Identifikátor materiálu: ICT Předmět - Téma sady

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Linecké těsto Milena Ungerová, SŠŽ Sokolov
Advertisements

Autor:Bc. Anna Hana Kučeráková zpracováno: ročník (obor)1.KP E/01 Stravovací a ubytovací služby tematická oblastPřílohy z mouky - knedlíky.
LOUHOVANÉ PEČIVO kaštánek, rohlík, preclík
KOLÁČE – SCHÉMA PRACOVNÍHO POSTUPU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Vendula Weiszová Hlásná. Střední škola hotelnictví a.
VY_32_INOVACE_11_ODV_630_Klu
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.13 SOU Obořiště
Recept na perník.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Vendula Weiszová Hlásná. Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava,
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.19 SOU Obořiště
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Vendula Weiszová Hlásná. Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava,
Střední odborné učiliště zemědělské a služeb, Dačice, nám. Republiky 86 Název projektu:Zvýšení kvality profesní přípravy žáků SOU Dačice Registrační číslo.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
VÝROBA KONZUMNÍHO CHLEBA
VY_32_INOVACE_11_ODV_632_Klu
VY_32_INOVACE_11_ODV_635_Klu
Kobliha – schéma pracovního postupu
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
VÝROBA A ZPRACOVÁNÍ LISTOVÉHO TĚSTA
registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/
registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/
Ořechovo medové řezy Medovník.
Střední odborné učiliště zemědělské a služeb, Dačice, nám. Republiky 86 Název projektu:Zvýšení kvality profesní přípravy žáků SOU Dačice Registrační číslo.
registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/
Projektový Den Vánočka Chléb Rohlík zpracovali Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“
Chléb a vše kolem něho V podání Uraňáků Dudy, Buriana a Kohouška „ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
VY_52_INOVACE_ZBP1_3764VAL Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Kynutý koláč se švestkami
PEČIVO – SPECIÁLNÍ DRUHY Z VAŘENÝCH ZRN
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Iva Kovářová. Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková.
Střední odborné učiliště zemědělské a služeb, Dačice, nám. Republiky 86 Název projektu:Zvýšení kvality profesní přípravy žáků SOU Dačice Registrační číslo.
VÝROBA LÁMANKOVÉHO CHLEBA
VY_32_INOVACE_11_ODV_622_Klu
VÝROBA TOUSTOVÉHO CHLEBA
Střední odborné učiliště zemědělské a služeb, Dačice, nám. Republiky 86 Název projektu:Zvýšení kvality profesní přípravy žáků SOU Dačice Registrační číslo.
Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Pečení na anglický způsob
PEČIVO – SPECIÁLNÍ DRUHY Z HOTOVÝCH SMĚSÍ
Vánoční stromeček Autor: Mgr. Helena Uhříková Škola: Základní škola Fryšták, okres Zlín, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/
VÝROBA BĚŽNÉHO PEČIVA – PLETÝNKY
TŘENÉ LINECKÉ TĚSTO Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Suroviny : náplně Cukr krupice Mléko Hladká mouka Droždí + vajíčka : na další stránce.
Identifik á tor materi á lu: ICT Předmět - Téma sady Technologická praxe Běžné pečivo Téma materiálu Výroba banketek Autor Hana Nykodymová Anotace.
Identifikátor materiálu: ICT Předmět - Téma sady Technologická praxe Běžné pečivo Téma materiálu Výroba pizza pečiva Autor Hana Nykodymová Anotace.
Z LEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VÝUKU TECHNICKÝCH OBORŮ A ŘEMESEL Š VEHLOVY STŘEDNÍ ŠKOLY POLYTECHNICKÉ P ROSTĚJOV REGISTRAČNÍ ČÍSLO CZ.1.07/1.1.26/
Identifik á tor materi á lu: ICT Předmět - Téma sady Technologická praxe Běžné pečivo Téma materiálu Výroba chleba škvarkového Autor Hana Nykodymová.
ŠkolaSOU a ZŠ Planá Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá PředmětPotraviny a výživa Tematický okruh Potraviny.
CHISA 2011, Srní, října 2011 OBRAZOVÁ ANALÝZA – porovnání vlivu recepturního složení pečiva I. Švec, M. Hrušková, T. Hofmanová.
Název školyStřední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Eva Drlíková, Mgr. Jana Vašinová Název šablonyVY_32_INOVACE.
Název školyStřední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Eva Drlíková Název šablonyVY_32_INOVACE CUT Název DUMuCUT C.
Cukrářské technologie – pálená hmota a listové těsto
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
DUM - Digitální Učební Materiál
Suchary, strouhanka, macesy
Výroba listového těsta
Smažené výrobky Předmět: Technologie Pekař
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Předmět Potraviny a výživa
SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Předmět Potraviny a výživa
Třené, jádrové a smetanové výrobky
Identifikátor materiálu: ICT Předmět - Téma sady
Výroba koblih Předmět: Technologie Pekař
Sázení a vypékání výrobků
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Cukrářské technologie – pevná těsta a linecké těsto třené
Cukrářské technologie – pevná těsta a linecké těsto třené
Perníky Předmět: Technologie Pekař Ročník: 2. ročník učebních oborů
Cukrářské technologie – pevná těsta a linecké těsto třené
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Třené hmoty.
Co je to zdravá výživa ?
Transkript prezentace:

Identifikátor materiálu: ICT- 7-26 Předmět - Téma sady Technologická praxe Běžné pečivo Téma materiálu Výroba kornspitzů Autor Hana Nykodymová Anotace Student se naučí zhotovit těsto na cereální pečivo, vytvarovat kornspitz , nechat vykynout a upéct Druh učebního materiálu prezentace Typ vzdělávání střední Ročník 1. – 4. Datum vytvoření Leden 2013

Pečivo cereální Výrobky zdravé výživy

Kornspitz

Receptura Mouka pšeničná hladká 100 kg Kornmix super 36 kg Droždí tekuté 6, 5 kg Sůl 3 kg Voda 80 kg

Způsob vedení těsta Těsto vedeme na záparu : Zápara : cereální směs voda 65 °C doba zrání 30-90 minut

Příprava těsta Zápara Ostatní suroviny dle receptury Vše mícháme v díži. Pomalý chod :7 minut Rychlý chod : 8 minut Vymísené těsto necháme 5 minut zrát .

Tvarování výrobků Vyzrálé těsto vydělíme a klonky stáčíme v rohlíkovém stroji. Obr.1. – stočený řez Obr.2. – vydělený řez

Dohotovení výrobků . Rohlíky obalujeme v žitné mouce a odsazujeme přímo na plechy, které dáme do kynárny. Režim kynutí : Teplota : 35 °C Vlhkost : 80% Doba kynutí : 45 minut

Kynutí a pečení Dobře nakynuté výrobky sázíme do pece. Pečící režim: teplota pece : 230°C doba pečení : 15 minut pára : ano, po celou dobu

Zpětná vazba Popiš přípravu zápary Udej pečící režim kornspitzů

Použitý materiál Receptura technologický postup : firma Backaldrin Foto : autor