vynaloženou práci drobnou odměnu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Třídění odpadu na naší škole
Advertisements

Vliv rekreace a cestovního ruchu na životní prostředí
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY 2006 V letošním roce se náš klub bude spolupodílet na organizaci Dětského.
Projekt „Přeshraniční ekologická výchova v oblasti ochrany přírody a trvale udržitelného rozvoje v Českosaském Švýcarsku, Hornolužickém pohoří a Lužických.
Přínosy dobrovolnictví v ochraně životního prostředí RNDr
Základy projektu - rozvoj NNO ŽP Regionální centrum ČSOP Pověřenou organizací je ZO ČSOP Kněžice, celkem 18 základních organizací v kraji Koordinační.
I SBĚR ODPADKŮ A SMETÍ VYŽADUJE SPORTOVNÍ VZEPĚTÍ!
KVARTA LISTOPAD 2004 VÍTEK URBAN
Pozvánka Floristický minikurz v Plumlově 5. až 7. května 2012 Pořádá Moravskoslezská pobočka České botanické společnosti ve spolupráci se základní organizací.
ZŠ U Krčského lesa Informace pro rodiče Školní rok 2011/2012.
Aktuální stav EVVO Společná prezentace MŠMT a MŽP.
Program EVVO = program environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
KRÁSNÁ LÍPA – NÁŠ BEZPEČNÝ DOMOV KRÁSNÁ LÍPA - NÁŠ BEZPEČNÝ DOMOV Město KrásnáMěsto Krásná Lípa se v roce 2007 zapojilo do projektu Ústecko – živý.
Fond Vysočiny Realizované grantové programy v oblasti odpadového hospodářství a připravované pro rok 2008 garantem odbor životního prostředí Krajský úřad.
Národní institut dětí a mládeže MŠMT Centrum ekologické výchovy DŘÍPATKA pracoviště pro školní i mimoškolní environmentální výchovu, vzdělávání a osvětu,
POUČENÍ O TŘÍDĚNÍ ODPADU. Během listopadu jsme navštívily první třídy a zábavnou formou jsme je seznámily se světem třídění odpadu a ekologie.
Biodiverzita V. Ochrana biodiverzity.
EVVO aktuální informace z MŽP Opava, Krajská konference k EVVO 22. dubna 2010 Mgr. Miroslav Novák, MŽP.
Církve a předsednictví Jak se církve v ČR připravují na české předsednictví v Radě EU.
Ekologicko – charitativní projekt Haima První akce proběhla na podzim 2000 Probíhá dvakrát do roka na podzim a na jaře. Studenti sbírají.
ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Lidé a příroda. Krajina = různě velká, ale určitá část pevniny složena z přírodních a kulturních krajinných složek, vytvořených lidmi.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
Odpadové hospodářství
Likvidace nebezpečných odpadů, speciálně léčivých přípravků
Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/ Název projektu Digitalizace výuky.
EVVO v Ústeckém kraji Odlřichov v Hájích 29. –
Chaloupky o.p.s. Štoky,
UKLIĎME ČESKO Letošní úklid se uskuteční 18. dubna Obecní úklid 17.dubna 2015.
Listopad 2008 Kabelová televize Pržno PoÚtStČtPáSoNe
EVVO v Královéhradeckém kraji. Situace na KÚ KHK a strategické dokumenty pracovníci EVVO – 1 úvazek na odboru životního prostředí, spolupráce s odborem.
IMPEL-TFS NCP Exchange Day Vídeň,

OCHRANA PŘÍRODY A KRAJINY
Elektronické učební materiály - II. stupeň Zeměpis Autor: Mgr. Miluše Džuberová Ochrana přírody v České republice ochrana vod ochrana ovzduší ochrana rostlin.
Chráněná území ČR a regionu. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
Životní prostředí a jeho ochrana. Co je životní prostředí? Prostor, ve kterém žijeme. ŽP – přírodní (louka, les, hory, řeky…) – umělé = vytvořené člověkem.
KONTAKTNÍ SEMINÁŘ Programu CZ11 Public Health Inititatives Iniciativy v oblasti veřejného zdraví Fond bilaterální spolupráce Opatření A.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
Příprava a organizace atletických soutěží Přípravná etapa cca 12 – 1 měsíc před konáním Realizace soutěže Závěrečná etapa cca do 1 měsíce po ukončení soutěže.
ČESKO - AMERICKÁ SPOLUPRÁCE V RÁMCI MEZIVLÁDNÍ DOHODY O VTS MEZI ČR A USA.
Základní předpoklady úspěšného projektu do OP VK Aleš Vlk MŠMT,
© NSZM ČR Národní síť Zdravých měst ČR Setkání Zdravých měst a realizátorů MA21 v Kraji Vysočina Jihlava, 12. ledna 2015.
Čistá Vysočina Bc. Jana Böhmová Čistá Vysočina Historie  Hledání komunitní aktivity v rámci mezinárodní kampaně Den Země.  Vycházení ze.
Český svaz ochránců přírody – Regionální sdružení Iris EVP Den Země Exkurze Semináře Besedy Den stromů Zlatý list Tvořivé dílny Vycházky Ukliďme si svět.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č.9 Dne od 17:00hod.
SK Strupčice pořádá v sobotu 26.června 2010 od hod. na hřišti ve Strupčicích, f o t b a l o v ý t u r n a j Za účasti: AFK LoKo Chomutov – účastník.
Pozvánka na II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku do oblak… Akce se koná začátek od 8:00 hod. na letišti v Hranicích na Moravě,
Ministerstvo průmyslu a obchodu
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
Vehikl Tour 2015 v sobotu 12. září 2015 proslulého závodu
ROZLOUČENÍ S PRÁZDNINAMI
Desatero problémů – „10P“
Zdravý kraj Vysočina Zdravý Kraj Vysočina.
Infokanál Obce Březnice
DOMOV PRO SENIORY JEVIŠOVICE, p. o. ve spolupráci s Městem Jevišovice
POZVÁNKA NA OBECNÍ TRAKTORIÁDU V RÁMCI DNE OBCE VÍTĚZNÁ
SDH JÁMA a Obec Mičovice Vás zvou na.
Regionální stálá konference Středočeského kraje
ÍTĚZNÁ PÁLKA TURNAJ VE STOLNÍM TENISE ˇ O B E C V Í T E Z N Á
The Ministry for Regional Development of the Czech Republic (MRD)
Zpracovala: Mgr. Monika Dvořáková
Ochrana přírody a krajiny
vynaloženou práci drobnou odměnu.
VY_32_INOVACE_20_ČR – člen mezinárodních organizací
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Dublovice, okres Příbram
KTV PRŽNO Únor 2018.
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
mise EGYPT KDY: – KDE: PENZION U ŠPIČÁKU
Transkript prezentace:

vynaloženou práci drobnou odměnu. „Akce je finančně podpořena Ministerstvem životního prostředí v rámci společného programu SSEV Pavučina a ČSOP Národní síť středisek ekologické výchovy”. ZO ČSOP Klenice pořádá v sobotu dne 27.9. od 9:00 hod. v rámci celosvětové akce ,,Clean up the World - Ukliďme svět ” již 5.ročník akce Úklid Národní přírodní památky Radouč místo srazu NPP Radouč Zahrádky Pytle na sběr odpadků a pracovní rukavice jsou zajištěny. Rovněž zde bude přistaven i kontejner na svoz veškerého odpadu. Pro účastníky je připraveno občerstvení a na závěr dostane každý dětský účastník za vynaloženou práci drobnou odměnu. Partneři akce :