TRANSFER Výzva 03_15_116 Ústí nad Labem, 24.4.2017.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Hana Procházková (Úřad práce Pardubice)
Advertisements

Konference „Inovace a technologický transfer – výzva a příležitost pro Ústecký kraj“ 20. května května 2014, Ústí nad Labem
3K – Krok Ke Kariéře Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/
Krok do života 1 projekt, který pomáhá mladým lidem odcházejícím z dětských domovů vstoupit do samostatného života.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
1 Opatření 1.1 JPD3 Rozšíření a zvýšení adresnosti aktivní politiky zaměstnanosti Úřad práce hl.m. Prahy 19.října 2004.
Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně
Komplexní program podpory k posílení pracovní integrace sociálně vyloučených v Ústeckém kraji Registrační číslo projektu CZ.1.04/3.3.05/D
Nabídka základním školám MSK v roce 2006 Krajské zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a informační centrum, Nový Jičín, příspěvková organizace.
P R O J E K T C E N T R A 50+ CZ.1.04/2.1.01/ bfz – vzdělávací akademie, s.r.o. CZ.1.04/2.1.01/ bfz – vzdělávací akademie, s.r.o.
3K – Krok Ke Kariéře podruhé Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/D Oblast podpory: Posílení aktivních politik zaměstnanosti Tento projekt je financován.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji - Klíčové aktivity projektu a jeho úloha v rámci současného vzdělávacího systému ČR přednáší.
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS (OP RLZ 3.2) ( RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. PaedDr. Jiří Mezuláník, CSc. Vysoká.
Vzdělání, řemeslo, zaměstnání realizátor projektu Dům romské kultury o.p.s.
Internetizace knihoven a SROP Roman Giebisch Vědecká knihovna v Olomouci.
JOB ASISTENT s.r.o.. Hlavní aktivity společnosti: Zpracování a řízení projektů – EU Zpracování a řízení projektů – EU Poradenství Poradenství Outplacement.
Rozvíjení rovných příležitostí a podpora zaměstnatelnosti v Jihočeském kraji Záměr projektu do programu Equal (3.pilíř: Podpora adaptability) Tento příspěvek.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Motivační aktivity projekt KRUH Partneři: ABS WYDA, s.r.o.; Žďár nad Sázavou Hospodářská komora; Jihlava AIVD ČR Institut vzdělávání dospělých; Jihlava.
Závěrečná konference k projektu
Místní partnerství zaměstnanosti Projekt Místních partnerství zaměstnanosti Ing.Tomáš Müller MAS Uničovsko,o.p.s. Informační seminář 19.2.
Informace o zahájení realizace operačních programů Cíle 1 OP RLZ - Aktuální stav MV RPS, 12. ledna 2005 Ministerstvo práce a sociálních věcí, odbor řízení.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Ing. Eva Bartoňová, náměstkyně ministra, skupina finanční, právní a správy úřadu, MŠMT.
Prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Týká se všech oblastí a v našem případě konkrétně jde.
JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA Další možnosti podpor ROADSHOW Možnosti podpor pro podnikatele v období dubna – 15. května 2015.
Okresní hospodářská komora v Chomutově Podnikatelské fórum Rok 2015 – renesance technického vzdělávání 14. –
Závěrečná konference. V rámci KA 07 – Profesní vzdělávání byla pro účastníky projektu zajištěna řada rekvalifikačních kurzů, které měly za úkol zvýšit.
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
OP LZZ Operační Program Lidské Zdroje a Zaměstnanost PODPORUJEME VAŠI BUDOUCNOST Evropský sociální fond Úřad práce v Liberci Oddělení.
PRACOVNÍ SKUPINA VZDĚLÁVÁNÍ A ZAMĚSTNANOST 11. září 2015.
1 prezentuje : Mgr. Helena Adamcová vedoucí odboru zprostředkování a poradenství Úřad práce v Liberci Postup resortu práce a sociálních věcí v oblasti.
1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
Logo Úřad práce ČR - krajská pobočka v Brně Mgr. Pavel Ondrák, Ing. Jiří Šimbera.
MAS CÍNOVECKO o.p.s., organizační složka MAS CÍNOVECKO - LEADER Podpora sociální soudržnosti na území místního partnerství v programovém období
Financování služeb sociální prevence z ESF Brno, 6. prosince 2011.
Úřad práce ČR – Krajská pobočka v Ostravě Ing. Petra Prouzová.
Projekt Integra Tisková beseda 6. června 2007 Ostrava.
Most, 24. ledna 2008 Univerzita půl třetího věku Závěrečný seminář Mgr. Jaroslava Barbara Sporková
OKRESNÍ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA PŘEROV PROGRAMY PODPORY PODNIKÁNÍ Zaměřené na vzdělávání zaměstnanců a tvorbu nových pracovních míst OKRESNÍ.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
PROJEKTY ZAMĚSTNANOSTI V REGIONU HRANICKO Ing. Marcela Tomášová 25. listopadu 2014 Nástroje podpory zaměstnanosti ve venkovských oblastech Olomouckého.
Projektové poradenství Agentury pro sociální začleňování Petr Huptych, konzultant pro projekty EU.
Podpora přechodu žáků ze základní školy na střední školu v Mostě Agentura pro sociální začleňování: přímá pomoc obcím v sociálně.
Setkání starostů u kulatého stolu Hoštejn Projekt „MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů“ CZ.1.04/4.1.00/B Tento.
Nová témata v SCLLD Mgr. Jiří Hrubý MAS Bobrava, z.s.
KONFERENCE PROJEKTŮ ZAMĚSTNANOSTI KARLOVARSKÉHO KRAJE.
Program podpory mladých lidí na trhu práce v regionu Děčínska a Šluknovského výběžku - CESTA Ing. Dagmar Prošková.
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
Podpora začleňování cizích státních příslušníků na trh práce, reg. č
„Okna technickým oborům dokořán“
Individuální projekt OP VVV
Regionální projekty krajské pobočky ÚP ČR v Ústí nad Labem
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
NÁZEV PROJEKTU: Podpora počátečního vzdělávání zdravotnických oborů, jejich propagace ve vzdělávacím centru pro komunitní práci a rozvoj klíčových kompetencí žáků 
Prezentace pro účely informační schůzky s cílovou skupinou
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
INNOSTART Výzva 03_16_055 Ústí nad Labem,
Program podpory mladých lidí na trhu práce v regionu Děčínska a Šluknovského výběžku - CESTA Marcel Dittrich.
PAKT ZAMĚSTNANOSTI LIBERECKÉHO KRAJE
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Metodika a koordinace kariérového poradenství v JMK
Výroční zpráva o stavu podnikání v Ústeckém kraji za rok 2017
Krajský akční plán vzdělávání 1 ÚK
Implementace Krajských akčních plánů rozvoje vzdělávání
Kariérové poradenství a podnikavost
V rámci Operačního programu Zaměstnanost
Systémové řešení – Motivace a vzdělávání pedagogů aktivita Společně na trhu práce CZ /0.0/0.0/16_034/
Sociálně aktivizační služby
Transkript prezentace:

TRANSFER Výzva 03_15_116 Ústí nad Labem, 24.4.2017

PROJEKT TRANSFER Hlavním cílem projektu je zvýšit zaměstnanost a zaměstnatelnost mladých lidí do 29 let věku, kteří nejsou zapojeni na trhu práce ani nejsou součástí vzdělávacího proudu v Ústeckém kraji od 1.6.2016 do 31.10.2018 rozpočet 99 378 864,60 Kč místo realizace - okresy Chomutov, Louny, Litoměřice, Most, Teplice a Ústí nad Labem

PROJEKTOVÉ PARTNERSTVÍ Ústecký kraj – žadatel Projektové partnerství Člověk v tísni, o.p.s. Most k naději OMNI TEMPORE o.p.s. DŮM ROMSKÉ KULTURY o.p.s. PRO LITVÍNOV, o.p.s. White Light I. Úřad práce České republiky – partner bez finančního příspěvku Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje Krajská hospodářská komora Ústeckého kraje

CÍLOVÉ SKUPINY PROJEKTU A) Mladí lidé - sociálně vyloučení či ohrožení sociálním vyloučením. Mladí lidé, kteří předčasně ukončili vzdělávání, a ocitli se ve slepé uličce, postrádají kvalifikaci, pracovní dovednosti či zkušenosti, což snižuje jejich šanci na uplatnění se na trhu práce B) Mladí lidé - absolventi středních škol a středních odborných učilišť, kteří ukončili školský systém a jsou motivování poprvé vstoupit na trh práce C) Mladí lidé - kteří ukončili vysokoškolské vzdělávání, mají odbornost, kvalifikaci a hledají udržitelné zaměstnání v regionu Ústeckého kraje D) Mladí lidé - absolventi středních škol a středních odborných učilišť, kteří ukončili školský systém a jsou motivování zahájit samostatně výdělečnou činnost E) Mladí lidé - ohrožení sociálním vyloučením z jiných důvodů - mladí lidé po výkonu trestu - mladí lidé ve věku 15-18 let opouštějící dětské domovy - mladé matky po mateřské dovolené

KLÍČOVÉ AKTIVITY PROJEKTU KA 01 Ustavení krajského poradenského týmu KA 02 Ustanovení sítě krajských poradenských pracovišť - TRANSFER HELP DESK (THD) 16 pracovišť napříč 6 okresy ÚK KA 03 Krajská motivační informační kampaň KA 04 Oslovení a výběr účastníků do projektu k 26.4.2017 – 610 účastníků KA 05 Poradenská činnost

KLÍČOVÉ AKTIVITY PROJEKTU KA 06 Poradenský program "Nová perspektiva„ k 26.4.2017 – 166 absolventů KA 07 Poradenský program "Ze školy do podnikání„ k 26.4.2017 – 7 absolventů KA 08 Program individuálního koučinku k 26.4.2017 – 13 absolventů KA 09 Odborné a rekvalifikační vzdělávání

KLÍČOVÉ AKTIVITY PROJEKTU KA 10 Poradenský program Motivace do práce k 26.4.2017 – 125 absolventů workshopů či exkurzí KA 11 Poradenský program Team k 26.4.2017 – 41 absolventů cvičných dílen či programu Beru to za své KA 12 Zprostředkování zaměstnání k 26.4.2017 – 165 zprostředkovaných dotovaných či nedotovaných zaměstnání KA 13 Doprovodná opatření KA 14 Koordinace projektových aktivit a průběžná evaluace

www.projekt-transfer.cz Děkuji za pozornost Ing. Dagmar Prošková