Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola a Mateřská škola Louňovice pod Blaníkem 15. srpna 2009
Advertisements

Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Služby čtenářům a uživatelům Dětští čtenáři
 Lomnice n. Lužnicí je město s 1800 obyvateli  Knihovna sousedí s budovou školy ( cca250 žáků)  Máme také mateřskou školu ( cca 70 dětiček)  Aktivní.
HLEDÁNÍ KOŘENŮ S ROŽNOVSKOU KNIHOVNOU Čtenáři a uživatelé - rok 2005 čtenářů 2 976, dětí 763, návštěvníci , akce 474, z toho 201 pro děti a mládež.
Besedy pro veřejnost a návštěvníky Knihovny Václava Štecha ve Slaném.
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
ČINNOST DĚTSKÝCH KNIHOVEN VE VSETÍNĚ
Základní škola Slavičín-Vlára Školní knihovna aneb naše Školní informační centrum.
Klub dětských knihoven SKIP10
Čítárny.cz – Web o dětských knížkách a čtenářství Veronika Peslerová Olomouc, červen 2007.
Začátek … Městská knihovna Sedlčany 1. červen 2001 – otevření knihovny v nových prostorách červen 2003 – první schůzka partnerů, narození Lukáška Potřeba.
Regionální literatura ve venkovských knihovnách Přibližování historie regionu a vytváření vztahu k místu, kde žijeme.
 V září jsou žáci rozděleni do oddělení, kterých je celkem 5. Prvňáčci a předškoláci se seznamují se školou, klubovnami, jídelnou a školním řádem.
Šťastné a aktivní stáří s CSS KOJETÍN Dr.E.Beneše Dům s pečovatelskou službou.
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
Rozmarýn.
Vítejte v Městské knihovně Čelákovice
30. září – ZÁJEZD zástupců neziskových organizací do Prahy na pořad Vzpomínky nám zůstanou (Hron, Cibulka, Simonová, Fousek) 1. října – VÝSTAVA Šťastné.
Kulturně-vzdělávací aktivity NPMK Ing. Eva Rezková, NPMK.
Zpráva o činnosti SKIP 08 Východní Čechy za rok 2010 Bc.Kateřina Hubertová Valná hromada SKIP Městská knihovna nové Město nad Metují.
PREZENTACE akcí MC KAŠPÁRKOV o.s., podpořených v roce 2012 městem Rosice Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
M ÍSTNÍ KNIHOVNA P ASOHLÁVKY Knihovnice Alena Kratochvílová
Knihovny vzdělávají aneb Senioři v lavicích Nebuďte sami doma Městská knihovna Chrudim a sekce 60+ SKIP
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám.44, příspěvková organizace Zřizovatel školy: Statutární město Brno, Brno – MČ Bosonohy Ředitelka školy:
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám
Akademie třetího věku. 1.Základní kurz V průběhu 4 semestrů poznávání regionu poznávání regionu průřez historií od antiky po současnost průřez historií.
Blanka Tauberová Městská knihovna Sedlčany ( Městská knihovna v Praze,Knihovnická dílna )
1. 2 Obsah Nabídka služeb Číselné údaje Oddělení pro dospělé Studovna Hudební oddělení Oddělení pro děti a mládež Městské informační centrum Knihkupectví,
Knihovna města Olomouce se v loňském roce, jako jediná knihovna v České republice, zapojila do knihovnického projektu, dotovaného z fondů EU, s názvem.
…… Brněnské Vánoce - vánoční trhy probíhají od do Jsou na dvou místech v centru města - na náměstí Svobody a na Moravském náměstí.
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
21. – LÁZEŇSKÉ DIVADLO LUHAČOVICE. DIVADELNÍ LUHAČOVICE kulturně-vzdělávací akce na konci léta pod záštitou hejtmana Zlínského kraje pořadatel.
Jak to, že film se skládá ze spousty obrázků?
Četba a čtenáři v České republice v roce 2007 Knihovnická bašta – akce knihoven k Týdnu knihoven 2007 – PhDr. Vít Richter – předseda SKIP Knihovna roku.
Internet – výhoda pro znevýhodněné 29. února 2008 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Tel: ,
Týden knihoven až 7. října Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR.
Návrh Projektu „Čteme prarodičům“
Pobočka Knihovny Jiřího Mahena v Brně-Černovicích, Charbulova 38 Statutární město Brno finančně podporuje Knihovnu Jiřího Mahena v Brně, příspěvkovou organizaci.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_50_Měsíce v roce AUTOR: Mgr. Zdeňka Buchtelová ROČNÍK, DATUM:
(inspiromat) Městská knihovna Rožnov pod Radhoštěm Pavel Zajíc
ZÁKLADNÍ ŠKOLA HOVORČOVICE
Jsme kreativní knihovna? Míla Linc. Kreativita Tvořivost neboli kreativita (z lat. creo = tvořím), či invence, je zvláštní soubor schopností, které umožňují.
Petr Cileček Denisa Junáková
Výstava 2005 Čelákovice v obrazech a fotografiích
Čtenářská liga Městská knihovna Sedlčany  Soutěž pro děti do 15 let  Říjen - květen  3 kategorie:  Do 9 let  9-11 let  let  2 kola hodnocení.
PRORODINNÁ POLITIKA.  Prorodinná politika = souhrn aktivit a opatření za účelem podpory rodiny. Obecně se jedná o podporu rodin ve výkonu jejich přirozených.
Aktivity pro seniory v Brně - Líšni PROJEKT RÉVA ZPRÁVA O ČINNOSTI 1. pololetí 2016.
C O JSME PRO V ÁS PŘIPRAVILI ? H ISTORIE OBCE V ŠENORY V DOKUMENTECH A FOTOGRAFIÍCH Výstava je umístěna v budově Státního okresního archivu Praha-západ.
Konference knihovníků Euroregionu Neisse-Nisa-Nysa „SENIOŘI V KNIHOVNÁCH – KNIHOVNY PRO SENIORY V EUROREGIONU NISA“ Městská knihovna Semily 27. až 28.
Na Liščině 2 Ostrava - Hrušov ÚMOb Slezská Ostrava odbor sociálních věcí oddělení sociálních služeb.
Téma měsíce: Kniha-můj přítel Téma měsíce: Kniha-můj přítel Školní družina ZŠ Na Smetance Praha 2 měsíc Březen Po dlouhé a studené zimě se všichni radujeme.
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
Muzeum jako místo setkávání – prožitek jinak. Regionální muzeum v Litomyšli a jeho aktivity směrem k veřejnosti. Renata Kmošková, programová produkční.
KLUB DĚTSKÝCH KNIHOVEN Střední Čechy Regionální valná hromada SKIP února 2016, Městská knihovna Kladno.
125 let od první zmínky knihovny 95 let od založení knihovny v Loučce.
Venkovní aktivity na podporu čtenářství
Městská knihovna Orlová Vedoucí: Iva Sušková
2011 Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace
Městská knihovna Orlová
Šťastné a aktivní stáří s CSS KOJETÍN Dům s pečovatelskou službou
Aktivní senior v České Skalici.
Městská knihovna Orlová
ROČNÍ OBDOBÍ Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č.
Knihovnická procházka Prahou Petra Ambrušová a Ivana Šnoblová K1
Výročí 50. let DYNASTIE SUKENÍKŮ
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
Podpora dětského čtenářství
MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–
Plán společných akcí ŠD ve školním roce 2018/2019
Transkript prezentace:

Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 2012 Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace ředitelka: Bc. Iva Sušková Zaměstnanci: Bendová Věra Bernatíková Veronika Čmiel David Heczková Lenka Gavelčíková Pavla Jaroschová Taťána (dříve Svobodová) Káňová Jarmila Kuchařová Petra Kusněřová Jarmila (nástup 1. 2. 2012) Kytlicová Miroslava Nerychlová Olga Svrčinová Hana (odchod 3. 8. 2012) Tobolová Zdeňka Vicherková Ivana (nástup 20. 8. 2012) Bc. Žáková Eva

nejkrásnější dětské knihy Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 Hostili jsme nejkrásnější dětské knihy

Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 Březen měsíc čtenářů

Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 Týden knihoven

Jak na bolesti zad – masážní techniky Paní Květoslava Kuzníková Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 Besedy pro dospělé 16.2. Jak na bolesti zad – masážní techniky Paní Květoslava Kuzníková 6.3. Trénování paměti Přednáška Mgr. Šárky Maňasové 8.3. Včely a včelí produkty PhDr. Břetislav Plšek

Senioři v silniční dopravě PhDr. Břetislav Plšek Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 Besedy pro dospělé 11.4. Senioři v silniční dopravě PhDr. Břetislav Plšek 24.5. Jak na bolesti zad II Paní Květoslava Kuzníková

Literární beseda s Janou Hochmannovou o jejích knihách Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 Besedy pro dospělé 3.10. Literární beseda s Janou Hochmannovou o jejích knihách 4.10. Nejkrásnější ostrovy Tichomoří Paní Karin Pavlosková

Besedy pro dospělé 22.11. Zimní Portugalsko Mgr. Svatopluk Staniek Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 Besedy pro dospělé 22.11. Zimní Portugalsko Mgr. Svatopluk Staniek

Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 Pro knihovníky

Poslechový pořad z CD nosičů Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 Hudební akce 23.2. Kouzelné tóny klavíru Poslechový pořad z CD nosičů 12.4. … když tóny houslí zní Poslechový pořad z CD nosičů

Saxofon, trubka, klarinet Poslechový pořad z CD nosičů Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 Hudební akce 11.10. Saxofon, trubka, klarinet Poslechový pořad z CD nosičů 13.12. Vánoce s Dědečkem Písničky a autorské čtení Jiřího Dědečka

16.5.2012 Co tu roste, kvete, létá – příroda kolem nás Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 Setkávání seniorů 7.3.2012 Ženy 20. století 16.5.2012 Co tu roste, kvete, létá – příroda kolem nás 19.9.2012 Věštění osudu 31.10.2012 Vezměte život do svých rukou 5.12.2012 Čas adventní…

Setkávání u ručních prací Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 Setkávání u ručních prací 23.2. Pletené ponožky 22.3. Zdobíme velikonoční vajíčka 5.4. a 19.4.

Setkávání u ručních prací Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 Setkávání u ručních prací 3.5. a 24.5. 7.6. a 21.6.

Výtvarné dílny 21.2. Plstěné šperky P. Zofie Iwanuszková 29.3. Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 Výtvarné dílny 21.2. Plstěné šperky P. Zofie Iwanuszková 29.3. Madeirové kraslice P. Daniela Lišková

Vánoční dekorace formou vkládaného patchworku Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 Výtvarné dílny 20.9. Šité korálky P. Zdenka Bolková 29.11. Vánoční dekorace formou vkládaného patchworku P. Zdenka Bolková

Univerzita volného času Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 Univerzita volného času

Univerzita volného času Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 Univerzita volného času

Pokračování kurzu Trénování paměti s Mgr. Hanou Vavříkovou Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 Trénování paměti 1. pololetí Pokračování kurzu Trénování paměti s Mgr. Hanou Vavříkovou Mozkový jogging 2. pololetí Pokračování kurzu Trénování paměti s Mgr. Hanou Vavříkovou Mozkocvična 2. pololetí 2 kurzy Trénování paměti s Mgr. Hanou Vavříkovou pro začátečníky

Pro děti Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 10.1. I když není zima, v knihovně je prima 7.2. Hop hej – tanči a zpívej 6.3. Bylo jedno pohádkové království 6.4. Jaro, napověz… 15.5. Za zvířátky do pohádky

Pro děti Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 5.6. Pohádkový svět 11.9. Hrajeme si na sto věcí 9.10. Hrajeme si s podzimem 13.11. A já sám, panáčka si udělám

Všechny stránky kultury Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 Pro děti Všechny stránky kultury 13.6. Návštěva u Bolka a Lolka Návštěva Studia kresleného filmu v Bilsku-Bialej a workshop pantomimy v Czechowicach-Dziedzicach

Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 Pro děti V říjnu začal

v rámci přeshraniční spolupráce Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 Pro děti Všechny stránky kultury Společný projekt s knihovnou Czechovicze- Dziedzice v rámci přeshraniční spolupráce 20.2. Ekologický nábytek Výtvarná dílna vedená polskými knihovnicemi

Všechny stránky kultury Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 Pro děti Všechny stránky kultury 28.3. Czerwony Kopciuszek České děti se byly podívat na loutkové představení Bilsku-Bialej zúřastnily se loutkové animace v Czechowicach-Dziedzicach 17.4. Bezpečný internet Dětská konference a pak návštěva Hornického muzea Landek

Pro děti Jarní prázdniny Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 Pro děti Jarní prázdniny 6.2. Prázdninové dopoledne s pexesem 9.2. Prázdninové odpoledne pro tvořivé děti

Slavnostní pasování na čtenáře Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 Pro děti 28.3. Slavnostní pasování na čtenáře

31.3. Dopoledne s Andesenem Svět Jiřího Trnky Tentokrát na téma: Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 Pro děti 31.3. Dopoledne s Andesenem Tentokrát na téma: Svět Jiřího Trnky

Pro děti Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 27.3. Velikonoce Tvořivé odpoledne s dětmi 5.4. Velikonoční výtvarná dílna pro děti 5.6. Kniha pro prvňáčka – už jsem čtenář

Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 Pro děti

Pro děti Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 1.10. Setkání družin – hry, kvízy a soutěže 26.11 Scénické čtení Herci Slováckého dívadla z Uherského Hradiště

Pro děti Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 1.12. Vyrobím si magnetku, nakreslím si komiks 1.12. O dvanácti měsíčcích děti ZŠ U Kapličky se svým souborem „Divadlo Pod Kapličkou“ zahrály žákům jiných škol představení

Výstavy Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 14.1.. – 25.2.4. „Setkávání“ Výstava o aktivních seniorech v Městské knihovně Orlová 3.3. – 7.4. Krajiny mého dětství Eva Eliášová

Výstavy Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 16.4. – 25.5. MŠ Okružní a Husova 4.6. – 14.7. Výstava fotografií Aleše Adámka

Výstavy Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 30.7. – 8.9. Výstava fotografií ze života lidí s postižením v Petřvaldském zařízení Benjamin 17.9. – 27.10. Výstava fotografií Veroniky Tomicové

Výstavy Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 5.11. – 12.1.2013. Výstava fotografií David Jančar Pavel Bačo

Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace rok 2012 Výpůjčky 187 287 Návštěvníci 172 682