PRACOVNÍ SKUPINA KARDIOTECH

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
OČIMA ŽEN Projekt OČIMA ŽEN je podpořen z programu „Fondu pro nestátní neziskové organizace“. Program „Fond pro nestátní neziskové organizace“, jež je.
Advertisements

Úřad vlády ČR Odbor pro informování o evropských záležitostech Ing. Klára Nápravníková Grantové informační projekty OEZ 2006 Praha, 5. října 2006.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
Česko-německý fond budoucnosti Jihlava, PhDr. Tomáš Jelínek, Ph.D. ředitel.
ZMĚNY ZÁKONA č.96/2004 Sb., o nelékařských zdravotnických povoláních Argumenty k podpoře zachování studia vybraných oborů na SZŠ a VOŠZ.
Propojení psychologie dopravy a klinické psychologie PhDr. et Mgr. Š tefan Medzihorský, předseda ČAPPO, rektor Vysoké školy aplikované psychologie Konference.
Konference 31.června 2012 „Veřejná správa jako významný faktor rozvoje regionu“ pod záštitou Ing. Jakuba Novotného PhD., rektora VŠP Jihlava, RNDr. Miloše.
- vše pro úspěšný nábor nových řidičů 1 REGIONÁLNÍ SEKTOROVÁ DOHODA ÚSTECKÝ KRAJ v oblasti autodopravy, výchovy a vzdělávání.
„MEZIMO“ Podpora znevýhodněné mládeže k posílení pracovní integrace, dalšího vzdělávání či odborné přípravy prostřednictvím mezinárodní mobility Projekt.
Studentské aktivity ZSF JU 2010/2011 Anna Staníková místopředsedkyně AS ZSF JU místopředsedkyně SR JU studentka 3 RPBP.
Integrated and Planned Enforcement of Environmental Law Phare Twinning Project CZ03/IB/EN/01 KOMUNIKACE Vnitřní předpisy ČIŽP Martin Baranyai ČIŽP – Hradec.
Divadlo Klauniky uvádí Stranu mírného pokroku v mezích zákona tedy přírodního.
1 Institucionální zdravotnický výzkum a perspektivy mezinárodní spolupráce Prof. MUDr. Ondřej Topolčan, CSc. Fakultní nemocnice Plzeň Senát Parlamentu.
Tematické setkání KAP Jihomoravského kraje Metodická podpora KAP pro intervenci Rozvoj škol jako center CŽU (dalšího profesního vzdělávání) Jana Bydžovská,
Martina Vasková Hana Abbasová.  Cíle projektu  Profil společnosti  Nanotechnologie  Analýza prostředí – JAPONSKO  Strategie vstupu na japonský trh.
Registrační číslo: CZ.1.07/2.4.00/ O PROJEKTU Cílem projektu E-SYNERGIE je vytvořit funkční vědeckovýzkumnou, aplikační, komunikační a vzdělávací.
Pracovní skupina Portál elektronického zdravotnictví NSeZ – neveřejná prezentace Emauzy, MUDr. Pavel VEPŘEK předseda pracovní skupiny.
Projekt „Diagnostika stavu znalostí a dovedností žáků v česko–slovenské příhraniční oblasti se zaměřením na jejich rozvoj“ Fyzika pro 3. stupeň Autor:
Jihočeská univerzita V Českých Budějovicích Zdravotně sociální fakulta Katedra právních oborů, řízení a ekonomiky Kolegium děkana 2. června 2009.
Tematické setkání KAP Ústeckého kraje Metodická podpora KAP pro intervenci Rozvoj škol jako center CŽU (dalšího profesního vzdělávání) Jana Bydžovská,
Projekt „PURE COSMOS – Úloha veřejné správy při podpoře konkurenceschopnosti malých a středních podniků“
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ ČESKÉ BUDĚJOVICE ÚSTAV PODNIKOVÉ STRATEGIE Autor bakalářské práce: Jitka Macháčková Vedoucí bakalářské práce: Ing.
Inovace jako nedílná součást programů financovaných z ESIF
Závěrečný účet kapitoly 335 Ministerstvo zdravotnictví ČR za rok 2016
Ing. Kateřina Lichtenberková
Autor: Zuzana Dvořáková Vedoucí práce: Ing. Ludmila Opekarová, Ph.D.
Členská schůze MAS Nepomuk,
Procesní management v oddělení logistiky
Mezinárodní vzdělávací projekt TESEUS
Bilaterální spolupráce mezi ČR a donorskými zeměmi
PRACOVNÍ SKUPINA KARDIOTECH
SEMINÁŘ AKTIVNĚ S BESIPEM
Název projektu: Drogové závislosti - násilníci a oběti Bc
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Závěrečná konference Zlín,
Hlavní město praha a integrace cizinců
PhDr. Dušan Bartůněk UK FTVS
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Funkční styl odborný Oblast odborných publikací, časopisů, učebnic.
Cíle projektu Zkvalitnění spolupráce Jihočeské univerzity se středními školami při výuce přírodovědných a technických oborů. Zkvalitnění komunikace a spolupráce.
Vznik pracovního poměru
Setkání zaměstnanců FHS
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Směrnice OECD pro nadnárodní podniky – význam a role
Ing. Dana Bérová náměstkyně ministra - ředitelka sekce
Program celoživotního učení Comenius
AKTUALIZACE REGIONÁLNÍ INOVAČNÍ STRATEGIE ZLÍNSKÉHO KRAJE
MODERNIZACE ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
NPU I - Průběžné hodnocení 2018:
Role sociální práce ve vztahu k výkonu veřejného opatrovnictví Hradec Králové Workshop je pořádán v rámci projektu Systémová podpora sociální.
PORADA MANAGEMENTU NELÉKAŘSKÝCH ZDRAVOTNICKÝCH POVOLÁNÍ (Porada hlavních sester) MZ ČR Praha.
PPP!!! VŠ - PARTNERSTVÍ PROJEKTOVÉHO PROSTŘEDÍ VYSOKÝCH ŠKOL
Kongresové centrum Nemocnice Na Homolce
Institucionální program pro veřejné vysoké školy pro rok 2017
Institucionální plán TUL pro rok 2017 Cíl 3: Internacionalizace
Propagace FZS TUL a jejich stávajících i nově akreditovaných oborů
Centralizované rozvojové projekty 2017
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/
Doktorský studijní program Speciální pedagogika
Koncepce rozvoje činnosti AV ČR
Michaela Hofštetrová Knotková
Standardy činností sociální práce ve veřejné správě příspěvek Hradec Králové Praha Systémová podpora sociální práce v obcích reg. č. CZ /0.0/0.0/15_017/ ,
Výroční zpráva o stavu podnikání v Ústeckém kraji za rok 2017
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
CENTRA VZDĚLÁVÁNÍ PRO UDRŽITELNOU BUDOUCNOST
Inovace VOV informace o projektu
Martin VLASTNÍK, vedoucí oddělení politiky nerostných surovin
Revize kurikulárních dokumentů pro všeobecné a
Tematické setkání KAP Olomouckého kraje
Personální zabezpečení SP
Transkript prezentace:

PRACOVNÍ SKUPINA KARDIOTECH

Cíle činnosti PS Vytvoření komunikační platformy pro sdílení a šíření aktuálních odborných a organizačních informací. Podpora komunikace s ostatními spřízněnými společnostmi a pracovními skupinami na národní i nadnárodní úrovni. Oficiální zastoupení nelékařských profesí při jednáních ČKS. Diskuse o stavu a spoluúčast na úpravách kvalifikačního, specializačního a celoživotního vzdělávání v příbuzných biomedicínských oborech.

Cíle činnosti PS Podpora účasti nelékařských profesí na klinické praxi a výzkumných projektech a jejich publikačních výstupech. Organizace paralelních sekcí nelékařských profesí na kongresech ČKS a samostatných národních a mezinárodních konferencí zaměřených na vzdělávání a prezentaci výsledků klinické a vědecké práce. Efektivní využití a distribuce fondů ČKS a ESC určených k podpoře účasti odborných pracovníků v kardiologii a v kardiochirurgii na národních i mezinárodních kongresech.

Cíle činnosti PS Organizace a asistence při realizaci vědeckých stáží doma i v zahraničí. Rozvoj interdisciplinární spolupráce a zapojování nových profesí do systému zdravotnické péče. Zvýšení prestiže oboru nelékařských profesí a posílení postavení řádných i mimořádných nelékařských členů v rámci ČKS. Prezentace a popularizace zastoupených oborů u odborné i laické veřejnosti.

Přípravný výbor PS Ing. Hana Alfredová, MDT s.r.o.; EP Services s.r.o. Mgr. Veronika Bulková, Ph.D.,  MDT s.r.o.; EP Services s.r.o. Ing. Zdeňka Fingrová, VFN v Praze; 1.LF UK Praha Ing. Martin Mudroch, Nemocnice na Homolce Mgr. Lucie Nečasová, IKEM Ing. David Pospíšil, FN Brno, LF MU Brno Ing. Radka Procházková, FNKV Ing. Jakub Střítecký, CARDION s.r.o., FN a LF Hradec Králové Ing. Viktor Šikula, IKEM Ing. Ondřej Švagr , IKEM Ing. Vít Švachouček, Subito CZ s.r.o. Ing. Václav Vejvoda, FN Plzeň