Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
a spolupráce Libereckého kraje v projektu IQ Industry
Advertisements

Cílem Programu je snížení znečištění ovzduší z malých spalovacích zdrojů do tepelného výkonu 50 kW, tzv. lokálních topenišť využívajících tuhá paliva.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
ZÁKLADNÍ PODMÍNKY PRO POSKYTOVÁNÍ A VYÚČTOVÁNÍ DOTACÍ 5. ledna 2011, Městský úřad Vsetín.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI globální grant OP VK Ing. Monika Čermáková Bc. Michal Hnízdo Porada ředitelů škol a školských zařízení.
TÝDNY VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH V LIBERECKÉM KRAJI 2009 GLOBÁLNÍ GRANT PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ 21. srpna 2009.
Proměna škol v Centra celoživotního učení KRAJSKÁ KONFERENCE UNIV 2 KRAJE – LIBERECKÝ KRAJ 11. listopadu 2011.
1 Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST října 2008 Mgr. Kateřina Bučková.
Zpracování záměru projektu a jeho příloh Ing. Hana Kuželková, NVF, o.p.s.
…pro vodu, vzduch a přírodu OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Nejčastější chyby v žádostech Veronika Maršálková Referent Odboru příjmu žádostí a krajských.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2009/2010 Krajský úřad Libereckého kraje odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Ing. Eva Kotková & Ing. Věra Exnerová.
1 Formální náležitosti žádosti. 2 Podání žádosti konec příjmu žádostí: , 17:00 hod. konec příjmu žádostí: , 17:00 hod. osobně žadatel.
PRIORITY ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ LIBERECKÉHO KRAJE v návaznosti na globální granty RNDr. Robert Gamba vedoucí odboru školství, mládeže, tělovýchovy a sportu.
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí. TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 15. – 17. října 2009 TIPSPORT ARENA Jeronýmova 570/22, Liberec 7.
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
FINANČNÍ ZAJIŠTĚNÍ PROJEKTU DM TO JESENÍKY II
Seminář školních metodiků prevence okresu Liberec Kateřina Gruntová, DiS.
 ELEKTRONICKÁ ŽÁDOST ELZA Speciální verze pro 2. kolo výzvy → ke stažení na webových stránkách Plzeňského kraje.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcemi únor 2010 Odbor školství, mládeže a sportu KÚ MSK oddělení přímých nákladů.
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Globální granty Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR.
1 Národní rozvojový program mobility pro všechny 7. dubna 2016 Oddělení investic MŠMT Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7,
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST ŠABLONY PRO STŘEDNÍ ŠKOLY I ZLEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH I 21. října 2011.
Téma: DOTACE LIBERECKÉHO KRAJE OBLAST SPORTU A TĚLOVÝCHOVY 2015 – 57 mil. Kč, 2016 – 55 mil. Kč Dotační programy PŘÍMÉ PODPORY z rozpočtu LK (2015 – 12.
Jednání Kolegia pana radního K 21 v rámci KKS dne
Programy podpory technického vzdělávání v Jihomoravském kraji.
Informace o speciálním vzdělávání Liberec, 24. srpna 2015.
Školní stravování Mgr. Eva Martinková odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajský úřad Libereckého kraje tel.:
Téma: GRANTOVÝ FOND LIBERECKÉHO KRAJE KURZ FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
Soutěže talentované mládeže KURZ - FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
Téma: DOTAČNÍ FOND LIBERECKÉHO KRAJE Seminář k podprogramům Dotačního fondu Libereckého kraje – PROGRAM Č. 3 – Program resortu zdravotnictví, tělovýchovy.
Žádosti o změny v rejstříku škol. Změny v rejstříku Podání žádosti o změnu zápisu v rejstříku škol a školských zařízení s účinností od letos.
Seminář k výběrovému řízení 2016 Přihlašování do výběrového řízení Statutární město Ostrava Magistrát Odbor sociálních věcí, zdravotnictví a vzdělanosti.
12. listopadu 2008Ing. Petra Zlámalová I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Oblast podpory 2.3 Lidské zdroje ve výzkumu a vývoji Výzva.
Síť sociálních služeb Ústeckého kraje Setkání s poskytovateli sociálních služeb v Ústeckém kraji.
Rozpočet přímých NIV na rok 2010 Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 26. srpna 2010 KÚ Liberec.
I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n í Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociální fondem a státním rozpočtem ČR. Operační.
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 13. prosince 2012 Liberec.
Téma: DOTAČNÍ FOND LIBERECKÉHO KRAJE Dotační fond Libereckého kraje OBLAST PODPORY 4B - TĚLOVÝCHOVA A SPORT.
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 9. prosince 2014 Liberec.
Rozpočet přímých NIV na rok 2014
Výzva OP VVV 02_16_032 Budování kapacit pro rozvoj škol II.
maximální spoluúčast kraje 70 % příjem žádostí –
Program RP04-17 Podpora ekologických aktivit v kraji Zlín, leden 2017
Webová prezentace Libereckého kraje
Setkání regionálních výrobců
Rozpočet přímých NIV na rok 2015
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 14. prosince 2016 Liberec.
PROGRAMY PŘÍMÉ PODPORY V ROCE 2017
Dotace Olomouckého kraje v roce 2017
RESORT ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A ZAMĚSTNANOSTI
Rozpočet přímých NIV na rok 2015
Rozpočet přímých NIV na rok 2013
Dotace obcím na zpracování územních plánů pro rok 2017
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 21. října 2011 Liberec.
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
PRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI Porada s řediteli škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Liberec 13. prosince 2012.
Rozpočet přímých NIV na rok 2016
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Věcná část řízení projektu (seminář pro příjemce – 1. a 2. výzva)
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí
Jednání PS Vzdělávání Mgr. Barbora Ledlová
ROZPOČET PŘÍMÝCH NEINVESTIČNÍCH VÝDAJŮ NA ROK 2018
Dotační příležitosti pro obce JMK
Rozpis rozpočtu a normativy
Odbor sociálních věcí KUPK leden 2019
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Transkript prezentace:

Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí EDUCA 2010 JOBDAYS LIBEREC Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí

Místo konání: TIPSPORT ARENA, Jeronýmova 570/22, Liberec 7 Termín konání: 21. – 23. října 2010 Otevírací doba: čtvrtek – pátek 9:00 – 18:00 hod. sobota 9:00 – 16:00 hod

Prezentace zaměstnavatelů Přehled akce Prezentace středních, vyšších odborných a vysokých škol a školských zařízení Prezentace zaměstnavatelů Prezentace institucí nabízejících rekvalifikace Prezentace společností poskytujících vzdělávání Odborný a doprovodný program Informace k akci: http://www.liberec.jobdays.cz http://skolstvi.kraj-lbc.cz/page2388

Dotace na zajištění dopravy žáků mimolibereckých škol Okruh žadatelů: Základní a střední školy se sídlem v Libereckém kraji mimo katastrální území Statutárního města Liberec Omezení: Pro účely přepravy pouze žáků 8. a 9. tříd základních škol nebo žáků posledních a předposledních ročníků středních škol Finanční prostředky pro tuto výzvu: 200 000,00 Kč Maximální výše podpory na 1 žadatele: 10 000,00 Kč Datum ukončení příjmu žádostí: 20. 9. 2010, 13.00 hod.

Žádost – způsob podání Formulář „Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Libereckého kraje na rok 2010“ je k dispozici na webových stránkách Libereckého kraje (http://www.kraj-lbc.cz/page4010) elektronickou formou prostřednictvím webového portálu Libereckého kraje pro odesílání žádostí o dotaci, jehož odkaz je umístěn v dané žádosti (na konci žádosti pod tlačítkem ZDE) zároveň v tištěné podobě poštou do 20. 9. 2010 na adresu: Krajský úřad Libereckého kraje odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu U Jezu 642/2a 461 80 Liberec případně na podatelnu KÚLK

email: zuzana.junkova@kraj-lbc.cz Kontakt Zuzana Junková tel: 485 226 638 email: zuzana.junkova@kraj-lbc.cz Děkuji za pozornost