Výroční veřejné zasedání Pětihosty

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Advertisements

Informace o výsledcích 1. výzvy MAS Vizovicka a Slušovicka, o. s.
Projekt rekonstrukce sportovního zázemí TJ Janovice Prezentace pro zastupitelstvo obce Janovice dne
Kabelová televize Pržno Září Program KTV  Jubilanti  Co naleznete na úřední desce  Odvozy odpadů  Oznámení MUDr. Gřundělové  ČEZ Distribuce.
Informace o fungování MAS Vizovicka a Slušovicka
FÓRUM ZDRAVÉHO MĚSTA JILEMNICE 11. dubna 2013, SD Jilm.
1. Ochrana kulturního dědictví Obnova a rozvoj vesnic Občanské vybavení a služby Investice do lesů 2.
Spokojené Díly o.s. Členská schůze Agenda Hodnocení komunitních aktivit na Dílech Členové našeho sdružení Plán akcí pro rok 2008 Rozpočet sdružení.
DESATERO PROBLÉMŮ JILEMNICE 7. DUBNA 2011 Tato akce je součástí projektu „Jilemnice – město zeleně“ spolufinancovaného z Revolvingového fondu Ministerstva.
Dotace obcím v oblasti vodního hospodářství z rozpočtu kraje Vysočina : 1.Fond Vysočiny - grantový program „Čistá voda 2008“ 2.Dotace na drobné vodohospodářské.
úřad územního plánování
Regenerace a revitalizace Masarykova náměstí v Jilemnici
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Výchova k občanství II. stupeň Název a číslo učebního materiálu.
Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Hostinec „U Adamců“- vepřové hody  Pozvánka - vystoupení Pržňanky  Klub seniorů - Mikulášská.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
GP Bydlete na venkově 2008 Celkový objem finančních prostředků: 1,2 mil. Kč Předmět podpory: projektová dokumentace pro stavební řízení - 1. rekonstrukce.
KAMPUS Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
ŘÍZENÍ STAVEBNÍHO DÍLA I Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
Příspěvkové programy SFDI Praha, 7. dubna 2016 Ing. Karel Havlíček.
Vítáme Vás v Hlušicích. OBEC HLUŠICE Archeologické nálezy u cesty Maršovky potvrzují osídlení krajiny už od 5. tisíciletí před n.l. První písemný záznam.
Kanalizace – kdy bude??? Povolovací, přípravný a realizační proces kanalizace Martin Exner, starosta obce Nová Ves Nová Ves
 projektová dokumentace pro územní řízení 2009  žádost o vydání územního rozhodnutí září 2010  vydání územního rozhodnutí srpen 2011  nabytí právní.
Výroční veřejné zasedání Pětihosty
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
Výsadba dřevin Návrh výboru pro životní prostředí září 2015.
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA 2014 – 2020 A MOŽNOSTI FINANCOVÁNÍ KRAJINNÉ ARCHITEKTURY.
Ministerstvo pro místní rozvoj Odbor politiky bydlení ---- Podpora výstavby technické infrastruktury.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
ROZPOČET Mgr. Michal Oblouk. ROZPOČET seznam veškerých plánovaných výdajů a příjmů porovnání pravidelných příjmů a výdajů, rozdělování a užití peněz druhy:
Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / 17 Vítáme Vás! Veřejné zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice
MĚSTO VARNSDORF INVESTIČNÍ AKCE ZÁKLADNÍ A MATEŘSKÉ ŠKOLY.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok Východiska pro sestavení návrhu rozpočtu JMK na rok 2015  Návrh zákona o státním rozpočtu České republiky.
NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem.
„Rekonstrukce chodníku podél silnice III/01152(II/474)“ 2. úsek: Bezbariérový chodník a autobusová zastávka 3. úsek: „Tunel – konec zastavěného území“
Obytný soubor Za Školkou
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok  RJMK dne projednala návrh rozpočtu JMK na rok 2016 a doporučila ZJMK ke schválení.  Rozpočet.
Výroční veřejné zasedání Pětihosty Program zasedání Bilance volebního období 2006 – 2010 Vodovod + kanalizace Předškoláci – kam s nimi Hospodaření.
Financování bezbariérových úprav chodníků a cyklistických stezek Seminář SMO ČR, SFDI a ČKAIT Praha, 9. září 2014 Ing. Karel Havlíček.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č.9 Dne od 17:00hod.
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok Východiska pro sestavení návrhu rozpočtu JMK na rok 2016  Návrh zákona o státním rozpočtu České republiky.
REKONSTRUKCE A VÝSTAVBA SILNIC V PARDUBICKÉM KRAJI Ing. Jan Kroupa generální ředitel ŘSD ČR PREZENTACE ŘSD.
Vizualizace pro připomínky členů Spolku pro Tisou Červen 2017
Shromáždění partnerů , Hanušovice
Snídaně starostů , Jedlí
Schůze vlastníků bytů Alžírská 1499 / 28, 30, února 2016.
„Mosty u Jablunkova – odstředivka kalů“
Dotační program vodohospodářské infrastruktury
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
Komise pro investice, územní plánování a životní prostředí
13. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
Setkání starostů měst a obcí Zlínského kraje 6. dubna 2017
Veřejná schůze OV Hrádkov 6. února 2017
Další výzvy ve Specifickém cíli 3.3 IROP Regulační plány
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok 2015
Programové dotace Olomouckého kraje 2018
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2014
Dotace obcím na zpracování územních plánů pro rok 2017
UK FTVS - Výstavba první a druhé etapy sportovního kampusu Veleslavín
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015
IROP - Podpora pořizování a uplatňování dokumentů územního rozvoje
Podpora obnovy a rozvoje venkova
18. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
STÁTNÍ FOND ROZVOJE BYDLENÍ
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
Dotace obcím na zpracování územních plánů 2018 Roman Seitl, OÚPSŘ JMK
Regenerace sídlišť Regenerace sídlišť Úprava veřejných prostranství
Výzva č. 3 MAS Nad Prahou – IROP – Místa setkávání a řešení krizí
Transkript prezentace:

Výroční veřejné zasedání Pětihosty - 26. 2. 2017

Program zasedání hospodaření obce 2016 činnost zastupitelstva 2016 plán akcí pro rok 2017 rozpočet pro rok 2017 kulturní akce Diskuse možnost uhrazení popelnic a dalších poplatků

HOSPODAŘENÍ OBCE - 2016 skutečné rozpočtové příjmy 2.806.881,- Kč skutečné rozpočtové výdaje 1.952.468,- Kč zůstatek za rok 2016 854.413,- Kč „detailní rozpočet bude umístěn na webu a obecní vývěsce“ nyní na účtech obce 8.395.929,-

Bilance 2016 Nový územní plán – proběhlo 2.kolo připomínkování UP, nikdo se na projednání nedostavil – jdeme do finále Kanalizace – ve fázi projektování (výběr. říz., nabídky…) Vodovod – také ve fázi zpracování projektu Obecní rybník – zpracovává se projekt Rekonstrukce a přístavba OU – vydané st. povolení Pasport komunikací – hotovo - schváleno Pasport dopravního značení – hotovo a schváleno

Bilance 2016 Ext. fin. audit – bez závad a připomínek! Les Stehňovka – máme hotový lesní plán Volby Oprava komunikací studeným asfaltem Vyřezání náletových křovin v Holousce a nad rybníkem Bioskládka Výměna hlavního uzávěru vodovodu obecních studní Svoz velkoobjemového odpadu + odpadu po obci

Bilance 2016 Rozšíření veřejného osvětlení Žádost o výstavbu bytového komplexu pro sociálně slabé - zamítnuto – dojde k opravě budovy u kašny, kde byly povoleny max. 3 bytové jednotky Uzavřena smlouva o projednávání přestupků s MěU v Říčanech Vyčištěna dešťová kanalizace v druhé etapě a vybudován svod do potoka – rameno za potokem bylo nefunkční - šachty ucpány štěrkem apod…

Plán pro rok 2017 Územní plán – dokončení - schválení PRVKUK – podání žádosti a dokončení na tlak. kanalizaci Získání dotace na rekonstrukci a přístavbu OU Vodovod a kanal. – dokončení projektové dok. včetně s.p. Rybník – dokončení projektu a podání žádosti o dotace Nové dop. značení na základě schváleného pasportu Zahájení lesnických prací na údržbě Stehňovky Chodník – propojení staré a nové zástavby - bezpečnost

Plán pro rok 2017 Vnitřní audit finančního a kontrolního výboru obce Zplanýrování, osetí a osázení pozemků podle komunikací Vybudování dalších parkovacích ploch na obecních pozemcích Vyčištění mokřiny u rybníka – vykácení starých vrb a osázení novými stromy Oplocení pod bioskádkou + nutná změna režimu fungování Vytěžení náspu vedle OU – příprava pro přístavbu Probírka v obecním lese v min. 2 obecní brigády – jaro a podzim

Rozpočet pro rok 2017 plánované příjmy 2.788.400,- plánované výdaje 2.788.400,- detailní rozpočet bude na webu a vývěsce OU

Kultura a sport Pálení čarodějnic 30. dubna Dětský den 28. května, příp. 3. června Loučení s létem 2. září Posvícení 14. října Betlém 23. prosince Veřejné brusleni mezi vánočními svátky Letní taneční zábava ???

DNES MŮŽETE UHRADIT POPLATKY – NOVÉ CENY A NOVÝ SYSTÉM SVOZU ODPADU DISKUSE A DOTAZY DNES MŮŽETE UHRADIT POPLATKY – NOVÉ CENY A NOVÝ SYSTÉM SVOZU ODPADU