Amway Mineral Sticks: exkluzivně od Amway

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
TREND RELAX Velký firemní mítink
Advertisements

Mgr. Libuše Přikrylová ředitelka Základní školy Provaznická Ostrava
Lidské zdraví a potrava - pokračování
VÝŽIVA – základní složky potravy
Nově pěstované rostliny a jejich využití
Earth Power Vás zdraví !. MiM Mise a vize Earth Power je moderní dynamicky se rozvíjejíci firmou s globálním dosahem. Všechny úkoly realizuje s neustálou.
živiny z přírodních zdrojů
PRODUKTY FLP NA PODZIMNÍ MĚSÍCE
NUTRILITE doplňky stravy pro každý den Mgr. Pavlína Zdeňková Kroužková
OBSAH VITAMINŮ A MINERÁLNÍCH LÁTEK V PIVU
ABY ŠPORT NEBOLEL Bratislava,  Výživa bude efektivní pouze ve spojení s kvalitní tréninkovou přípravou sportovce  Výživa je závislá na typu.
Proč finské doplňky stravy FINCLUB?. PROČ NAŠE PRODUKTY NEMAJÍ KONKURENCI?
SPRÁVNÁ VÝŽIVA PROJEKT „ZDRAVĚ JÍST, ZDRAVĚ ŽÍT“.
O výrobcích.
NUTRILITE – Kroměříž.
F e r r i t i n. Každý, ať už vrcholový či výkonnostní sportovec, by si měl nechat pravidelně ročně (u vrcholového sportovce samozřejmě častěji) nechat.
Informační studie Lukáš Marek, Kurs: IZI215, Po ,00001 Volba optimálního doplňku stravy pro sportovce.
Bílkoviny Mgr. Lenka Fasorová.
Integrovaná střední škola, Hlaváčkovo nám. 673, Slaný
Automatické předvádění Víte, jaké bohatství se skrývá v jednom litru piva?
Nápoj na bázi koktejlu z ovocných šťáv..
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_ P9 _ 1.9 TEMATICKÁ OBLAST: Biologie člověka s rozsahem pro ZŠ Metabolické procesy trávicí soustavy TYP: DUM výkladový.
ZDRAVÍ “Jak si zajistit dlouhodobé zdraví a ideální váhu“ Průvodce Vaším zdravím.
UGO.
Stopové prvky Olivia Stamates.
Lidské zdraví a potrava
VITAMÍNY A MINERÁLY.
16.1 Jaké živiny jsou obsaženy ve stravě?
MultiVita pomáhá s chutí růst Ing. Radka Šimánková Manažerka značky Rama.
15 DŮVODŮ PROČ SI DÁT DENNĚ PIVO Čerstvě naražený ležák není jen chutný,ale i zdravý. Pivo obsahuje fůru vitamínů (hlavně skupiny b) a kopu minerálů.
IMMUBLEND.
Aurea Medica společnost pro moderní zdravotní osvětu.
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
Nadregionální síť středních zdravotnických škol pro vyšší kvalitu vzdělávání a praxe (reg. číslo CZ.1.07/1.1.00/ ), OPVK Klíčová aktivita č. 2 –
VITAMÍNY Jiří Folbrecht.
Superfoods superpotraviny.
FOREVER Vit♀lize™ Women’s FOREVER Vit♀lize™ Women’s Jak ženy stárnou, mohou využít další pomoc v boji proti volným radikálům, na zvládnutí stresu, zvýšení.
10 DŮVODŮ PROČ PÍT ALOE VERA GEL
Mezinárodní den mléka? Cože? Kdy?.
Zdravé stravování KC3.
TROJLÍSTEK DOKTORA KUČERY
Vitamíny Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Trendy na trhu Volné radikály Oxidační stres Antioxidanty Doplněk stravy.
Návykové látky, závislosti. VY_32_INOVACE _25_NÁVYKOVÉ LÁTKY, ZÁVISLOSTI_PŘÍRODOPIS_HLAVOVÁ Anotace Výukový materiál prostřednictvím ICT napomáhá k inovaci.
Země původu: Švýcarsko. Léčivé účinky kolagenu jsou prokázané klinickými a vědeckými studiemi Měsíční kúra 30 x 3g čisté bílkoviny Nejlepší poměr cena/výkon.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Urbášek Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
Alena Soukalová 4.D Střední škola KNIH.  Obecné informace o vitamínech  Rozdělení vitamínů  Příjem vitamínů  Poruchy související s vitamíny  Minerály.
Mikroživiny jsou vedle makroživin (sacharidy, tuky, bílkoviny) nezbytnou částí našeho jídelníčku. minerály Mikroživiny jsou tvořeny vitamíny. Tyto látky.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Bc. Martina Jeřábková Název materiálu:
Potrava
VY_32_INOVACE_Luk_II_08 Živiny Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost 1.4. Zlepšení.
Výživa a zdraví. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport, zdraví, svět práce–
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Látky tvořící naše tělo Název projektu: OP VK
Autor : Mgr. Ludmila Jakubcová Jazyk : Čeština
Název školy Základní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod
Chlorophyl Chlorela Spirulina Tolice vojteška Mladá pšenice Mladý ječmen.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291
NUTRILITE™ ALL PLANT PROTEIN
Živina Funkce (dle schválených tvrzení) Významný zdroj Vitamin A
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291
NUTRILITE™ Iron Folic Plus
Název školy: Základní škola Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Školní 291 Autor: Mgr. Olga Slováková Název materiálu: VY_32_INOVACE_03_JABLKO Výchova.
DUM / VYDMUCHOV / POLIAČÍKOVÁ/ JAZYK A JAZYKOVÁ KOMUNIKACE/ 027
NINGXIA RED Infúze živin pro celé tělo.
Víte, jaké bohatství se skrývá v jednom litru piva?
Základní škola, Hradec Králové
ZDRAVÁ VÝŽIVA VLIV VÝŽIVY NA ZDRAVOTNÍ STAV LIDÍ
Mouky. Mouka pšeni č ná -Obsahuje LEPEK -Nejpoužívanější mouka -Je ochuzena o vlákninu, minerální látky a vitamíny -Vyrábí se z vnitřní části obilky Typy.
Transkript prezentace:

Amway Mineral Sticks: exkluzivně od Amway © AMWAY copyright 2012

Proč nabízíme tento výrobek v podobě praktických sáčků? © AMWAY copyright 2012

Minerální látky, které potřebujete, ať jdete kamkoli. Výhody: Dodávají se v praktických sáčcích Moderní řešení – flexibilní zdroj minerálních látek Hotový granulát Může se užívat bez zapíjení Mohou je snadno užívat lidé, kteří mají potíže s polykáním tablet Skvělý vzorek na rozdání novým zákazníkům Pomůže Vám získat zákazníky Pomocí vzorků přilákáte nové zákazníky – Amway Mineral Sticks Magnesium a Amway Mineral Sticks Zinc jsou skvělými dárkovými vzorky – pokud se ve Vašem okolí koná nějaká sportovní akce, rozdejte účastníkům sáčky na vyzkoušení – určitě za Vámi přijdou a budou si je chtít koupit. Je to ideální způsob, jak získat nové zákazníky! © AMWAY copyright 2012 Minerální látky, které potřebujete, ať jdete kamkoli.

Minerální látky, které potřebujete, ať jdete kamkoli. Vlastnosti a výhody: Amway Mineral Sticks Magnesium Jeden sáček obsahuje 375 mg hořčíku (doporučená denní dávka). Osvěžující ovocná chuť Sáčky s citronovou příchutí Hořčík je životně důležitá minerální látka: – přispívá k normálnímu fungování nervové soustavy a svalstva – může přispívat ke snižování únavy a vyčerpání Hořčík potřebujeme bez ohledu na to, zda máme někam namířeno, pracujeme, nebo jdeme na nákup. Podílí se na všech činnostech našich svalů a nervů a v dokonalém fungování pomáhá i našemu srdečnímu svalu. Obj. č. 116646 © AMWAY copyright 2012 Minerální látky, které potřebujete, ať jdete kamkoli.

Minerální látky, které potřebujete, ať jdete kamkoli. Cíloví zákazníci: Amway Mineral Sticks Magnesium Aktivní lidé s náročným životním stylem Sportovci Lidé, kteří jsou unavení a pociťují nedostatek energie Ženy Lidé nad 60 let (snížená schopnost vstřebávání hořčíku) Kdy je nejlepší užívat sáčky Amway Mineral Sticks Magnesium? Odpověď zní: Kdykoli! © AMWAY copyright 2012 Minerální látky, které potřebujete, ať jdete kamkoli.

Hořčík – podpůrné výrobky © AMWAY copyright 2012

Minerální látky, které potřebujete, ať jdete kamkoli. Amway Mineral Sticks Zinc: Vlastnosti a výhody Jeden sáček obsahuje 10 mg zinku (doporučená denní dávka) Sáčky s pomerančovou/citronovou příchutí Zinek je velmi důležitý pro vitalitu organismu: – posiluje imunitní systém – obnovuje pokožku, vlasy a nehty © AMWAY copyright 2012 Minerální látky, které potřebujete, ať jdete kamkoli.

Minerální látky, které potřebujete, ať jdete kamkoli. Amway Mineral Sticks Zinc: Cíloví zákazníci Aktivní lidé s náročným životním stylem Vegetariáni Těhotné nebo kojící ženy Lidé, kteří chtějí předejít nachlazení Lidé, kterým záleží na zdravé pleti Kdy je nejlepší užívat sáčky se zinkem? Odpověď zní: Kdykoli! © AMWAY copyright 2012 Minerální látky, které potřebujete, ať jdete kamkoli.

Zinek - podpůrné výrobky © AMWAY copyright 2012

© AMWAY copyright 2012