Podané ruce, družstvo Zubří 2016.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Terénní a ambulantní Pečovatelská služba
Advertisements

PŘÍKLADY DOBRÉ PRAXE Ing. Marek Juha
Plán rozvoje sociálních služeb Milevsko Ing. Michaela Švehlová Tato akce byla financována Evropskou unií, státním rozpočtem České republiky a Jihočeským.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Transformace sociálních služeb pro lidi s postižením
Principy sociálního podnikání
Pokus Jen tak Městská charita České Budějovice. Mnozí dělají charitu, my jsme CHARITA Nestátní nezisková církevní organizace Součást Charity ČR, mezinárodní.
Národní program podpory cestovního ruchu 2010 – 2013 Podprogram Cestovní ruch pro všechny 16. února 2010.
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
Podpora sociálního podnikání ve stávajícím období a příprava na období 2014+
Projekt je spolufinancován ESF a SR ČR VZDĚLÁVACÍ, PORADENSKÉ A RELAXAČNÍ CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ ZNEVÝHODNĚNÉ OSOBY A JEJICH RODINY V LIBERECKÉM KRAJI OBCHODNÍ.
Komora sociálních podniků Ing. Vojtěch Miler Hlavní principy sociálního podnikání obcí a MAS.
Sociální oblast. Podpora sociálních služeb Přímá podpora obcí a jejich organizací Podpora provozních nákladů nestátních neziskových organizací v obcích.
TÝDNY VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH V LIBERECKÉM KRAJI 2009 GLOBÁLNÍ GRANT PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ 21. srpna 2009.
Sociální služby města Velké Meziříčí
Podané ruce sociální družstvo Zubří Podané ruce, sociální družstvo Zubří o Podané ruce, sociální družstvo Zubří bylo založeno v roce 2008 na bázi.
Sociální podnikání ve Zlínském kraji Mgr. Šárka Dořičáková
Horizontální témata EU
Prezentace pečovatelské služby
Sociální podnikání praktická zkušenost
JAK SOCIÁLNÍ PODNIKÁNÍ MŮŽE PODPOŘIT ROZVOJ REGIONŮ Petra Francová a Karel Rychtář Nová ekonomika, o.p.s. Výbor pro regiony RVNNO, Pardubice
SOCIÁLNÍ DRUŽSTVO A PODNIK SOCIÁLNÍ DRUŽSTVO A PODNIK Projekt partnerství CIP EQUAL ESF EU SČMVD a partneři.
co je SOCIÁLNÍ PODNIKÁNÍ
Mgr. Ilona Kostadinovová, advokát I.K.
Upřednostňujete vlastní podnikání? Ing. Petr Mareš Trh pracovních příležitostí 2011 pro studenty AF Mendelu v Brně 20. dubna 2011.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu IP „Podpora procesu transformace pobytových.
Iniciativa EQUAL v ČR. Iniciativa EQUAL Samostatná forma pomoci ze strukturálních fondů týkající se mezinárodní spolupráce při prosazování nových prostředků.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Oblastní charita Most Název služby: „Rodinné centrum Petrklíč“ Petra Jilemnického č.p. 2457, Most Adresa:
Sociální zemědělství Nová možnost sociálního podnikání
Květen Historie sociálního podniku Vznik v červenci 2005 v sekci sociálně podnikatelských aktivit Ligy 16 pracovních míst pro cílové skupiny osob.
Gerontopsychologie v praxi Mgr. Kateřina Bartošová Mgr. Markéta Kukaňová.
PPSD Personální a poradenské družstvo Ing. Vojtěch Miler předseda družstva Hlavní principy sociálního podnikání obcí a MAS Informační seminář MAS Region.
Podpora sociálního začleňování a boj proti chudobě
Sociální podnikání jako nástroj integrace lidí s mentálním postižením nebo duševním onemocněním - zkušenosti z Plzeňského kraje Martin Fojtíček.
MARKETING. Marketing Metoda řízení, při níž se zaměřujeme na potřeby zákazníků 1. výběr vhodné cílové skupiny 2. výběr marketingových nástrojů.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Podnikání a zemědělství.
Městský ústav sociálních služeb Chomutov příspěvková organizace města Chomutova Poskytované služby  stravovací a ubytovací služby  zdravotnická péče.
KLÍČOVÁ AKTIVITA Č. 6 – RANÁ PÉČE Registrační číslo projektu: CZ.1.04/3.2.00/ Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím OP LZZ.
Jednání MT KP Ostrava Domov na Liščině od 9:00.
Sociální služby města HB – Domov pro seniory Bc. Milan Žák, DiS. Sociální pracovník organizace.
Zkušenosti s fungováním sociálního podniku 3B sociální firma s.r.o.
Prezentace služeb OPORA V roce 2014 poskytoval spolek OPORA občanům města Roudnice nad Labem tyto registrované sociální služby: Pečovatelská služba Odborné.
Projekt Integra Tisková beseda 6. června 2007 Ostrava.
Domovy pro seniory. se poskytují pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost zejména z důvodu věku, jejichž situace vyžaduje pravidelnou.
Občanské sdružení D.R.A.K. Oblačná 450/ Liberec 5
ANALÝZA VZDĚLÁVÁNÍ LIDÍ S POSTIŽENÍM V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI ANALÝZA VZDĚLÁVÁNÍ LIDÍ S POSTIŽENÍM V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI.
Trutnovská zeleň, o.p.s. Mgr. Terezie Mertlíková ředitelka.
Zdravotně znevýhodnění jako cílová skupina sociálních služeb.
Příklad dobré spolupráce ADP s poskytovateli sociálních služeb Koppová L., Walachová D. MEDICA zdravotní péče, s.r.o.
Sociální podnikání a jeho potřeby v ČR
Podpora dětí a mladých dospělých v Dětském domově Radost a jejich příprava na vstup do samostatného života Daniel Walbröl mezinárodní konferencE v rámci.
Denní stacionáře.
Seminář pro poskytovatele Návrh vzdělávacích aktivit 2017 „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference.
Lenka Herčíková,
Pečovatelská služba.
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
Regionální seminář „sociální podnikání“ v Opavě
Podpora vzniku a rozvoje sociálních podniků a chráněných pracovišť
Prezentace fiktivní firmy Ing. Vladimíra Trnčáková
Společensky odpovědného podnikání
SDRUŽENÍ NERATOV,z.s.
Metodická podpora poskytovatelů a pracovníků sociálních služeb
Ing. Stanislava Správková
Terénní péče o seniory s demencí a jejich podpora v domácím prostředí
Terénní a ambulantní Pečovatelská služba
Cesta k uplatnění na trhu práce
Podpora sociálního podnikání v rámci CLLD (místní akční skupiny)
Zkušenosti koordinátora podpory seniorů, ORP Roudnice nad Labem
Transkript prezentace:

Podané ruce, družstvo Zubří 2016

Podané ruce, družstvo Zaměřujeme se především na tyto činnosti: Podané ruce, sociální družstvo Zubří bylo založeno v roce 2008 2008 dvě právnické firmy 2011 pět fyzických osob 2014 změna názvu na Podané ruce, družstvo Hlavním cílem sociální firmy je vytvářet nové pracovní příležitosti pro osoby se zdravotním postižením a osoby znevýhodněné na trhu práce. Zaměřujeme se především na tyto činnosti: Umělecké zpracování skla Půjčování polohovacích lůžek

Principy sociálního podnikání Sociální – osoby znevýhodněné, OZP rozvoj kompetencí, spolurozhodování. Ekonomický – případný zisk je využit pro další rozvoj firmy a konkurenceschopnost na trhu práce, vzdělávání. Environmentální a místní – inovativní přístup, uspokojování potřeb místní komunity, využívání místních zdrojů, zpracování ekologických materiálů, recyklace.

Sociální služby pečovatelská služba Hlavní cílová skupina: senioři osoby se zdravotním postižením pondělí do neděle, včetně státních svátků 6.00 – 22.00 hod.

Sociální služby osobní asistence Hlavní cílová skupina: senioři osoby se zdravotním postižením pondělí - neděle, včetně státních svátků, a to nepřetržitě

Rozvoz obědů 2008 - 2015 pondělí - pátek možnost výběru ze tří jídel cena obědu 57 Kč, pro bývalé zaměstnance GU-ZU v důchodu 39 Kč + 25 Kč za dovoz

Zapůjčení polohovacích lůžek umožňuje klientům zvládat denní činnosti usnadňuje ošetřovatelům manipulaci s imobilními klienty půjčovné 30 Kč/den 1 lůžko z vlastních zdrojů, 4 ks grantu ČSOB

Inovace v sociálních službách Inovativní přístup ve financování sociálních služeb Pracovník roku v sociálních službách 2010

Výroba - Tiffany technika

Výroba - technika Fusing (spékání a ohýbání skla)

Výroba - Mozaika Tato technika je vhodná také pro děti a osoby se zdravotním postižením.

Výroba - gravírování pomocí laseru Podpora podnikání v regionu – LEADER – MAS - 2010

Inovace VD 2011 Parapetní deska - technika Fusing

Inovace VD 2013 Skleněná kosmetická pemza

Prodejní veletrhy Země živitelka (České Budějovice); Hodiny a klenoty (Praha-Holešovice); Stříbrné vánoční dny (Praha-Letňany)

Výstavy

Kurzy Tiffany technika Technika Fusing Mozaika Kurzy realizujeme: Ve školách Domovech Ve vlastní dílně

S kým spolupracujeme? Úřady práce Městské úřady Krajské úřady Poskytovatelé sociálních služeb Firmy v regionu Družstva Školy

Kontakt Podané ruce, družstvo Starozuberská 1449 756 54 Zubří Mgr. Šárka Dořičáková Tel: 608 178 857 Email: podane-ruce@seznam.cz Web: www.podane-ruce.cz

Děkuji za pozornost