Büroprofi s.r.o. – České Budějovice

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Záznamy dodavatelů v modulu Akvizice. Dodavatelé • Před iniciováním objednávky se nejprve ujistěte, zda seznam dodavatelů zahrnuje dodavatele, od kterého.
Advertisements

Návod pro práci s internetovými stránkami společnosti Acros • Produkty Acros/Fisher je možno nalézt na internetových stránkách nebo na stránkách.
Support.ebsco.com EBSCO Discovery Service Tutoriál 3. ledna 2013.
Seminář k výběrovému řízení 2014
Veřejné zakázky elektronicky Statutární město Děčín.
 EBSCOhost Collection Manager Patron-Driven Acquisition - Tutoriál 3. července 2013.
Návod ke správě týmu pro novou verzi webu
Prémiová automatická objednávka Instruktáž. CO JE TO ADR? •Prémiová automatická objednávka (ADR) je nejjednodušší způsob, jakým můžete obdržet své oblíbené.
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Tutoriál EBSCOhost Collection Manager ~ Účet Approver
Vizuální Systém Fotbal
Formuláře Formuláře lze nalézt téměř na každém webu. Formuláře lze nalézt téměř na každém webu. Použití formulářů: Použití formulářů: Blog Blog Uživatelské.
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Seminář k výběrovému řízení 2013 Způsob přihlášení do výběrového řízení.
1. krok Vyplňte přihlašovací údaje. Formulář vyplňujte nejlépe v prohlížeci Google Chrom.
Návod k registraci CIS (zákaznický informační systém)
VYHLEDÁVÁNÍ NA PORTÁLU INFORMAČNÍCH ZDROJŮ PRO UTB XERXES.
UŽIVATELSKÝ ÚČET NA PORTÁLU INFORMAČNÍCH ZDROJŮ PRO UTB XERXES.
Prezentace informačního systému pro malé a střední pekárny
Registrace v LMS MOODLE Mgr. Milan Šimek
Rezervace služby PICK - UP Podrobný návod. Otevřete Váš internetový prohlížeč a do adresy webové stránky napištewww.pneusafranek.cz/flotila Vyplňte Vaše.
Analytická studie Datový model Funkční model Scénáře použití
PRŮVODCE VYHLEDÁVÁNÍM V KATALOGU ALEPH. Obsah n Vstup do katalogu Vstup do katalogu n Vyhledávání a prohlížení Vyhledávání a prohlížení –Obecné zásady.
Oddělení metodiky OP Rybářství (SZIF) ŘO OP Rybářství (MZe)
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
PRŮVODCE e-žk zpracovala: Mgr. Silvie Szymurdová.
Pro registraci do informačního systému EKOLAMP klikněte na úvodní straně na odkaz „Zaregistrovat se“ v tabulce Přihlášení do systému.
1. Registrace 1.1 registrace nového uživatele 2. Přihlášení 2.1 Přihlášení nového uživatele 2.2 Přihlášení uživatele po ztrátě přístupových údajů, změna.
PREZENČNÍ STUDIUM Volba praxe – prezen. studium I. ročníky –praxi jsou povinni studenti absolvovat na recepci KÚ Jihočeského kraje, na inform. centru.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Zakládání dodavatele 1. i 2. úrovně - obsah 1.Obsah 2.Obecné zásady 3.Seznam dodavatelů – jak rozeznat, jestli má ústav připojený svůj záznam dodavatele.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Vkládání záznamů do databáze OBD
ARL – web formuláře přihlášení. ARL – web formuláře vstupní obrazovka Vytvoření nového záznamu LIMITY zobrazení DATA.
AKCENTA CZ, a.s. Služba SMS OLB – Uživatelský manuál pro klienty.
Registrace do Sevenpoint2 – Enroll now 1.Nejdříve se přihlásíte k odkazu na http//saksa. 2.Klik na Enroll.
Internetová učebna Jak postupovat: Pěkně od začátku …
MVS v prostředí SK ČR možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna.
Provedení autorizované Ověření provedení autorizovanékonverze Úvodní kurz k problematice datových schránek eGON centrum HOLEŠOV provedení autorizované.
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
Vytvoření hypertextového odkazu
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2015.
Autor: Janoštíková Tereza. Zadání Co udělat, když potřebujete nějakou fotku nebo obrázek pro svou školní prezentaci Krok po kroku sledujte popis.
Jak mohu kontrolovat své aktuální výpůjčky z Knihovny PA ČR a termíny jejich vrácení.
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
Začínáme s e-knihami Mgr. Jaroslav Čech Městská knihovna Břeclav.
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
Předkládání žádostí 1 - Elektronicky - Po vyplnění – data odeslat do úložiště dat - Formulář vytisknout, podepsat a s přílohami odeslat poštou nebo podat.
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
 Název projektu: Poklady kolem nás a v nás  Zkrácený název: Kolumbus  Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.13/  Žadatel projektu: Blažek & Blažek,
Seminář k výběrovému řízení 2016 Přihlašování do výběrového řízení Statutární město Ostrava Magistrát Odbor sociálních věcí, zdravotnictví a vzdělanosti.
Seminář k výběrovému řízení 2017 Přihlašování do výběrového řízení Statutární město Ostrava Magistrát Odbor sociálních věcí a zdravotnictví.
Návod k aplikaci pro účastníky DofE Instalace aplikace a plnění aktivit systém iOS Verze aktuální k:
Manuál pro editaci webu PCP
Postup při uveřejňování smluv prostřednictvím formuláře
Přejmenování, mazání, kopírovaní, přesun, vysypání koše
NÁVOD NA PODÁNÍ PŘIHLÁŠKY NA BAKALÁŘSKÉ A MAGISTERSKÉ STUDIUM
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
Postup při podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO na rok 2017 a 1. pol. roku 2018.
Návod k aplikaci pro vedoucí DoFE Instalace aplikace a kontrola aktivity systém Android Verze aktuální k
iFIS*WebMailer Průvodce produktem
Přihlášení.
ACTIVA s. R. O e-shop
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Základní informace - Ovládání systému
Prezentace OBD Orientace běžného uživatele v prostředí osobní bibliografické databáze.
Transkript prezentace:

Büroprofi s.r.o. e-shop www.bueroprofi.cz

Büroprofi s.r.o. – České Budějovice Büroprofi s.r.o. patří v České republice k předním dodavatelům kancelářských potřeb. Centrála včetně logistického zázemí je v Českých Budějovicích Dodávky zboží probíhají zpravidla po celé ČR do 24 - 48 hodin nebo dle přání zákazníka – svozové dny. Součástí každé zásilky je dodací list. Zboží můžete objednávat prostřednictvím webshopu na stránkách www.bueroprofi.cz nebo e-mailem na lucie.vanickova@bueroprofi.cz - Vaše kontaktní osoba – paní Lucie Vaníčková, tel. Tel: 387 787 775, e-mail lucie.vanickova@bueroprofi.cz

Registrace nového uživatele Pokud jste od nás neobdrželi přihlašovací údaje na webshop zaregistrujte se na našich stránkách nebo kontaktujte vaši asistentku prodeje paní Lucii Vaníčkovou lucie.vanickova@bueroprofi.cz, tel.: +420 387 787 775, mob.t.: +420 737 263 1067 Do e-mailu asistentce stačí napsat název fakulty, vaše jméno, dodací adresu, telefonní číslo, e-mail. Pokud máte schvalovatele, tak prosím i e-mail schvalovatele. webshop – www.bueroprofi.cz

přihlášení registrovaného uživatele Zadejte do vyhledávače webovou stránku e-shopu : www.bueroprofi.cz Klikněte na „přihlásit“ – levý horní roh obrazovky (viz.šipka) Zadejte Vaše uživatelské jménu (login) a heslo (viz.šipka)

přihlášený registrovaný uživatel Po přihlášení se objeví v levém rohu obrazovky jméno uživatele (šipka č.1) Odhlášení provedete kliknutím na tlačítko ( šipka č.2) 1 2

Vyhledávání položek na webu Pro přechod na položky, které byly součástí výběrového řízení, klikněte na Otevře se Vám sekce „Mé Konto“ Kliknete na „Firemní oblíbené položky“

Vyhledávání položek na webu Vyhledávat můžete bud v sekci oblíbených položek (vysoutěžených) nebo standardně vyhledávačem v sekci celé nabídky Büroprofi. Vysoutěžené položky vždy vidíte červeně (lososově) podbarvené. Tyto speciální položky jsou vždy podbarveny (lososová barva) Ostatní katalogové položky jsou k dispozici ihned po přihlášení (s poníženou cenou po plošné slevě) Katalogové položky jsou k dispozici ihned po přihlášení Pro vyhledávání je možné použít textový vyhledávač, lze využít vyhledávání dle názvu výrobce a ostatních technických parametrů (další list) Lze využít řazení dle ceny, nejprodávanější, abecedně dle názvu apod. (další list)

vložení položky do nákupního koše V okénku s počet kusů vložíte číslo Vámi požadovaných kusů (č.1) a kliknutím na ikonku košíku vložíte položku do nákupního koše (č.2) Takto postupujete i u dalších položek. Při opakovaných objednávkách můžete využít funkčních odkazů : 1 2

vložení položky do nákupního koše Do nákupního koše vstoupíte kliknutím na ikonu v pravé horní části obrazovky. Zde můžete objednávku upravit nebo odeslat Objednávku odešlete 2 kroky : 1. kliknete na , 2. klikněte na

Pokud máte více dodacích adres, zde je můžete měnit. Do pole „vaše číslo objednávky “ vyplňujte vaše číslo objednávky (povinné pole) Doplňující informace či jakoukoliv jinou poznámku k objednávce vyplňte do tohoto pole „poznámka“ Pokud je vše v pořádku vyplněné – klikněte na „odeslat objednávku“

Po odeslání objednávky se vám zobrazí toto potvrzení odeslání vaší objednávky ke schvalovateli (pokud ho máte) - po jeho schválení jde objednávka do našeho systému ke zpracování.

SCHVALOVATEL potvrzení objednávek Schválit / editovat objednávku lze dvěma způsoby Přímo z e-mailu – lze tlačítkem objednávku schválit nebo editovat Vstupem na webshop – mé konto – otevřená schválení

Děkujeme a těšíme se na spolupráci! Pokud máte zájem o tištěný katalog stačí si o něj napsat e-mail nebo připsat poznámku v objednávce a s první dodávkou vám ho doručíme! Děkujeme a těšíme se na spolupráci!