Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt Budu školákem Program pro předškoláky a jejich rodiče:
Advertisements

Mateřská škola Olomouc - Holice
ZŠ a MŠ Frenštát p. R., Tyršova 913
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
Základní škola a Mateřská škola Louňovice pod Blaníkem 15. srpna 2009
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Třída RÁKOSNÍČCI ZŠ a MŠ Újezd, p.o.
Mgr. David Mánek Josefův Důl
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚJEZD U BRNA
ČINNOST DĚTSKÝCH KNIHOVEN VE VSETÍNĚ
Základní škola a Mateřská škola Křesetice
Vysoké mýto.
ZŠ U Krčského lesa Informace pro rodiče Školní rok 2011/2012.
KONCEPCE ŠKOLSTVÍ ÚJEZD NAD LESY MATEŘSKÉ A ZÁKLADNÍ ŠKOLY V Újezdě nad Lesy.
PORADENSKÉ PRACOVIŠTĚ POMÁHÁ INKLUZÍVNÍMU VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ ZÁKLADNÍ ŠKOLY.
TÝMOVÁ SBOROVNA LEKTOŘI: Mgr. Tomáš Habart, Mgr. Adéla Lábusová
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem.
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
Základní škola Merklín, okres Plzeň - jih
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
ZÁKLADNÍ ŠKOLA VEŘOVICE
Základní škola T. G. Masaryka, Studénka ředitelka školy: Mgr. Alena Dvorská počet žáků 291, počet pedagogických pracovníků 20 součásti školy: škola, školní.
Škola pracuje podle vzdělávacích programů
Základní škola a Mateřská škola, Podolí příspěvková organizace 1.
Škola pracuje podle vzdělávacích programů Putování po modré planetě (MŠ) Úspěch pro všechny (ZŠ) Být lepší v tom, co nás baví (ŠD)
Základní škola Dobrovského
Základní škola Lenešice
M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, spolupráce koordinátorka MA21 Iva Hájková
Centrum pro maminky s dětmi Sídlo: Kučerov 178 bývalá ZŠ Provoz: čtvrtek – hod. 1. sobota v měsíci – výtvarná dílnička 3. sobota v měsíci –
Spolupráce, která přináší plody
Děti a koncepce : Program, Aktivity, Metodika :
Komunitní a otevřená škola
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
ZŠ KLENOVICE NA HANÉ Základní škola v Klenovicích na Hané poskytuje vzdělání žákům od první do deváté třídy V současnosti školu navštěvuje 190 žáků. Kromě.
Základní škola T. G. Masaryka a MŠ Horní Bečva
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
Síť mateřských center o. s. MATEŘSK É CENTR UM Klub maminek DVOREČEK Ulita Černilov, o.s.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA HOVORČOVICE
Základní škola Přimda. Poloha ZŠ Přimda se nachází ve městě Přimda, okres Tachov, Plzeňský kraj. Přimda se nachází v pohoří Český les.
Škola pro všechny EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA K DOLŮM V PRAZE 12.
Představení výzvy Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování – Šablony pro MŠ a ZŠ I MAS Rokytná, o.p.s. Srázná Moravské Budějovice.
Šablony  Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání  Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy  Výzva č. 02_16_022 Podpora škol formou projektů.
Jsme menší státní škola v obci, pilotní škola projektu v Jihomoravském kraji. Naši mateřskou školu navštěvuje celkem 131 dětí, základní školu 268 žáků.
Představení výzvy Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování – Šablony pro MŠ a ZŠ I MAS Oslavka, o.p.s. sídlo: Masarykovo náměstí
OP VVV a KP SVL Karolína Chloubová. Prioritní osa 3 Rovný přístup ke kvalitnímu předškolnímu, primárnímu a sekundárnímu vzdělávání Investiční priorita.
ZŠ ZACHAR, Kroměříž Z D R A V Á Š K O L A.  Prostředí školy  Věcné  Sociální  Organizační  Zdravé učení  Smysluplnost  Možnost výběru, přiměřenost.
VÝSTUPY Z DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ POTŘEB MATEŘSKÝCH ŠKOL A ZÁKLADNÍCH ŠKOL pro ORP ŠUMPER Mgr. Ivana Hanáková.
MAS CÍNOVECKO o.p.s., organizační složka MAS CÍNOVECKO - LEADER Podpora sociální soudržnosti na území místního partnerství v programovém období
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
TVOŘIVĚ DO SVĚTA - vzdělávací program, který je alternativou klasickému pojetí vyučovacího procesu - Základní škola a mateřská škola Třinec, Kaštanová.
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
 Dobrovolný svazek od roku 2000  9 obcí  Rozloha 205 km2  Cca obyvatel.
Problémová analýza – shrnutí Návrh scénářů řešení –
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Jihomoravského kraje Základní informace o spolupráci KAP a MAP Martin Majcík 1.
SWOT 3 analýza - MAP pro ORP Kladno Verze Název projektu: Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Kladno Projekt je spolufinancován Evropskou.
Září Školní řád  začátek vyučování  chování  omlouvání absencí (jednodenní nepřítomnost, vícedenní nepřítomnost  odhlašování obědů, provoz jídelny.
ZŠ Nové Veselí a prevence nežádoucího chování
Setkání zpracovatelů MAP ve Středočeském kraji
Rodičovská schůzka září 2017.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VITICE, okres KOLÍN
Základní škola Valašské Klobouky
Domov sv. Markéty pro matky s dětmi v tísni Oblastní Charita Brno.
Brána, ZŠ a MŠ založena jako církevní škola
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚJEZD U BRNA
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Šablony I a jejich realizace Hradec Králové/Pardubice/Liberec
Základní škola a Mateřská škola Kozlov, příspěvková organizace
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
PaedDr. Dagmar Kuzníková
Transkript prezentace:

Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem

Základní údaje Základní škola počet žáků 2016/ 2017: 34 Mateřská škola počet žáků 2016/ 2017: 24 Otevření školy: 28. 10. 1908

I. Rekonstrukce 2003 – sloučení ZŠ a MŠ, vybudování školní kuchyně a I. Rekonstrukce 2003 – sloučení ZŠ a MŠ, vybudování školní kuchyně a jídelny, úprava školní zahrady)

II. Rekonstrukce 2007 (půdní vestavba) – školní družina, učebna, II. Rekonstrukce 2007 (půdní vestavba) – školní družina, učebna, knihovna

III. Rekonstrukce 2011 - výměna oken, zateplení fasády, výměna podlahy v tělocvičně

Dlouhodobá koncepce naší školy Co nabízíme- proč vybrat naši školu klidné rodinné prostředí malého kolektivu nenásilný přechod mezi mateřskou a základní školou otevřená školu rodičům, veřejnosti, obecnímu úřadu spolupráce se složkami obce, mikroregionem Východní Slovácko a neziskovými organizacemi poskytujeme předškolní a základní vzdělávání pro děti bez rozdílu nadání uplatňujeme individuální přístup pro děti nadané či znevýhodněné usilujeme o vzájemný respekt, úctu a pomoc k sobě navzájem zapojení rodičů do aktivního života školy svými aktivitami usilujeme o zachování a udržení tradic, zvyků, místního folkloru a krojů, vytváříme tak úctu k domovu, CHKO Bílé Karpaty, historii obce Podporujeme vzájemnou spolupráci všech zúčastněných na výchově a vzdělávání- dětí, zaměstnanců a rodičů Uplatňujeme individuální a týmovou práci všech zúčastněných

Zájmové kroužky: zobcová flétna, hra na kytaru keramický dovedné ruce, vaření anglicky jazyk pro nejmenší divadelní logopedický Dyslektický Zábavná logika(EU) Čtenářský klub (EU) Doučování žáků (EU) Příprava na vyučování (EU) Nepovinné předměty: Náboženství

Ekologické aktivity – přírodovědné vycházky a úklid lesa, čistění studánek, výsadba stromů, sběr bylinek, péče o školní zahradu, krmení zvěře v zimě Besedy s myslivci, hasiči, včelaři, kronikářem Sportovní akce s TJ Sokol (oddíl kopané, stolní tenis) Zapojení do sběru papíru, plastu, elektrospotřebičů Zahradní slavnost,loučení s MŠ Pohádkový les Dny otevřených dveří pro rodiče a občany

Společné akce ZŠ a MŠ za účasti rodičů a veřejnosti: Den slabikáře, Den otevřených dveří Drakiáda Martinský lucerničkový průvod Vánoční výstava a akademie Tříkrálová obchůzka Fašanková obchůzka Karneval, Akademie školy Vítání jara – vynášení „Moreny“, Zahradní slavnost

Účast v soutěžích: čtenářské, jazykové, sportovní, ekologické, recitační, pěvecké, matematické, výtvarné, folklórní festival Slavnosti vína zapojení do testování žáků Získali jsme: 1. místo ve Zlínském kraji v ekologické soutěži „Elektrowin“ v přepočtu nasbíraného množství vysloužilých elektrospotřebičů na žáka 1. místo ve Zlínském kraji za celkové množství sebraného elektroodpadu 2. místo v okrskové recitační soutěži 1. místo v krajském kole recitační soutěže 1. místo v pěvecké soutěži s mezinárodní účastí 2. místo v okresním kole v matematické Cvrček