Monitoring, audit a kontrola

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Co znamená požadavek rovných příležitostí? Jak se rovné příležitosti zohledňují ve vztahu k věku, pohlaví nebo zdravotnímu postižení? Jak by měli policisté/ky.
Advertisements

Co jsou LP a odkud se berou? Proč jsou LP (nejen) pro policejní službu tak zásadní? Jaké povinnosti a nároky jsou s LP spojeny? Kdo může kontrolovat váš.
Jak řídit a monitorovat projekt v podmínkách SF EU? Jak probíhají audity a kontroly projektů? Jak vyhodnotit dopady negativních nálezů kontrol u projektů.
Jak připravit projektový záměr? Jak se plnohodnotně zařadit do projektových týmů realizujících projekty v podmínkách rezortu? Jak řídit a administrovat.
Co je komunikace? Proč je komunikace(nejen) pro policejní službu tak zásadní? Jaké nároky jsou s komunikací spojeny? Mohou občané kontrolovat veřejný výkon.
Co lze vlastně považovat za korupční jednání? Jak souvisí korupce s mravností a policejní subkulturou? Co mohou vedoucí pracovníci učinit pro prevenci.
Zdravé pracoviště bez rozdílu věku MVD, 28. dubna 2016 ing. Radka Sokolová, místopředsedkyně ČMKOS, místopředsedkyně Rady vlády pro BOZP
Případové studie Úvodní informace Zpracovávaná témata Ukázka zpracovaného tématu CZ.1.07/1.1.00/ My to umíme.
ZÁSADY PRVNÍ POMOCI Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ;
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Občanská výchova Název materiálu VY_32_INOVACE_20_ Volba povolání Autor Motejlková Věra.
E-LEARNING VPŠ MV v Praze „Implementace nové integrovatelné e-learningové infrastruktury do resortu MV prostřednictvím videokonferenčního řešení“ 1. 6.
Jak se dostat na univezitu do Británie Žádost na univerzity.
Nová média - kvíz. 1.Které z následujících termínů neoznačují tzv.nová média?  Blog tablet tisk wiki televize sociální síť i-phone google rozhlas.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc – posílání příloh Jak poslat em celý soubor?
Informace k přijímacímu řízení obor Matematická studia.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Název školy SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast Matematické vzdělávání Předmět Matematika Tematický.
Knihovny – zdroj informací OB21-VVP-HUM-CJL-BUJ-U
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Movie Maker uložení a sdílení filmů Co se všechno naučíme???
ERASMUS + stručný postup k výjezdu na praktickou stáž.
„Kvalita a inovace pro lepší uplatnění absolventů na trhu práce“
Přijímací řízení pro školní rok 2016/17 Osmileté studium.
MENDELU LDF Národní srovnávací zkoušky v přijímacím řízení na MENDELU LDF 2015/2016.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Škola budoucnosti s využitím IT Název materiálu: VY_9_INOVACE_EKO28 Název.
Wikipedie Jak to funguje? Proč do ní máte psát?. Kdokoliv může editovat jakýkoliv článek O všem rozhodují všichni, rovnost editorů Nikdo není za psaní.
Vzdělávací programy projektu „Implementace nové integrovatelné e- learningové infrastruktury do rezortu MV prostřednictvím videokonferenčního řešení“ Registrační.
Přijímací řízení pro školní rok 2012/2013 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Mgr. Lubomíra Moravcová Název materiálu:
MLADÝ ZÁCHRANÁŘ 2012 PRO DĚTI ZÁKLADNÍH ŠKOL MLADÝ ZÁCHRANÁŘ 2012 SOUTĚŽ PRO DĚTI ZÁKLADNÍH ŠKOL HZS Ústeckého kraje.
Celistvost lidského organismu. Šablona : V/2 Sada: 2/36 Ověření ve výuce: Třída: 5 Datum: Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Pořadové.
Monitoring, audit a kontrola
AKREDITACE K USKUTEČŇOVÁNÍ VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU dle novely zákona č
Protýkání a plnění hovězího masa
Ing. Lenka Bombera Piskačová
Projekt odboru personálního Ministerstva vnitra Akceptace specifických potřeb zaměstnanců a zaměstnankyň MV: nástroj ke zvýšení efektivity práce MV ČR.
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Mgr
a management projektů SF EU
specifických situací s občany
SESTAVENÍ ELEKTRICKÉHO OBVODU
Lineární rovnice a nerovnice III.
AUTOR: Kateřina Křížová NÁZEV: VY_32_INOVACE_05_09 sociální role
Následující hra je složena ze 4 otázek, které nám dovolí vás kvalifikovat jako "profesionála". Otázky nejsou příliš obtížné, proto se nesnažte podvádět.
BASKETBAL DÍVKY
Digitální učební materiál
NEBEZPEČNÉ LÁTKY A BOZP
VY_32_INOVACE_01_ČESKÝ JAZYK
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy
Název prezentace (DUMu): Logaritmické rovnice
Informační a poradenské centrum ZČU Letní škola pro uchazeče a studenty se speciálními vzdělávacími potřebami Adresa: Univerzitní 20, Plzeň UI.
Dřevěný žebřík CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TE_TP_18
SLOVNÍ ÚLOHY O SPOLEČNÉ PRÁCI
Věcné učení VY _32 _INOVACE_11_07_smysly člověka (zrak 1)
Pořadí obrázků – domeček
Uživatelská příručka DuoTrainin
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Národní srovnávací zkoušky v přijímacím řízení na MENDELU LDF
BASKETBAL DÍVKY
REKVALIFIKAČNÍ ARCHIVNÍ KURZ
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována.
Mezní stavy materiálu Ivo DLOUHÝ - ÚFM AVČR, Žižkova tel.: Libor PANTĚLEJEV – A3/ tel.:
Ano, rád bych, ale mám strach z přijímacích zkoušek z matiky! Ahoj!
Následující hra je složena ze 4 otázek, které nám dovolí vás kvalifikovat jako "profesionála". Otázky nejsou příliš obtížné, proto se nesnažte podvádět.
PŘEDZKOUŠKOVÁ PREZENTACE
Gymnázium Na Vítězné pláni, Praha 4
Projekt Karmelka: Školní kiosek
SLUŽBY RENOMIA BENEFIT PRO ČLENY OS KOVO
Pořadí obrázků – auto Postup práce:
REKVALIFIKAČNÍ ARCHIVNÍ KURZ
a management projektů SF EU
Slovní úlohy o společné práci − 3
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Transkript prezentace:

Monitoring, audit a kontrola projektů SF EU Jak řídit a monitorovat projekt v podmínkách SF EU? Jak probíhají audity a kontroly projektů? Jak vyhodnotit dopady negativních nálezů kontrol u projektů realizovaných v podmínkách rezortu? S těmito a s celou řadou dalších obecných otázek se můžete setkat v kurzu s tutorskou podporou Monitoring, audit a kontrola projektů SF EU. Následuje ukázka ze studijní opory kurzu a několik dalších informací …

Několik důležitých otázek a odpovědí Patřím do cílové skupiny kurzu? Jen pokud pracujete v rezortu vnitra, jste zaměstnanec/zaměstnankyně MV, příslušník/ce nebo zaměstnanec/kyně Policie ČR a HZS ČR. Budu muset kvůli studiu někam dojíždět? Ne: studium je 100% distanční, přes e-learningový portál na internetu. Kolik budu mít na studium kurzu času? Maximálně dva měsíce. Co je nutné udělat pro absolvování kurzu? Především se přihlásit, prostudovat si studijní oporu kurzu na portálu a složit průběžné zkoušky a závěrečnou zkoušku ve formě online autotestů. Bude mě studium něco stát? Studium je poskytováno zdarma. Bude vás to ale stát několik hodin vašeho času, trpělivost a myšlenkové úsilí. Kde se dozvím více? U pracovnice: Mgr. Kateřina Macháčková e-mail (internet): machackovak@skolamv.cz; tel. 974 845 507