Vítejte v klubu HC Bobři Valašské Meziříčí

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spolek ZS Rosice Prezentace pro město Rosice
Advertisements

Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Předpokládaný počet účastníků:  1050 sportovců  238 trenérů  28 vedoucích výprav  cca 250 VIP hostů.  celkem cca Krajské výpravy:  všech 14.
Rodinné centrum Kamarád Nenuda o.s.: Enkaustika pro rozvoj osobnosti Mgr. Ivana Scharfová
Oddělení vzdělávání trenérů FAČR. Motto Dovolte sobě i druhým se cítit dobře.
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly
KOMUNIKACE A KOOPERACE VE FOTBALE
PROJEKT GUTOVKA DOVEDNOSTI - BRUSLENÍ – MINILIGA ZAČÍNÁME :00 KLUZIŠTĚ GUTOVKA PRAHA 10 POPRVÉ NEDĚLE OD 18:00 A PAK JIŽ PRAVIDELNĚ.
Představení projektu Sympaťák Tipsport ELH 2005/2006.
HC LUBENEC Vedoucí týmu: P.Strunz Kapitán týmu: V.Fišer.
ETIKA V LEDNÍM HOKEJI Požadavky trenérů ČSLH. CÍLE Rozvoj a růst mladých hráčů Zvýšení účasti, nábor nov Rozvoj dovedností Bezpečné a pozitivní prostředí.
Nepropásni svou šanci a staň se SPARŤANEM!. Pokračuj i Ty ve stoleté a Zlaté tradici…
Ragbyová Akademie Yvese Perrota Leden 2013 Karel Ševčík, Filip Vacek, Jan Macháček, Antonín Brabec.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Schůze rodičů hráčů FBC Plzeň
PŘEDZÁVODNÍ OBDOBÍ KATEGORIE ML. DOROST, ST. DOROST A JUNIOŘI 2011
Rodičovská schůze GKL. Mgr. Pavel Máj Vzdělání SPGŠ, specializace předškolní a mimoškolní pedagogika a TV FTVS – UK, specializace golf Člen PGAC od 2012.
Systém podpory sportu ve městě OTROKOVICE SETKÁNÍ SE ZÁSTUPCI SPORTOVNÍCH ORGANIZACÍ Citius – Altius – Fortius rychle – výše - silněji.
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
Rámcové představení projektu TRIATLON DĚTI 9. listopadu 2013 Voroněž, Brno.
POTŘEBNÉ ZMĚNY V PÉČI O ZDRAVÍ MLADÝCH FOTBALISTŮ.
Předškolní péče na Islandu Jónína Konradsdottir, ředitelka MŠ.
Zásady v tréninkové přípravě mládeže Licence B
KOMPAS = sociálně preventivní volnočasový program pro děti ve věku 8 – 15 let Zaměřený na:KOMunikaci PArtnerství Spolupráci V současné době je program.
Chůvička Brno Agentura na hlídání dětí v Brně a okolí
HOKEJOVÝ KLUB VSK TECHNIKA BRNO
Volejbalový tábor mládeže Sportovní klub K2 Dovolujeme si Vás pozvat na 5. ročník Volejbalového tábora mládeže. Akce se koná ve dnech 7. – 14. srpna.
Nabídka reklamních ploch
Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou
1 Fakultní ZŠ Olomouc, Tererovo nám. 1 VÝHODY PRO ŽÁKY SPORTOVNÍCH TŘÍD.
PŘÍPRAVNÉ TŘÍDY ZÁKLADNÍCH ŠKOL v Městské části Praha 9
Tenisová škola na ZŠ Květnového vítězství
Fotbalová přípravka SOKOL JESTŘABÍ LHOTA. Úvod Fotbalová přípravka má již v klubu Sokol Jestřabí Lhota dlouholetou tradici a je neméně důležitou kategorií.
Sportovní a podnikatelská střední škola, s.r.o.
KLUB POHÁDKA Dům dětí a mládeže Praha Stodůlky. Dopolední blok pro rodiče s dětmi Klub Pohádka je určen pro rodiče s dětmi od 1 – 3 let. Cíl klubu: zapojení.
HC LUBENEC 2013/2014 Vedoucí týmu: P.Strunz.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Řízení sportovního tréninku
Technika řízení LH Přednáška 3
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Sady 5. května Plzeň
ZŠ ZACHAR, Kroměříž Z D R A V Á Š K O L A.  Prostředí školy  Věcné  Sociální  Organizační  Zdravé učení  Smysluplnost  Možnost výběru, přiměřenost.
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
ROČNÍK 2002 A MLADŠÍ PROPOZICE TURNAJE 25. – Termín : 25. – Místo : Zimní stadión Valašské Meziříčí Počet mužstev : 8 Systém turnaje.
Dalibor Wijas Jiří Vodička Filip Navrátil
kurzy tenisu pro děti z mateřských a základních škol
FC Slovan Rosice, z.s..
ROZVOJ ŽENSKÉHO FOTBALU
Otakar Mestek, Michal Blažej
HOKEJBALPROTI DROGÁM SK KELTI 2008 Roman Novák
Projekt „Létající trenéři“
Nábor mladých fotbalistů
Sportovní klub Strupčice
Tel:
soutěž pro SŠ z Libereckého kraje v rámci konání EYOWF 2011
Reorganizace mládežnických soutěží od sezony 2009/2010
SK Benátky nad Jizerou z.s.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Požadavky trenérů ČSLH
Vše je připraveno, premiérové Christmas Games 2018 mohou začít…
„Cesta k městu“ STRATEGIE PRO MLÁDEŽ PO KARVINSKU
Školní vzdělávací program
VTM 2019/2020 Bedřich Ščerban.
Transkript prezentace:

Vítejte v klubu HC Bobři Valašské Meziříčí Jméno: Miroslav Kubo (šéftrenér mládeže) Představení klubu: - datum založení - 12. prosince 1931 - 7 mládežnických kategorií, A-tým je účastníkem 2. ligy sk. Východ - Spolupráce s městem a ČSLH - Filozofie - Rozvoj a růst mladých hráčů, rozvoj dovedností, zábava a hra

Začátky hokeje Kdy začít s hokejem? 4-8 let Klub půjčí nejmenším dětem výstroj, včetně bruslí Navíc se o Vaše děti budou starat kvalifikovaní trenéři od ČSLH

Kurzy pro nejmenší Škola bruslení – každé pondělí od 17:00 hod. Přípravka – tréninky 2x až 3x týdně, dle využití ledové plochy (více na www.hcvm.cz v sekci „Rozpis ledu“)

Podpora ze strany klubu Zapůjčení výstroje nejmenším Zvýhodněná cena příspěvků - pouze pro rodiny s 2 a více dětmi v klubu Kvalifikace trenérů – můžete si být jistí, že naši trenéři jsou skvěle vyškoleni pro práci s dětmi

Rozvojové projekty českého hokeje Pojď hrát hokej – pro děti 4-10 let (akce Týden hokeje, výstroje do klubů, trenéři do malých klubů, 1.500 Kč na první výstroj pro děti, informace pro rodiče, atd.) Výchova talentované mládeže – pro děti 11-15 let (výběry talentovaných hráčů v krajích, tréninková soustředění, utkání krajských výběrů) Akademie ČSLH - 15-20 let (výchova špičkových hráčů ve spojení se středoškolským vzděláním) Více informací na webu pojdhrathokej.cz v sekci Podpora a rozvoj

Proč je dobré začít hrát hokej? Týmový sport – kolektiv kamarádů Pestrost tréninků – provozování více sportů najednou a vytváření celoživotního pohybového návyku Zkušení trenéři – důraz na kvalitní metodiku tréninku a rozvoj osobnosti dítěte Rozvoj osobnosti dítěte - odpovědnost vůči kolektivu, samostatnost, schopnost prosadit se, pravidelná konfrontace s vrstevníky

Lední hokej je: Dostupnější než si myslíte Pro nově příchozí hráče činí roční klubové příspěvky 2 000,- Kč, pro hráče 1. a 2. třídy jsou tyto poplatky v hodnotě 4 000,- Kč Podpora ČSLH: poukaz v hodnotě 1500 Kč na hokejové vybavení po zaregistrování do ČSLH (při předchozím zaregistrování do projektu Pojď hrát hokej)

Lední hokej je: Zábavnější než očekáváte

Lední hokej je: Bezpečnější než kdy dřív Neustále se zdokonalující výstroj pro děti Hokej dětí je téměř „bezkontaktní“ sport Neustálé zpřísňování pravidel

Představení hokejové výstroje

Program akce Prohlídka Zimního stadionu Stanovištní trénink na ledě Cvičení na techniku bruslení Trénink hry na malém prostoru

Děkujeme za pozornost Miroslav Kubo – šéftrenér mládeže tel.: +420 792 311 417 email: mladez@hcvm.cz