Class Acts je nevýdělečná organizace založená před třemi roky rodiči bilingvních dětí. Naším cílem je poskytovat rodinám tvůrčí, vzdělávací a cenově dostupné.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Návraty po mateřské/rodičovské dovolené na trh práce
Advertisements

Výstupy projektu. Popis projektu Implementace ICT v rámci předmětů biologie a zeměpisu evidenční číslo: 0341P2006 Cílová skupina: Děti, žáci a studenti.
Základní škola, Slavkov u Brna, Malinovského 280
Pracovní pomůcky pro 1.stupeň ZŠ
Odborné praxe na ÚISK Informační schůzka. Program setkání  Základní informace o praxích  Termín praxe  Postup při výběru instituce  Průběh praxe a.
Jak se uplatnit na trhu práce
ŠTĚPÁN LÍSKOVEC, 4.A Prezentace. Principy úspěšné prezentace Vhodný styl pro příslušnou prezentaci S posluchači je nutné aktivně komunikovat Přednášející.
METODICKÝ A SUPERVIZNÍ SEMINÁŘ K PRAXI 7. února 2013.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.01 Téma: PowerPoint Číslo.
ZÁPIS DO I. TŘÍDY V ZŠ LEŠNÁ PROBĚHL 11. ÚNORA 2015 ZÁPIS DO I. TŘÍDY PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016. ZÚČASTNILO SE JEJ 20 PŘEDŠKOLÁKŮ. VŠICHNI SE SNAŽILI UKÁZAT,
Popis projektu Termín realizace projektu: březen 2010 Cílová skupina: Žáci 4. a 5. tříd Použitý titul: Dahl, Roald: Matylda. Vyd. 1. Praha : Knižní klub,
1 Anotace ICT 2 _ 1/48 Prezentace seznamuje žáky s pojmy rodina, funkce rodiny, reprodukční, ekonomická funkce, psychické a citové potřeby, rodokmen rodiny.
Komunikace a informace „Schopnost prezentace, představí sebe a oddíl“ Zásady kvalitní prezentace Jan-Iáček-Konečný , Vídeň.
TČ1 – Truhlář a Čalouník, 1. ročník, tříletý učební obor
Zásady správné prezentace
Odborné praxe na ÚISK Informační schůzka. Program setkání  Základní informace o praxích na ÚISK v roce 2013  Důležité termíny  Postup při výběru vhodné.
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název DUM: Funkce rodiny Číslo DUM: VY_52_INOVACE_66_96 Vzdělávací předmět: Rodinná výchova Tematická oblast:
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Sestavování jídelníčku VY_32_INOVACE_09 Sada 8
Osobní prodej & osobní přístup Mary Kay
Anotace Seznámení nebo opakování tvorby času. – 2.část Autor Mgr. Ladislava Cagášková Jazyk Angličtina Očekávaný výstup Žáci zvládnou vyjádřit „anglický“
ICT ČJ VS po Z Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Český jazyk a literatura Tematický okruh: Jazyková výchova Anotace:
Metoda VTI Intenzivní forma pomoci v domácím prostředí rodiny, přímo tam, kde problém vzniká (80.léta 20. stol. v Holandsku) Rodiny, které mají obtíže.
Prezentační dovednosti Michal Kindl. CÍL ŠKOLENÍ/PREZENTACE Seznámit se základními prezentačními dovednostmi, technikami a postupy používanými při tvorbě.
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název DUM: Bytové prostory Číslo DUM: VY_52_INOVACE_76_96 Vzdělávací předmět: Rodinná výchova Tematická.
Oblastní charita Most Název služby: „Rodinné centrum Petrklíč“ Petra Jilemnického č.p. 2457, Most Adresa:
Jak prezentovat Dana Hlaváčková.
Projekt do Výchovy ke zdraví
Barbora Smetanová Kateřina Šauerová.  uměle připravený  směřující k získání dovedností a vědomostí  vázáný  krátkodobý  školní  společný  vícepředmětový.
Jak pracovat s multimediálními prezentacemi Přednáší Mgr. Jaromír Kozel
Cíle projektu a projektové aktivity Aktivity na národní úrovni  Podpora Národní pracovní skupiny v práci na  Národním akčním plánu ochrany práv dětí.
Realizace programu Aflatoun v mateřských školách STÁŽ SRBSKO 9. – Lenka Košková, Michaela Vláčilová.
 program „Začít spolu“ (Step by Step) je realizován ve více než 30 zemích  v ČR od 1994 v MŠ, 1996 v ZŠ  pedagogický přístup orientovaný na dítě 
Nové možnosti ISA+ a jejich využití v kariérovém poradenství Mgr. Pavlína Šťastnová,
VÝUKOVÝ MATERIÁL ZPRACOVANÝ V RÁMCI PROJEKTU MODERNÍ ŠKOLA Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.400/ ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ projekt v rámci vzdělávacího programu VZDĚLÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Tomáš Seidl 1 c. Prezentace Podání většího množství informací v krátkém čase. Co je k dobré prezentaci třeba? Kvalitní vystupování Dokonalá prezentace.
Srdečně vás vítáme Kdo jsme a co nabízíme? Jsme křesťanský sbor církve adventistů sedmého dne v Karlových Varech Chceme naplnit potřeby lidí žijících v.
Využití ICT ve výuce jazyků. CílCíl Cílem školení je seznámit se s možností využití ICT ve výuce anglického jazyka. Důraz je kladen na osvojení a praktické.
Popis projektu Termín realizace projektu: březen 2011 Cílová skupina: Žáci 4. a 5. tříd Použitý titul: Lindgren, Astrid: Pipi Dlouhá punčocha. 8. rozšíř.
Vzdělávací systém ve Walesu 2-3 ROKY / ČAS MĚDVĚDA 3-7 LET / ÚŽASNÁ LÉTA 7-11 LET / NEJLEPŠÍ PŘÁTELÉ WELŠANÉ SI VYTVOŘILI SVŮJ JEDNOTNÝ SYSTÉM VZDĚLÁVÁNÍ.
PREZENTACE.  Základní principy prezentace  Příprava prezentace  Struktura prezentace  Závěr.
ZOBRAZIT TENTO SNÍMEK:
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace Autor: Mgr
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Sandra Tichá Název materiálu: VY_32_INOVACE_ VO.7.B.10_lidska_prava_I. Datum: Ročník: sedmý Vzdělávací.
Aktuální informace o stavu
Sada 1 Člověk a příroda MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
O huse Klipart MS Office.
Druhy číslovek – číslovky základní, číslovky řadové
Dotazník. Dotazník Může být v písemné nebo elektronické podobě Může být předán osobně Může být součástí balení výrobku, v obchodě, příloha novin, časopisů.
Jitka Altmanová vedoucí Centra podpory náhradní rodinné péče.
Vítám vás na prezentacích IX.ročníků
Sada 1 Člověk a příroda MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
IMPLEMENTACE KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNU
Metoda VTI Intenzivní forma pomoci v domácím prostředí rodiny, přímo tam, kde problém vzniká (80.léta 20. stol. v Holandsku) Rodiny, které mají obtíže.
S knížkou do života – BOOKSTART
Prezentační dovednosti Pavla Kotyzová
Prezentace a obhajoba zadaného tématu
VY_32_INOVACE_ PRV.1R.1B.18 Hádejte ovoce.
Název posteru [velikost 48, písmo Arial Bold]
S knížkou do života – BOOKSTART
Konference je financována Nadací Sirius
MEZILIDSKÁ KOMUNIKACE I.
Vítejte milí žáci/studenti!
Bc. Kristýna Menclová MŠ Rozmarýnek
Rodičovské fórum kraj Vysočina
VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ S ODLIŠNÝM MATEŘSKÝM JAZYKEM VE FINSKU
Ten little indians.
Transkript prezentace:

Class Acts je nevýdělečná organizace založená před třemi roky rodiči bilingvních dětí. Naším cílem je poskytovat rodinám tvůrčí, vzdělávací a cenově dostupné programy v anglickém jazyce. Cílovou skupinou jsou bilingvní děti, děti učící se anglicky a rodiny, které chtějí být součástí anglicky mluvícího prostředí. 17. října proběhlo první setkání řady učitelského vzdělávacího programu. Máte-li zájem o další informace, prosím napište na

Storytelling with Mr. Snooze

Výběr příběhu Délka Opakování/ rytmus Interaktivnost Písně Vám samotným by se měl příběh líbit

Vyprávěcí metody Čtení – ukazujte obrázky ! Tabule pokrytá flanelem Používání pomůcek, loutek, předmětů

Účast posluchačů Naučte písně na začátku příběhu, procvičte Začátek/ závěr s hrou/písní vztahující se k příběhu Načasování – vymezte si čas na kontakt s posluchači Opakujte příběh Opakujte píseň/ ríkanku

Úvod/ Závěr Důležitost rituálu (zazvonění na zvoneček, zazpívání písně…) Představení tématu Rukodělná činnost na závěr

Procvičujte! Naučte se nazpaměť některé části (začátek, písně/popěvky) Mějte poznámky – ale příběhy VYPRÁVĚJTE, nečťěte je! Procvičujte s posluchači, se kterými se cítíte příjemně

Loutky Maňáskové Velikost Schovávání, jídlo, spánek, tělesné funkce, překvapení Pokažení různých věcí - děti opravují

Užijte si to!! Leah Gaffen