Oficiální logo SPP Oficiální logo SPP 2017.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Skupina 1 Vize přestane být snem… KONCEPCE REVITALIZACE MĚSTA AŠ.
Advertisements

Plzeň Olympijská 5. – Olympijský park Plzeň LOH Rio 2016.
Projekt: Místní akční plán rozvoje vzdělávání na území ORP Bystřice pod Hostýnem Informace o projektu.. Projekt „Místní akční plán rozvoje vzdělávání na.
Turistický region Český ráj a jeho nabídka 18 Turistický region Český ráj a jeho nabídka Setkání podnikatelů cestovního ruchu Libereckého kraje.
Praxe pro manažery Centrum sportovních aktivit VUT.
Valné shromáždění SMOJK Vodňany, 11. červen /11 JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU INFORMACE O ČINNOSTI.
Spolupráce Odboru sociálně-právní ochrany dětí Magistrátu města Karviné s poskytovateli sociálních služeb.
CENTRUM SPOLEČNÝCH SLUŽEB - ŘÍČANY. CENTRUM SPOLEČNÝCH SLUŽEB  Navázání na meziobecní spolupráci  Školství  Sociální služby  Odpadové hospodářství.
Projekt Muzeum budoucnosti Vsetín Ing. Jiří Trezner Projekt Muzeum budoucnosti Vsetín Ing. Jiří Trezner
STRATEGIE SPOLUPRÁCE OBCÍ MAS BYSTŘIČKA PROJEKT SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV „MAS JAKO NÁSTROJ SPOLUPRÁCE PRO EFEKTIVNÍ CHOD ÚŘADŮ“
„MEZIMO“ Podpora znevýhodněné mládeže k posílení pracovní integrace, dalšího vzdělávání či odborné přípravy prostřednictvím mezinárodní mobility Projekt.
7. setkání zástupců krajů Mgr. Marcela Stratilová pracovník pro EV, oddělení mládeže a sportu, KÚOK.
Hodnocení kvality vzdělávání škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Zvyšování kompetencí vedoucích pracovníků Liberec 20. srpna 2012 Hodnocení.
Zahájení tvorby Komunitního plánu sociálních služeb pro město Žatec Mgr. Petr Antoni Dne
PREZENTACE aktivit MC KAŠPÁRKOV o.s., v roce 2013 Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
Mgr. Pavel Kasal ředitel Základní školy Rudná od r let zastupitel (místostarosta) města Mgr. Pavel Kasal ředitel Základní školy Rudná od r.1991.
Sekce pro školy a neziskovky Gabriela Kaločová
Kateřina Janovská.  Prodlužující se věk odchodu do důchodu = nutnost podávat plný pracovní výkon v seniorském věku  + zatížení v domácnosti + častá.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Vladimír Mikulík. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
Prostor pro změnu. Historie a poslání  Ponton působí v Plzni od roku 1996 a v Příbrami od roku  Posláním Pontonu je aktivně rozvíjet děti a mladé.
Projekt „Systém podpory prevence vybraných nádorových onemocnění v ČR - Screeningové programy“ Financováno z Integračního operačního programu (IOP) ( )
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Publicita projektu
ČASOVÝ HARMONOGRAM Montáž………………………………………………………………………………… – Oficiální zahájení + tisková konference……………………………… (Tisková.
Tourism X Games Zimní Tourism X Games OBSAH 1)Kdo jsme 2)Zimní a Letní Tourism X Games )Řekli o Tourism X Games 4)Pozvání na Zimní Tourism.
Zdravá škola Křižánky Dotace Kraje Vysočina – MA 21, Zdraví 21
Setkání zástupců 1. ročníků

Zdravé město J I L E M N I C E Fórum, 11. dubna 2013.
DESTINAČNÍ AGENTURA KRUŠNÉ HORY
Pojďte s námi uspořádat jednu z největších sportovních akcí tohoto roku v kraji Vysočina..
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Plánování rozvoje sociálních služeb Ústecký kraj
Německý jazyk Gymnázium Jírovcova 8 Prezentace německého jazyka
Členská schůze MAS Nepomuk,
Rozvoj lidských zdrojů, celoživotní vzdělávání a zaměstnanost
Spolupráce obce a ÚP ČR v Litvínově v SVL
KONCEPT NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Science centrum Lázně Chomutov???
Pracovní skupina č. 2: Strategický skelet
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Hlavní město praha a integrace cizinců
STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA ČESKÁ LÍPA
Služby následné péče.
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
Výchova ke zdraví VY_32_INOVACE_20_20_zdravý životní styl.
Pozvánka na kulatý stůl „Centrum robotiky – partner v polytechnickém vzdělávání “ pořádaný v rámci MAP pro ORP Plzeň Robotika Příležitost pro školu Obavy.
Univerzitní město Olomouc
Goethe-Institut Praha S knížkou do života (Bookstart) 23. října 2017
Technologické inovační centrum
Děti jsou naše budoucnost
Úvod do regionu Ing. Vlastimil Veselý.
GrünRaum-Zhodnocení zelených prostor, ATCZ71
Role sociální práce ve vztahu k výkonu veřejného opatrovnictví Hradec Králové Workshop je pořádán v rámci projektu Systémová podpora sociální.
MAP II. MAP Praha 12 pokračuje
Vzdělávání Lokální partnerství Liberec Magistrát města Liberec, 1. březen 2017 Prezentace / akce se koná v rámci projektu "Inkluzivní a kvalitní vzdělávání.
METODICKÝ A SUPERVIZNÍ SEMINÁŘ K PRAXI IV.
Dny nad Prahou výzva MMR, podprogram Podpora obnovy a rozvoje venkova
Oficiální internetový portál českého předsednictví EU EU.2009.CZ
Ing. Alice Hříbalová - VP
Praktické aspekty příprav českého předsednictví 2009
Spolupráce s rodiči a komunitou
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Rodinná politika v Olomouci 2015
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
Tento projekt je spolufinancován EU: CZ /0.0/0.0/17_047/
SITUACE NA TRHU PRÁCE JIŘÍ KOLÁŘ,
Úvodní přednáška pro 1. ročník
Regionální karty a vstup do Základní sítě pro rok 2020
Na čem stojí Zažít město jinak
Ustavující jednání Řídícího výboru MAP II, Praha 1
5. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Stod
Transkript prezentace:

Oficiální logo SPP 2017

Proč chceme Sportovní park Pardubice? Rozvoj cestovního ruchu a podnikání Obrovská poptávka od veřejnosti Kontinuita projektu OPP v neolympijských letech Investice do sportovní infrastruktury Kultura, sport - zapojení sportovních, kulturních a dalších subjektů Zapojení obyvatel ze spádové oblasti projektu Podpora zdravého životního stylu, regionálních sportů Motivace mládeže k zapojení do sportovních aktivit - pohyb Děti, studenti - zapojení MŠ, ZŠ do projektu Road show před projektem- vybrané 2-3 akce aktivně, jinak pasivně roll up a letáky Zábava - volnočasové aktivity, dílničky, cvičení Byznys - prezentace a medializace partnerů nejen v regionu Prostor pro představení partnerů a networkingová setkání

Sportovní park Pardubice - Organizační struktura Hlavní pořadatel: Statutární město Pardubice Realizátor projektu: Kulturní centrum Pardubice Manažer projektu: Stara Pavel Koordinátor: Diepold Lukáš Pověřená ředitelka KC: Pavlíková Andrea Vedoucí produkce: Opršálová Štěpánka Produkce: Ondřejová Martina Širší organizační štáb: nominovaní úředníci Magistrátu města Pardubice na jednání 17.3. 2017 Organizace Sportovního parku Pardubice bude řízena stejným způsobem jako Městské slavnosti. Základem bude štáb Sportovního parku Pardubice, který se bude pravidelně scházet. Projektový tým SPP 2017

Sportovní park Pardubice Přehled zkratek: Mm Magistrát města Pardubic KCP Kulturní centrum Pardubice OŠKS Odbor školství, kultury a sportu KT Kancelář tajemníka KP Kancelář primátora OHA Odbor hlavního architekta Zpracováno 14. 02.2017 jako podklad pro jednání Zastupitelstva města Pardubic ke zprávě̌ č. 12

Přehled návštěvnosti dle dat z hracích karet OPP 2016 Podíl Muži 52% Ženy 48% Děti do 15 let 74,92% Dle bydliště Pardubice 33,81% Hradec Králové 5,79% Chrudim 3,59% Praha 3,31% Přelouč 1,23% Lázně Bohdaneč 1,08% Vysoké Mýto Ostatní 50,11%

Termín Sportovního parku Pardubice 12. – 20. srpna 2017 Dva víkendy – 5 pracovních dní Otevírací doba parku 9 – 18 hod. po út st čt pá so ne 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Lokalita Sportovního parku Pardubice Park na Špici Krásné prostředí obklopené řekami Labem a Chrudimkou. Vynikající dostupnost, oblíbené místo pro trávení volného času.

Mapa Sportovního parku Pardubice - Park Na Špici

Vize Sportovního parku Pardubice 40 – 50 sportovních klubů Příměstské tábory 13 stanovišť + volná stanoviště Systém hracích karet Science point - Univerzita Zapojení MŠ a ZŠ Masový běh In-line brusle Streetbalový turnaj Exhibice a autogramiády Senior park Vstávej se Sportovním parkem Joga večer???

Doprovodný program Pardubické letní kino Pernštejn 2017 – Program podpory Pardubičtí tahouni Letní kino Místo konání: Pardubice, zvažuje se lokalita po bývalých jatkách, ulice U stadionu Termín: 30. 6. – 31. 8. 2017   FRIENDS FEST – Program podpory cestovního ruchu Přátelský festival plný Ameriky Místo konání: Agrofert Park (dostihové závodiště) Termín: 12. 8. 2017 Pernštejnská fortuna – Program podpory kultury Velký folkový festival Místo konání: Zámek Pardubice Termín: 18. – 20. 8. 2017 Festival chutí, vůní a řemesel - Provozní příspěvek Kulturnímu centru Pardubice výběr toho nejlepšího z jídla, zábavy a pití, co naše regiony nabízí! III. kvalifikace na Velkou pardubickou Dostihový den na závodišti Termín: 19. 8. 2017

Sportovní kluby - prezentace stanoviště

Marketing Sportovního parku Facebook využití profilu Olympijského parku – 4870 sledujících Užší spolupráce s MĚSTY VE SPÁDOVÉ OBLASTI Tištěné materiály k SPP /př. brožury, mapy, programy akce/ Logo na propagačních materiálech /př. letáky, plakáty/ Logo na doplňkových tiskovinách /př. diplomy pro dětské a dospělé návštěvníky, hrací karty, VIP pozvánky/ Logo na oficiálním webu k SPP - interaktivní Prezentace loga na TK k partnerství - pokud bude realizována Oficiální sociální sítě k SPP – promo - kampaň partnera apod. Hypercube - vstup do SPP 2017 Brand stage - plocha Reklamní banner na facebooku Inzerce Program SPP 2017

Pojďte do toho s námi / Těšíme se na spolupráci / Buďte u toho / Něco v tomhle smyslu??? TĚŠÍME SE NA VÁS V PARKU