Výroční konference HR Know How 2016

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
TALENTI V DHL SUPPLY CHAIN
Advertisements

ŠÍŘÍME PRINCIPY CSR A UDRŽITELNÉHO PODNIKÁNÍ.
Řízení diverzity Mgr. Hana Velíšková, HR specialistka Česká společnost pro rozvoj lidských zdrojů.
Interkulturní komunikace - angličtina jako lingua franca (společný jazyk) v interní komunikaci Marcel Pikhart Institut interní komunikace Praha, 21/2/2013.
Co je to EAP? EAP existuje na podporu zdraví dětí a mladistvých Evropě. Snaží se zdokonalovat standardy v postgraduální výuce, službách v ambulancích,ve.
Strategie personálně-poradenské společnosti La Brava
Genderový audit ve společnosti CertiCon a.s.
© 2008 IBM Corporation Webov á ře š en í Petr Kunc Tom áš V á vra
Člen skupiny HVB Group E- HVB Bank Petra Slabá, HVB Bank Czech Republic a.s. Lucie Melicharová, learn2grow s.r.o.
Program rovných příležitostí v České spořitelně Vera Budway-Strobach Program Manager, Diversitas.
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ VÍTEJTE U NÁS Praha, 27. května 2009.
s potřebnou kvalifikací
Identifikace a rozvoj talentů ve skupině PRECIOSA
Koncepce IQ Industry jako součást aktivit rozvoje HR Alexandr Jakobe Projektový manažer, oddělení AfterCare 1.října 2008.
Kandidáti pro volby představenstva People Management Fora
Interní trénink Coca-Cola HBC.
Návrh strategie PMF 2015 – Očekávané změny a trendy v HR v příštích 4 letech  Zvyšování efektivity všech HR procesů  Velký důraz na profesionalitu.
© Copyright MASS MASS TRAINING & MEDIA VÁS VÍTÁ NA PREZENTACI NOVÉ TRENDY VE VIDEO/DVD PROGRAMECH S NÁCVIKY PRO MANAŽERY A LEKTORY KONANÉ V RÁMCI druhé.
ManagerWeb.cz » 1 Moderní řízení - jediný manažerský digest na českém trhu Moderní řízení je měsíčník poskytující výběr zahraničního i domácího know-how.
Business partnering a role (v) HR Iva Pechová Leden 2008.
Řízení lidských zdrojů v mezinárodním prostředí Seminář pro studenty VŠE listopad 2003 Alena Olšarová, HR & Development Manager.
Představení aktivit společnosti Air Products Jitka Moravcová, personální ředitelka Air Products spol. s r.o.
Spolupráce se zaměstnavateli v oblasti vzdělávání Pardubickém kraji Mgr. Bc. Jana Smetanová Členka Rady Pardubického kraje pro rozvoj lidských zdrojů,
Systém hodnocení zaměstnanců Trenkwalder KAPPA people a.s.
Strategie AGE MANAGEMENTu v české republice
Junior Achievement je mezinárodní vzdělávací nezisková organizace. Česká kancelář Junior Achievement byla založena panem Tomášem Baťou v roce Jejím.
Výsledky práce PMF ve volebním období 2011 – 2015.
Zavedení systému řízení pracovního výkonu provázaného do systému odměňování a vzdělávání zaměstnanců ministerstva, rozvoj manažerských dovedností Dodavatel:
Strana 1 Projekt Reflex Flexibilní odborníci ve společnosti znalostí Nové požadavky na terciární vzdělávání v Evropě Jan Koucký Středisko vzdělávací politiky.
ICT ve zdravotnictví – Malostranský palác 9:00 Zahájení a přivítání Ing. Roman Srp 9:05 Úvodní slovo RNDr. Jiří Schlanger – náměstek ministra.
Propojení „soft“ nástrojů a „hard“ podpory je nutnost
76. zasedání Rady ředitelů (Brno, 2. června 2011)
Vítejte v čase služeb. Konference Office 365 Aleš Růžička Ředitel divize Information Worker, Microsoft ČR.
Prezentace společnosti Fincentrum
ManagerWeb.cz » 1 Finanční Management - jediný časopis pro vrcholové finanční řízení firem Finanční Management je měsíčník zabývající se všemi stránkami.
ManagerWeb.cz » 1 Právní rádce - leader na trhu právních informací Právní rádce je měsíčník informující o nových právních úpravách, poskytuje výklady a.
Dana Zadražilová Fakulta mezinárodních vztahů VŠE v Praze Vzdělávání k udržitelnosti czech bcsd.
TERI – L 2015 – PREZENTACE MAREK JELÍNEK, DAVID FRIC
Katedra Řízení Podniku Řízení Lidských Zdrojů
Název projektu Tvorba a realizace kurzů v rámci celoživotního vzdělávání rozšiřujících kvalifikaci v oblasti speciální pedagogiky Tento projekt je spolufinancován.
Projekt DP – POT MKH DIS1 téma DP: Vliv podnikové kultury na efektivnost podniku téma DP: Vliv podnikové kultury na efektivnost podniku autor: Petr Kuchař,
Projekt BP – POT MKH DIS1 téma DP: Vliv podnikové kultury na efektivnost podniku téma DP: Vliv podnikové kultury na efektivnost podniku autor: Petr Kuchař,
Podniková kultura Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
Personální plán pro podnikatelský plán
Struktura podnikatelského plánu
Personální strategie mezinárodní firmy
Studijní program EKONOMIKA A MANAGEMENT Studijní obor MANAGEMENT garant oboru: doc. Ing. Petra Horváthová, Ph.D.
 Vztahy s veřejností můžeme zaznamenat už v dávné historii. V Mezopotámii, Asýrii, Persii a Egyptě, stejně jako v antickém Řecku a Římě se používalo.
Dárcovství času a expertní dobrovolnictví Miriam Zábrženská.
Tisková konference 13. dubna 2016 Program  – Prezentace ke Světovému dni investičních fondů Jana Brodani, výkonná ředitelka AKAT 
1 HR ve věku změn: výzvy trhu práce a Průmysl 4.0 Bohdan Wojnar, člen představenstva ŠKODA AUTO
Most, 24. ledna 2008 Univerzita půl třetího věku Závěrečný seminář Mgr. Jaroslava Barbara Sporková
Listopad 2015 Jak spočítat přínos investice do HR? Pavel Jirůtka
Krajská konference o environmentálním vzdělávání, výchově a osvětě ve Zlínském kraji
Katedra Řízení Podniku Řízení Lidských Zdrojů Ing. Miloš Krejčí
BIBS - vysoká škola Název programu MBA Senior Executive Délka studia
konference Světová laboratoř lídrů
ŠKODA AUTO VYSOKÁ ŠKOLA, O.P.S.
1. KRAJSKÁ GRASSROOTS KONFERENCE
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Ing. Veronika Dostálková MBA
Moderní aplikace v motivaci zaměstnanců
Business intelligence shapes security
Job rotace a jiné formy flexibilizace práce
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/
Česka spořitelna je členem Erste Group
SOPHIA, jazykové služby s.r.o.
SOPHIA, jazykové služby s.r.o.
Transkript prezentace:

Výroční konference HR Know How 2016 19. května 2016 Česká národní banka, Praha

GENERÁLNÍ PARTNER

PARTNEŘI

Tlumočení po celou dobu konference zajišťuje jazyková škola Channel Crossings

Hlavní mediální partner Mediální partneři

PARTNEŘI SOUTĚŽE HREA - Excellence Award® 2015

O People Management Foru (PMF) Jsme profesní neziskovou organizací založenou r. 1993.

ČLENSTVÍ V PMF Roční členství: individuální a firemní Podle typu zahrnuje až 11 akcí v roce zdarma slevu na všechny další akce PMF předplatné časopisu volné přístupy do Studovny a archivu HR fora Jako člen PMF máte možnost aktivně ovlivňovat HR komunitu

Přijímáme studenty do programů HR PROFESIONÁL A HR MANAŽER Více informací: www.pmf-institut.cz

PROGRAM 9:00 Zahájení konference a úvod do programu Eva Hejlová, prezidentka PMF, moderátor konference Petr Horký 9:10 Evropa na rozcestí Prof. Stanislav Komárek, filosof, biolog, spisovatel 9:40 HR ve věku změn: výzvy trhu práce a industry 4.0. Key note speaker: Bohdan Wojnar, člen představenstva pro lidské zdroje, Škoda Auto 10:10 Podceňovaný přínos diverzity v době nedostatku talentů Key note speaker: Vera Budway–Strobach, Chief Diversity Officer, Erste Group Bank AG

Peter Dosedla, CEO, Express People, a.s. 11:00 Přestávka na kávu 10:40 Zaměstnávání cizinců? ANO NE – moderovaný rozhovor Petr Kulik, HR Director, BROSE CZ, s.r.o. Kopřivnice Peter Dosedla, CEO, Express People, a.s. 11:00 Přestávka na kávu 11:30 Psychologický profil lídrů budoucnosti Robert Hogan, americký psycholog, videovstup exkluzivně pro konferenci PMF 11:45 Náborové dovednosti nestačí. Kudy dál? Hana Velíšková, HR Director, KPMG Česká republika Světlana Hančová, HR manžerka, MOSER Veronika Horáková, HR Director, Air Bank Jaroslav Lhoťan, Personální náměstek, Fakultní nemocnice Olomouc 12:15 Jak na odměňování podle výkonu? Pavel Jirůtka, HCM Team Leader, Sophia Solutions

12.25 Leadership a gender Key note speaker: Marilyn Atkinson, světová autorita v oblasti koučinku a rozvoje lidských zdrojů, ERICKSON COLLEGE 12:45 Firemní kultura jako nejvyšší benefit Biljana Weber, generální ředitelka, Microsoft Czech Republic 13:10 Moderní aplikace pomáhají motivovat zaměstnance Martin Hruška, vedoucí odměňování, Česká spořitelna – řečníka pozvala společnost Benefit Management 13:20 Přestávka na oběd

14:00 Udržme si zaměstnance 14:00 Udržme si zaměstnance! Lovme talenty ve svých řadách Josef Šindelka, Head of HR, EMEA, Red Hat Hana Caltová, HR ředitelka, Kofola CS a.s. Jana Havlíčková, HR Director, Preciosa 14:40 Nejčastější chyby při výběru & implementaci personálního systému Petr Panec, obchodní ředitel, OKsystem 14:50 Slavnostní předání diplomů absolventům programů PMF Institutu Blažena Kohoutová, ředitelka, PMF Institut 15:00 Trendy v současném managementu a jejich dopad na HR Stanislav Háša, vedoucí katedry managementu, VŠE

15:25 Jednou sám vidět je lepší, než stokrát slyšet Martina Šmidochová, Head of HR, Dimension Data Czech Republic Zbyszek Lugsch, Solutions and Business Development Director, Dimension Data Czech Republic 15:40 Potenciál firmy? Je roven potenciálu jejích lidí… Petr Šmída, soukromý investor, bývalý ředitel GE Capital Bank Překvapení pro hosty konference 16:05 Závěr konference, Barbara Hansen Čechová, výkonná ředitelka, PMF 16.10 Přestávka na kávu 16.40 Vyhlášení cen HREA – Excellence Award® 2015, společenský večer