Monitoring, audit a kontrola

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
E-learning – moderní elektronická podpora výuky
Advertisements

Průvodce rozřazovacím testem z angličtiny. Tato prezentace Vás provede rozřazovacím testem z angličtiny na příkladu testu pro kombinované bakalářské studium.
Kurz práce s informacemi rodí se multimediální experiment MU Brno
Psychologie pro manažery Projekt ESF v Opatření 3.3 Rozvoj celoživotního učení Registrační číslo projektu: CZ / /0018.
Národní srovnávací zkoušky (NSZ)
Cisco Networking Academy
Registrace v LMS MOODLE Mgr. Milan Šimek
PARTNEŘI PROJEKTU ING.SLADKÝ PAVEL + RENTEL PŘEDSTAVUJÍ E-LEARNINGOVÝ SYSTÉM JAKO POMŮCKU PRO ZAVÁDĚNÍ “KVALITNÍHO MANAGEMENTU VE VZDĚLÁVÁNÍ”
Co znamená požadavek rovných příležitostí? Jak se rovné příležitosti zohledňují ve vztahu k věku, pohlaví nebo zdravotnímu postižení? Jak by měli policisté/ky.
Co jsou LP a odkud se berou? Proč jsou LP (nejen) pro policejní službu tak zásadní? Jaké povinnosti a nároky jsou s LP spojeny? Kdo může kontrolovat váš.
Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky Pilotní ověřování studijních opor a přidělení ISBN.
Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky, Vaše příležitost pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Internetová adresa – Registrační doména
Jak lze studovat psychologii Ψ?
Pořádání odborných konferencí Tomáš Sochor Katedra informatiky a počítačů Ostravská univerzita Systém dalšího vzdělávání pracovníků.
Studijní programy a LMS František Koliba Petr Korviny Katedra Informatiky OPF v Karviné SU v Opavě
STANDARD STUDIA k výkonu specializovaných činností Koordinace v oblasti informačních a komunikačních technologií.
Pilotní ověřování studijních opor Projekt je spolufinancován Evropskou unií a Státním rozpočtem České republiky.
E-learningový kurz ÚK PdF bilance ročních zkušeností.
Petr Korviny SCO 2007 Brno Usnadnění tvorby elektronických studijních textů pro distanční vzdělávání Petr Korviny
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci nabízí distanční kurz s e-learningovou podporou DISTANČNÍ MINIMUM.
Úvodní setkání Ing. Zuzana Khendriche Trhlínová, Ph.D.
Centrum pro studium vysokého školství
Jak řídit a monitorovat projekt v podmínkách SF EU? Jak probíhají audity a kontroly projektů? Jak vyhodnotit dopady negativních nálezů kontrol u projektů.
Lucie Rohlíková Jana Vejvodová ZČU v Plzni
E-LEARNINGOVÉ VZDĚLÁVÁNÍ TVŮRCŮ A UŽIVATELŮ JEDNOTNÉHO ZADÁNÍ.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ Program 4. krajského setkání metodiků Metoda CLIL a výuka odborného cizího jazyka 1.
Jak připravit projektový záměr? Jak se plnohodnotně zařadit do projektových týmů realizujících projekty v podmínkách rezortu? Jak řídit a administrovat.
Co je komunikace? Proč je komunikace(nejen) pro policejní službu tak zásadní? Jaké nároky jsou s komunikací spojeny? Mohou občané kontrolovat veřejný výkon.
Distanční kurz Základy fyziky v kombinované formě studia J. Kopečný, M. Kopečná, H. Tomečková, J. Trojková VŠB -Technická univerzita Ostrava,
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A6 Rozpočet a plánování tvorby projektů a jejich následná realizace.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Anglické standardy při psaní projektu Osnova kurzu
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci DISTANČNÍ MINIMUM Vstupní tutoriál DPRA0508, DMPRA Mgr. Monika Všetulová.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky e-Learning na Portálu veřejné správy Renata Brožková, Jiří Průša Ministerstvo informatiky.
Vzdělávací moduly  systém prakticky zaměřeného vzdělávání  postihuje široké spektrum dovedností potřebných k úspěšnému předkládání a řízení projektů.
Obchodní akademie Chrudim. Další vzdělávání ve spolupráci s úřadem práce.
Základní norma zdravotnických znalostí pro pedagogické pracovníky
LIGS University a €PA Praha, Historie LIGS University v České republice od roku 2006 mateřská universita v USA, na Hawaii držitelka akreditací,
PORTÁL E-LEARNINGOVÝCH KURZŮ Internetová adresa (LMS eDoceo)
Kombinovaná forma studia Východiska k realizaci. Kombinovaná forma studia Podle VŠ zákona – kombinace prezenční a distanční formy Obsahuje tedy prvky.
Informační systémy na FHS UK
Publikování prostorových dat na Internetu (prezentace pro VLE Dílna) Ing. Jan Růžička Institut geoinformatiky VŠB-TU Ostrava, HGF tř. 17.listopadu
E-learningový kurz pro examinátory zkoušky pro trvalý pobyt v ČR AUCCJ
Co lze vlastně považovat za korupční jednání? Jak souvisí korupce s mravností a policejní subkulturou? Co mohou vedoucí pracovníci učinit pro prevenci.
E-learning z druhé strany: pohled studentů Jiří Zounek Ústav pedagogických věd FF MU A. Nováka Brno
Tvorba e-learningové aplikace pro výuku obchodního práva na oborech s ekonomickým zaměřením Jindřiška Šedová a kol. Masarykova universita Ekonomicko-správní.
Úvod do studia Základní informace o předmětu Robert Zbíral Maxim Tomoszek.
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
KAPITOLA 1: TROJÚHELNÍK – OPAKOVÁNÍ  Základní pojmy  Rozdělení trojúhelníků podle délky stran  Rozdělení trojúhelníků podle velikosti úhlů  Cvičení.
E-LEARNING VPŠ MV v Praze „Implementace nové integrovatelné e-learningové infrastruktury do resortu MV prostřednictvím videokonferenčního řešení“ 1. 6.
Výzva č. 32 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.1 Vyšší odborné vzdělávání Mgr. Martina Jedličková.
Akreditovaný e-learningový kurz Rovné příležitosti žen a mužů Ing. Petr Špindler, RENTEL a.s. Konference „Rovné příležitosti“ MV ČR, Praha,
Co by měl vědět student nastupující do 1. ročníku Co by měl vědět student nastupující do 1. ročníku Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity 23. září 2011.
Vzdělávací programy projektu „Implementace nové integrovatelné e- learningové infrastruktury do rezortu MV prostřednictvím videokonferenčního řešení“ Registrační.
Efektivní Knowledge management
Monitoring, audit a kontrola
Profesionalizace práce koordinátorů EV ve školách Olomouckého kraje
a management projektů SF EU
specifických situací s občany
E-learningový kurz e-learningu
Environmentální toxikologie (KBB/ENVTX)
Cisco Networking Academy
Studijní program Ošetřovatelství
Jméno učitele | číslo kurzu
Nové přístupy k využití ict ve výuce přírodovědných předmětů na základních, středních školách CZ.1.07/1.1.07/ CZ.1.07/1.1.07/
Státní závěrečné zkoušky ak. rok 2018/2019
E-learning – moderní elektronická podpora výuky
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
a management projektů SF EU
Transkript prezentace:

Monitoring, audit a kontrola projektů SF EU Jak řídit a monitorovat projekt v podmínkách SF EU? Jak probíhají audity a kontroly projektů? Jak vyhodnotit dopady negativních nálezů kontrol u projektů realizovaných v podmínkách rezortu? S těmito a s celou řadou dalších obecných otázek se můžete setkat v kurzu s tutorskou podporou Monitoring, audit a kontrola projektů SF EU. Následuje ukázka ze studijní opory kurzu a několik dalších informací …

Několik důležitých otázek a odpovědí Patřím do cílové skupiny kurzu? Jen pokud pracujete v rezortu vnitra, jste zaměstnanec/zaměstnankyně MV, příslušník/ce nebo zaměstnanec/kyně Policie ČR a HZS ČR. Budu muset kvůli studiu někam dojíždět? Ne: studium je 100% distanční, přes e-learningový portál na internetu. Kolik budu mít na studium kurzu času? Maximálně dva měsíce. Co je nutné udělat pro absolvování kurzu? Především se přihlásit, prostudovat si studijní oporu kurzu na portálu a složit průběžné zkoušky a závěrečnou zkoušku ve formě online autotestů. Bude mě studium něco stát? Studium je poskytováno zdarma. Bude vás to ale stát několik hodin vašeho času, trpělivost a myšlenkové úsilí. Kde se dozvím více? U pracovnice: Mgr. Aneta Kalinová, Ph.D. e-mail (internet): kalinovaa@skolamv.cz; tel. 974 845 509