Prezentace Michutová Adéla

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Dnes vám budu povídat o Fretkách.
Advertisements

JAK SE STARAT O PSA DENISA SOVOVÁ.
Jack russel teriér.
Honza M. 3.A. Anglický setr byl vyšlechtěn v 19. století na území Velké Británie, avšak prvopočátky vývoje plemene sahají až do roku Jedním z hlavních.
Psí útulek Vítejte ve světě psů.
Prezentace o zvířátkách a lidech
Pes …a jeho plemena.
Bišonek Frisé A ZAJÍMAVOSTI O NĚM.
Technologie na úpravu pitné vody Eva Košarišťanová.
Češpivová Simona 8.A Koně. Historie Žádné zvíře na naší planetě není tak těsně spjato s člověkem, s jeho dějinami a jeho vývojem, jako kůň.
Pejsci.
Jan Mačina.  Objevil se už ve 14. století ve Velké Británii  Nejprve byl užíván k vyslídění a nahánění zvěře při lovu se sokolem  Je schopen přinést.
Můj pejsek se jmenuje Betynka.. No začalo to zhruba před 6 lety, když jsme jeli do Mladé Boleslavy pro pejska. Vybrali jsme dobře !
Vytvo ř il:Filip Berka. AApollo je chrt. RRuský chrt, neboli barzoj pat ř í mezi psy. JJako nejstarší ruské psí plemeno je pova ž ován ve své p.
Králíček Sam Ester Chytilová. O mně Jmenuji se Sam Je mi 9 měsíců Narodil jsem se Pocházím z vesničky Zaječov.
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby Jméno: Adéla Švehlová Jméno: Adéla Švehlová Téma: Příroda a já Téma: Příroda.
PORTUGALSKÝ PODENGO MALÝ (Podengo Portuguese pequeno)
Atlas psů Iveta Nováková 8.A rok 2008.
Pes a kočka Anotace: Kód: VY_52_INOVACE_Přv-Z 4.,6.32
Anglický plnokrevník. Historie Anglický plnokrevník vznikl v 17. a 18. století v Anglii, aby uspokojil vášeň šlechty a jejích králů pro koňské dostihy.
Jagdteriér.
S AMOJED. Rasa Samojed  Země původu je Rusko  Hmotnost je kg  Výška cm  Barva sněhově nebo krémově bílá  Velmi staré plemeno sibiřského.
KANÁRSKÝ CHRT-PODENGO
Carlo Goldoni Anna Bartošová, C1B
Fenka křížence jorkširského teriéra a pražského krysaříka Ája
BORDER KOLIE Hedvika Kočendová R1.A kellyamuninka.blog.cz.
eTwinningové odpoledne s rodinou ZŠ Hustopeče, Nádražní ul.
Pří_177_Rozmanitost přírody_Pes domácí Autor: Mgr. Eliška Galíková
Yorkšírský teriér. Stručný popis Země původu: Spojené království Výška: 20 – 24 cm Váha: max. 3,1 kg Barva: černá, stříbrná, stříbrno-modrá Venčení: každé.
Jack russel teriér.
IBIZSKÝ CHRT (Podenco Ibicenco) Pár chytrých otázek:
Můj králík.
Principy výživy kojenců a malých dětí podle doporučeních WHO (2002)
Psí Svět.
Chov hlodavců Michaela Kizurová
Osmák degu.
Auta na elektriku  2011.
Jack Russell Terier. Historie  Předchůdce tohoto teriéra je Parson Russellimu, má však kratší nohy  Také rád noruje => díry na vašich záhonkách.
Bulteriér.
VY_32_INOVACE_03_NÁCVIK ČTENÍ
Labradorský retrívr.
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou,
Název projektu: Živá příroda ve škole
Zdravý životní styl Libor Štrohalm.
Můj komunikační pas Jmenuji se Martin Krtek. Osobní informace  Narodil jsem se  Oslovujte mne Martine.  Jsem žákem Základní školy speciální.
ZŠ Praktická a ZŠ Speciální Uherský Brod Projekt číslo CZ.1.07/1.4.00/ Prvouka 2. ročník Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_14_Základní hygienické návyky.
 Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Eva Bartošová Název DUM: VY_32_Inovace_ druhy přívlastku Název sady: Český jazyk 9. ročník Číslo.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk Autor: Mgr. Martina Durinová V3 V4 V1 V2 V5 V6 VZOREC SOUVĚTÍ když ani ale a nebo že.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov ŠABLONA: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VZDĚLÁVACÍ OBLAST: Já a můj svět PRO ROČNÍK:
Prioritní osa: 1 − Počáteční vzdělávání Oblast podpory: 1.4 − Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu "EU peníze školám" Pořadové číslo projektu: 4247/21/7.1.4/2011 Číslo šablony: VY_32_INOVACE_CJ_55.
Obědy ve Školní jídelně 5.A 2016/2017
AUTOR: Mgr. Lenka Rousová NÁZEV: VY_32_INOVACE_3B_04
Prezentace Jánošová Lea
Prezentace Jánošová Lea
Moje kočka Micinka Moje kočka Micina se narodila v roce 2015
Betty Bojovnice Anna Binderová Třída:5.B Škola:Hluchák.
Prezentace Kateřina Jecu
Náš mazlík Husky Autor: David Pšenička.
Želva ozdobná Michal Bjalončík Dnes se budeme bavit o mojí želvě.
Prezentace Pavlíková Zuzana
Prezentace Kučerová Klára
Osnova 1 Úvodní snímek 2 Fotogalerie 3 Barvy 4 Délka 5 Kdy vychází
Prezentace Folda Marek
Prezentace Hanna Hřebíčková
Čivava , nejroztomilejší vykulené plemeno
Prezentace Jiří Šebesta
Bílý švýcarský ovčák. Povaha plemene Je velice inteligentní a snadno se učí novým povelům. V rodině je klidný a přátelský společník, jeho vztahy s dětmi.
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou,
Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_16_První ovoce, výživa
Transkript prezentace:

Prezentace Michutová Adéla Můj Yorkshire Prezentace Michutová Adéla

Osnova 1. Povely 2.Krmení 3.Povaha psa 4.Potřebné věci 5.Informace o psovi 6.Plemena Yorkshire 7.Fotogalerie 8.Zdroje 9.Závěr Yorkshire byl původně vyšlechtěný k lovů myší, krys a jiných hlodavců.

Povely 1.Místo (jde na místo) 2.Mrtvá (hraje mrtvou) 3.Sedni 4.Lehni 5.Zůstaň (zůstává např.sedět) 6.Pac (nastaví packu) 7.K noze Je to ostražitý, inteligentní a temperamentní teriér.

Krmení 1. Yorkshire by měl dostávat 1 misku granulí denně. Yorkshire by si neměl zvykat na stále plnou misku ale časy vyhrazené k jídlu. Yorkshire nesmí jíst čokoládu nebo hrozinky a jiné bobule,i sebemenší kousek by ho mohl zabít.

Povaha 1. Můj Yorkshire je velmi klidný a ráda si hraje. Ráda se mazlí a běhá na zahradě. 2. Je celkem plachá a hravá ale má ráda každého kdo se na ni podívá. Většinou jsou Yorkshiri klidní.

Potřeby Pro dobrou výchovu psa jsou potřeba hračky, Yorkshiri mají nejraději pískavé hračky. Je třeba i hřeben a šampón na umití srsti. Dále i oční a ušní kapky. Vhodný na zimu je i oblek který zahřívá Yorkshira jako například nás bunda.

Informace o psovi Jmenuje se Cherry (Šery) v překladu je její jméno třešeň. Narozeniny má 23. července 2012 tento rok jí bude 5 let. Yorkshiri byly původně vyšlechtěni k lovů myši a krys.

Plemena Yorkshire Toto jsou nejznámější plemena Yorkshiru. Silky, Australský teriér a Yorkshirský teriér. Yorkshirský teriér je poměrně dlouhověké plemeno.

Fotogalerie Toto je fotogalerie.

Zdroje Vlastní fotografie. Vlastní informace. Dále jsem čerpala z Wikipedie. Mám vlastní fotografie a informace. Použila jsem také Wikipedii.

Závěr Děkuji za pozornost. Michutová Adéla