr. Jiří Hrubý MAS Bobrava, z.s.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Jana Stará
I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n í Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociální fondem a státním rozpočtem ČR. Operační.
Zlín 14. září 2016 Krajský akční plán rozvoje vzdělávání pro území Zlínského kraje FORMÁLNÍ DOPRACOVÁNÍ RÁMCE PRO INVESTICE DO INFRASTRUKTRURY Pracovní.
Integrovaný regionální operační program – obecný úvod, hodnocení Pardubice Ing. Markéta Kupcová Centrum pro regionální rozvoj České republiky.
Projekt KAP LK. Dohoda o partnerství Základní změny pro nové programové období 2014 – 2020 od podpory všeho ke koncentraci na priority od plošné podpory.
Integrovaná strategie rozvoje Brněnské metropolitní oblasti pro uplatnění nástroje ITI – aktuality, harmonogramy Regionální stálá konference Jihomoravského.
MAP – Místní akční plán ORP RK
Snídaně starostů , Jedlí
Integrovaný plán rozvoje území Zlín pro období
Integrovaný regionální operační program
Šablony pro SŠ a VOŠ I 14. prosince 2016 Ing. Iva Prokopová
Šablony pro SŠ a VOŠ I.
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
z Evropských strukturálních a investičních fondů – vazba na KAP LK
Informace o výzvě pro školy
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Pardubického kraje
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje v rámci OP VVV
Rámec pro podporu infrastruktury
Společné setkání „minitýmů“
Pracovní skupina Vzdělávání
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Pardubického kraje
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Libereckého kraje
Strategie ITI plzeňské metropolitní oblasti
Místní akční plány rozvoje vzdělávání
Výzvy v oblasti regionálního školství
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje v rámci OP VVV
Pracovní skupina Vzdělávání
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ LIBEREC – JABLONEC NAD NISOU
Podpora polytechnického vzdělávání v rámci projektu NAKAP LK I
Informace IROP Rámec pro podporu infrastruktury.
Spolupráce v rámci nového projektu NAKAP LK I
Místní akční plán rozvoje vzdělávání v území ORP Rychnov nad Kněžnou
Aktuální informace z Evropských strukturálních a investičních fondů
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ 11. jednání Řídicího výboru IPRÚ
projekt NAKAP LK I 14. června 2018 Malevil Ing. Iva Prokopová
Krajský akční plán vzdělávání 1 ÚK
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ 13. jednání Řídicího výboru IPRÚ
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ LIBEREC – JABLONEC NAD NISOU
Pracovní setkání středních škol
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů)
IROP SC VZDĚLÁVÁNÍ Centrum pro regionální rozvoj České republiky
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
SOŠ a SOU Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje pro oblast služeb Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Pardubického kraje
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ LIBEREC – JABLONEC NAD NISOU
Výzva č. 3 MAS Nad Prahou – IROP – Místa setkávání a řešení krizí
Projekt NAKAP LK I Informace z ESI fondů 10. dubna 2018 Liberec
Transkript prezentace:

Novinky z IROP

Původně plánovaný harmonogram výzev IROP pro rok 2017 leden 2017 výzva IROP č. 71 a 72 - Infrastruktura pro předškolní vzdělávání II. květen 2017 výzvy IROP č. 83 a 84 - Infrastruktura SŠ a VOŠ II. září 2017 výzvy IROP č. 87 a 88 - Infrastruktura ZŠ II. říjen 2017 výzvy IROP č. 89 a 90 - Infrastruktura pro zájmové, neformální a celoživotní vzdělávání II.

Aktuální harmonogram výzev IROP pro rok 2017

výzva č. 68 Komunitně vedený místní rozvoj – vzdělávání (CLLD) výzva č. 68 – vyhlášena 20. ledna 2017 průběžná výzva ve výzvě je nakonec připraveno 1,9 mld. Kč

výzva č. 68 Komunitně vedený místní rozvoj – vzdělávání (CLLD) Gymnázium, Frýdlant (podpořeno z MAS Frýdlantsko) „Modernizace přírodovědné laboratoře Gymnázia Frýdlant“ usn. 159/17/RK ze dne 24.1.2017 – schválení projektového záměru usn. 82/17/ZK ze dne 28.2.2017 – schválení finančních prostředků na přípravu projektu Gymnázium, Mimoň (podpořeno z LAG Podralsko) „Jazyková laboratoř pro výuku cizích jazyků“ usn. 240/17/RK ze dne 7.2.2017 – schválení projektového záměru usn. 81/17/ZK ze dne 28.2.2017 – schválení finančních prostředků na přípravu projektu

výzva č. 32/33 - Centra odborného vzdělávání (COV)

výzva č. 32/33 - Centra odborného vzdělávání (COV) podané projektové žádosti procházejí procesem hodnocení (jsou doplňovány požadované informace) Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje technické – ve věcném hodnocení získal projekt 38 bodů ze 41 možných   projektanti ve spolupráci se školami dokončují technickou specifikaci pořizovaného vybavení a zařízení tak, aby mohla být zahájena zadávací řízení na výběr dodavatele pokračují práce na dopracování projektových dokumentací pro provedení stavby a na podkladech pro zadávací řízení pravomocná stavební povolení budou získána v průběhu února – dubna 2017

Školy bez bariér původní projektový záměr „Školy bez bariér“ byl plánován pro školy na celém území Libereckého kraje byl schválen RK dne 14. 7. 2015, usn. č. 1150/15/RK podmínky IROP ve výzvách č. 32 a č. 33 Infrastruktura SŠ a VOŠ (rok 2016) „nedovolovaly“ zaměřit projekt pouze na bezbariérové úpravy škol bez dalších aktivit (rekonstrukce učeben, pořízení odborného vybavení, apod.)

Školy bez bariér pouze bezbariérové úpravy škol jsou možné v rámci výzvy IPRÚ - projekt bude podán v míře omezené na území IPRÚ (ORP Liberec a ORP Jablonec) v rámci výzvy IROP č. 67 Infrastruktura pro vzdělávání – integrované projekty IPRÚ (vyhlášena 22. prosince 2016) podání žádostí po vyhlášení výzvy nositele IPRÚ Liberce – Jablonce nad Nisou - http://www.liberec.cz/ipru/ výzva č. 67 – vyhlášena 22. prosince 2016

Školy bez bariér „Školy bez bariér – gymnázia a obchodní akademie“ rozdělení projektu na 2 dílčí projekty: „Školy bez bariér – gymnázia a obchodní akademie“ „Školy bez bariér – střední odborné školy“

„Školy bez bariér – gymnázia a obchodní akademie“ projektový záměr schválen v RK dne 7. 2. 2017, usn. 238/17/RK finanční prostředky na přípravu schváleny ZK dne 28. 2. 2017, usn. č. 79/17/ZK odhadovaný objem finančních prostředků: 26 mil. Kč zapojené školy: Gymnázium, Jablonec nad Nisou, U Balvanu 16, příspěvková organizace Gymnázium F. X. Šaldy, Liberec 11, Partyzánská 530, příspěvková organizace Gymnázium a Střední odborná škola pedagogická, Liberec, Jeronýmova 425/27, příspěvková organizace Gymnázium Dr. Antona Randy, Jablonec nad Nisou, příspěvková organizace Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Liberec, Šamánkova 500/8, příspěvková organizace Vyšší odborná škola mezinárodního obchodu a Obchodní akademie, Jablonec nad Nisou, Horní náměstí 15, příspěvková organizace

„Školy bez bariér – střední odborné školy“ projektový záměr schválen v RK dne 7. 2. 2017, usn. 239/17/RK finanční prostředky na přípravu schváleny ZK dne 28. 2. 2017, usn. č. 80/17/ZK odhadovaný objem finančních prostředků: 40 mil. Kč zapojené školy: Střední škola řemesel a služeb, Jablonec nad Nisou, Smetanova 66, příspěvková organizace Střední průmyslová škola technická, Jablonec nad Nisou, Belgická 4852, příspěvková organizace Střední průmyslová škola stavební, Liberec 1, Sokolovské náměstí 14, příspěvková organizace Střední průmyslová škola textilní, Liberec, Tyršova 1, příspěvková organizace Střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická a Vyšší odborná škola, Liberec 1, Masarykova 3, příspěvková organizace Střední škola a Mateřská škola, Liberec, Na Bojišti 15, příspěvková organizace Střední škola strojní, stavební a dopravní, Liberec II, Truhlářská 360/3, příspěvková organizace

Školy bez bariér v současné době probíhá příprava zadávacího řízení – zpracování projektových dokumentací

Kontakt Ing. Iva Prokopová vedoucí oddělení projektů ve vzdělávání Email : iva.prokopova@kraj-lbc.cz Telefon: tel.: +420 485 226 229