Filmové databáze Karel Musil.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Seznámení s prostředím programu
Advertisements

Obsah prezentace 1.Co je RSS 2.Možnosti využití RSS 3.Popis systému cíleného doručování vědeckých a odborných článků 4.Ukázka systému 5.Závěr.
Seznámení s počítačem.
SELECT studio a. s.. Jednorázové výdaje Vybavení (kamery, mikrofony, rekvizity, zelené plátno) – Kč Auta – Kč Celkem: Kč.
Statistika her v 8.ročnících Ondřej Bělošek, Filip Kubeš, Lukáš Váverka.
Můj blog Veronika Partiková
Rozbor a výsledky integrovaných mobilních kampaní Aktuálně.cz Ondřej Švihálek, Centrum Holdings 13. října 2010.
Internet Definice Historie Použití Programy pro práci s internetem
Počítače a marketing ve venkovském cestovním ruchu Počítačový kurz Lektor: Ing. Marta Kočková.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Projekt SIPVZ 2005.
PROJEKT „ Bezbariérová Chrudim “. Na začátku – Projekt I. Během května a června 2008 naši studenti pracovali na projektu „Co můžeme změnit kolem nás“
Tv a net Pravidla licencování IPTV Kam kráčí české telekom. sítě Srní
Skupinoví uživatelé Vít Ochozka. Metodika skupin uživatelů Jsou uživateli v AKORDu Nejsou uživateli databáze a nemají login Každá stanice má své skupinové.
Databáze projektových výstupů OP VK MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY Mgr. Šárka Glatzelová Oddělení publicity a archivace Odbor řízení OP VK.
, Elektronické služby knihoven prakticky, Praha Portál STM Lucie Hejná Státní technická knihovna
Vzdělávání dospělých - kategorie 50+. UNIV2 kurs 50+ Historie Založena roku 1994 Do výuky v České republice zavedla nové obory: ― Výpočetní techniku ―
Stránky o Hvězdné bráně
Zadání databázového systému
IS DIS Zdeňka Fialová. Obsah 1.Základní informace 2.Využití 3.DIS POV 4.Ukázka 5.Související problémy.
Lukáš Havlíček.  Vimeo je internetová stránka založená filmaři pro sdílení převážně uměleckých videí. Uživatelé zde mohou nahrávat, sdílet a sledovat.
Prezentace VOLNÝ.cz. Internetový portál, který byl založen v roce 1999 jako vstupní brána do internetu pro uživatele dial-up připojení. V současné době.
Pracovní skupina pro zpracování seriálů Spolupráce s českým národním střediskem ISSN.
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
WWW – hypertextový informační systém
VY_III/2_INOVACE_81_Jan Werich
Využití JIB pro stahování záznamů Jan Pokorný
Databázové systémy 2 Zkouška – 8:00. Příklad I – Procedura – 5 bodů Vytvořte proceduru P_ZK4(p_oddeleni_id_from NUMBER, p_oddeleni_id_to NUMBER)
Veletrh nápadů učitelů chemie, Tábor 2013 Mgr. Radovan Sloup, Gymnázium Sušice Vybavení škol ve vztahu k experimentům a hypermediálním programům.
Bezpečnost na internetu Mgr. Tomáš Rajnoha
Jednotná informační brána Cyklus školení Elektronické informační zdroje a databáze Národní knihovna ČR , , , ,
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. ČLENOVÉ TÝMU Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
Rozcestník Seznam.cz. Vyhledávání Přihlášení na Založení u Druhá část obrazovky je na dalším snímku Vyhledávání firem Služby Seznamu.
Radek John – život a dílo
© Zdeněk Bartl, NK ČR Rody Unifikované názvy Personální jména Konference Edice Akce Rodiny Korporace Geografická jména National Authority Files/ Names.
Patentové informace o nových technických řešeních Miroslav Paclík ÚŘAD PRŮMYSLOVÉHO VLASTNICTVÍ
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
České eshopy pod drobnohledem Tomáš Hodboď, CEO Heureka.cz
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: I/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Integrovaný regionální knihovní systém 3. generace Ing. Petr Štefan, Kp-sys s.r.o. Pardubice.
Stručná prezentace výsledků z výzkumu PORTÁL VEŘEJNÉ SPRÁVY OČIMA ČESKÉ VEŘEJNOSTI Březen 2004 / Prezentace pro ISSS 2004 / Jan Tuček - ředitel STEM/MARK,
Základní pojmy v informatice Bohumil Bareš. Základní pojmy Data – soubory, jiný výraz pro „informace“, jsou to údaje, které vypovídají o světě, mohou.
Martin Krčál Proquest 5000 ÚK FSS MU, čtvrtek Ústřední knihovna FSS MU.
Virtuální Středočeský kraj v databázích Středočeské vědecké knihovny v Kladně PhDr. Eva Wróblewská Ing. Eva Recmanová Středočeská vědecká knihovna v Kladně.
OPAKOVÁNÍ…OPAKOVÁNÍ… … a něco nového. PC a já Co znamená zkratka PC? PERSONAL COMPUTER - OSOBNÍ POČÍTAČ.
WEBOVÝ PORTÁL O POČÍTAČOVÝCH HRÁCH ROMAN POSPĚCH.
Publikování výsledků skenování Ntrip Casters pomocí mapového serveru Autor: Bc. Filip Lombart Vedoucí: Ing. David Vojtek Ph.D.
Užitečné stránky.
Personální audit - cesta k efektivitě využívání lidských zdrojů.
Každý den se softwarovým právem 19.dubna 2016 JUDr. Jiří Matzner, Ph.D., LL.M. Advokátní kancelář MATZNER et al Anny Letenské 34/7, Praha 2
 -největší server pro sdílení videí  -vznik 14.února 2005  -založil Chad Hurley,Steve Chen a Jawed Karim zaměstnanci PayPalu  -listopad 2006 koupil.
Je jejich stahování legální nebo nelegální??. Autorská práva (copyright) Zabývá se právními vztahy uživatelů a tvůrců autorských děl. Je součástí tzv.
Databáze projektových výstupů OP VK MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY Mgr. Jiří Mikeš, M.A. Oddělení publicity a archivace Odbor řízení OP VK.
Uvadající význam značek David Antoš, Lupa.cz. Kdo jsem? David Antoš Jabber:
Číslo projektuOP VK Název projektuModerní škola Název školySoukromá střední škola podnikání a managementu, o.p.s. PředmětObčanská nauka (klíčová.
Vývoj Československé, České a Slovenské televize od počátku po současnost Prezentace seminární práce do předmětu společenskovědní seminář.
AUTOR: Tomas Calta. Čím to vlastně začalo: Serial Stargate SG-1 Navajoes na stejnojmenný film z roku Ten nás poprvé seznamuje s artefaktem jménem.
Obnova infrastruktury SIS II - 2. etapa (záložní centrum) projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Animované dobrodružství pro celou rodinu
8. třída, ZŠ Mikoláše Alše Matouš Bořkovec
VY_32_INOVACE_14_Kultura za první republiky
Řešení slovních úloh rovnicemi
Elektronické informační zdroje (VIKBA25)
SOFTWARE II Aplikační software.
Řešení slovních úloh rovnicemi
Databáze projektových výstupů OP VK
MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–
Helpdesk a jeho využití na KrÚ Vysočina
na promítání dokumentárního filmu Kino Pilotů, Donská 168/19, Praha 10
Informační a komunikační technologie 5. ročník
Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace;
Transkript prezentace:

Filmové databáze Karel Musil

ČSFD Československá filmová databáze http://www.csfd.cz Založena r. 2001 (Martin Pomothy – POMO) Filmů v databázi: 205 436 Herců v databázi: 22 386 Režisérů v databázi: 9 783 Žebříčky, hodnocení uživatelů, fotky, trailery…

FDB Filmová DataBáze http://www.fdb.cz Založena r. 2003 Filmů: 39 776 | Osobností: 144 375 (+ skladatelé, scénáristé, dabing…) Provázanost s DVD obchodem, titulkovým serverem Program pro katalogizaci filmů – placený (Seznam DVD – 349 KČ)

Články o všem kolem filmu Filmpub http://filmpub.atlas.cz Založeno r. 2001 Recenze filmů a DVD Program kin Články o všem kolem filmu

Další zdroje http://www.kfilmu.net - Třetí do počtu http://www.dvdinform.cz/ - filmy vycházející na DVD (i z deníků). http://www.titulky.com http://titulkykserialum.net/ - Ztraceni, Dr. House, Stargate ale i anime

IMDB Internet Movie Database http://www.imdb.com Počátky již 1990 Nejobsáhlejší světová filmová databáze 379 871 filmů (promítaných jen v kinech!!!), narůstá každým dnem. + videofilmy, TV filmy, seriály a jejich epizody… a dokonce i počítačové hry! Nejnovější statistika: http://www.imdb.com/database_statistics

Nejlépe hodnocené filmy? Otázka č. 1 Nejlépe hodnocené filmy? …na ČSFD… http://www.csfd.cz/zebricky/nejlepsich-200-filmu/ … a IMDB http://www.imdb.com/chart/top Údaje ze dne 8.10.2007

Otázka 2 Nejhůře hodnocené filmy? Pouze ČSFD: (Kolik z nich natočil Vít Olmer?)

Děkuji Vám za pozornost