OBRAZOVÝ NÁVOD K PŘÍPRAVĚ

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
Advertisements

Projektový den - vaření
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Technologie Tematická oblast: Tepelné úpravy.
VY_32_INOVACE_11_GAS_614_Per
Bůček pečený s nádivkou
1. Ohnivá pánev čerta Šmajstrla Suroviny: 200 g vepřového plecka /kotlet bez kostí/ 400 g kuřecích řízků 200 g klobásky 1 červená paprika 1 zelená.
KUŘÁTKA NA X ZPŮSOBŮ 2 POSUN MYŠÍ.
Výukový materiál zpracován v rámci oblasti podpory 1.5 „EU peníze středním školám“ Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
je ve své podstatě zdravý a móc dobrý
 INGREDIENCE:  125 g másla (v kostce), 1 lžíce citrónové šťávy, 1 lžíce nastrouhané citrónové kůry, sůl, bylinky  POSTUP PŘÍPRAVY: Máslo necháme povolit,
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2. ročník
Receptury teplých pokrmů J. Runštuk a kolektiv str. 325
Moučníky z litého těsta
Mexická kuchyně.
POKRMY Z MLETÉHO MASA listopad 2012 VY_32_INOVACE_TECH_130207
Příprava Vánoční večeře
Receptury teplých pokrmů J. Runštuk a kolektiv str. 94
VÁNOČNÍ KUCHAŘKA.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.17 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity: III/2.
SPEŠL PEČENÉ KOLENO ALA Ing.Tonda Dymák. V první řadě si ukážeme kde a co nejlépe nakoupit, aby to opravdu stálo ZA TO Tak kolínka nakupuji v PLUSU (U.
K přípravě používejte jen zdravé a tvrdé houby
Autory materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Mgr. Jiřina Moravcová a Bc. Drahomíra Stoklasová. Střední škola hotelnictví a služeb a.
Projektový Den Vánočka Chléb Rohlík zpracovali Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“
Pečeme pizzu Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/
Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Guláše z jatečného masa
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Projekt COMENIUS Etnogastronomické tradice a produkty v kilometru Nula v oblastech Kroměříže a Bardolina.
Ingredience Brokolice 1/2 kg Brambory 4 ks Cibule střední 1 ks Česnek 2 stroužek Tavený sýr - trojúhelníček 2 ks Pomazánkové máslo velká, vrchovatá 1 lžíce.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Odborný výcvik Ročník:2.
Vaření vepřového masa Vařením nejčastěji upravujeme hlavu, koleno a bůček.
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 3. ročník
Salát Coleslaw Chutná Vám salát coleslaw z KFC?? Ingredience : 1 menší hlávka bílého zelí 1 větší mrkev 1 cibule 1/4 malého celeru 200 g majonézy.
Pečení na anglický způsob
Lasaně zapečené se zeleninou
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
Technologie pokrmů 1.Ročník obor kuchař s maturitou 26.hodina
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Odborný výcvik Ročník:1.
Charakteristika pokrmů ze zvěřiny. Nakládání a marinování masa.
Charakteristika pokrmů
Babiččiny Slíváky aneb švestkové kynuté buchty
BANÁNOVÝ DORT Vaření s pejskem a kočičkou. Ingredience balení na přípravu Banánového dortu 100g měkkého margarínu na pečení nebo másla 2 vejce 1dl mléka.
Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: EU peníze středním školám Gymnázium a Střední odborná škola, Podbořany, příspěvková organizace.
GHANSKÉ KUŘE NA ZELENINOVÉ OMÁČCE (Mustafa) 14/10/15 | Recept | GhanaGhana
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Škola budoucnosti s využitím IT Název materiálu: VY_7_INOVACE_TE 16 Název.
PŠTROSÍ MASO Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník třetí ročník Klíčová slova: pštrosí, maso, pštros, charakteristika,
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Škola budoucnosti s využitím IT Název materiálu: VY_7_INOVACE_TE 12 Název školy: Střední průmyslová.
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Brambory Vypracoval: Lukáš Karlík.
Hráškový krém. Co budeme potřebovat? 1 smetanu ke šlehání (12%) Větší misku hrášku Sůl & pepř 2 malé cibulky Trs petrželky.
CHAČAPURI SE TŘEMI DRUHY SÝRŮ (Tamara) 20/03/15 | Recept | GruzieGruzie
Kachní salát s nudlemi 01/01/15 | Recept | Vietnam
Příprava pokrmů ze skopového masa
Bůček pečený s nádivkou
REBOUND 2017 PRŮZKUMNÍCÍ.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Příprava pokrmů z vepřového masa
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
OBRAZOVÝ NÁVOD K PŘÍPRAVĚ
OBRAZOVÝ NÁVOD K PŘÍPRAVĚ
Transkript prezentace:

OBRAZOVÝ NÁVOD K PŘÍPRAVĚ KOLENO PRO ZDRAVÍ OBRAZOVÝ NÁVOD K PŘÍPRAVĚ 23.11.2007

BUDEME POTŘEBOVAT TŘI VĚTŠÍ CIBULE

DVĚ HLAVIČKY ČESNEKU

TROCHU KMÍNU

PŘIMĚŘENĚ SOLI

A KYSANÉ ZELÍ

CIBULI NAHRUBO NAKRÁJÍME

POLOVIČKU NASYPEME A ROZPROSTŘEME DO PEKÁČE

ČESNEK VYLOUPEME

POKRÁJÍME A MÍRNĚ ROZETŘEME

TEĎ K SAMOTNÉ PŘÍPRAVĚ KOLEN

KOLENA NAŘEŽEME

PROSOLÍME

VPRAVÍME DO NICH ČESNEK

A ULOŽÍME JE DO PEKÁČE NA CIBULI

VYDATNĚ JE POSYPEME KMÍNEM

DOSYPEME ZBYTEK CIBULE

A PODLIJEME 4 dcl VODY

PŘEDEHŘEJEME SI TROUBU NA 190°C

A CELÉ TO PŘIKOLOPENÉ PEČEME 1h 30min

PAK PEČEME ODKLOPENÉ JEŠTĚ 30 min

PO UPEČENÍ KOLENA VYJMEME A DO PEKÁČE DÁME SCEZENÉ KYSANÉ ZELÍ

KOLENA POLOŽÍME NA ZELÍ DRUHOU STRANOU

A ODKLOPENÉ DOPEČEME DALŠÍCH 30 min

DOBROU CHUŤ 3 VĚTŠÍ CIBULE 2 HLAVIČKY ČESNEKU SŮL KMÍN KYSANÉ ZELÍ CIBULI NAKRÁJÍME A POLOVIČKU ROZPROSTŘEME DO PEKÁČE. ČESNEK DROBNĚ NAKRÁJÍME. KOLENA NAŘEŽEME, PROSOLÍME A VPRAVÍME DO NICH A NA NĚ ČESNEK DOBROU CHUŤ POLOŽÍME JE DO PEKÁČE, ZASYPEME KMÍNEM A ZBYTKEM CIBULE. PEČEME PŘIKLOPENÉ ASI 1,5 HODINY V ROZEHŘÁTÉ TROUBĚ NA 190°C, PAK KOLENA ODKLOPÍME A PEČEME DALŠÍCH 30MIN KOLENA VYNDÁME, NA DNO PEKÁČE DÁME SCEZENÉ KYSANÉ ZELÍ A KOLENA NA NĚJ OBRÁCENĚ POLOŽÍME. PAK UŽ JE JEN 30 MIN ODKLOPENÉ DOPEČEME A SERVÍRUJEME