Něco pro dobrou náladu !. Něco pro dobrou náladu !

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pro mluvčí romského etnolektu češtiny
Advertisements

Po převozu do nemocnice lékař konstatoval smrt pacienta, ale to jsme tušili, už když jsme ho našli na třech místech v lese. Pachatel odcizil ze zásuvky.
Jedna chyba na ženě!! Když Bůh stvořil ženu, bylo to šestý den práce přesčas. Jeden anděl přišel a ptal se: “proč s ní ztrácíš tolik času?” A bůh odpověděl:
SKUTEČNÉ POLICEJNÍ SPISY.  TOHLE JSOU VÝTAŽKY ZE SKUTEČNÝCH SPISŮ POLICIE ČR  Příjemnou zábavu při čtení přeje kujaros.
Nejprve si Přečtěte pozorně text
Citáty O LÁSCE.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
Poslední letošní vtípkování. jarno.webovastranka.cz.
Výletek kolový 17. června LP Tak jsem se odpoledne rozhodl, že se projedu na kole, v terénu, o kterém jsem již delší dobu uvažoval. Auto jsem nechal.
Černý humor.
C h v i l k a p o e z i e ( nikdy nikoho nezabije )
Z pitevní zprávy: Pacient zemřel na následky pitvy.
Jednoho dne paní, která měla tři dcery, všechny moc dobře vdané, se rozhodla vyzkoušet své dva zetě a Motoflashe jak ji mají rádi.
BAJKA O JEDNÉ MYŠI. Jednoho dne myš koukala skrz puklinu ve zdi farmáře a viděla jeho ženu, jak otvírá nějaký balíček. Jaké jídlo by asi mohl obsahovat?
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Někdy je dobré se zastavit a zamyslet se nad životem Všem mým přátelům.
Pan X říká příteli panu Y: „Mám tři dcery. Když vynásobím jejich věk dostanu číslo 72, když sečtu jejich věk dostanu číslo stejné, jako má dům před kterým.
Tři Skoti seděli u baru.   "Až umřu," říká starý Skot, "polejte můj hrob nejlepčí skotskou whiskou."   "To pro tebe uděláme," řekl jeden z mladších mužů.
Zlatovláska Autorka: Dáša Kudová.
Využívání informačních a komunikačních technologií ve výuce
Přes den to štěká a v noci plave ve vodě. Tchýnina zubní protéza.
Nebezpečí na internetu Nikola Zámečníková
Trochu legrace neuškodí :-)
Albert Camus: Cizinec Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Rodina byla nepohostinná a odmítla anděly nechat v místnosti pro hosty
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
IVO JAHELKA „SOUDNÍ VÝROKY“
Dopis od Boha.
Rámci projektu Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní.
Alenka odešla do školy, ačkoli se necítila moc dobře
MG Production Lahvička MG Production Sedmdesátiletý Marcel by se chtěl od svého doktora dovědět, zda je jeho sperma funkční.
Tři Skoti sedí u baru. „Až umřu,“ říká starý Skot, „polejte můj hrob nejlepší skotskou whiskou.“ „To pro tebe uděláme,“ řekl jeden z mladších mužů,
Jde zajíc za hadem a říká: "Hade promiň, že jsem se ti včera posmíval, že nemáš nohy... ", Had odpoví: "To je v pohodě... " a zajíc na to: "Jo? Tak ruku.
Cyber stalking (pronásledování) Nikol Káninská. Ahoj já jsem Petra a jednoho dne jsem si našla kluka. Jmenoval se Olda. Byl docela super do doby než jsem.
Auta na elektriku  2011.
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
Jezevčí vrch 2.díl.
Scházíš mi lásko .... Scházíš mi lásko ...
O zlé koze vyprávění podle obrázkové osnovy.
Byl jednou jeden pán a ten měl jenom jednu dceru. Byli moc chudí.
DANI :-) Víte, jak zabavit blondýnu? Nakreslete na zem křídou čáru a řekněte, ať ji podleze.
42. Ester zachránila Izraelity před smrtí. Když se Mardocheus dozvěděl o všem, co se stalo, roztrhl svůj šat, oblékl si žíněné roucho a posypal hlavu.
VÍTE, KDE BYLO NEJVÍCE ALKOHOLIKŮ. NA TITANIKU
Den mazec Autor : Valentýn Dudka. Vstal si v osm ráno a nestíháš školy A. Zůstaneš doma Zůstaneš doma B. Půjdeš do školy Půjdeš do školy.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Odkud se vzal kuchyňský robot?. Víte proč člověk vynalézá? Protože je líný! V 17. století kuchaři šlehali hodinami vaječný bílek březovými metličkami.
Na výletě v Bruselu Alena Rampová Mateřská škola Kličkova vila Příbram.
Deník Malého Poseroutky STARÁ ŠKOLA Jeff Kinney. Úvod Toto je nejnovější kniha od Jeffa Kinneyho – desátá z této série Každá kniha bude světovým bestsellerem.
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
Hra detektiv Hrát nápověda konec Autor: Tereza Bednářová 6.B.
mail.com Miláčku, ty jsi úžasný milenec – jsme spolu jen dva týdny a já jsem už ve třetím měsíci !
SKUTEČNÉ policejní zápisy
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
( nikdy nikoho nezabije )
ŽELVA DANUŠKA ŽELVA STEPNÍ.
Máš rád humor pro dospělé ?.
BAJKA O JEDNÉ MYŠI.
Alkoholické.
Výlet na Lipno Letošní prázdniny jsme s paničkou vyrazily na Lipno. Kde jsme si nenechaly ujít stezku do korun stromů. Panička nahoru jela sedačkovou lanovko.
BAJKA O JEDNÉ MYŠI.
Trochu legrace neuškodí :-)
Jedna chyba na ženě!! Když Bůh stvořil ženu, bylo to šestý den práce přesčas. Jeden anděl přišel a ptal se: “proč s ní ztrácíš tolik času?” A bůh odpověděl:
Jedna chyba na ženě!! Když Bůh stvořil ženu, bylo to šestý den práce přesčas. Jeden anděl přišel a ptal se: “proč s ní ztrácíš tolik času?” A bůh odpověděl:
Vtipy na téma SKLERÓZA
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Morbidní říkanky a neb chvilka poezie.
Transkript prezentace:

Něco pro dobrou náladu !

Po převozu do nemocnice lékař konstatoval smrt pacienta, ale to jsme tušili, už když jsme ho našli na třech místech v lese.

Nejdříve jsem si myslel, že jen žertuje a že po mně střílí slepými náboji. Když mě odváželi do nemocnice, tak jsem si to už nemyslel.

Několikrát jsem ho vyzval, aby zastavil, ale on padal z okna dál.

Nasadil jsem mu pouta a než jsem se vzpamatoval, utekl i s policejním psem. Služební pes sledoval stopu několik metrů a poté usnul

Před jízdou jsem něco vypil. To ale nebylo nic proti žízni,kterou jsem měl. Nehodu tedy zavinila manželka, která přesolila oběd.

S odcizeným autem jsem jel dost rychle, nemohu ale říci kolik, protože se mi všechno pro opilost rozmazávalo. V autě jsem ale už nepil. Ve tváři toho starého pána, který se odrazil od kapoty mého auta, jsem si všiml nečekaně smutného výrazu. Ten chodec váhal, kterým směrem se má vydat, a tak jsem ho přejel.

Před jízdou jsem požil alkohol v množství šesti velkých alkoholů, ale podotýkám, že zatáčku jsem přehlédl jen proto, že foukal dost silný vítr. Ten náklaďák nacouval skrz přední sklo do manželčina obličeje Řekl jsem policii, že nejsem zraněný, ale když jsem si sundal klobouk, zjistil jsem, že mám frakturu lebky.

Po několika dalších metrech zabočil sledovaný vpravo, což jsme nepředpokládali a pokračovali dál rovně. Pachatel odcizil ze zásuvky vedoucího nezjištěné množství pětikorunových mincí v celkové hodnotě 300 Kč. Služební pes sice zadržel pachatele, ale pouta jsem mu musel nasadit já.

A jeden na závěr ! Hezký den. Pane doktore, já mám problém. Já trpím předčasnou ejakulací. Jak se ženy jenom dotknu, skoro okamžitě se udělám. Manželka z toho nic nemá, jí se to nelíbí, furt mi to vyčítá a nechce se mnou spát. Co mám dělat?" "Já vám poradím, pane. Vždycky, když se vám bude už už chtít,tak se musíte leknout a ono to přejde. Zkuste to a pak mi přijdete říct." Pán se objevil hned druhý den: "Pane doktore, to byla katastrofa. Hned, když jsem šel od vás, koupil jsem si v obchodě startovací pistoli. Přišel jsem domů, manželka byla svlečená v posteli, tak jsem na ni hned hupsnul. Pistoli jsem si nenápadně schoval pod polštář. Zkusili jsme pozici 69. Jak ho manželka chvilku cumlala, cítil jsem, že už déle nevydržím, tak jsem vytáhl pistoli a vystřelil. No co vám mám povídat. Manželka se tak lekla, že mi ho málem ukousla, posrala se mi na obličej a ze skříně vylezl nahatý soused s rukama nad hlavou ... Hezký den. kovik